Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım doktorum izne gitti ve bu hafta uygulatamadım..öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum..akupunktur işth kesmyor daha doğrusu rejim esnasında mide kazıntısı nı alıyor..tahammülü artırıyor..önemli olan kesinlikle beyinde bitirmek

arada bi kaçamak olur tabii ki ama hemen toparlanmak lazım
haftasonu güzel geçmiştir umarım ??

evet canım ya arada GERÇEKTEN İYİ OLUYOR...

selam kızlar..:)
dün şişkinliğim vardı ama bugün biraz daha normale döndüm...
yediklerimi sayıyım size..:)
2 yumurtayla omlet yaptım onu yedim(En baharatlısından..xD)
1 bardak çay içtim(En şekersizinden..xD)
şimdide kuşburnu içiyorum.. kuşburnuda bitki çayı gurubuna giriyor değilmi?

canım benim bildiğim kadarıyla regl döneminden 1 hafta önce ve 1 hafta sonra tartılman gerektiği..çünkü vücuttaki şişlik bu dönemde devam ediyormuş sen de hala o dönemde olduğun için bence ödemdir sıkma canını yerimseniben

haftasonları hepimiz az çok kaçırıyoruz canım haftaiçi dengelersen sorun kalmaz sanırım sende puan diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyla sositososito

canım kaçamaklarında en yağlılarını ve en kalorililerini seçmişsin..sağolsun tartı da böyle durumlarda tokat gibi çarpıyo suratımıza dikkat etmezsen sonun kötü der gibi

ohhh afiyet olsun şekerim güzel gidiyorsun maşallah yerimseniben evet kuşburnu da bitki çayı grubunun en lezzetlisinden en azından şekersiz de bir lezzete sahip

arada bi kaçamak olur tabii ki ama hemen toparlanmak lazım
haftasonu güzel geçmiştir umarım ??

evet canım güzel geçti ama birazcık kaçırdımm.

evet canım bende puan diyeti yapıyorum temmuzun 7 sinde başladım..balalım nereye kadar...

kızlar cola zero için ne diyorsunuz ..sıfır şekermiş..ben colayı çok seviyorumm..

Son düzenleme:
kızlar cola zero için ne diyorsunuz ..sıfır şekermiş..ben colayı çok seviyorumm

bence colanın hertürlüsü zararlı canım...sonunda içinde sitrik asitten karbondioksite kadar birsürü zararlı şey var ve kanımızdaki oksijen miktarını azaltıyor..
benim annem kolayı klozete döküp 1 saat bekletiyor sonra sifonu çekiyor tertemiz oluyor tuvalet taşı.. bizim eve anca onun için giriyor kola..delikafadulden bende senede 1 enfazla 2 kere annemden gizli arkadaşlarla içiyorum kolayı...:):lepi:

ama çok seviyommmm

merhaba kızlar bende yedklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı 1dilim ekmek
öğle 3 kaşık nohutlu sebze yemeği 2 kaşık makarna

gulizgül sorma canım yaafisfisfisbende nasıl olsa diyet diye zero diye üzerinde sıfır calorie yazıyor diye habire içiyordum..gittiğim dktora sordum.oda kesinlikle içme onlar kandırmaca normalinde yaklaşık 180 kaloir var onda da 156 demesin mi?kafamçokkarıştı

inanmıyorum , nolamaz...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: of ya ne güzel cola tadında sıfır şekerdi..kötükedihüso
canım bilgin için teşekkürler..a.s.

selamlar hanımlar, bu cuma önce tartılarda sonra yarışma sonucuyla yüzümüz gülecek gibi :))
ben üstüme düşeni yapıyorum bilesiniz, bugün isveç diyetinin en iğrenç günü akşam yemekte ne var bilin bakalım :)
HıÇBıRŞEY!!!
evet su içicem bütün akşam :)

ve evde misafirim var, annem neler döktürdü kimbilir, onlar yemek yerken kusura bakmasınlar onları izleyecek değilim ben doooooğru yürüyüşe, ama yağmur yağacak gibi belki duş yaparım o ara ama aynı odada olmayacağım kesin :))

zenim sanırım hastane oramındasın...
canım tansiyonunu sık sık kontrol ediyorsun dimi??
yani sonuçta sağlıklı görünmüyor bi de akşam sadece su diyorsun aman diyeyim ....
hem de spor yapıyorsun.... eminim çok kilo verdin ama sağlığını riske etme derim

