Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dukkan muffın mı hımmmm:))) o kalorisi azdır şimdi bir nete bakayım. Elimde bi sürü ne yapmasını bilmediğim yulaf kepeğim var

Tatlandiriciyla yaptim cnm sifir yag ve seker .. Ben cok begendim tatli istegimi dizginliyor kesinlikle oneririm ..

Afiyet olsun canım.Dukan muffinlerde yenmiş oh. Bende yapıp dondurucuya atayım da arada yerim.Kesme çorba nasıl oluyor?

banuuu bize faceten grup kuruyıooo :)) Baktı baş edemedi bizimle habire yazıyoz sayfasına hihihiihihihi Ferhaaaaaannnn kıııızz face açsana sende, resim koymak zorunda değilsin bebiş

çok kıksnıyorum sizi nasıl güzel sohbet ediyorsunuz bugün patladı yine burası.

Bugün neler yedim;

Şu an itibariyle günlük yeme olayımı bitirmiş bulunmaktayım. Artık kahve çayyy :)))

Sabah: Sahanda yumurta(yağsız), domates, peynir, 1 dilim köy ekmeği, 1 bardak şekersiz çay
Öğle: Tavuk nuget, diet kola . Tavuklarım fırında.
Akşam: İnegöl köfte-ızgara, çoban salata ayran

Bu kadarrrrr

önce reyting rekorları sonra tıklanma rekorları kırarız

tüp taktırayım diyorum
Ancak kurtarır. Okuyunca kahkaha attım.Evde kimse yok ama komşu duysa ne der bilmem

HATICEEE bidaha buralardan o kadan uzaklasma yaa, ben cok ozluyorummm diyimdee
Canım benim bende sizi özlüyorum

banuuu bize faceten grup kuruyıooo :)) Baktı baş edemedi bizimle habire yazıyoz sayfasına hihihiihihihi Ferhaaaaaannnn kıııızz face açsana sende, resim koymak zorunda değilsin bebiş

Kaptanım kızlar face mesengerdalar (çok fenayım sanki ben yazmıyom )
Ne alemsiniz Bilgisayar kitlendi tekrar kapatıp açtım. O bile bize yetişemedi.Buraya gelin artık.

çok kıksnıyorum sizi nasıl güzel sohbet ediyorsunuz bugün patladı yine burası.
Canım burası değilde asıl face patladı.Bunların hepsi geveze Ben hariç

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Sen bide facebook u gör . Hatice hala yazıyo mesela face te

MENÜM
SABAH
3 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir

ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi

ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek

AKŞAM
1 kase yaban mersinli,kayısılı yoğurt

Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli salatalıklı sandwich

Öğle: yarım kase çorba, 3er köfte ve dilim patates (tencere yemeği)

Ara: 1 elma, yarım paket çubuk kraker

Akşam: 1 kase çorba, 2 baget tavuk (yağsız yaptım), kepek ekmeği, 1 bardak ayran

1 brdk ballı süt (yrm çay kaşığı)

Su: 2 lt

Spor: yok hastayım

uyu dinlen azıcık, geçmiş olsun

Kübrayı akşam sınav yapcaz PP derste bile bize laf yetiştirdi yahuuuu
Yapalım canım yapalım.Dersi dinlemiyor

Akşam o yoğurt yetcek mi sana canım
Yeter canım.

Çubuk kraker dışına güzel.Seninki sade sanırım. Şu baharatlı çubuklar var ya kalorisi ne kadar yüksek. Görünce şok olmuştum.Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…