Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben aslında bu hafta daha çok vereceğimi düşünüyorum.çünkü haticeye söz vermiştim.bütün hafta hiç olmadığım kadar hareketliydim ve menülerim diğer menülerime göre çok iyiydi hayırlısı olsun artık.ben çıkıyorum kızlar annem oturucakmış.toplasan 10 dk oldu şuraya oturalı söyleniyor.bana bi laptop şart onuda eşim almıyor.arada gelirim yine sevgiler

kontrol ettim yanlış çıkan biyer olmadı kaptancımm

kilo veren takım arkadaşlarımıı tebrik ediyorummmmm
veremeyen arkadaşlarımında haftaya vereceklerini düşünerekten şimdiden tebrik ediyorumm

canım takımım benimm
iyiki varsınızzzz

ey allahım ya alemsin ferhan öldüm gülmekten
Ölçüm de mi var:26:
ivit her bi yanımızı mm mm cm cm ölçüyoruz yaseminin listesi referans olsun.
bence baksaydım bi yerlerim şişerdi

bilgencim yeni oyuncağınla aran nasıl. bide sen annenin mail adresini bana bi versene

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr listeyi başka kontrol eden yok muuuuuuuuuuuu Hadi ama paylaşıp çıkacağım

yasemin o kadar çok konuştiki daha anca sayıyodur bitmemiştir bide dedikodumu yapmışlar bundan sonra önce yaseminin çıkmasını beklicem
Hhaahhaahahhahahahahahahaa diksiyonlu geveze kaplumbağa seniiiiiiii

Mesaj listesini yapmistim geri tusuna bastim yanlislikla silindi :84:
Kıyamammmmm sana

Tebrik ederim canım sen yazmaya devam et

1.5 karışık tost nasıl oluyo, 1.5 ekmek değil dimi???

günaydın kızlar

geçen hafta :68,9
bu hafta:68,3
giden 600

ya o kadar spor yaptım yediklerime dikkat ettimmm bide sabah üstüne adet oldumm

giden sadece 600 isyannn ediyorrruuuummmmm

600 gr bir eti eline al bakalım büyüklüğü isyan edilecek kadar mı, değil???

Menülerin çok kötü, un aşı mantı gibi bişey mi?? Pırasa turşusunu ilk kez duyuyorum.

Öncekiler yok tatlım o defteri bulamadım. Ama haticenin listesi vardı. Yarın ölçü yayınlamamız lazımmm. 13. Takım ayın 13 ölçü yayınlayacaktık.

seni geveze seni

teşekkür ederim canım Sevindim. Bu takımdaki bayanlar zaten güzel dahada güzel olacaz

Şey kem kümm hihihihihiihihi

bulbul (66/65.5 /0.17 / %0.25 ) 275.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 3'e bölündü. 2.takımdan transfer oldu.

Arkadaşlar listenin son hali bu.Lütfen kontrol eder misiniz?

Haticecim 0.17 kg nasıl oluyooo. Bülbül isimli kısımda yazıyor o kadar hassas ölçen bir tartı var mı 170 gr.

Yoooo düzeltmedim,,degistirdim yasemincimm:112::80:

FERHANCIM SEN KİLONU YAZDIN MI :44: Bu arada kızlar müthişsiniz maşallah
Süperizzz

canım un aşı dediğim su süt mısır unu kaşar ve tereyağından oluyo bu sefer tereyağıda koymamıştımm
sıvı yani mantı gibi değil çorbadan az koyu kıvamda

Canım Gülşah 3 etap önce izne ayrılmış.Toplam verdiği kilo 0.5 kg. Bunu 3 e bölünce 0.17 çıkıyor. Sonra yüzdesini buldum

Ben bır sorun gormedım kaptanım lıste dogru telden hesapladım gercı

Tebrık ederım kılo veren herkesı
Zeynep ferhan durmak yok yola devam herhafta veremeyz .
Hatıce kaptnm Şok yapma :))
Ferhan brzdan sayacmmm yaaa untmsm cıdden bn
Oglunu aldatyrm hahhaha :)
Ayrıca ortlamayı cok begendmmm masalllahhhhh :)