Selam kızlar;

Bugun bir türlü yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın
Oncelikle dunku menumu yazayım;

09.08.2009
Sabah ; 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 parça peynir sogus
Ara ; Yesilçay
Ogle ; 1 dilim muzlu pasta (meyve hakkım yerine) 2 zeytinli ev poğaçası 1 bardak ev limonatası (küçük kuzenimin dogum gunuydu pastayı ben yaptım)
Ara ; 1 dilim browni 1 bardak süt
Akşam ; 5 yk patates salatası(bol yeşillikli) 1 bardak ayran
Su ; 3,5 lt
Spor 1,5 saat yürüyüş 45 dk eliptik bisiklet

Kizlar inanır mısınız sabah tartıda artı yerine eksi vardı bir kez daha anladımki onemli olan yememek degil dengelemek!!!

Gelelim ben yokken yaptıgınız sohbetlere
dosba ; diyetisyenin verdiği listeye aynen uymalısın canım ne eksik ne fazla cunku o senin dengeli beslenme planın, metabolizmanın en iyi sekilde çalışmasını saglıyor aç kalarak zayıflanmıyor maalesef bak ben hiçbir gruptan gecen hafta ödün vermeden kilo veriyorum onemli olan off yavaş zayıflıyorum diye kendini kasma rahat bırak tıkır tıkır gider kilolar

shopaholic ; canım senin elma diyetini merak edip biraz araştırdım da gunde en fazla sanırım 10 elma yiyorsunuz bu da 600 kalori eder asagı yukarı sonra nasıl koruma yapcaksın ben koruma kısmıyla ilgili hiç yazı bulamadım ama benim bildigimen saglıklı en az gunluk kalori alımı bir bayan için ortalama 1200 boyle bir diyete devam edersin bunda vucudun kilo alabilir uzun muddet yapacaksan bir daha dusun derim canım vucudun ve meto da yavaşlama olursa hızlandırması çok zor olur senin için.

gulizgul ; puan diyeti uyguluyorsun sanırım ama puanları her ogunu ortalama dagıtsan daha iyi olmaz mı hem akşam daha hafif yemelisin her zaman miden çok yorulmasın diye tabi bu benim nacizane gorusum sabahtan akşama kadar 3-5 puan yiyip akşam onun 3 katı yemek bana pek saglıklı gorunmedi az daha dengelesen mide saglıgın için daha iyi olabilir.

zenim ; benim spordan sonra hep uykum kaçar senin geliyor mu ? birde spordan sonra soguk duş yap süper oluyor bu arada hafta sonu diyeti hiç bozmamışsın tebrik ederim

ad1 ; geçmiş olsun canım cocuguna umarım şimdi daha iyidir?

winx ; hava degişikliği ödem yapabiliyor canım takma kafana o kadar bir iki güne geçer

selam kızlar bugün saat 3 civarı 30 dakika tuğba özayın fitness ını yaptık arkadaşımla arkadaş olunca hiç sıkıcı olmuyor vallahii sonra patates püresi yapıp onu yedik ama çok az birşeydi saat 7 gibide beraber yürüyüşe çıktık 40 dakika yürüdük.. gitsin yağlar gitsiin.delikafadulden.

canım çok güzel spor yapmışsın... patates püresini de hazırlarken umarım masum hazırlamışsınızdır... afiyet olsun ...
gitsin yağlar :)

yarın kontrolüm var vee ben bu diyetten sıkıldım umarım yarın mönümü değiştirir yoksa artık bi daha sebze yiyemiyeceğim (
çok sıkıldım....

valla çok güzel canım böyle devam edersen yağların eli mahkum gitmeye kaydirigubbakcemile3

yarın kontrolüm var vee ben bu diyetten sıkıldım umarım yarın mönümü değiştirir yoksa artık bi daha sebze yiyemiyeceğim (
çok sıkıldım....

haklısın canım aynı tarz yiyecekler bıkkınlık getiriyo ve soğuyo insan ister istemez ama zaten 10 günlük bi beslenme programıymış değişecektir o yüzden sık dişini :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…