inşallah hayatım, ama tatile gidipte kilo veren görülmedi sanırım yada ben hatırlamıyorum. kaydirigubbakcemile3 anlaşılmıştır merkez.OO İYİ İNŞALALH VERMİŞ OLARAK DÖNERİM KİLOLARIII..CANIM BU CUMARTESİDEN İTİBAREN AYIN 30 NA KADAR..
sağol hayatım.yeni işin hayırlı olsun :))
oy maşallah,o zaman sanırım rekor olur. kaydirigubbakcemile5burda birbirimize destek oluyoruz, başarı hepimizin olacak :)) perşembeye kadar bitse şu regli bitse keşke hemen, sanki perşembe akşamı sana 4 kilo diyeceğim gibi :))
valla canım gayet güzel gidiyorsun.Selam kızlar,
Herzamanki gibi once menüm
11.08.2009
Sabah ; 2 adet çoklifli wasa üzerine pınar beyaz light 2 halka domates 1 kupa early grey
Ara ; Yesilçay 5-6 adet kayısı
Ogle ; 2 dilim ekmek 5 yk bezelye yemeği 2 yk yogurt
Ara ; 2 dilim karpuz yeşilçay
Akşam ; 1 porsiyon levrek 4 yk deniz börülcesi-közkırmızı biber salata 1 dilim ekmek
Su ; 3,5 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet
ad1; [/U]yeni işin hayırlı olsun canım,bildirim işini de perşembeden yaparız kaptan vekilim seni mi kıracağızopuyorumnanaktan
sağol bhr cım. inşallah sende işe başlarsın hayırlısı ile.bhr.87;8443453[COLOR="Red" .!.:adcım[/COLOR] yeni işin hayırlı olsun canım darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:
valla shopaholic cim bak okadar arkadaşın seni teselli ediyor. sana ne güzel öneriler getiriyoruz. e sende biraz çaba sarfet hayatım. toparlan,olmuyor böyle.canım hani senide listeye yazdığım bi diyet vardı aslında o bir diyet değil sağlıklı beslenme programı, valla bir arkadaşım başladı ona herşey normal sadece kola yok, çayda şeker yok, yemeklerde az yağ var ve bir haftanın sonunda 1,2 kilo vermiş. az ama öz olur. hemde kendini sıkmazsın...
ben duymadım hayatım ama ''diyet'' diyor farketmemesi nerde kaldı onu anlamadım.kızlar farketmeden diyet diye bişey duyan varmı merak eidyorum çok? bu arada sabah işe gidemedim hasta olduğum için,biraz geç kahvaltı yaptım birazdan kekik çayımı içicem içine çok azık bal koyarak öksürüğüm için,sonrasında da koca bir yeşil elma yiycem bakalım cumaya neler olcakCADIARZU
sporun insan vücudunu rahatlattığı gerçek.bende akşamları iş çıkışı yürümek istiyorum. ama 20 dk yürüyebilirim. merkeze gelince otobüse binmek zorundayım,evim 3 kmde.poly canım koşu bandım vardı ama daha çok askılık olarak kullanıyordum :)) şimdi açtım kullanıyorum 2 gündür ii gidiyor...
sho... canım seni moralsiz gördüm... canım elma diyeti bozdu seni... bence arkadaşların dediği gibi hafif beslen ama en önemlisi spor yap...
inanın kızlar spor yapınca aylardır üzerimdeki yorgunluk kalktı kendimi çok daha mutlu hissediyorum
bu arada yarın yine misafirim var... ne yapcam bilmiyorum resmen nefis terbiyesine çekiolar beni yaa((
baya kötü olmuşsun,dilerim hemen atlatırsın. bende özledim.eski halimi.dünden bugüne bi fark göremedim kızlar kendimde ama bitki takviyeleriyle düzelcem inş.,sinüzitim var benim sanırım o azdı çünkü yüzüm ağrıyo kulaklarım uğulduyo,aksırık burun akıntısı boğazlarımın garipliği hepsi birleşşince bu duruma getirdi ama vücudumu yatmaya alıştırmamam lazım,tabi yormuyorumda,ama yürüyüşümüde aksatmayı düşünmüyorum,bu kilolar gidecek çünkü öyle yada böyle,eski halimi özledim ben(
beden olarak incelmişsindir. oda çok farkediyor.öle yapıcam dosba,gerçi alıştım tempolu yürümeye birde spor aletlerinde hareketler yapıyorum,evde de bikaç plates hareketi,zayıfladığımı söylüyolara ama baskül öle demiyo( sinir oluyorum bende bu duruma:Saruboceq:
tebrikler alkisalkisalkismerhaba hanımlar ben raporumu vereyim hemen, diyetim akşam yemeği dahil başarıyla tamamlanmıştır :)
iyi beslenmişsin hayatım.maşallah. sırada ne var. :1shok:saol baharcım rahatlattın beni vallahi..:)
kızlar yürüyüşümü yaptm geldim yaklaşık 1 saat yürüdüm baya bi terledim..
eve gelincede bir tabak ıspanak yedim şimdide yeşil çay içiyorum..:)
Günaydın Kızlar;
zenim; tek kelimeyle harikasın canım kaç gün kaldı isveçden donmene?r*** agrıların geçti mi bugun daha iyisindir inş,
Günaydın Kızlar;
zenim; tek kelimeyle harikasın canım kaç gün kaldı isveçden donmene?r*** agrıların geçti mi bugun daha iyisindir inş,
merhaba arkadaşlar bugün ancak gelebildimm.bugün biraz fazla kaçırdım 8 puanı harcadım bugün..kaldı 12 puanım..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?