Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hallo everybody sporumu bildirip kacayim komsumla kahve iciyoruz..

Bel ve karin calistirma egzersizi 5 dak
10 min shaking waist
1 saat 15 dak yuruyus

Good nightlar herkeslereee

afiyet olsunn

MENÜM
SABAH
3 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir

ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi

ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek

AKŞAM
1 kase yaban mersinli,kayısılı yoğurt

akşam çok az olmuş, yine de afiyet olsun kaptişş

hımm hem bulgur hem makarnaa:44: afiyet olsun canım :)
evet ya ben de duydum. bizse hala öğretmen olmak için bi yerlerimizi yırtalım :44::44:

brocin ne ola ki yaaa :44: afiyet olsun canım, spor da güzel

Hatice telefondan geçmişi goremiyorum.ben geldim , öneri nedir:))
Canım püsküüt sürekli izne çıkıp dönenlerden sıkılmış. Sürekli gir çık olmaması için.İzne ayrılacak kişi izne ayrılınca 4 hafta listede olmasın diyor. Yılda 3 kez izin olsun diyor.

Benimde fikrim 2 hafta olmasından yana. 4 hafta çok uzun bir süre. Takımların düşüncesine göre karar alınacak.Ortak kararımızı verelim.

misafiri ugurlayip giri geldim beeeen

aa hatice 4 hafta cok uzunmus caniiim 2 hafta daha makul :))
peki donuste listeye girebilcekmi yoksa deneme surecinden mi gecicek yine :44:

kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........

misafiri ugurlayip giri geldim beeeen

aa hatice 4 hafta cok uzunmus caniiim 2 hafta daha makul :))
peki donuste listeye girebilcekmi yoksa deneme surecinden mi gecicek yine :44:
Deneme süresi yok canım.İzne ayrılan 4 hafta listede olmasın diyor. Ben de önerimizi 2 hafta olarak paylaşayım. Diğer takımlarda 1 hafta girip sonra çıkan sonraki hafata tekrar geri dönenlerde olmuş.Sürekli gir çıklar önlenmek isteniyor.

kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........
Geçmiş olsun canım.Allah şunların belasını versin. Huzur verdikleri yok.Kendine dikkat et canım.

Zeynebim canım benim, dikkat edin kendinize.annemler eskiden doguda gorev yaparken babam camlara battaniye asarlarmış ışık dışarı sızmasın diye.dikkat edin canım benim,aklım sizde((

hedef zırhlı pols aracıymış.geç kalmışlar bir askerin kendi aracı geçerken patlamış.Allahtan hafif yaralanmışlar.burda resmen tesadüf yaşıyoruz.haftada bir pazara gidiyorduk artık oda yok.geçen gece ilk kez dışarı çıkmıştık.okuya okuya gidip gelmiştik.bundan sonra kılımı kıpırdatmam.lojmanlar çok daha tehlikeli.

Benden sonra 2. petibörcü Afiyet olsun. Ben brocin ni bilmiyorum :44: Sporunda çok güzel

Aaaa ne diyosunn((( allah sizleri ve orada gorev ypan tum i sanlari korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…