Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok ya hiç aklıma gelmiyo kullanmak kücükken ufacıkken babamın motorunu kaçırıyoduk kardeşimle ama büyüyünce keyfi kaçtı demekki araba seviyom ben

benide yutsun orti nolcek ya zaten fazla dayanmam bi iş bulur çalışırımda ama olsun hayatımın bi dönemini öle geçirmek istiyorum emekli olmadan önce

yok öle tembellik yapmakkkkkkkkkkkkkk benim ortime hiç yakışıyomu şaka bi tarafa canım herkesin yaşam biçimi farklı tabiki ama şuna emin ol tahmin ettiğin gibi olmayacak. bunu yaşayan çok insan var çevremde hele sen çocuğu yapta

hele çalışmaya alışınca dimi. biliyorum aslında ya ama ne bilim şöle 11 de kalksam picamalarımı bile çıkarmasam yada sabahtan akşama gezsem tozsam gibi fantazilerim var işte. dedikodu yapmak gibi olmasın benim bi eltim var evde otura otura kafayı yedi valla resmen allah kimseye göstermesin zor valla. kimse bişi demediği halde demiş gibi yapıyo sona kendide inanıyo kendi kendine kuruyo düşünüyo hayal gücü gelişti kızın maşallah

aman allah korusun şizofrenmi oldu kız. insanın eltisi olması güzelmi ya, benim yokta olanlara özeniyom yazık bana

çocukmu :18::18::18: o yemiyo işte maalesef hihhihiiii çalışmayı tercih ederim.

ama çok tatlı oluyolar

aynen öyle diyorum orti çünkü çalışan kadın çocuğunada evinede kocasınada daha verimli oluyor. çocuk yapıp işi bırakanlara çok kızıyorum çooookkkkkk
8 yıldan sonra 2 yıl evde olucam.ihtiyacım varmış.valla kafamı dinledim.öğrenciymiş,veliymiş,idareymiş hiiiiiiiiiiiç biri yok.burda değilde konyada olsaydım kimsede beni evde tutamazdıhey özgürlük derdimseneye başlıycam nnasılsa gene.ama kızımı kreşe bırakmak içime oturacak

Booaa tatli cikolata yememek icin nektarin kemiriyorumm
götürrrrrrrrrrrrrrben 1 haftadır bir cins oldum.ağzıma tek lokma atasım yok.yemek yapmakta gelmiyor içimden ama kociş gelecek,yapcam mecburen

çocukmu :18::18::18: o yemiyo işte maalesef hihhihiiii çalışmayı tercih ederim.

kız doğur artık doğur.tamam uykusuz kalacaksın,sosyallik bitecek ama çocuk başka bişey

Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşekler

Büyüksün FERHAN

Delisin ama seviyoruz siziİyiki varsınız

Dedim dimi ben hehe

Ay zor canim yaaa ama yaseminin dedikleri etkili olabilir..enginar icin yazdinya,orada seninde belirttigin gibi disaridaki yemekler cok tehlikeli iste evdekilerden cok daha yagli ve katli oluyor ..belki bunlardir sebeb yoksa sen zaten az yiyorsun..bide zaten kilolu degilson zor bu kilolari vermek ::26:

Ayyyyy ne tatlidirlar onlarrrrr bicir bicir cin gibi olanlarda vardir onlar daha bi seker oluyolar ayyyy op onlari benim icin...valla...op ama bak.. Servis olayinida anladim simdi:€

Ins begenir ..buralardada cok yaygin parkta cok gorurum oyle ..zaten cocuklarin ucurmasi zor biraz,,buyuk oyuncahi yani :) ama havalar soguyo..ruzgarla gelmeden bi ucurun :)

Evet yaa cok basit onemsemedigimiz seyler bize asil kilo aldiriyo.. Ama burad baya birseyler ogrendim,devamda edicem..fit bi hatun oarak devam ediciiim hayatima...oglum anne sen cok iyisin kilolu degilsinki dediginde bile mutlu oluyorum..fit oldugumda eminim basta kendim sonra ahali pek bi sevinecek:)

Ben gayri tam ev hanimi olmusum bende olcu hep goz karari ...yle koyu koyuveriyorum malzemeeri tutuyor

Hahahaha kiyamam yaaaa cilgin bu millet yaa

kahkül kestirdim emo oldm ahahha

Bakam bakam

aman allah korusun şizofrenmi oldu kız. insanın eltisi olması güzelmi ya, benim yokta olanlara özeniyom yazık bana

ama çok tatlı oluyolar

mimiom bende ya olabilir valla fazla takılmıyorum saten ayda yılda bir görüyorum oda süreli hihihihii. bende pek var diyemem yani o yüzden hemde yakın oturuyoruz aslında aramızda bi durak mesafesi bile yok. tatlılar da zor bi karar işte keşke cesaret edebilsem.

hımmm evde olmakta ayrı güzel diyosun yani işte bende bunu denemek istiyorum. kısmet olur inşallah kocamda ben gibi ya cesaret vericene dahada hevesimi kırıyo çok varmış gibi

Canım bende hep böyle düşünüyorum ama olmuyor.Spor ve diyeti beraber yürütemezssek zor kilo veririz.Kimi sadece diyetle kolaylıkla kilo verebilirken biz veremeyip aladabiliyoruz. O yüzden daha dikkatli olmalıyız.i

Hoşgeldin gezenti.

