Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum canım yinede fazlasını yapmaya çalışırım :)

denemeden duramıyorsan dene canım denemekten zarar gelmez insana :)

inşallah dilediğin gibi bir hamilelki geçirsin sorun çıkmadan güzel güzel:)

bugünkü menüm
sabah: domates salatalık 2 kaşık pekmez 1.5 dilim ekmek zeytin peynir ıhlamur çayı
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
ara:sütlü nescafe 1 tane greyfurt
akşam:1 tane karnıyarık yoğurt ve salata(karnıyarık haşlama)
2.5 litre su

Kahvaltı: 2 çeri domates, tel peynir, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bütün ceviz

Öğlen: 1 bardak ayran, bir avuç antep fıstığı

Akşam: 4 y.k tavuklu bulgur pilavı, bir tabak karnabahar yemeği, 1 brdk ayran

Su: 2 lt

SPOR: leslie 2 miles + 100 mekik + 100 twist + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 yan bel çalıştırma + 200 arka bacak egzersizi

bu arada tartı 100.5 gösteriooo bu da demektir ki cumaya kadar 99la 100 arası bişe olabiliriimm

teşekkürederim bakıyorum sayfaya.
ZEERRRRRRRROOOOOOOOOOOOOO YASEMİN
yokluğun çok belliydi nurgül

bugün genel bi sessizlik varmış ama şimdi maşallah bakıyorumda herkes burda ne güzel

neyse sohbetinize doyum olmuyor bugün yani kızlar maşallahınız var gündüz yazmayın akşam muhabbetin dibine vurun sonrada ben az paylaşımcı olayım hııııhhhhh!
neyseeee çıkmam lazım şekerler şimdilik iyi akşamlar hepinize see you:)

afiyet olsun cnmmm

oo işler yolunda desene hadi bakalım allah yardımcın olsun tez zamanda sonuç alasın inşllah:)

kısmetsee :)

Canım hasta olduğun zamanı hatırlıyorum ancak bana sonrasında durumu bildirdiğin bir mesaj atsaydın bende tabloya seni izinli yazardım.Hastayken söylemeni beklemiyorum,sonrasında söyleyebilirdin.. Gün içinde o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki buraya yazdığın mesaj gözümdende kaçabilir. Ben daha öncede mesaj sayıların konusunda uyarmıştım.Diğer arkadaşları da uyarıyorum. Ancak 0-0-1-1 mesajı olan birine mesajını arttırır mısın nasıl diyeyim.Haliyle biraz kızdım.Çoğu kez 1 mesaj yazıp acelem var, şu var deyip girip çıktığına rastladım. Diğer arkadaşlarında seni göremediklerine dair yazdıklarını gördüm ancak senden o mesajlara karşı cevapta gelmedi,mesajlarında artmadı.Bu durumda biraz sert olmuş olabilirim bunun için üzgünüm.Bundan sonrası sana kaldı. Takım olmak istiyorsak bazı şeylere dikkat etmeliyiz. Bu benim içinde sizin içinde geçerli.Bazı gruplarda herkes günde 5 mesaj yazıp çıkıyor. Ben burasının böyle olmasını istemiyorum.

Canım kötü düşünme.İnşallah sağlıklı sıhatli bir hamilelik geçirir,yavrukuşuna öyle kavuşursun.Darısı benim başıma

selam kıslaarr. bugün çok youndum daha yeni bitti işlerim. sayım vardı stokları girdim bütün gün. siz napiyosunusss
Kolay gelsin

ben geldimmmmmmmmm

abooo herkesler burdaaaaaaaaa
Hoşgeldiiiin
bugün onla konuştumm ihihihihi detaylar faceteeee yavaş yavaş kaynaşcam, sinsi sinsi ahahahaaaaaaa
Merak ettim.Hemen anlat

Afiyet olsun çok güzel olmuş

Yaaaa yarın Salıııı :)) Umarım bi aksillik çıkmaz yaaaaaaa

ben geldimmmmmmmmm

abooo herkesler burdaaaaaaaaa
Ayağını sürümüşsün demekki, gündüz kimse yoktu

bugün genel bi sessizlik varmış ama şimdi maşallah bakıyorumda herkes burda ne güzel
hehehehheheeeheh ehem ehem kem küm yum yum hihihihihihihi

bende çıkıyorum bi kahve içip eve gidim. akşam girmeye çalışırım

nereye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nuuuuuuurgüüüüüül ağlarım ama

MENÜM
Tereyağlı yumurta
Peynir çeşitleri :),zeytin,ceviz
Yeşilçay

ÖĞLEN
Kayısılı bir kase yoğurt

ARA
Ceviz ve fındık

AKŞAM
1 kase sütlü cornflakes
Yemekten 3 dilim patates

bugün gene çok sakin burası.ben evde temizlik yapıyorum.ne sıkıcı temizlik.hep aynı şeyler

Hehe dimiii

kızlar isveç diyeti konusunda bilgisi olan var mı??

