İyi eğlenceler canım.Müsait olunca listeyi paylaşırsınKizlar bugun yarin msjlar banaydi ya
Bu gc yollarsaniz sabah lsteyi paylasabilirim yoksa aksama alabilir haticecimm
Yarin kizimin yanina gidicez tüm gun oradayiz..sabah kilo bildirir ,takilirim birazherkes yollarsa yada yollamasada msj listesini paylasirim
Afiyet olsun güzel olmuş.Menüm :
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmış yumurta
peynir
domates
Ögle
az yaglı omlet peynirlii
ara:
5 adet yulaflı bisküviii
2sibirarada nescafe
Akşam
etli köfte 8 tane küçük varya bilionzmu :)
bol su
spor gezmek :)
İnşallah güzel sonuçlar alırızSaol canim
Tam 21. gunum regl gunum yani benimde inadina hep cumalara denk geliYor ins etkilemez..bir dun birazcik cukcuk yedim ..burazda tembeldim bu haftaya..ay ne cabuk geciyor gunler anlamadan geciyor...hic tartilmadim fikrim yok amaicimde kötü his yok
:109:
Akıllı kızssın senKesinlikle tüm gün dışarlardayımm ayaklarım kopuyorrr :)
Yollayacam :)
Çok haklısın ben hep acele ediyorumda ..
İnş Kötü sonuçları olmaz ...
İyi şeyler hissediyorum
Diğerlerine davrandığım gibi davranmyrm son derece agırım :)
kilomu bildirmemişim. 103 ollmuşum, ama ben çok mutsuzum yine de
Neden mutsuzssun canım ya.Nerde o şen şakrak tatlı kız.Geri dönsün. İyileş lütfengeçen hafta: 106
bu hafta: 103
yüzde: 2.83
Haklısın canım.Güzel heyecanlar bunlarMenn guzel canim ...simdi bu askta cok yarar diyetine daha guzel zayiflarsin
Hatice,
Simdi kelebek gibi pirpirdir ooo ablasiiiii
Kubracim soyadin neydi özelden yazarmisin
Bende şimdiden belirteyim.Yarın tenefüs aralarında listeyi yaparım, Kübracım sende yardım edersin. Listeyi erken yapalım.Bu yüzden 11 e kadar kilo bildirirmimizi yapalım.
Yarın eve gelince temizlik yapacağım ve ertesi günkü davet için sarma,dolma vb hazırlayacağım.Akşamında da bir öğretmen arkadaşa yemeğe davetliyiz.Ertesi günde 3 aile bize yemeğe gelecek.Çok kalabalık olacağız.Tüm gün yemek işiyle uğraşacağım.Zaman bulursam arada uğrarım.İşi olmayan varsa lütfen yardıma gelebilir mi:44:
geçen hafta: 106
bu hafta: 103
yüzde: 2.83
Gülşah kilonu ve ayrıldığın etabı kontrol eder misin?Yanlışlık olmasın. Ayrıca Kübracım Gönül babasıyla Türkiye ye gelmiş. Mesaj attım. Haftaya geri dönebilecekse yarın paylaştığı kilosunu yazacağız.İşi uzun sürerse geri dönmek üzere ayrıldı olacak.Haberin olsunYarın buralardayım ama olurda birşey olursa liste sana emanet.
***13. TAKIM 278. ETAP ***
bilgen35 ( 88 / / / % )
bulbul (66/ / / %) 275.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 3'e bölündü. 2.takımdan transfer oldu.
