Bahsettigin gibi aslinda abartili birsey degil ic harcinin va yufkaya kydugun yagina dikkat edersen ama senin hepsi bir gune sikistigi icin kisir keke 2 ogun arka rkaya manti..zaten kilo aldiran sey bu..yoksa omur boyu kek yemiycek degiliz ya:)) yada manti..ama hepsi ayni gun veya arka arkaya odugunda kilo aldiriyor canim ...ins emzirigin icin etkilemez
bakamdun niye yoktun kiz ne ediyodun evde oyle dogum gunu sonrasi sonrasi
Saaaaollllll eyvallah
Evet severim broccoliyi bide neredeyse 0 kalori
Waooo motoru mu var sende biniyomusun? Cool
benide yutsun orti nolcek yazaten fazla dayanmam bi iş bulur çalışırımda ama olsun hayatımın bi dönemini öle geçirmek istiyorum emekli olmadan önce
yok öle tembellik yapmakkkkkkkkkkkkkkbenim ortime hiç yakışıyomu şaka bi tarafa canım herkesin yaşam biçimi farklı tabiki ama şuna emin ol tahmin ettiğin gibi olmayacak. bunu yaşayan çok insan var çevremde
Booaa tatli cikolata yememek icin nektarin kemiriyorumm
hele çalışmaya alışınca dimi. biliyorum aslında ya ama ne bilim şöle 11 de kalksam picamalarımı bile çıkarmasam yada sabahtan akşama gezsem tozsam gibi fantazilerim var işte. dedikodu yapmak gibi olmasın benim bi eltim var evde otura otura kafayı yedi valla resmen allah kimseye göstermesin zor valla. kimse bişi demediği halde demiş gibi yapıyo sona kendide inanıyo kendi kendine kuruyo düşünüyo hayal gücü gelişti kızın maşallah
çocukmu :18::18::18: o yemiyo işte maalesef hihhihiiii çalışmayı tercih ederim.
8 yıldan sonra 2 yıl evde olucam.ihtiyacım varmış.valla kafamı dinledim.öğrenciymiş,veliymiş,idareymiş hiiiiiiiiiiiç biri yok.burda değilde konyada olsaydım kimsede beni evde tutamazdıaynen öyle diyorum orti çünkü çalışan kadın çocuğunada evinede kocasınada daha verimli oluyor. çocuk yapıp işi bırakanlara çok kızıyorum çooookkkkkk
götürrrrrrrrrrrrrrBooaa tatli cikolata yememek icin nektarin kemiriyorumm
çocukmu :18::18::18: o yemiyo işte maalesef hihhihiiii çalışmayı tercih ederim.
Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşekler
Büyüksün FERHAN
Delisin ama seviyoruz siziİyiki varsınız
geri dönüşüm yaptım ve çok ilginç bir sonuçla karşılaştım. sizinle paylaşmak istiyorum.
10 temmuzda guruplara katılmaya karar vermişim 59,8 le başlamışım takıma alınıncaya kadar 59,3 olmuşum ilk hafta ve ondan sonraki haftalarda listedeki durumum.
20 temmuz 58
03 ağustos 56,8
10 ağustos 55,9
17 ağustos 56,1
31 ağustos 56,1
7 eylül 56,5
14 eylül 56,2
21 eylül 56,8
kısacası başlangıçta çok iyi kilo vermişim ama 56 lara takılı kalmışım.