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkıcammm ara vermeden spora devamm vücudumun bu direncini kırmalıyım 68lerde gıdım gıdım gidiyoo
haftaya daha güzel kilo vermeyi düşünüyorummm

Kontrol ettim canım. Bulbul(kız ismini unuttum) dışında sorun yok. Bulbulun hesaplamasını 3 e böldüğün için mi 0.17kg???

iki çocuklu ve fit bir hatun olaraktan ..bu beden bizim ..kendimize olan saygımız sevgimiz için özeliklede sağlığımız için çocuk doğurduktan sonra bakımlı olmak daha önemli...hem eşler o zaman daha bir gıpta ile bakıyor.. hemde siz kendinizle daha çok gurur duyuyorsunuz..ideal kilo=mutlu bir hatun..
kilolar verilir yeter ki isteyelim..inanalım..ve özellikle de kafada bu işe tamam demek gerek..en tehlikeli açlık biliyorsunuz ki duygusal açlık..bunuda asla doyurmak mümkün değil..dünyayıda yesek doymaz ..şincik niye bunları yazdım öncelikle takım süper maşallah ama arada takılan hatun kişiler için yazdım ...yoksa hepiniz oldukça güzel gidiyorsunuz..
eğer her şeyi gerektiği gibi yapıyor da kilo veremiyorsanız mutlaka doktora gitmelisiniz..
bir ara ne yaptımsa gitmeyen kilocuklarımın sebebi d vitamini ve kalsiyum eksikliğindenmiş..düzenli ilaç ve vitamin desteği ile şu an sıkıntı yok..öyle aman aman diyet yapmıyorum..abartı yemeyi kestim ve birde erkenden yeme işine son veriyorum...uzun sürede ideal kiloda kalmayı başarınca daha çabuk toparlanıyorsunuz.

akşamı yada yarın sabah paylaşmış olurum bak şimdi onuda merak ettim. ya madem bi iş yapıyorum (gevezelik gibi ) bari hakkını verim dedim. bak senide ilgilendiren bi bilgi paylaşıcam akşam öğrendim. sınıfımızda 3-4 tane edebiyat öğretmeni vardı özellikle onlar için söyledi akşamki konumuz doğru nefes almak ve toplum içinde konuşmaktı. meslek hastalığı faranjitmiş onunda nedeni doğru nefes alamamakmış. erkekler bize göre daha iyi diyafram nefesi alıyomuş yeni doğan bebeklerde ama sonra zamanla bozuluyomuş bu bozulma 2-3 yaşa kadar düşmüş. örnek verdi bi bebek bütün gece ağlasa bile hiç sesi kısılmaz çünkü doğru nefes alıyo biz onun yarısı kadar ağlasak 3 gün sesimiz çıkmaz çok mantıklı geldi. bebeklere uyurken bakın karnı inip çıkar dedi. biz hep yarım yarım alıyoruz hatta bazen nefes almayı unutuyoruz dedi. bağırmakla yüksek ses çıkarmak arasında çok fark var dedi. NŞA durumlarında yani normal şartlar altında (kalıtsal,ırsi vs bi hastalık haricince) bi durum söz konusu deilse doğru nefes almak cildi güzelleştirir, kilo verdirir, kendinizi dinç hissettirir dedi. spor salonlarındaki gibi şimdi derin nefes alıyoruz deil. o zamanda ciğerlerimizi alttan sıkmış ve oraya hava dolmasını engellemiş oluruz dedi. nasıl ki bi balonu şişirken önce alttan dolmaya başlıyo cigerlermizde öyle olmalı kendimizi sıkıp derin nefes alıp verdiğimizde alt kısmı kapamış ve oraya oksijen girmesini engellemiş oluruz dedi. bu arada kelime bilgiside öğreniyoruz örn. mütevazi (arapçada parantez demekmiş) doğrusu mütevazı

erkenden yeme işine son verdim derken ??? orayı anlamadım yaa :44::44:

Hahhahahhah ben bebeklerin ciğer yapısı tam fonksiyonuna erişemediği için karından nefes aldıklarını bilirdim tıbben. tenk yu beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…