Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol baharcım rahatlattın beni vallahi..:)
kızlar yürüyüşümü yaptm geldim yaklaşık 1 saat yürüdüm baya bi terledim..
eve gelincede bir tabak ıspanak yedim şimdide yeşil çay içiyorum..:)

OO İYİ İNŞALALH VERMİŞ OLARAK DÖNERİM KİLOLARIII..CANIM BU CUMARTESİDEN İTİBAREN AYIN 30 NA KADAR..
inşallah hayatım, ama tatile gidipte kilo veren görülmedi sanırım yada ben hatırlamıyorum. kaydirigubbakcemile3 anlaşılmıştır merkez.
yeni işin hayırlı olsun :))
sağol hayatım.

burda birbirimize destek oluyoruz, başarı hepimizin olacak :)) perşembeye kadar bitse şu regli bitse keşke hemen, sanki perşembe akşamı sana 4 kilo diyeceğim gibi :))
oy maşallah,o zaman sanırım rekor olur. kaydirigubbakcemile5
valla canım gayet güzel gidiyorsun.
bhr.87;8443453[COLOR="Red" .!.:
adcım[/COLOR] yeni işin hayırlı olsun canım darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:
sağol bhr cım. inşallah sende işe başlarsın hayırlısı ile.
[ valla shopaholic cim bak okadar arkadaşın seni teselli ediyor. sana ne güzel öneriler getiriyoruz. e sende biraz çaba sarfet hayatım. toparlan,olmuyor böyle. lmaz:

ben duymadım hayatım ama ''diyet'' diyor farketmemesi nerde kaldı onu anlamadım.

sporun insan vücudunu rahatlattığı gerçek.bende akşamları iş çıkışı yürümek istiyorum. ama 20 dk yürüyebilirim. merkeze gelince otobüse binmek zorundayım,evim 3 kmde.
valla işin zor hayatım.kolaygelsin ne diyim.

baya kötü olmuşsun,dilerim hemen atlatırsın. bende özledim.eski halimi.

beden olarak incelmişsindir. oda çok farkediyor.
merhaba hanımlar ben raporumu vereyim hemen, diyetim akşam yemeği dahil başarıyla tamamlanmıştır :)
tebrikler alkisalkisalkis

saol baharcım rahatlattın beni vallahi..:)
kızlar yürüyüşümü yaptm geldim yaklaşık 1 saat yürüdüm baya bi terledim..
eve gelincede bir tabak ıspanak yedim şimdide yeşil çay içiyorum..:)
iyi beslenmişsin hayatım.maşallah. sırada ne var. :1shok:

yarın erken saatte büyük ihtimalle giremicem nete. işyeri bilgisayarında 36 ad virüs var. ve nete girilmiyor. sabah ne güzel açtım ama bir müddet sonra kaldı.yeni bilg. alınması lazım. bu şirkette de doğru dürüst bi sistem kurulmamış. bir kerede ben birilerinin kaymağını yesem ya. ama malesef sistem kuran ben oluyorum başkaları benim kaymağımı yiyor. bugün eski işyerimdeki arkadaşım öyle diyor. ben senin kaymağını yiyorum valla rahatım diyor. takılıyor bana. anlayacağınız işim çok kızlar. ama güzel olacak diye tahmin ediyorum. gerçi huzurum olsun en önemlisi o. bende bugün yediklerimi yazayım.
sabah:2 bardak çay 1 pk form bisküvi
öğlen : yarım tb musakka,yarım tb. pilav yarım kase cacık.
akşam domates suyu limonlu,oğlumun yemediği barbunya pilavınıda ona sinirlenip ben yedim 2 yk.
yeşil çay içtim
neyse kendinize dikkat edin.

son arayı da yapmam lazım ama canım hiç istemiyor... yemeyincede olmuyo...
ama yersem en az 1 saat sonra yatmam lazım ...
üff yaa
iisimi kalkıp hazırlayım (
adcım senin nasıl gidiyor... iş yerinde nasıl yapıyorsun

günaydın kızlar, nasılsınız? ben isveç diyetinde 10. gündeyim. herşey yolunda :))
tartı bildirimlerini bu akşam mı yapacağız?

Günaydın Kızlar;

Dünkü menüm şöyleydi;

12.08.2009
Sabah ; 3 adet çoklifli wasa üzerine pınar beyaz light 2 halka domates 1 kupa ılık süt
Ara ; Yesilçay 1 incir
Ogle ; 1 porsiyon tavuk şiş 4 yk bulgur pilavı közlenmiş sivribiber-domates 1 büyük ayran yeşil salata
Ara ; 5 hurma yeşilçay
Akşam ; 5 yk yaz türlüsü 2 dilim ekmek 1 kase cacık
Su ; 3,5 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet(ardından 1 bardak süt mutlaka içerim)

melankoli ; canım hasta hasta kendine fazla yüklenirsen hem spor hem diyet konusunda kendini toplaman zaman alabilir lütfen kendine dikkat et,tartıdan bahsetmişsin kas yapın artıgından daha ince görünürsün ama agırlık degişmez bence spor salonunda imkanın varsa vucut analizi yaptırabilrsin ayda bir