Gerçekten haber vermeden böyle bırakmazdım ama herşey üst üste geldi.Bugün istediğiniz kadar fırça atabilirsiniz
Hemde çok kızarım. Zorunlu hareketlere yapılmamış benden çekeceğiniz var
Yemem.Kül yutmam ben
Profil resminide değiştirmiş olsan bu kim yanlış yere yazıyor diyecektim.Biz seni tadli sevdik.Bunu beğenmedim
Canım ben il merkezine yakın bir köy okulunda çalışıyorum.Okulumuz taşıma merkezli.Yani öğrencilerimiz 10 köyden servislerle okulumuza taşımalı olarak geliyor.Servis ihalelerinin yazın yapılması gerekirken bu zaman kalmış. Servisler çalışmayınca yakın yerden 3-5 öğrenci geliyor.Hepsi gelmeyince doğru dürüst derste yapamıyoruz. Bugünde 2 öğrencim varGelde sinirlenme.Bir işi doğru yapan yok. Özellikle dünden beri canım iyice sıkkın. Zaten 5 yaşında öğrencim var bire üstüne gelen yok. off ki ne off. Neyse böyle işte. Biz hergün gelip öğrenci bekliyoruz. Birşey yapan yok mu dersen herşey milli eğitime bağlı olduğundan biz oturup bekliyoruz.
Bende sizi özledim canım.
Sorun hala devam ediyor.
Arada kocamın gönlünü de yapıyorum tabii
Seni biryerlerden gözüm ısırıyor ama çözemedim
Kızlar pazartesiyi size anlatmıştım.Dünde eşimin arkadaşının nişanı vardı.Okuldan çıktım duş aldım.Kayınvalidemde yemek yedik.Eşimin doğumgününü tekrar kutladık.(Bu arada uzaktan kumandalı helikopter almıştım ya kargo bugün geli.Henüz eşime veremedim.Bakalım sevinecek mi) Sonra nişana gittik derken gece 1e doğru yattım.Ancak şimdi fırsat buldum.Akşam buralarda olurum. Şimdi gelen 2 öğrencime projesiyondan çizgi film açacağım.
Nurgülcüm dikkar ediyorumda akşamları menünde mutlaka makarna oluyo. Eğer canın çok makarna çekiyorsa bunu öğlen ye canım.Bu birinci etken, ikincisi öğlen yediğimiz yemekler dışarıda yağları malesef bizim evde yediklerimiz gibi değil. Bu da kilo almaya yada verememeye neden oluyor. Birde spor yapmak lazım. İstanbuldaki yakın arkadaşlarım kızarlar bana, yasemin spor yap, bak biz yediklerimizi sporla dengeliyoruz diye hep derler. Örneğin 1 dilim baklava mı yediler, akşam spor salonuna gidip 1 saat koşuyorlar. Sporu sende bende baş kurtarıcı olarak eklememiz lazım artık hayatımıza, su gibi bırakmamak lazımBu hafta ders düzenimi bir oturtsam haftaya daha düzenli başlıcam da spora
afiyt olsunda şu sosyete mantında gözüm kaldı,haberin olsun.zaten bu hafta gözüm hamurda.hiç sebze falan yiyesim yok.hamur işi, tatlı olsa ....
afiyet olsun.şu krepin tam tarifini yazarmısnız hatunlar.çok lazımmış gibi bir dünya kepek ladım öleeee duruyor.bir işe yarasın bari.
kaçak kaptan
beyenir kız neden beyenmesin.tam bir ay sonra kızımın 1. yaşı dolacak.ona çok güzel bir oyuncak aldım.inşallah bugün gelecek.bayramın 3.günü kutlıycaz.1 şeklinde pasta yaptırcaz kızıma.
Tabiki Zeynepcim:)) İşte yaptığım krepin tarifi ta ta ta taaaammmm
1 yumurta, 1 çay bardağı süt ve 2 kaşık yulaf kepeği (yulaf kepeklerini bitirmem lazım yazık olcak yoksa). Bunları güzelce çırpıyorsun. Ben biraz bekletiyorum yulaf kepekleri emsin kabarsın diye. Sonra az yağlı tavada 1 er kepçe 1 kepçe ters düz yaparak pişiriyorum. Bu ölçüden 3 krep çıkıyor.Küçük yaparsan daha fazla krep olurHamur isteğini belki bununla kesersin
Not: tuz atmadım, ve sıfır yağlı süt
ferhancım şuan burda yoksun ama göreceğini umut ediyorum. feys kullanmadığın için orda olan bitenden haberin yok tabi ama biz seni habersiz bırakırmıyız. neslihan bi resim paylaşmış bende onu sana itaf ettim zeynepte keşke görseydi kesin çok gülerdi diyince burada paylaşmak farz oldu hihihihihihiiii.