_ferdici_ ( 68.9 / / / % )
goncagulll (73 / / / % )
Kbra23 ( 72 / / /% )
limpida ( 106 / 103/3 /% 2,83)
mersinli42 ( 71 / / / % )
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
bekolim ( 53.3 / / / % )
pia ( 65.1 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 / / /% )
yasminyaso ( 79.9 / / / % )
13.Takım ortalaması : %
Ama ama bende gezmek istiyommaşallah neden mutsuz oluyorsunnn bak ya hiç yakıştıramadım sana :44:
Tamam canım sabah erken uyanır nette olurum okulum yok yinede ögleden sonraya bırakmayalım :)
Sanada kolay gelsin ben senin yerine gezerim sen yemek yap
Teşekkür ederim canıııımmmm :) İnşşşşş öyle olacak biran önce çıtır kız olayım artık fotografcımda varbnm gibi tatlı bir modelide buldu
Uçacam nerdysee
atıyorum canım facemi açtın
İnşallah güzel geçer canım.Çok yorucu olacağı kesin. Ayrıca zaman bulursam kek kurabiyede yapacağım.Allahtan bu tür şeyleri yapmaktan zevk alıyorumbaya yogun ama ins keyifli bir hafta sonu olucak... Kolay gelsin simdiden
Ben gecen yazmistim ya canim bu haftasonu yine camptayim:) onuda unutmadan hatirlatayim yeniden..pazar zaten msj sayimi yokta cmts izinli olucam yani..firsat bulur grerim demstim ama olmamisti gecen hafta ,,bu hafta hic bilmiyorum
Masaalllaaahh neguzel vermssin kuzum
Bundan fazlasi zararrrrr nasil memnun olmazssin sonuctann
Bu hafta 1 . Belliii
Ama ama bende gezmek istiyom
İnşallah güzel geçer canım.Çok yorucu olacağı kesin. Ayrıca zaman bulursam kek kurabiyede yapacağım.Allahtan bu tür şeyleri yapmaktan zevk alıyorumBen yemek yapayım temizliği başkası yapsın.Valla süper olur
Valla gel canım çok sevinirimBen gelir temizliği yaparımm canım ya cam kapııı güzell eritir bakkk :)
Birazdan spor yapmaya karar verdimm yarın tam gzel sonuç olsun
InsAma ama bende gezmek istiyom
İnşallah güzel geçer canım.Çok yorucu olacağı kesin. Ayrıca zaman bulursam kek kurabiyede yapacağım.Allahtan bu tür şeyleri yapmaktan zevk alıyorumBen yemek yapayım temizliği başkası yapsın.Valla süper olur
Gecmis olsun canim arkadaslarla ayni fikirdeyim..zaman... Ama elbette yaninda olmalisin busurecte yakindan tanima firsatida bulursun
Kesinlikle katiliyorum ..faydasida vardirda düzenli vermek pek iyi degil..biskuvi zaten nefret ediyorum ..nasil okadar taze kaliyor o biskuviler kmbilir iclerinde ne var
Sen dengelemeyi bilirsin canim
Bak bak baaakkkk
Siz facede iyi kaynatiyorsunuz masalllaahhh
Ya cok istedim gecende oraya vakit ayirmak istemiyorum bazen buraya bile mesaj yazarken zorlaniyorum..birde o karismasin diyorum ama merakta ediyorummm
Hehe picir picir satasiyodu
Bas harfi Y son harfi N tahmin et:)
Canimmmhosbulduk
Valla gel canım çok sevinirimMaaşallah sana.Bende yorgunluktan gidip uyumayı düşünüyorum.Bu 1. sınıflar çok yoruyor.Birde bugün çok yürüdüm.
Ben çıkıyorum.Herkese iyi geceler.Yarın çok güzel sonuçlar almak dileğiyle
ve evimdeyim kıZlar cok sukur
Kötü olmuş,neyse cumartesi yapıyolarsa ne güzelSonunda geldim.Ne yazık ki işlerimizi halleemedik.Açıköğretim bürosunun önünde çok uzun bir kuyruk vardı. 1saat bekledik sonra ayrıldık.Kayıt cumartesiye kaldı...Ben geçmişe bir göz atayım.
Bende 57 olmalıyım.Oluruz değil mi:44:
Maşşallah sana mesaj sayılarının artmasına sevindim ;Seviyorum seni
Olmaz olur mu canım var tabii. 600 hareket cezalı oda
Oh oh ne güzel Darısı başıma
Sen böyle tatlı tatlı anlattıkça annelik isteğim artıyor.Ne güzel paylaşımlar böyle
Bak bu tarifi bende isterim.Menümü belirteyim.Insbende bazen cok seviyorum mutfagi bazen hic sevmiyorum ..ama mesela gecen esimin ablasi gelip kalinca cok mutlu oldum,,yemekler yaptim kahvati hazirladim ona...özlemisimm
Varmipratik guzel tariflerin
Gecen bir arkadasim bende pasta yapmami istedi hicte yapmadim bi pastaydi..tarif uzerineyaptim..süper olduuu..tam denk dustu... Onceden dusuremezdim artik clzdüm bazi seyleri :))))) e artik cöz dediginizi:78::93: duyar gibiyim:26:
Sana bi akrostis yapardimda ben simdi :))))Allah allah kim ki bu şimdiYasin mi kızzz
Dikkat et canım kendine
Bakalım inşalla güzel olur canım.Benim eşim çalışmaan yüksek not alırsa eliririm sadece o kadar
Hayırlı olsun geveze. Gevezeyim ama bari düzgün diksiyonla geveze olayım iyorsun öyle mi
Evet canım maşallah takımımıza. bende geçen gün takımın birine gittim.Mesaj sayılarını paylaşmışlar.En çok mesaj yazanı tebrik etmişler mesaj sayısı 7ydiŞok oldum.
