Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel beslenmişsin canım ,kararında herşey.

sporlarında menünde güzel canım ,dolmayı sade yemişsin bence sorun yok ,su miktarın ne kadar?

sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armut bugün biraz gıcık olmuş değil mi şuana kadar 3.5 lt.

afiyet olsun.haticede var bu ara bişeyler

afiyet olsun.menüm iyi korkma orti.

kızartma ,puding ...baya çok olmuşafiyet olsun.

sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey

Abartli degil canim bencede onun yerinede ekmek yok..acmi dolasicaksin hic kilo veremezsin o zaman

Ogle yemegini atlai aksamda kizartmaya yuklenmissin canim...dedigin gibi gicik olmus hehe

sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey

Canim daha bugun carsamba ve sabah 2 gun var hem regl oldugun ilk gunlerde fazla cikmadigina dua et
Su bikac gun sabredersen benc cuma zda olsa eksi cikarsin..ben reglimde sapitiyorum da..
Bizim evde yaz kis dondurma yenir dondurma manyagi bir aileyiz en kucugunden en buyugune hehe bi duzineyiz ya
Iste bu hafta kac defa dondurma red ettigimi ger cevirdiggimi bi bilsenizzz ve benim nasil bi dobdurma canavari oldugumu bilseniz tebrik edersiniz beni

Dunden bir diyalog ( kizim ve ben)
- kim dondurma istiyo
- ( oglum) beeeeennn
-anne?
- yok ben istemiyorum
- dondurma?
- istemiyorum
- sen? Dondurma?
- aaaaaa evet istemiyoruuuummmmmm
-:26:
-

kıyamam,sık dişini verme canını.hedefe ulaşınca yersin.

Yavru ceylandan kuzuya

Yavru ceylandan kuzuya ......... Tamam

Sporunu yaptin mi? ........... Tamam

zillinin uyumasını bekliyorum.uyuyunca başlıcam hemen

günaydın sabah sabah kimsecikler yokken menümü paylaşayım

sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne salça bal domates salatalık
çay

öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi

arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur

2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18:)
2 tane sosyete mantısı
1 parça kek:18:

akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisi neyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir, hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence)

bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum

Evet arada olur ama cooook uzun aradaarda,,hem alskanligimida degistiricem

Ben simdi yapalyim..snra cikicam evden ..halledeyim hazir sakinen ev

Gorusuruz canimmm

Regl dendir, sıkma tatlı canını

Gunaydin bebelerrr

Günaydın :)) Baya koca bebek oluyoz ya hadi öle olsun

günaydın yavru ceylan.

Günaydın Zeynep Ooooooo yavru ceylanlar bebeler wuuuuuuuuuuuuuu

Başakcım içimden bir ses daha yok muydu diyorrrr Kekler kısırlar mantılarrrrr Bu arada kuru üzüm çok kalorili yerine kuru erik yiyebilirsin 2 tane

Günaydın Kızlarrrr

Dünkü menümmm

Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates

Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar

Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay

Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.

Su 2 lt
Spor yok

Öpüldünüz

MERHABALAR 2 gündür kaçaktım.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım ..

kıyamammmmmm
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun ..
artık hep spor yapıosn kıskandım
Bnm canımda makarna istyrrrrrrrrrrrr

geçen hafta o kadar aldığımı görünce feci azmettim haticeninde dediği gibi bi ileri iki geri yapıyordum. aslını sorarsan zaten mezun felan olmakta istemiyorumda en azından ilerisi için morel bozucu bıktırıcı bi durum olmasın göstermelikte olsa biraz verip onu korumam lazım. ben ramazandan önce falanda baya yapıyordum özellikle yürüyüş ama şimdi eve 6,15 de varıyorum yemek hazır olsa bile ısıt ye üzerini değiş 7 yi buluyo hazmetmeyi bekle derken hava kararıyo çıkamıyorum yürüyüşe.

yok edemedim ya daha doğrusu etmedim diyelim akşam tam eve gitmiştim beni aradı motorsikletinin kayışı kopmuş allahtan bi kazaya sebebiyet vermemiş. gelip beni alırmısın dedi sonra baktım moreli falan baya bozuk hiç açmadım konuyu. ((

sende benim gibi brokoliyi seviyosun galiba yine görmüştüm menünde bende salatasını veya çorbasını yapıcam zaman haşlarken yarısını yemiş oluyorum hihhihihiiii. afiyet olsun menün güzel olmuş. armutun yarısı noldu :)))

afiyet olsun bence çok olmamış. geç olması biraz olmamış o kadar. ama geç yatıyosun sen dengelemiştir. bide ben sende hiç meyve görmüyormuyum banamı öyle geliyor.

afiyet olsun. biraz fazla olmuş. bide menünü alt alta yazabilirmisin böyle okuması ve anlaması zor oluyo yada sabah öğle akşam başlıkları farklı olsun. aslında yine baktım da akşama kadar gayet iyi gitmiş 4 dilim ekmek kızartma ve puding fazla olmuş ama şerbetli tatlılardansa sütlü tatlılar çok çok daha iyi. spor yaptınmı

Gunaydin bebelerrr

günaydıınnn ferhancım

seninle gurur duyuyorum

Gunaydinlarr...

Basak menun hiiicc olmamis valla, tam bir kalori patlamasi yasamissin bugun cok dikakt et cumaya biraz toparlarsin belki

yaso menun guzel olms , afiyet olsun ..

Günaydın Kızlar

Bugun dersler baslıyor

Okula gıdecemmm cok heyecanlıyım

Acaba sınıftakıler bendekı degısımı farkedecekmı :)
Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşekler

Büyüksün FERHAN

Delisin ama seviyoruz siziİyiki varsınız

ferhancım enginarı sormuştun cevap vermeyi unuttum. nerdeee ben yapıcam sabah kahvaltısını ve öğle yemeklerini hep dışarda yiyorum maalesef. çok nadir evden yemek getirdiğim yada yılda bir.

sen hep böle yapıyosun sonra cuma tartıya gelince çatır çatır veriyosun yine öle olur bozma morelini hem bi haftada verme yani nolur

ortim benim ya maşallah hepsi afiyet olsun da hadi kısırı felanda sevmem ama o kahveyi bensiz nasıl içtin yaaa :)))))

günaydın yasmincim senin yemek yeme stilin benimkine çok benziyo ama spor yap spor. afiyet olsun.

MERHABALAR 2 gündür kaçaktım.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.

tanışıyomuyus

geri dönüşüm yaptım ve çok ilginç bir sonuçla karşılaştım. sizinle paylaşmak istiyorum.

10 temmuzda guruplara katılmaya karar vermişim 59,8 le başlamışım takıma alınıncaya kadar 59,3 olmuşum ilk hafta ve ondan sonraki haftalarda listedeki durumum.

20 temmuz 58
03 ağustos 56,8
10 ağustos 55,9
17 ağustos 56,1
31 ağustos 56,1
7 eylül 56,5
14 eylül 56,2
21 eylül 56,8

kısacası başlangıçta çok iyi kilo vermişim ama 56 lara takılı kalmışım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…