***13. TAKIM 278. ETAP ***
bilgen35 ( 88 /87 /1 / % 1.14)
bulbul (66/65.5 /0.17 / %0.25 ) 275.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 3'e bölündü. 2.takımdan transfer oldu.
_ferdici_ ( 68.9 /68.3 /0.6 / %0.87 )
goncagulll (73 / 72.7/0.3 / % 0.41)
Kbra23 ( 72 / 71/ 1/% 1.39)
limpida ( 106 / 103/3 /% 2,83)
mersinli42 ( 71 / 71/ 0/ % 0)
nurgulguney ( 55.9 /55.5 / 0.4/ %0.72 )
bekolim ( 53.3 /52.4 /0.9 / %1.69 )
pia ( 65.1 /65.1 /0 /%0 )
UZAYIM ( 62.4 / 62.2/ 0.2/%0.32 )
yasminyaso ( 79.9 /79.5 /0.4 / %0.50 )
13.Takım ortalaması : %0.84
Arkadaşlar listenin son hali bu.Lütfen kontrol eder misiniz?
Kizlar ben hincik cikiyorum hazirlanipp guzel kizimin yania gidiceeezzzzzzz cokkk özledimmmm az once aradi sunu getir bunu getrrrr. Simdi tum gun anlatir bizde bu vaziyette:106::106: dinleriz ..yakisikli oglumda hafif kiskanir oda haftaici yaptiklarini sikistirir araya:)))
Hepicinizi simsiki öpüyorummmmmm
Kübra kiiizzzz sen benim gelindinyaaaaa aaaa simdi geldi aklimaaaa. Ah oglum duymasin bu yasta ihaneti kaldiramaz
Leleleleleleleleleele viyviyviyviy
Aksama görüsürüüzzzzzz
ivit her bi yanımızı mm mm cm cm ölçüyoruzÖlçüm de mi var:26:
bence baksaydım bi yerlerim şişerdiAaaaaaaa listede galeta yoookkOooohhh tartı öncesi tam kaçamak olmuş
Ispanak kıymalı yenir mi yafuuu, zeytinyağlı misss gibi. ucundan koparıp tadına baksaydın, biyerin şişer sonra
Sabah yollayacağım demiştim tatlım, sabah yolladım 61 tanecik
ben aslında bu hafta daha çok vereceğimi düşünüyorum.çünkü haticeye söz vermiştim.bütün hafta hiç olmadığım kadar hareketliydim ve menülerim diğer menülerime göre çok iyiydi hayırlısı olsun artık.ben çıkıyorum kızlar annem oturucakmış.toplasan 10 dk oldu şuraya oturalı söyleniyor.bana bi laptop şart onuda eşim almıyor.arada gelirim yine sevgiler
Hhaahhaahahhahahahahahahaa diksiyonlu geveze kaplumbağa seniiiiiiiiyasemin o kadar çok konuştiki daha anca sayıyodur bitmemiştirbide dedikodumu yapmışlar bundan sonra önce yaseminin çıkmasını beklicem
Kıyamammmmm sanaMesaj listesini yapmistim geri tusuna bastim yanlislikla silindi :84:
Tebrik ederim canımgünaydın ..
maşallah yine takıma tebrikler arkadaşlar....
geçen hafta :60.9
bu hafta :60..
giden 900 gr..
ya mezun oldum ama her hafta buraya yazıyorum kendimi bir garip hissediyorum...:26:
ama buraya yazacağımı bilmek bile hafta içi beni motive ediyor..
