çok güzel beslenmişsin canım ,kararında herşey.Benim moooonuuuumm
Sabah
1 yumurta ,1 kase yulaf gevregi
Ara
Yarim armut
Ogle
1 kase corba,1 tabak broccoli&tavuk
Ara
Yarim dilim ekmeke recel (cok tatli stmati canim)
Aksam
1ilim epekli ekmek,Az karisik sebze ( ok karisiki yani icinde yok otu hic begbedim)
Spor sadece zorunlu hareketleri yaptim
Hatice yine gelmedi hala kocaciginn gonlunumu yapiyoki hehe
Menü yazıp çıkacam .. :)
Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir
çok tahıllı ekmek 1 dilimm
ögle 3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara:
nescafe ( 2si bir arada)
Akşam ( 21:00da ..
2 dolma
Hem pirinç hem bulgr vardı bgn menümde memnun değilm
Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet
afiyet olsun.haticede var bu ara bişeylerBenim moooonuuuumm
Sabah
Ara
Yarim armut
Ogle
Ara
Aksam
1ilim epekli ekmek,Az karisik sebze ( ok karisiki yani icinde yok otu hic begbedim)
afiyet olsun.menüm iyi korkma orti.Menü yazıp çıkacam .. :)
Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir
1 kase yoğurt
ara:
nescafe ( 2si bir arada)
2 dolma
Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet
kızartma ,puding ...baya çok olmuşsabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armutbugün biraz gıcık olmuş değil mi şuana kadar 3.5 lt.
Gunaydin bebelerrr
Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir
1 kase yoğurt
ara:
nescafe ( 2si bir arada)
2 dolma
Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet
sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armutbugün biraz gıcık olmuş değil mi şuana kadar 3.5 lt.
sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey
günaydın yavru ceylan.
kıyamam,sık dişini verme canını.hedefe ulaşınca yersin.Abartli degil canim bencede onun yerinede ekmek yok..acmi dolasicaksin hic kilo veremezsin o zaman
Ogle yemegini atlai aksamda kizartmaya yuklenmissin canim...dedigin gibi gicik olmus hehe
Canim daha bugun carsamba ve sabah 2 gun var hem regl oldugun ilk gunlerde fazla cikmadigina dua et
Su bikac gun sabredersen benc cuma zda olsa eksi cikarsin..ben reglimde sapitiyorum da..
Bizim evde yaz kis dondurma yenir dondurma manyagi bir aileyiz en kucugunden en buyugune hehe bi duzineyiz ya
Iste bu hafta kac defa dondurma red ettigimi ger cevirdiggimi bi bilsenizzz ve benim nasil bi dobdurma canavari oldugumu bilseniz tebrik edersiniz beni
Dunden bir diyalog ( kizim ve ben)
- kim dondurma istiyo
- ( oglum) beeeeennn
-anne?
- yok ben istemiyorum
- dondurma?
- istemiyorum
- sen? Dondurma?
- aaaaaa evet istemiyoruuuummmmmm
-:26:
-
Yavru ceylandan kuzuya
Yavru ceylandan kuzuya ......... Tamam
Sporunu yaptin mi? ........... Tamam
sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey
Gunaydin bebelerrr
günaydın yavru ceylan.
günaydın sabah sabah kimsecikler yokken menümü paylaşayım
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne salça bal domates salatalık
çay
öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi
arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur
2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18:)
2 tane sosyete mantısı
1 parça kek:18:
akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisineyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir , hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence )
bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım ..
kıyamammmmmm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ..