kahkül kestirdim emo oldm ahahha
aman allah korusun şizofrenmi oldu kız. insanın eltisi olması güzelmi ya, benim yokta olanlara özeniyomyazık bana
ama çok tatlı oluyolar
8 yıldan sonra 2 yıl evde olucam.ihtiyacım varmış.valla kafamı dinledim.öğrenciymiş,veliymiş,idareymiş hiiiiiiiiiiiç biri yok.burda değilde konyada olsaydım kimsede beni evde tutamazdıhey özgürlük derdim seneye başlıycam nnasılsa gene.ama kızımı kreşe bırakmak içime oturacak
götürrrrrrrrrrrrrrben 1 haftadır bir cins oldum.ağzıma tek lokma atasım yok.yemek yapmakta gelmiyor içimden ama kociş gelecek,yapcam mecburen
kız doğur artık doğur.tamam uykusuz kalacaksın,sosyallik bitecek ama çocuk başka bişey
Canım bende hep böyle düşünüyorum ama olmuyor.Spor ve diyeti beraber yürütemezssek zor kilo veririz.Kimi sadece diyetle kolaylıkla kilo verebilirken biz veremeyip aladabiliyoruz. O yüzden daha dikkatli olmalıyız.ioohh baya yoğunmuşsun o kadar iş güç hareket spordan sayılır bence :))))
inş. sıkıntı yaratacak bir yanlış değildir.
anlamıyorum zaten ya çok saçma bi durum bir hafta boyunca dikkat etsemde bi öğün kaçırayım hoop hemen alıyorum nasıl iş bu ben anlamadım ya bi kere wc ye çıkamayım hemen +++++ yani haksızlık değilmi bu ya. o kadar dikkat et çaba göster gıdım gıdım eksiye düş ama bi öğün kaçır bi wc ye gideme fazla fazla al. anlamadım anlayamıycamda sanırım
Hoşgeldin gezentiselammm kızlarrrr ben geldimmmm:))
tatilim bitti dün evime döndüm çok yoruldum
istanbuldan kayseri ürgüp ankara trabzon giresun ordu ve tekrar istanbull sonundaa evimdeyim çok şükürrr
sizlerrr nasılsınızz neler yaptınızz
Ayyy çok şeker. Nice doğumgünleri kutlarsınız inşallahafiyt olsunda şu sosyete mantında gözüm kaldı,haberin olsun.zaten bu hafta gözüm hamurda.hiç sebze falan yiyesim yok.hamur işi, tatlı olsa ....
afiyet olsun.şu krepin tam tarifini yazarmısnız hatunlar.çok lazımmış gibi bir dünya kepek ladım öleeee duruyor.bir işe yarasın bari.
kaçak kaptan
beyenir kız neden beyenmesin.tam bir ay sonra kızımın 1. yaşı dolacak.ona çok güzel bir oyuncak aldım.inşallah bugün gelecek.bayramın 3.günü kutlıycaz.1 şeklinde pasta yaptırcaz kızıma.
Nedir şu saçların senden çektiğikahkül kestirdim emo oldm ahahha
Tadli daha güzeldi canımYeni nickimi begenmedin dimek haticecanin saolsun biraz degisiklik iyidir diye dusundum
Derya farkinda misin asagi yukari 5 kilo, dur demen lazim bu duruma bence ...
