bu arada polycim sanada çok teşekkürederim hayatım.
gülizgülüm sağolasın hayatım. ayrıca hayır çıkarılmıyorsun.seni 2 hafta boyunca izinli yazarız geldiğinde kaldığın kilodan devam edersin.merak etme hayatım.kesin gideceğin günü bildirirsin ona göre iznin başlar. öpüldünüz.
günaydın arkadaşlar:gitme:
kızlar ben bi türlü zayıflama ya adapte olamıyorum ya..psikolojim çok yıpranık..diyet yapamıyorum artık
selam kızlar bu sıralar pek gelemiyorum. işe başladım. şuan iş yerindeyim.dün yazmak istedim ama fırsatım olmadı malesef. geçmişi okuyamıyorum. okumaya çalışıcam.ama cevap yazmalara fırsat olmayabilir.denicem.şimdiden özürdilerim. bu arada kızlar cuma günü bildirimlerinizi sizden perşembe günü akşamı yapmanızı ricaediyorum. eğer melis gelirse sorun olmaz ama gelmezse bende cuma günü halledemeyebilrim.o yüzden perşembeye bekliyorum sonuçları. şimdilik hepinizi öpüyorum.kendinize iyibakın.fırsat buldukça gelicem.bu hafta böyle biraz biraz sıkıntılı geçecek sanırım.
bütün komplolara rağmen bu işi başaracak ve bizi 1.liğe taşıyacaksın. yürübe fıstık kim tutar seni. turkbayragi
baharcım haklısın canım..bayramda zayıf olmaktı niyetim ama o kadar da basit değil dimi bu işlermafoldumben
canım hani senide listeye yazdığım bi diyet vardı aslında o bir diyet değil sağlıklı beslenme programı, valla bir arkadaşım başladı ona herşey normal sadece kola yok, çayda şeker yok, yemeklerde az yağ var ve bir haftanın sonunda 1,2 kilo vermiş. az ama öz olur. hemde kendini sıkmazsın...desteğiniz için teşekkür ederim kızlar...kendimi elma diyetiyle de iyice sıktım ve patlama yaşıyorum 2 gündür..sanırım bir daha sıkı diyet denemiycem:umursamaz:
kendimi dinlemeye ihtiyacım var
poly evet haklısın bu diyett metabolizmamızı yavaşlatabilir..ki zaten yiyince hemen geri veriliyor gidenler
kızlar farketmeden diyet diye bişey duyan varmı merak eidyorum çok? bu arada sabah işe gidemedim hasta olduğum için,biraz geç kahvaltı yaptım birazdan kekik çayımı içicem içine çok azık bal koyarak öksürüğüm için,sonrasında da koca bir yeşil elma yiycem bakalım cumaya neler olcakCADIARZU
dünden bugüne bi fark göremedim kızlar kendimde ama bitki takviyeleriyle düzelcem inş.,sinüzitim var benim sanırım o azdı çünkü yüzüm ağrıyo kulaklarım uğulduyo,aksırık burun akıntısı boğazlarımın garipliği hepsi birleşşince bu duruma getirdi ama vücudumu yatmaya alıştırmamam lazım,tabi yormuyorumda,ama yürüyüşümüde aksatmayı düşünmüyorum,bu kilolar gidecek çünkü öyle yada böyle,eski halimi özledim ben(
dünden bugüne bi fark göremedim kızlar kendimde ama bitki takviyeleriyle düzelcem inş.,sinüzitim var benim sanırım o azdı çünkü yüzüm ağrıyo kulaklarım uğulduyo,aksırık burun akıntısı boğazlarımın garipliği hepsi birleşşince bu duruma getirdi ama vücudumu yatmaya alıştırmamam lazım,tabi yormuyorumda,ama yürüyüşümüde aksatmayı düşünmüyorum,bu kilolar gidecek çünkü öyle yada böyle,eski halimi özledim ben(
bende eski halimi çok özledim(
kendini yormadan hafif bi yürüyüş yap ii gelir
kıyamam ben sanaaaaaaaapoly canım koşu bandım vardı ama daha çok askılık olarak kullanıyordum :)) şimdi açtım kullanıyorum 2 gündür ii gidiyor...
sho... canım seni moralsiz gördüm... canım elma diyeti bozdu seni... bence arkadaşların dediği gibi hafif beslen ama en önemlisi spor yap...
inanın kızlar spor yapınca aylardır üzerimdeki yorgunluk kalktı kendimi çok daha mutlu hissediyorum
bu arada yarın yine misafirim var... ne yapcam bilmiyorum resmen nefis terbiyesine çekiolar beni yaa((
geçmiş olsun şekerim yaaakızlar farketmeden diyet diye bişey duyan varmı merak eidyorum çok? bu arada sabah işe gidemedim hasta olduğum için,biraz geç kahvaltı yaptım birazdan kekik çayımı içicem içine çok azık bal koyarak öksürüğüm için,sonrasında da koca bir yeşil elma yiycem bakalım cumaya neler olcakCADIARZU
merhaba hanımlar ben raporumu vereyim hemen, diyetim akşam yemeği dahil başarıyla tamamlanmıştır :)
selam kızlar.. Bugün sabah yazamadım arkadaşlarla ders çalıştık biraz.. yaz tatili falan ama boşlamamak lazım..:) ders çalışmakta kalori yaktırır diye umuyorum ve mutluyum..:) ya kızlar ben bugün baya bi kaçırdım vallahi..:) napcam bilmiyorum ama artık bi günlük detox la falan idare etcez yediklerimi yazıyım..
sabah : 1 koca simit yedim hemde aRasına krem peynirde sürdüm..(ama pişman değilim buna ihtiyacım vardıı napıyım amayerimseniben)
arada bol bol su içtim tabiki
1 tane yeşil çay içmeye çalıştım ama çok acıydı ya yeşilçay çok bekleyince acıyomu yoksa..?
1 saat önce falanda koca bir tabak taze fasulye yedim..:)
şimdide yürüyüşe çıkıyorum kızlar..
hepinizi öptüümm..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?