1.5 karışık tost nasıl oluyo, 1.5 ekmek değil dimi???dünkü menüm
sabah
1,5 karışık tost
öğlen
lorlu 2 yumurta
1 dilim kepek ekmek
akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
3 kaşık pilav
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
3 lt su, kahve içtim spor yok malesef
günaydın kızlar
geçen hafta :68,9
bu hafta:68,3
giden 600
ya o kadar spor yaptım yediklerime dikkat ettimmm bide sabah üstüne adet oldumm
giden sadece 600 isyannn ediyorrruuuummmmm
Menülerin çok kötü, un aşı mantı gibi bişey mi?? Pırasa turşusunu ilk kez duyuyorum.çarşamba günü menüm
sabah 2 yumurta üstüne 3yk kaşığı baharatlı yoğurt 2kk peynir
ara
5-6 badem
1 bardak ayran
akşam sabahkiyle aynı (mecburiyetten)
2lt su
spor :annemlerdeydim 30dk bisiklet bindim 100yarım mekik
zorunlu hareketlerin hepsinden 200 tane
perşembe günü menümm
sabah 2yumurta 1 salatalk yarım domates 2 kk peynir
öğlen 1kase yoğurt 2kepçe un aşı
akşam 2yk yoğurt 1,5 kepçe un aşı 5-6 çatal pırasa turşusu
2 lt su
spor : zorunlu hareketler
2saat tempolu yürüyüş
yürüyüş sonrası eve geldik
kestaneye gidelim dedi annem ormana
sonra yine hep beraber 2 saat yavaş yürüyüşş veee sonrasıı kestaneee toplamaaa
çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
teşekkürederim orticim hemen mercek altına aldım zaten dört gözle bekliyodum. aferin kız sana evliyim doğurdum emziriyorum diye kendini salmıyosun hala fit olmak için uğraşıyosun. bu sözüm hepinize bayanlar. bayılırıyorum böyle kendine bakan özen gösteren kadınlara hepinize helal olsun
tebrik ederimana ben onu tamamen unuddum ya akşama ölçerim artık. öncekileri varmı notlarında karşılaştırırdık.
seni geveze seni
teşekkür ederim canımSevindim. Bu takımdaki bayanlar zaten güzel dahada güzel olacaz
bulbul (66/65.5 /0.17 / %0.25 ) 275.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 3'e bölündü. 2.takımdan transfer oldu.
Yoooo düzeltmedim,,degistirdim yasemincimm:112::80:
SüperizzzFERHANCIM SEN KİLONU YAZDIN MI :44: Bu arada kızlar müthişsiniz maşallah
Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr listeyi başka kontrol eden yok muuuuuuuuuuuuHadi ama paylaşıp çıkacağım
Haticecim 0.17 kg nasıl oluyooo. Bülbül isimli kısımda yazıyor o kadar hassas ölçen bir tartı var mı 170 gr.
Menülerin çok kötü, un aşı mantı gibi bişey mi?? Pırasa turşusunu ilk kez duyuyorum.
Öncekiler yok tatlım o defteri bulamadım. Ama haticenin listesi vardı. Yarın ölçü yayınlamamız lazımmm. 13. Takım ayın 13 ölçü yayınlayacaktık.
Şey kem kümm hihihihihiihihi
Haticecim 0.17 kg nasıl oluyooo. Bülbül isimli kısımda yazıyor o kadar hassas ölçen bir tartı var mı 170 gr.
Süperizzz
Canım Gülşah 3 etap önce izne ayrılmış.Toplam verdiği kilo 0.5 kg. Bunu 3 e bölünce 0.17 çıkıyor. Sonra yüzdesini buldumMenülerin çok kötü, un aşı mantı gibi bişey mi?? Pırasa turşusunu ilk kez duyuyorum.
Öncekiler yok tatlım o defteri bulamadım. Ama haticenin listesi vardı. Yarın ölçü yayınlamamız lazımmm. 13. Takım ayın 13 ölçü yayınlayacaktık.
Süperizzz
***13. TAKIM 278. ETAP ***
bilgen35 ( 88 /87 /1 / % 1.14)
_ferdici_ ( 68.9 /68.3 /0.6 / %0.87 )
goncagulll (73 / 72.7/0.3 / % 0.41)
Kbra23 ( 72 / 71/ 1/% 1.39)
limpida ( 106 / 103/3 /% 2,83)
mersinli42 ( 71 / 71/ 0/ % 0)
nurgulguney ( 55.9 /55.5 / 0.4/ %0.72 )
bekolim ( 53.3 /52.4 /0.9 / %1.69 )
pia ( 65.1 /65.1 /0 /%0 )
UZAYIM ( 62.4 / 62.2/ 0.2/%0.32 )
yasminyaso ( 79.9 /79.5 /0.4 / %0.50 )
13.Takım ortalaması : %0.84
Menülerin çok kötü, un aşı mantı gibi bişey mi?? Pırasa turşusunu ilk kez duyuyorum.