Canım öncelikle Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Annesinede acil şifalar diliyorum.İnşallah bir yıkım daha yaşamaz.Sen bir arkadaşı gibi yanında olmaya devam et. Bu durumda ilişki şekillenirse sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Sen yine olduğun gibi ol. O kötü zamanlarında yanında olduğunu görüyordur ve bu ona güç veriyordur.Fazlasına gerek yok. İnşallah annesi iyi olur.
Bende şimdi gördüm.Cadı sevgili yaptı bizi unuttu.:44:
Bence de
Tekrar maşallah
Evet kimse yok.İnşallah o günleri görüpte seni bol bol anarım canımEvet Gülşah ada cezayı yazdık
ben geldimmm kızlar okul çoktan bitti ama sanırım çok dışarda geziyorum artık
Pazar günü fotografçılık gezisine gittim önceden karşılaşmıştım bununla bir iki defa
İletişimde halkla ilişkiler 2.sınıf . Fotografla ilgileniyor falan
Arkadaşlarla çeşmenin önünde resim çekioduk
geldi bir resmini çekebilrmym dedi
kabul ettim facede kapak resmim ona ait :)
Sonra aynı otobüste gidiyorz zaten 3 otobüs var dı
akşam dönüşte ben kızlarla tekken geldi resimleri sana nasıl atacam dedi
bende eposta adresimi vereym atarsn dedim
oda dediki numaranı ver
bnde verdim :)
Sonra gece mesajlaştık
pazartesi okul çıkışma geldi
salı tüm gün beraberdik
dün tüm gün beraberdik
ve hep yanımda olacak sanırım :)
Canım mesaj sayımı ancak sabah yazabilirim ama spor yokkk diyebilirimKizlar bugun yarin msjlar banaydi ya
Bu gc yollarsaniz sabah lsteyi paylasabilirim yoksa aksama alabilir haticecimm
Yarin kizimin yanina gidicez tüm gun oradayiz..sabah kilo bildirir ,takilirim birazherkes yollarsa yada yollamasada msj listesini paylasirim
oooff off süperrlerBak bu tarifi bende isterim.Menümü belirteyim.
İslim kebabı,
Taze fasulye
Kiremitte sebzeli tavuk,
Kuru dolma,sarma,
Pilav,
Börek,
Salata,
Peynirli közlenmiş biber
Erken gelecekleri içinde zaman bulursam muffin kek ve kurabiye.
Baklava (Hazır alacağım)
Sayarken yoruldum ne çok işim var
Sana bi akrostis yapardimda ben simdi :))))
Babacim sairdir benim.. Cok guzel siirleri var ahh ben ona cekmemsim hc
Bende yatayimm..esneyip duruyorum
Kubra,semine yasemin gördüklerimmm iyi geceler gelen baskasi olursada iyi geceler hepinizeee:92:
Allah allah kim ki bu şimdiYasin mi kızzz
Bak bu tarifi bende isterim.Menümü belirteyim.
İslim kebabı,
Taze fasulye
Kiremitte sebzeli tavuk,
Kuru dolma,sarma,
Pilav,
Börek,
Salata,
Peynirli közlenmiş biber
Erken gelecekleri içinde zaman bulursam muffin kek ve kurabiye.
Baklava (Hazır alacağım)
Sayarken yoruldum ne çok işim var
Cezalar takımı
Çok kendini kaptırma hemen,çok beklentiye girersen hayal kırıklığı yaşama ihtimalide artar.herşey çok güzel olur inşallah
Canım mesaj sayımı ancak sabah yazabilirim ama spor yokkk diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?