Ayyy çok şeker. Nice doğumgünleri kutlarsınız inşallah.

kahkül kestirdim emo oldm ahahha
Nedir şu saçların senden çektiği

Yeni nickimi begenmedin dimek hatice canin saolsun biraz degisiklik iyidir diye dusundum

Derya farkinda misin asagi yukari 5 kilo, dur demen lazim bu duruma bence ...
Tadli daha güzeldi canım Takıma ilk giriğimde tatli Gönül diye kodlamıştım.Şimdi bozuldu

resim koy bakak görek

sen nasıl adını değiştiriyosun bide adının altındaki yazıyı bide senin adın niye kırmızı yazıyo
Burjuva tatlım bu

Ellerine sağlık canım.Not aldım.

Enteresan bir cezaymış.

mesaj düzenleme için sürem dolmuş canım o yüzden ekleyemedim, hatice ekler sanıyorum
Ekledim canım.

ahhh ne güzel uygulama aman bizim kaptan duymasın yoksa ben burdan çok size yazmak zorunda kalırım bıkarsınız benden. şu andan itibaren tek yapabileceğin şey spor yapıp terleyip atmak
Yok ben size başka cezalar düşünüyorum

Booaa tatli cikolata yememek icin nektarin kemiriyorumm
Afiyet şeker olsun

Ben diger cocuklarda hemen baslamstim..simdi sayi cogalinca olmuyor cunku nekadar buyuselerde onlarinda ozenli bir ilgiye ihtiyaci var..birde annemler daha cok kaliyordu burda..annem bakti hep simdi daha cok turkideler..onlarinda buna ihtiyaci var..simdi minik bebisimi asla bir baskadina birakamam..ama kolay yolunu buldum uzakta kalmiyorum isten gonullu randevularin coguna ben gidiyorum..bir 6 aydaha bu sekilde idare edicem sonra ..belki daha fazla:26: sonra merhaba Calisma hayati..banada cok iyi geldi busekilde dinenmek kizimla vakit gecirmek.. Ayy cok sey yazasim geldide yazmycimmm..uzar gider:€)

Haha

Yarismanin paylasim olanindada bi foto vardi cok guldum sabah..bi bakin
1 senedir ciddi calisip egittim kendimi icimde 1 gram birikmis laf yok hehe gayet huzurlu ve mutluyum..patpat soyledigimden degil..soylemeye deger bulmadigim icin ne soyleyip kendimi yoruyorum ne icime atiyorum..degerse aten soylemeliyim ozmeliyim sorunumu arkadasimla

Slm arkadaşlar nasılsınız.

Selam cnm hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsinnn

nektarini mi elma ye elma hihiihi az geçmişe bak senin hakkında neler kaynattık

Ayy elma cok zorluyo beni..cenem agrii yerken :) bende tv ye takim ole evde hersey apple olsun hatta hic ses etmiyim cocuklar gorunce krize girsin

yok ya hiç aklıma gelmiyo kullanmak kücükken ufacıkken babamın motorunu kaçırıyoduk kardeşimle ama büyüyünce keyfi kaçtı demekki araba seviyom ben

Ayyy araba keyfi geziyrsam severimde..genelde nefret ederim surmeyede yanda oturmayada..ayy buda 2-3 senedir cikti benden..nefret diyorum yaa..
Meyveli sakız çiğne, mesela çilekli

ama çok tatlı oluyolar

Hahaha deliiii akli basinda biri lursa iyi bir arkadaslik olabilirde...benim ar bi tane ..hic alakam ilgim yok..hic tarzim tipimde degil..cekebilicegim biride degil..gayet ciddi bir iliski icindeyiz meraba meraba..

Ayyyy dimiiiiiiii ben oluyorum yaaaaaa herseyim onlar benim herseyimmm yasadigim heyecan ve mutlulugu tarif edemem onlarla birlikteyken..kendimi kaybediyorum,,buyuklerdede,,,gercek aski yasiyorum ben onlarla...ayyyy ama yani bi butun tabi bu kociste icinde,,uzulmesin simdi:)

Go tu re mi yo ruuummmmmmm cumaya 65 leti go ru ceeeeeeemmmmmmm

Heh afiyet seker olsun dersin tabiii dondurmada yiyebilimuyuuuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…