winx; canım simiti kafana takmana hiç gerek yokhem sabah yemişsin akşama kadar yakmışssındır sen onu ayrıca yuruyus yapmanda süper

bhr.87 ; yavaş ve saglıklı kilo verme konusunda sana aynen katılıyorum canım bu sok diyetler detokslar filan hem kandırmaca verilen hemen alınıyor aç kaldıgınla kalıyorsun

gulızgul ; iyi tailler canım inş kilo verir donersin,

zenim; tek kelimeyle harikasın canım kaç gün kaldı isveçden donmene?r*** agrıların geçti mi bugun daha iyisindir inş,

dosba ; hem koşu bandın varmış hem kullanmıyormuşsunlmaz: canım spor = hafiflik=mutluluk bunu unutma

shopaholic ; bugun nasılsın canım o moralsizliğin geçmiştir inş biz sana inanıyoruz ya kilo vermek için aç kalmana kuş kadar yemene gerekyok ki baksana benim bir haftada yediklerimi az mı sence hatta annem bazen kızım sen bu kadar yiyip nasıl kilo veriyorsun diyorkaydirigubbakcemile3

bu arada kilobildirimleri kaça kadar yapabiliriz kızlar benim tartı evde de

poly akşam bildirimi sanırım ad 10-11 gibi en geç toparlar....
aramı yaptım 50gr kırmızı erik
şimdi yaprak sarması pişirecem
tiramisu yaptım ( akşam yemiyeceğim ama kremanın şekeri nasıl diye sadece minicik yedim güzel olmuş valla :))
neyse nefis terbiyesine devam... baktım çok yıpranıyorum su böreğini bu defa kendim yapmadım hazır aldım canım acayip çekio....
acaba bunları hayal ederken kalori yakıyor muyumdur??
neyse kızlar şu işleri halledeyim gelirim öpüldünüz

Günaydın Kızlar;

zenim; tek kelimeyle harikasın canım kaç gün kaldı isveçden donmene?r*** agrıların geçti mi bugun daha iyisindir inş,

canım teşekkür ederim ağrılarım daha iyi ama migren bende birkaç gün misafir olmadan gitmez :) alıştım ben bununla yaşamaya :)) kaslarım ise daha iyi ama iğnelere devam ediyorum.

isveçten dönmeme çook azkaldı bugün 10. gün pazar günü 13 olacak ve çok şükür bitecek.
midem eskiden bence işkembe ötesindeydi, şimdilerde normal insan boyutlarına döndü :)

Günaydın Kızlar;

canım teşekkür ederim ağrılarım daha iyi ama migren bende birkaç gün misafir olmadan gitmez :) alıştım ben bununla yaşamaya :)) kaslarım ise daha iyi ama iğnelere devam ediyorum.

isveçten dönmeme çook azkaldı bugün 10. gün pazar günü 13 olacak ve çok şükür bitecek.
midem eskiden bence işkembe ötesindeydi, şimdilerde normal insan boyutlarına döndü :)

merhaba arkadaşlar bugün ancak gelebildimm.bugün biraz fazla kaçırdım 8 puanı harcadım bugün..kaldı 12 puanım..delikafadulden

slm kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama geceleri bir facia oluyo:sinifsinif:sabah bir poğaça yedim şimdi de az biraz melemen yiycem ara öğün olarakta yeşil bir elma akşama ALLAH kerim

canlarım ben akşam nete giremeyebilirim, şimdiden söyleyeyim :))
geçen hafta cuma günü sabah 78,5 idim
bu sabah tartıda 74,6 ki ben hala şişim biliyorum ki yarın yada cumartesi sabah daha iyi olacak.
4 kilo veririm diyordum ama 3,9 da kaldım :))

Dosba ; biri tiramusu mu dedi??? bayılırım tiramusuyacokacimcoook

melankoli ; bugun daha iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan

zenim ; tebrik ederim canım ben hayatta dayanamam bu katı kurallara, sayende dereceye girecegiz kesinlikle:lepi:

Gelelim benim kilo bildirimime;
07/08/2009 -------> 67,4 kg
13/08/2009 -------> 65,8 kg
Bu hafta - 1,6 hafiflemişim kaydirigubbakcemile5

zenimle benden toplam 5,5 kg yok mu artıran haydi kızlarhihoyyyt

selam kızlar bugün size yediklerimi bi yazıyım önce
sabah: domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek 5 - 6 adet yeşil zeytin
öğlen: yeşil çay
sonra yaklaşık 2 saat temizlik yaptım baya bi terledim.. egzersiz oldu hemde ev tertemiz süper oldu böyle..
akşamada yürüyüşe çıkıcam 1 saat kadar yürümeyi düşünüyorum..
buarada bi sorum var sizce yüryüşü yemekten öncemi sonramı yapıyım?

Son düzenleme:
kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım..halbuki pazartesi sabah 72.4 dü kilom ama çok aşırı ve yağlı şeyler tükettiğim için bu sabah yine kilom
74.4:1ninca:

bende yapayım diyetisyenime göre 400gr verdim ama yarın tam sonuç belli olur adcım sen 400 olarak say benim kilomu
yani 69.500
kızlar akşama misafirim var giremem sabah kontrolüm var ama yinede uğrarım
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…