Süperizzz
iki çocuklu ve fit bir hatun olaraktan ..bu beden bizim ..kendimize olan saygımız sevgimiz için özeliklede sağlığımız için çocuk doğurduktan sonra bakımlı olmak daha önemli...hem eşler o zaman daha bir gıpta ile bakıyor.. hemde siz kendinizle daha çok gurur duyuyorsunuz..ideal kilo=mutlu bir hatun..
kilolar verilir yeter ki isteyelim..inanalım..ve özellikle de kafada bu işe tamam demek gerek..en tehlikeli açlık biliyorsunuz ki duygusal açlık..bunuda asla doyurmak mümkün değil..dünyayıda yesek doymaz ..şincik niye bunları yazdım öncelikle takım süper maşallah ama arada takılan hatun kişiler için yazdım ...yoksa hepiniz oldukça güzel gidiyorsunuz..
eğer her şeyi gerektiği gibi yapıyor da kilo veremiyorsanız mutlaka doktora gitmelisiniz..
bir ara ne yaptımsa gitmeyen kilocuklarımın sebebi d vitamini ve kalsiyum eksikliğindenmiş..düzenli ilaç ve vitamin desteği ile şu an sıkıntı yok..öyle aman aman diyet yapmıyorum..abartı yemeyi kestim ve birde erkenden yeme işine son veriyorum...uzun sürede ideal kiloda kalmayı başarınca daha çabuk toparlanıyorsunuz.
akşamı yada yarın sabah paylaşmış olurum bak şimdi onuda merak ettim. ya madem bi iş yapıyorum (gevezelik gibi) bari hakkını verim dedim. bak senide ilgilendiren bi bilgi paylaşıcam akşam öğrendim. sınıfımızda 3-4 tane edebiyat öğretmeni vardı özellikle onlar için söyledi akşamki konumuz doğru nefes almak ve toplum içinde konuşmaktı. meslek hastalığı faranjitmiş onunda nedeni doğru nefes alamamakmış. erkekler bize göre daha iyi diyafram nefesi alıyomuş yeni doğan bebeklerde ama sonra zamanla bozuluyomuş bu bozulma 2-3 yaşa kadar düşmüş. örnek verdi bi bebek bütün gece ağlasa bile hiç sesi kısılmaz çünkü doğru nefes alıyo biz onun yarısı kadar ağlasak 3 gün sesimiz çıkmaz çok mantıklı geldi. bebeklere uyurken bakın karnı inip çıkar dedi. biz hep yarım yarım alıyoruz hatta bazen nefes almayı unutuyoruz dedi. bağırmakla yüksek ses çıkarmak arasında çok fark var dedi. NŞA durumlarında yani normal şartlar altında (kalıtsal,ırsi vs bi hastalık haricince) bi durum söz konusu deilse doğru nefes almak cildi güzelleştirir, kilo verdirir, kendinizi dinç hissettirir dedi. spor salonlarındaki gibi şimdi derin nefes alıyoruz deil. o zamanda ciğerlerimizi alttan sıkmış ve oraya hava dolmasını engellemiş oluruz dedi. nasıl ki bi balonu şişirken önce alttan dolmaya başlıyo cigerlermizde öyle olmalı kendimizi sıkıp derin nefes alıp verdiğimizde alt kısmı kapamış ve oraya oksijen girmesini engellemiş oluruz dedi. bu arada kelime bilgiside öğreniyoruz örn. mütevazi (arapçada parantez demekmiş) doğrusu mütevazı
erkenden yeme işine son verdim derken ??? orayı anlamadım yaa :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?