artık hep spor yapıosn kıskandım
Bnm canımda makarna istyrrrrrrrrrrrr
Bende oyle biliyorum ..ama bilgi krliligi diyede bisey var:)) ayri ayri degerlendimli)
Aayyyyneenn
Bir arkadasim eskiden bacim derdi uyuz olurdum demeeee bana derdim simdi bende oa bacim demeye basladim hehe
Hehe evet ayagima koyuyorum yukari asagi agirlik yapiyoya:) kesimlikle oyle bn kitap okumayi cok severim evimizde sus esyasi yoktur neredeyse ama koca bi kitapligimiz var..onlarda kitap delisi
Afiyet olsun canim..frikandali bende anlamadim..tavuk frikadelle gibi fln yoksa belcikaya has biseymi
Ayyyyy nurgul valla bak ikna edemezseeeennn. Imajin zedelenicek:)) iknaaaa ettttttt
Ben biliyorum artik :))) tam dedigin gibi tahmin ediyorum seni..cok samimiyim canim
evet evet vetttt
Gecmis osun caniiiiimmmmmm menunde guzel..acil sifalarrrr
. Nazar degiyormus nerdeysee
Afiyet olsunnn cok guzeeell..enginarda. Cok guzel hazirmiyi kendinmi yaptin
bende bugun gec yedim ..disardaydim..ama ooeee yiyemedim hatta ben kotuydu yemegim
Benim moooonuuuumm
Sabah
Ara
Yarim armut
Ogle
Ara
Aksam
Menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates
peynir
1 kase yoğurt
ara:
nescafe ( 2si bir arada)
2 dolma
Spor:
yarımsaat yürüme/koşma
100 twister
100 bel hareketi
15 dk bisiklet
sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armutbugün biraz gıcık olmuş değil mi şuana kadar 3.5 lt.
Gunaydin bebelerrr
Abartli degil canim bencede onun yerinede ekmek yok..acmi dolasicaksin hic kilo veremezsin o zaman
Ogle yemegini atlai aksamda kizartmaya yuklenmissin canim...dedigin gibi gicik olmus hehe
Canim daha bugun carsamba ve sabah 2 gun var hem regl oldugun ilk gunlerde fazla cikmadigina dua et
Su bikac gun sabredersen benc cuma zda olsa eksi cikarsin..ben reglimde sapitiyorum da..
Bizim evde yaz kis dondurma yenir dondurma manyagi bir aileyiz en kucugunden en buyugune hehe bi duzineyiz ya
Iste bu hafta kac defa dondurma red ettigimi ger cevirdiggimi bi bilsenizzz ve benim nasil bi dobdurma canavari oldugumu bilseniz tebrik edersiniz beni
Dunden bir diyalog ( kizim ve ben)
- kim dondurma istiyo
- ( oglum) beeeeennn
-anne?
- yok ben istemiyorum
- dondurma?
- istemiyorum
- sen? Dondurma?
- aaaaaa evet istemiyoruuuummmmmm
-:26:
-
Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşeklerGünaydın Kızlar
Bugun dersler baslıyor
Okula gıdecemmm cok heyecanlıyım
Acaba sınıftakıler bendekı degısımı farkedecekmı :)
Büyüksün FERHANKim hatice miiiii ppehhhhh ben ona bir el ense bir kol geri cevirme bi celme hehe sonra "tamam ferhan buyuksun ferhan" kizim siska o:)) pppffffff desek ucucak biz evelallah guclu kuvvetliyiz....mmm sey neyse fazla cosmiyim
Eee evet ne diyorduk..dun benimde aklima geldi tshortum bol gelince keske daha onceden cekilseydim..dogumdan sonra dugmeleri kavsmayan bir gomlegm simdi cok guzel hafifte bol geliyor...o zaman cekilseydim bile gozle gorulur fark olucakta...simdide6 kilo az degil...mide kalmadida benimde iste ortada asidigim bi can simidim var onu yok edicez...ama hemen bugun cekinicem
Gelince kulaklarini cekeriz..giremiycekse bile rapor versin gitsin dimi? Ins bisey yoktur
Delisin ama seviyoruz siziTabe kizim 2 tane abim var benim onlarin arasinda yasam mucadelesi vermis tum dovus tekniklerini alayli ogrenmis biriyim ben..
Haha hatice okusa deli bu der" hihi ferhancim hihi oyle oyle" der
Evet dun sendeki farkida gorunce...ama dar gelen daha cok seyim var en cok belli olanlarla cekilwyim bende
1erkek 1 kadin baslamis ona bakiyorum btaraftan
günaydın sabah sabah kimsecikler yokken menümü paylaşayım
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne salça bal domates salatalık
çay
öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi
arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur
2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18:)
2 tane sosyete mantısı
1 parça kek:18:
akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisineyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir , hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence )
bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum
Günaydın Kızlarrrr
Dünkü menümmm
Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates
Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar
Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay
Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.
Su 2 lt
Spor yok
Öpüldünüz
MERHABALAR2 gündür kaçaktım .Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?