Ama ama nereyeiyi geceler beybiler, eve geldiğimde 2 saat uyumama rağmen ilaçlardan sanırım yine uyku bastırdı. uyuim bari, sıkıntım da geçer. seviorum sizii
bu arada Küboşum Allah kavuştursunn
Afiyet olsun Semine.bugünkü menüüü
sabah (sabah dediğim 12 gibi)
1 kase ezogelin çorbası
1kk peynir ve kaşar karışık
1 zeytin
2 dilim ekmek
1 çatal incir reçeli1 biber
akşam 5:30 gibi
1 tabak kuru fasulye
1 kornişon turşu
1 dilim ekmek
çeyrek soğann
2-3kaşık ayran
ara çayla beraber 1 avuç fındık
2 lt su
spor:25 dk jillian
100 mekik
şimdi cezam olan 100 mekiğide çekicem 100twister yapıcamm
işte bu kaaaaa
Mesaja bak herkese laf yetiştirip bir cümle sıkıştırmışHaticeee affet kız:)) cezalık değilki:)))
Banu aşık olmuşsun sen ,canın ondan sıkılıyor:)))
Seminecim ders çalıştım,2 de yattım,bir baktım sen günaydın yazmışsın:))
Kübra Allah kavuştursun:)))
Mesaja bak herkese laf yetiştirip bir cümle sıkıştırmışGeveze
Affettim gitti.Bi daha olmasın haaaaa
Ben bu cümleden tatlişko fıstığı kendime alıyorumNapıyonuz cadılozlar tatlişkolar fıstıklarrr :)))
Napıyonuz cadılozlar tatlişkolar fıstıklarrr :)))
Hahahaha :))) bende okuldan geldim hürrem seyrediyorum:))Ben bu cümleden tatlişko fıstığı kendime alıyorumCadaloz sahibinde kalsın Oturuyoruz sen napiyon ??
eşimle yarın için gezi planı yapıyoruzzzz
minyatürke gidicez sonrası belli deill
gezmek gibisi yokk erkek olaydım eve hiç girmezdim heraldeee
Oh oh ne güzel.Gezin bakalım.eşimle yarın için gezi planı yapıyoruzzzz
minyatürke gidicez sonrası belli deill
gezmek gibisi yokk erkek olaydım eve hiç girmezdim heraldeee
Hahahaha :))) bende okuldan geldim hürrem seyrediyorum:))
Bende gezmek istiyorummm:)))
Oh oh ne güzel.Gezin bakalım.
yay burcuu olupta gezmemek olur mu???
Bir aksiliktir gidiyor sizin iş.
Canım sen bilirsin.Bunu daha öncede çok kez konuştuk.İsteiğin zaman gel
Pestil Yasemin.OOO tatlında güzel olurÇok yoruldum bugün,ofiste îşler birikmiş derse gittim,pestilim çıktı
Canım dur nereye?? Giremiyorum, yarışmadan çıkmak istiyorum dedin ama zaman bulamadığın için böyle olduğunu biliyorum.Hala listedesin ve cuma günü kilonuda belirtmen gerekiyor. Hem listede olmasanda her cuma kilo bilirimi yapılacak ve gün içinde fırsat buldukça burda olacaksın.Öyle bırakıp gitmek yooooooook.Zaman ayırmaya başlayınca tekrar listeye girersin.TAMAM MI????evet canım daha önce defalarca konuştuk ve ben maalesef girmeye fırsat bulamıyorum.bana verdiğiniz destek ve emekleriniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
evet canım daha önce defalarca konuştuk ve ben maalesef girmeye fırsat bulamıyorum.bana verdiğiniz destek ve emekleriniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Pişt nereye gidiyon kızz,daha çok yolumuz var beraber yürüyeceğimîz))
Pestil Yasemin.OOO tatlında güzel olur
Canım dur nereye?? Giremiyorum, yarışmadan çıkmak istiyorum dedin ama zaman bulamadığın için böyle olduğunu biliyorum.Hala listedesin ve cuma günü kilonuda belirtmen gerekiyor. Hem listede olmasanda her cuma kilo bilirimi yapılacak ve gün içinde fırsat buldukça burda olacaksın.Öyle bırakıp gitmek yooooooook.Zaman ayırmaya başlayınca tekrar listeye girersin.TAMAM MI????
Pestil Yasemin.OOO tatlında güzel olur
Canım dur nereye?? Giremiyorum, yarışmadan çıkmak istiyorum dedin ama zaman bulamadığın için böyle olduğunu biliyorum.Hala listedesin ve cuma günü kilonuda belirtmen gerekiyor. Hem listede olmasanda her cuma kilo bilirimi yapılacak ve gün içinde fırsat buldukça burda olacaksın.Öyle bırakıp gitmek yooooooook.Zaman ayırmaya başlayınca tekrar listeye girersin.TAMAM MI????
Kesinlikle katılıyorum.Pişt nereye gidiyon kızz,daha çok yolumuz var beraber yürüyeceğimîz))
Karar derken ben bişey hatırlamıyom.İşime gelmiyorSelammm kizlarrrr
Ben nhayet evime girebilim..tum gun oradan oraya savrulduk ailecek:)
Ben hala regl olmadim...5 gun gecikti:/ boyle bi karar vermeseydim nasil stres yasardim simdi( napim kii ya
Bu hafta kesin fazla cikarim..bukadar gecikme olmazdi hic en fazla 3 gün
Eeee siz ne alemdesiniz bakalim ayyyy kndimi bi garip hissediyorummmm(( verdigim karardan hic mutlu degilim..ama mecburdum sanki
Amaaannnn aldığımız kalori ondan olsun.İçinede ceviz sararız. Yemeye doyamayızHehehe ben çok kalorili bi tatlı olurum amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?