Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yakında olsanız ne güzel olurdu Gel tabii ki.Böyle içten sıcak muhabbetler heryerde yok. Seve seve yapar yerdik
Bu kez kaçayım.Öpüldünüz

İsterim isterim hihihihi

Ben kekle sarma istiyomama cezasız

Sabah kalktigimda mesajlari eksiksiz istiyorum!! O kadar!!:98: hehe

Kactim bennnn

Emret komutanım pardon Ferhanım hihihihi

Yakında olsanız ne güzel olurdu Gel tabii ki.Böyle içten sıcak muhabbetler heryerde yok. Seve seve yapar yerdik
Bu kez kaçayım.Öpüldünüz

Haklsıın canım akışına bırakıyorummmm :)

Akıllı kızın hali başka olur tabiki

Bu arada iyiki face duvarını yazmaya kapatmışsın,Nurgül yazmak için can attı durdu tam gün

Sabah:1 dilim çavdar ekmeği,1dilim ezine peyniri,2zeytin,şekersiz çay
Öğle:havuç çorbası(çok kötüydü 2 kaşık içebildim),kadınbudu köfte ama nasıl yaptılarsa fırında ve yağsızdı
Akşam:karışık tost,ayran
Aralarda kahve sek
Su2.5lt
Spor yok

afiyet olsn cnmm az öz yemişşin hahha :)

Heyy kizlar naberiniz bakayim gerci suan ben ve konuyu okuyan tek ziyaretcden baska kimse yok ama :))))bu arada gecmise
Bi gozatayim hepinizide cok ozlemisemmm

Yoruldum ay ne konusmusunuz ole masallah tabi hepsink okumak ne mumkun :d kubra hatun tebrik
Ederim iliskiler yapilmis, hatice im esinle sana aof yolunda basarilR.. Banuyu goremedim izinli
Mi ola ki?? Yaso cum tercih konusunda ic sesini dinle ve zamana
Birak derim ben..

Telden girdigim icin alintilayamiyorum gecenin bu saatinde derdime ne olduysa uyku tutmayinca iste

Direniyorum acilarina yine dunyaaaaa, yalanmis
Herseyindeeee .. En iyisi daha cok sacmalamadan ben gideyim, ins guzel kilo vermis olcaz operim herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…