afiyet olsun güzel olmuş. sporda öyle.Menumm
Sabah
1 yumurta,1 dilim recelli ekmek
Ara
1 seftalili aktivya
Ögle
1 kase sütlu corba
Ara
3 murdum erigi
Aksam
2 hindi sosis
SPOR
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]step[/td]
[td]trekking[/td]
[td]mekik[/td]
[td]ip atlama[/td]
[td]kalca h.[/td]
[td]bel h. / gögüs h[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20 dk[/td]
[td]30 dk[/td]
[td]200[/td]
[td]150[/td]
[td]150[/td]
[td]100 / 50[/td]
[/tr]
[/table]
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği,1dilim ezine peyniri,2zeytin,şekersiz çay
Öğle:havuç çorbası(çok kötüydü 2 kaşık içebildim),kadınbudu köfte ama nasıl yaptılarsa fırında ve yağsızdı
Akşam:karışık tost,ayran
Aralarda kahve sek
Su2.5lt
Spor yok
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.5
Fark: 0,4kg
Hesaplamayı hatırlayamıyorum. Fark ilk kiloya mı bölünüyordu?
Gülşah kilonu ve ayrıldığın etabı kontrol eder misin?Yanlışlık olmasın. Ayrıca Kübracım Gönül babasıyla Türkiye ye gelmiş. Mesaj attım. Haftaya geri dönebilecekse yarın paylaştığı kilosunu yazacağız.İşi uzun sürerse geri dönmek üzere ayrıldı olacak.Haberin olsunYarın buralardayım ama olurda birşey olursa liste sana emanet.
***13. TAKIM 278. ETAP ***
bilgen35 ( 88 / / / % )
bulbul (66/ / / %) 275.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 3'e bölündü. 2.takımdan transfer oldu.
_ferdici_ ( 68.9 / / / % )
goncagulll (73 / / / % )
Kbra23 ( 72 / / /% )
limpida ( 106 / 103/3 /% 2,83)
mersinli42 ( 71 / / / % )
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
bekolim ( 53.3 / / / % )
pia ( 65.1 / / /% )
UZAYIM ( 62.4 / / /% )
yasminyaso ( 79.9 / / / % )
13.Takım ortalaması : %
Yakında olsanız ne güzel olurduGel tabii ki.Böyle içten sıcak muhabbetler heryerde yok. Seve seve yapar yerdik
Bu kez kaçayım.Öpüldünüz
İsterim isterim hihihihi
Ben kekle sarma istiyomama cezasız
Emret komutanım pardon Ferhanım hihihihi
Gunaydinlar hayirli cumalar
Bn gidip geldim kimse yok daha ilk bildirimi bn yapayim
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.4
Giden 1.1
Gunaydın Kızlar :)
Kılo bıldırmı yapayım
Gecen hafta : 72
Bu haftA : 71
Gıden :1 kılo
%1.39
Uykuma devam edıyorm smdıde telden gırdm :)
geçen hafta 88
bu hafta 87
giden 1 kg
yüzdeyi hep yanlış hesapladığım için yapmadım kızlar ben tekrar yatıyorum.görüşürüz
geçen hafta:71.0
bu hafta:71.0
fark:0
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 65.5
Fark: 0,4kg
Hesaplamayı hatırlayamıyorum. Fark ilk kiloya mı bölünüyordu?
günaydın arkadaşlar
geçen hafta 73
bu hafta 72.700
giden 300 gr
yüzde 0,41
kilo veren ve vermek için mücadele eden bütün arkadaşları tebrik ediyorum. bende paylaşıp ferhana mesajlarımı göndereyim.
Geçen hafta 55,9
bu hafta 55,5
giden 0,4
fark %0,72
Aha Hatice bana ödev bırakmış. E nasıl öğreneceğim ki ben kaçıncı etapta bıraktığımı? Nerden bakılıyo buna?
Herkese GünaydınlarBen şeytanın bacağını bu hafta da kırmadım.:44: Şok diyetler sağlıksız ancak birşeyler yapmalıyım. 1 hafta saf protein denesem nasıl olur :44: Yoksa ben bu işi bırakayım mı? Çok sıkıldım .
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 62.2
Giden : 0.2
Yüzde: % 0,32
Herkese GünaydınlarBen şeytanın bacağını bu hafta da kırmadım.:44: Şok diyetler sağlıksız ancak birşeyler yapmalıyım. 1 hafta saf protein denesem nasıl olur :44: Yoksa ben bu işi bırakayım mı? Çok sıkıldım .
Canim cuma yarismainin sonuc listelerinin bölumunde bulabilirsin ,,geri gderek)
Bu arada aylaim alaninda nasil hesap yapildigi yaziyor arkadaslar ,,hem aktuel yapmislar bilmeyenker icin
Bi de dünkü menümü paylaşayım.
Sabah 2 dilim ekmek(uno denge light) bir kibrit kutusu light peynir bir adet tuzsuz salatalık
Öğlen bir küçük kutu light ton balığı 2 dilim ekmek marul
ara form çayı- armut (sapı ve çekirdek kısmı hariç)
veeee akşam annemdeydim
bir kase mercimek çorbası milföy içinde bezelye nohut havuç ve tavuklu pilavı olan bi bohça şeklinde yemek adını bilmiyorum babaganuş salata yoğurt
sonra biraz antep fıstığı ve çekirdek
dün hoca tam 2 saat pestilimi çıkardı güya neye yaradı bilmem. Pazar günü de dağıtmıştım zaten bi de bu dün akşam oldu. Annem hiç böyle pilavlı yemek yapmazdı yapası gelmiş dün. Normalde kayınvalidemin tarzıdır aslında. Neyse 400 gr gitmiş. Değilse yine 1 kg ederdim ben onu. Haftaya annemler yok tüm menülerim bana ait.Ama sanırım kayınvalidem bizde kalacak:18:
tabiki kesinlikle hayırrrrr şokdiyet yapar verirsin şok bi şekilde geri alırsın. sen yine yapacaksan şaşırt vücudunu geçen baya işe yaramıştı hatırlarsan.Herkese GünaydınlarBen şeytanın bacağını bu hafta da kırmadım.:44: Şok diyetler sağlıksız ancak birşeyler yapmalıyım. 1 hafta saf protein denesem nasıl olur :44: Yoksa ben bu işi bırakayım mı? Çok sıkıldım .
Bi de dünkü menümü paylaşayım.
Sabah 2 dilim ekmek(uno denge light) bir kibrit kutusu light peynir bir adet tuzsuz salatalık
Öğlen bir küçük kutu light ton balığı 2 dilim ekmek marul
ara form çayı- armut (sapı ve çekirdek kısmı hariç)
veeee akşam annemdeydim
bir kase mercimek çorbası milföy içinde bezelye nohut havuç ve tavuklu pilavı olan bi bohça şeklinde yemek adını bilmiyorum babaganuş salata yoğurt
sonra biraz antep fıstığı ve çekirdek
dün hoca tam 2 saat pestilimi çıkardı güya neye yaradı bilmem. Pazar günü de dağıtmıştım zaten bi de bu dün akşam oldu. Annem hiç böyle pilavlı yemek yapmazdı yapası gelmiş dün. Normalde kayınvalidemin tarzıdır aslında. Neyse 400 gr gitmiş. Değilse yine 1 kg ederdim ben onu. Haftaya annemler yok tüm menülerim bana ait.Ama sanırım kayınvalidem bizde kalacak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?