Burjuva tatlım buresim koy bakak görek
sen nasıl adını değiştiriyosun bide adının altındaki yazıyı bide senin adın niye kırmızı yazıyo
Ellerine sağlık canım.Not aldım.24.Eylül
mesaj sayısı spor
nurgulguney-----10 var
mersinli42-------10 yok
pia ------------27 var
kbra23----------27 var
bekolim--------- 4 var
limpida----------11 var
goncagull--------7 var
yaseminyaso-----10 yok
25.Eyl
mersinli42--------11 yok
pia-------------- 26 var
goncagull--------10 yok
nurgulguney------12 var
limpida------------1 yok
yaseminyaso------11 yok
bekolim-----------15 var
Enteresan bir cezaymış.ÖNCELİKLE MERBAHA KARDEŞ TAKIM BEN 5. TAKIMDAN BERİVAN
BİZİM TAKIM D FAZLA YADA DİYETİ SARSACAK ŞEYLER YEDİGİMİZ DE KARŞI TAKIMA GİDİP YAZMAYI VE YORUM İSTEMEYE KARAR VERDİK
Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. 1 kase sskızlı muhallebi yedim . Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım." (yorum bekliyorum )
Ekledim canım.mesaj düzenleme için sürem dolmuş canım o yüzden ekleyemedim, hatice ekler sanıyorum
Yok ben size başka cezalar düşünüyorumahhh ne güzel uygulama aman bizim kaptan duymasınyoksa ben burdan çok size yazmak zorunda kalırım bıkarsınız benden. şu andan itibaren tek yapabileceğin şey spor yapıp terleyip atmak
Afiyet şeker olsunBooaa tatli cikolata yememek icin nektarin kemiriyorumm
tmm canım gelirim bakalım sizin takımdan daha kimler düşecek burayasizin için caydırıcı bi durum olabilir ama bizim içinde can çektirici durum olmasın görüşürüz canım öpüyorum seni
evet orti bende çok seviyorum çalışmayı ama çocukla nasıl olur bilemiyorum işte ama sen demekki çocukta yaparım kariyerde diyosun yakışıırrrr
Slm arkadaşlar nasılsınız.
nektarini mi elma ye elmahihiihi az geçmişe bak senin hakkında neler kaynattık
yok ya hiç aklıma gelmiyo kullanmak kücükken ufacıkken babamın motorunu kaçırıyoduk kardeşimle ama büyüyünce keyfi kaçtı demekki araba seviyom ben
Meyveli sakız çiğne, mesela çilekli
aman allah korusun şizofrenmi oldu kız. insanın eltisi olması güzelmi ya, benim yokta olanlara özeniyomyazık bana
ama çok tatlı oluyolar
8 yıldan sonra 2 yıl evde olucam.ihtiyacım varmış.valla kafamı dinledim.öğrenciymiş,veliymiş,idareymiş hiiiiiiiiiiiç biri yok.burda değilde konyada olsaydım kimsede beni evde tutamazdıhey özgürlük derdim seneye başlıycam nnasılsa gene.ama kızımı kreşe bırakmak içime oturacak
götürrrrrrrrrrrrrrben 1 haftadır bir cins oldum.ağzıma tek lokma atasım yok.yemek yapmakta gelmiyor içimden ama kociş gelecek,yapcam mecburen
kız doğur artık doğur.tamam uykusuz kalacaksın,sosyallik bitecek ama çocuk başka bişey
Canım bende hep böyle düşünüyorum ama olmuyor.Spor ve diyeti beraber yürütemezssek zor kilo veririz.Kimi sadece diyetle kolaylıkla kilo verebilirken biz veremeyip aladabiliyoruz. O yüzden daha dikkatli olmalıyız.i
Hoşgeldin gezenti.
Ayyy çok şeker. Nice doğumgünleri kutlarsınız inşallah.
Nedir şu saçların senden çektiği
Tadli daha güzeldi canımTakıma ilk giriğimde tatli Gönül diye kodlamıştım.Şimdi bozuldu
Burjuva tatlım bu
Ellerine sağlık canım.Not aldım.
Enteresan bir cezaymış.
Ekledim canım.
Yok ben size başka cezalar düşünüyorum
Afiyet şeker olsun
Yiyemezssin sen git meyve kemirHeh afiyet seker olsun dersin tabiii dondurmada yiyebilimuyuuuuuummm
Akıllı insanın hali başka oluyor.Nurgül cadısı nerdeHatice geldim baaaaaakkkk :)))
ben daha gelmedim yoldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?