dosbacım hafta sonları vee akşamları biri beni uyutsa bari ..uyusamda hiçbişiy yemesemnaniknaniknaniknanik
arada bi kaçamak olur tabii ki ama hemen toparlanmak lazım
haftasonu güzel geçmiştir umarım ??
günaydın güzeller..elma diyetim tam gaz devaö ediyor ve sonuç olumlu
geçen cuma bildirimden sonra arkadasımla buluşmuştum hem akaşm hem öğlen tam porsiyon pizza papates kızartması kola yemiştim 2 öğün vee bir sürü aburcubur cips..ve sabahında 75 kiloya çıkmıştım..bir gün yemeyle 1.5 kilo alıyorum((
ama şu an tartı olumlu..hadi bakalım takımıızı hep beraber birinciliğe taşıyalım bu hafta:hooray:[/QUOTE
evet canım bencede 1. biz olmalıyız..:lepi:
dosbacım hafta sonları vee akşamları biri beni uyutsa bari ..uyusamda hiçbişiy yemesemnaniknaniknaniknanik
evet ya akşamları biri beni tutsa...ama ben sabah ve öğlen az puanlı yiyecekler yemeye çalışıyorum bol puanlıları genelde akşama bırakıp dengelemeye çalışıyorumm. bakalım ne kadar faydalı olacak..
günaydın güzeller...
bende yine ters giden bişiler var(
baskül moralimi çok bozdu ama ben reglimin de sonuna geldim sayılır... neden böle oldu ki...
yarın kontrolüm var(
cumadan beri canm bişi yemek istemio akşam yemeklerini biraz aksattım ama fazla yiyerek değil yemeyerek(
günaydın arkadaşlar ancak gelebildim..nasıl gidiyor kızlar..ben hafta sonu birazcık kaçırdım gibi ama o kadarda olsun demi..arada vücudu şaşırtmak lazımmışkaydirigubbakcemile3..bugün itibariyle 1 kase yağsız yoğurt+ 1 dilim kepekli ekmek+üzüm+2 yeşil elma...sadece 2 puannn
günaydın güzeller..elma diyetim tam gaz devaö ediyor ve sonuç olumlu
geçen cuma bildirimden sonra arkadasımla buluşmuştum hem akaşm hem öğlen tam porsiyon pizza papates kızartması kola yemiştim 2 öğün vee bir sürü aburcubur cips..ve sabahında 75 kiloya çıkmıştım..bir gün yemeyle 1.5 kilo alıyorum((
ama şu an tartı olumlu..hadi bakalım takımıızı hep beraber birinciliğe taşıyalım bu hafta:hooray:
selam kızlar..:)
dün şişkinliğim vardı ama bugün biraz daha normale döndüm...
yediklerimi sayıyım size..:)
2 yumurtayla omlet yaptım onu yedim(En baharatlısından..xD)
1 bardak çay içtim(En şekersizinden..xD)
şimdide kuşburnu içiyorum.. kuşburnuda bitki çayı gurubuna giriyor değilmi?
arada bi kaçamak olur tabii ki ama hemen toparlanmak lazım
haftasonu güzel geçmiştir umarım ??
canım benim bildiğim kadarıyla regl döneminden 1 hafta önce ve 1 hafta sonra tartılman gerektiği..çünkü vücuttaki şişlik bu dönemde devam ediyormuş sen de hala o dönemde olduğun için bence ödemdir sıkma canını yerimseniben
haftasonları hepimiz az çok kaçırıyoruz canım haftaiçi dengelersen sorun kalmaz sanırım sende puan diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyla sositososito
canım kaçamaklarında en yağlılarını ve en kalorililerini seçmişsin..sağolsun tartı da böyle durumlarda tokat gibi çarpıyo suratımıza dikkat etmezsen sonun kötü der gibi
ohhh afiyet olsun şekerim güzel gidiyorsun maşallah yerimseniben evet kuşburnu da bitki çayı grubunun en lezzetlisinden en azından şekersiz de bir lezzete sahip
kızlar cola zero için ne diyorsunuz ..sıfır şekermiş..ben colayı çok seviyorumm
bence colanın hertürlüsü zararlı canım...sonunda içinde sitrik asitten karbondioksite kadar birsürü zararlı şey var ve kanımızdaki oksijen miktarını azaltıyor..
benim annem kolayı klozete döküp 1 saat bekletiyor sonra sifonu çekiyor tertemiz oluyor tuvalet taşı.. bizim eve anca onun için giriyor kola..delikafadulden bende senede 1 enfazla 2 kere annemden gizli arkadaşlarla içiyorum kolayı...:):lepi:
gulizgül sorma canım yaafisfisfisbende nasıl olsa diyet diye zero diye üzerinde sıfır calorie yazıyor diye habire içiyordum..gittiğim dktora sordum.oda kesinlikle içme onlar kandırmaca normalinde yaklaşık 180 kaloir var onda da 156 demesin mi?kafamçokkarıştı
selamlar hanımlar, bu cuma önce tartılarda sonra yarışma sonucuyla yüzümüz gülecek gibi :))
ben üstüme düşeni yapıyorum bilesiniz, bugün isveç diyetinin en iğrenç günü akşam yemekte ne var bilin bakalım :)
HİÇBİRŞEY!!!
evet su içicem bütün akşam :)
ve evde misafirim var, annem neler döktürdü kimbilir, onlar yemek yerken kusura bakmasınlar onları izleyecek değilim ben doooooğru yürüyüşe, ama yağmur yağacak gibi belki duş yaparım o ara ama aynı odada olmayacağım kesin :))
selam kızlar bugün saat 3 civarı 30 dakika tuğba özayın fitness ını yaptık arkadaşımla arkadaş olunca hiç sıkıcı olmuyor vallahii sonra patates püresi yapıp onu yedik ama çok az birşeydi saat 7 gibide beraber yürüyüşe çıktık 40 dakika yürüdük.. gitsin yağlar gitsiin.delikafadulden.
selam kızlar bugün saat 3 civarı 30 dakika tuğba özayın fitness ını yaptık arkadaşımla arkadaş olunca hiç sıkıcı olmuyor vallahii sonra patates püresi yapıp onu yedik ama çok az birşeydi saat 7 gibide beraber yürüyüşe çıktık 40 dakika yürüdük.. gitsin yağlar gitsiin.delikafadulden.
yarın kontrolüm var vee ben bu diyetten sıkıldım umarım yarın mönümü değiştirir yoksa artık bi daha sebze yiyemiyeceğim(
çok sıkıldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?