Ben gecen hafta 6 ti gun yaptim fazlami ve arti 600 gr verdim..cok yorulmadim aclik hele hic hissetmedim..ben begendim..ama sik tekrarlanmamasi gereken bir diyet mis

Noluyo benim ortime süzülüooon öylee

Afiyet osun menuler guzel olmus canim...ayyyyyyy istanbula selam söyleeeeee coook özledimmmmm bugun baktim daha turizm sirketlerine :)

En nefret ettigim huyum ama huy iste yazmadan duramam..seminecim senden daha eski oldugumuz halde giremiycek oldugumuzda bile özeldende buradanda tekrar tekrar yazyioruz...gercekten gözden kacabiliyor mesajlar..eminim yazsan farki olucakbazi seyler)

Haydi bakalim hayirlisi gülsah:) guzel haberler alirsin ins

Ay zeynepcimm beni simdi daha iyi anliyorsundur..birde benimki gercekten biraz daha fazla hareketli arkadaslarimin cocuklarina baktigimda..yururken bile zipliyor surekli:)) bende ayni durumdayim zeynep..baya zorluyorum kendimi dagilmamak icin :€

bugün onla konuştumm ihihihihi detaylar faceteeee yavaş yavaş kaynaşcam, sinsi sinsi ahahahaaaaaaa

Yeeeeaaaaaa ameeeeee niden facede niden nidennnnnn..facede arkadas olmadiklarinizida gruba alabiliyormusunuz? Oglumun face var sadece ..onunkiyle gruba katilabilirmiyim?oluyormu öyle

Afiyet olsun nermincim guzel olmus

Cok guzel olmus. Afiyet olsun bunucum

Hayatim simdi iki saat aciklamiyim malzemeleri diye resimlerini koydum ..sen benzerini yada onun karsiligi neyse trde bulursun..yada bakan diger arkadaslar da:).. Uzun zamandir tarif yazmiyordum sayende yazmis oldum :)

MENÜM
Tereyağlı yumurta
Peynir çeşitleri :),zeytin,ceviz
Yeşilçay

ÖĞLEN
Kayısılı bir kase yoğurt

ARA
Ceviz ve fındık

AKŞAM
1 kase sütlü cornflakes
Yemekten 3 dilim patates

afiyet olsun kaptişş ama sen benim menümü görmedin hıhhhhhhhhhh

tatlım gruba almam için arkadaş olmak lazımmm

Hhihiihhihi Haticeyi öpücük yağmuruna tuttum, senide öpüyom Ferhancım muuuuhhhaaaaa
Keşke gelebilseydin yaa Ferhan, Almanyaya kışın gelmeyi sevmiyom :)) gelsem gelip seninle bir kahve muhabbet yapardık

afiyet olsun kaptişş ama sen benim menümü görmedin hıhhhhhhhhhh

tatlım gruba almam için arkadaş olmak lazımmm
tü bana tü tü Face yazayım derken arada kaynamış. Özür canım benim
Ben hala çıkamadım, derse gidiyom, öpüldünüz fıstıklar
İyi dersler canım

Maşallah kız sana. İnşallah bu cuma 90lara ineceksin Sporda menüde çok güzel .

Hatice yine hafifliyor menuleriiiinnnnn ..ama sasirdik artik diymi neyapicagimizi ..ben toparladim derken hafta sonu kabak tatlisi yedim böyle pasta yada herhangi bi kacamak yapmadim..tartida fazla ciktim :0 ne kadar sinir bozucu diymi..bence tatli kabak cok yararli bir besin mevsimindede mutlaka tuketilmesi lazim bazi meyve sebzelerin diye dusunuyorum..yani kacamak bile görmeden yedim..ondan mi bilmiyorum da..yani vucudumuz cok anlasilmaz..eskiden vucudumu tanidigimi iddia ederdim ama artik edemiyorm :)))

Bende menumu yazayim

Sabah
1 bardak süt, 1 dilim balli ekmek

Ögle
1 dilim ton balikli firinda makarna, yogurtlu kereviz salatasi

Aksam
1 kase kereviz salatasi

Öglen makarna oldugu icin aksami hafif tutmak istedim..canim cay istiyor aksam cay icicem siyah cay degil,baska :) nasi yazicagimi bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…