Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ferhannnnn aşkitom :)))bende yarın yada cuma regl olcam,- çıkmasam bari diye umut edîyooomm
Ayyy meleklerim benimmmmmmm

Sensin melek

Äänääää kiyamammmm

Ama öyle yaaa canimmm

resmen regl olmadim daha ustume akadaslar oldu onlardan once temizlenmistim:/
Menulerimi yzmiyorum annemler geldiya hem yogunluk, em arada kaciyor bisiler. Ama cok degil tabi..sonra yazacam insss
Bi cicisler almislar kiiii hepimizeeeeecok mutlu olduk encok kizima peepe ve bebe lmslar ayyyy ne tatlilarrr
Annemler gelince 1 2 gn izin verdim kenime ama bayramda yaklasyor bu iki haftayi siki tutucam

Simdi resmen sisim( midem cikti yine karnim sis ://

Hehe bu sezen alem kadin yaa
Bu kenan dogulunun seslendirdigi cakkidibvardiya onu nasil yazdigini anlatmistida

Saka gibi

Anlatim?

Canım bayram haftası zaten büyük ihtimal tatil olacak. Sende o süre zarfında toparlanırsın.Kendine sıkıntı yapmadan gel. 2 hafta iyi gelecektir.Sensiz olmaz.Tamam mı?

Kızlar ben artık çıkıyorum.Sabah bücürler beni bekler 1 dk oturtmadıkları için dinlenmek şart.Sonra karşılarında cadı bir öğretmen görmesinler

Canım bayram haftası zaten büyük ihtimal tatil olacak. Sende o süre zarfında toparlanırsın.Kendine sıkıntı yapmadan gel. 2 hafta iyi gelecektir.Sensiz olmaz.Tamam mı?

Bu hafta degil birdahaki hafta tatil diy mi?canim sakin nazlaniyormusum gibi olmasin
Bu surece bakalim sonrasinda fark ederse yani ayni hissedersem ayrildi yazarsin bayramsonu yada aksi

Ama bu afta % 100 fazlayim ( bu gun hic bii yemedim sayilir bi iki dilim ekmek biraz cubuk kraker iyebildim dun desen ayni ama rartidada fazlayim gecen bol gelen gomlegim sikiyor nasil boyle etkiliyor inanamiyorum..bu benle ilgili bißey ya oyuzden daha cok stres yasiyorum..gerkes böyle olsa o zaman anarlar der bukadar sikmam belki ama herkesin boyle zor gecmiyor bu sureci

Bu hafta degil birdahaki hafta tatil diy mi?canim sakin nazlaniyormusum gibi olmasin
Bu surece bakalim sonrasinda fark ederse yani ayni hissedersem ayrildi yazarsin bayramsonu yada aksi olur

Ama bu afta % 100 fazlayim ( bu gun hic bii yemedim sayilir bi iki dilim ekmek biraz cubuk kraker iyebildim dun desen ayni ama rartidada fazlayim gecen bol gelen gomlegim sikiyor nasil boyle etkiliyor inanamiyorum..bu benle ilgili bißey ya oyuzden daha cok stres yasiyorum..gerkes böyle olsa o zaman anarlar der bukadar sikmam belki ama herkesin boyle zor gecmiyor bu sureci

Kızlar ben artık çıkıyorum.Sabah bücürler beni bekler 1 dk oturtmadıkları için dinlenmek şart.Sonra karşılarında cadı bir öğretmen görmesinler

30 dk koşu bandında yürüdüm inerken stopa basıp hemen inmeye kalktım ve düştüm ayağımı fena halde ağrıttım çok salak oluyorum bazen ben ya
Çıkıyorum kızlar .
sabah erken uyanacam öpüldünüz

afiyet olsun,aşık şirine
afiyet olsun.kuru,soğan canım çekti beee.

Napıyonuz cadılozlar tatlişkolar fıstıklarrr :)))
kuzey güney seyrettim:111:

eşimle yarın için gezi planı yapıyoruzzzz

minyatürke gidicez sonrası belli deill

gezmek gibisi yokk erkek olaydım eve hiç girmezdim heraldeee
oh ne güzel,beni de gezdirsene.

ne güzel eğlenmişsin.regly de takma ,o gelir şişirir gider.sonrada inersin

kız ferhan gitme be

Bak anlatim

Simdi bu sabah programlari varms nceden,,,hatunlar aglasiyomus agladiyomus sonra ammmmaaaannnn adi kalk kizzzz oynasalim diyip ardindan oynuyomus bi agla bi oyna

Bizim sezende onlari izlerken yazivermis sarkiyi

Sözlerini h atirlayin bak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…