Kızlar böyle bir oylama sunulmuş.Fikrinizide alarak cevap vermem gerekiyor:44:
Hallo everybody sporumu bildirip kacayim komsumla kahve iciyoruz..
Bel ve karin calistirma egzersizi 5 dak
10 min shaking waist
1 saat 15 dak yuruyus
Good nightlar herkeslereee
Bugün neler yedim;
Şu an itibariyle günlük yeme olayımı bitirmiş bulunmaktayım. Artık kahve çayyy :)))
Sabah: Sahanda yumurta(yağsız), domates, peynir, 1 dilim köy ekmeği, 1 bardak şekersiz çay
Öğle: Tavuk nuget, diet kola . Tavuklarım fırında.
Akşam: İnegöl köfte-ızgara, çoban salata ayran
Bu kadarrrrr
MENÜM
SABAH
3 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi
ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek
AKŞAM
1 kase yaban mersinli,kayısılı yoğurt
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmekten peynirli tost
domates
ara:yarım dilim kepek ekmek,azcık melemen
öğle:2 dilim kepek ekmekle tost
ara:neskafe 3 ü biarada
akşam:bulgurlu dolmaz 3 küçük biber,1 patlıcan(tüm tencerede yarımşar çay bardağı pirinç ve bulgur vardı.ben 1/3 ünü yedim)
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
su:2litre
spor:1 saat leslie 5 mile
evet ya ben de duydum. bizse hala öğretmen olmak için bi yerlerimizi yırtalım :44::44:izmir karabağlarda fen tek öğretmeni bir bayanı 14 yaşındaki öğrenci müsfettesi bıçaklayıp öldürmüş.ardında 2 çocuk,bir koca kaldı.öğrenci merkezli eğitim diye diye bizi amerikaya benzetenlerin Allah belasını versin.geçen sene benim okuldada türkçe öğretmeni bayanın burnunu kırdılar.kadın şikayet bile edemedi.can güvenliğim yok diye.ne hale getirdiler öğretmeni.bu saatten sonra dersi dinleyip anlayan ağam,dinlemeyen paşam.memleketi ben kurtarmıycam.benim canımı kimse geri veremez.umrumda olmaz.
Tabi oda var .. Bakalim
Bende menumu yazaim unuttum yazmayi
Sabah
1 bucuk brocin, 2 kk havarti peynir, 2 tatli kasigi recel
Ara
3 petibor buskuvi
Ogle
Yarim brocin ve tavuk
Ara
bir nektarin
Aksam
1 kase sutlu corba
Spor
30 dk dorm room
10 dk slim& six pack
100*2 bel hareketleri
150 kalca hareketleri
Canım püsküüt sürekli izne çıkıp dönenlerden sıkılmış. Sürekli gir çık olmaması için.İzne ayrılacak kişi izne ayrılınca 4 hafta listede olmasın diyor. Yılda 3 kez izin olsun diyor.Hatice telefondan geçmişi goremiyorum.ben geldim , öneri nedir:))
Benimde fikrim 2 hafta olmasından yana. 4 hafta çok uzun bir süre. Takımların düşüncesine göre karar alınacak.Ortak kararımızı verelim.
Deneme süresi yok canım.İzne ayrılan 4 hafta listede olmasın diyor. Ben de önerimizi 2 hafta olarak paylaşayım. Diğer takımlarda 1 hafta girip sonra çıkan sonraki hafata tekrar geri dönenlerde olmuş.Sürekli gir çıklar önlenmek isteniyor.misafiri ugurlayip giri geldim beeeen
aa hatice 4 hafta cok uzunmus caniiim 2 hafta daha makul :))
peki donuste listeye girebilcekmi yoksa deneme surecinden mi gecicek yine :44:
kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........
Geçmiş olsun canım.Allah şunların belasını versin. Huzur verdikleri yok.Kendine dikkat et canım.kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........
kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........
Benden sonra 2. petibörcüAfiyet olsun. Ben brocin ni bilmiyorum :44: Sporunda çok güzel
afiyet olsunn
akşam çok az olmuş, yine de afiyet olsun kaptişş
hımm hem bulgur hem makarnaa:44: afiyet olsun canım :)
evet ya ben de duydum. bizse hala öğretmen olmak için bi yerlerimizi yırtalım :44::44:
brocin ne ola ki yaaa :44: afiyet olsun canım, spor da güzel
hedef zırhlı pols aracıymış.geç kalmışlar bir askerin kendi aracı geçerken patlamış.Allahtan hafif yaralanmışlar.burda resmen tesadüf yaşıyoruz.haftada bir pazara gidiyorduk artık oda yok.geçen gece ilk kez dışarı çıkmıştık.okuya okuya gidip gelmiştik.bundan sonra kılımı kıpırdatmam.lojmanlar çok daha tehlikeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?