Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hhihiihhihi Haticeyi öpücük yağmuruna tuttum, senide öpüyom Ferhancım muuuuhhhaaaaa
Keşke gelebilseydin yaa Ferhan, Almanyaya kışın gelmeyi sevmiyom :)) gelsem gelip seninle bir kahve muhabbet yapardık

Sen git nurgülü öp:86: bulusunca bisuru resim cekilinnnn

afiyet olsun kaptişş ama sen benim menümü görmedin hıhhhhhhhhhh

tatlım gruba almam için arkadaş olmak lazımmm

Ee olak:)) oglaninkinden bisi olur mu? Olmaaazzzz haberi bile olmaz hehehe

Aynen canım. Ne yesem ne içsem şaşırmış durumdayım.Duraksama ardından büyük bir kilo artışı oldu. Ben bu hafta böyle takılacağım.Özellikle akşamları hafif tutmaya çalışacağım bakalım ne olacak. Bugün hayatımda ilk kez 3 gün erken regle oldum Belki oda rahatlatır. İnşallah herşey yoluna girer. Bende sana katılıyorum mevsiminde bazı şeylerin tüketilmesi gerekiyor. Bal kabağını bende çok severim birde annem yapacak off. Bizde o tatlısı yapılan kabağın böreğini de yaparlar ona da bayılırım. Nerde kilo yapacak şeyler hepsinide seviyorum yani .Tabii biz bu durumda hafif tatlı şeklini tüketebiliriz.Afiyet olsun

Sen git nurgülü öp:86: bulusunca bisuru resim cekilinnnn

Ee olak:)) oglaninkinden bisi olur mu? Olmaaazzzz haberi bile olmaz hehehe
Kızının face i yokmu? Oğlan olmadık konuşmalarımızı sonradan okumasın. Kızın okusa birşey olmaz

Hepimiz öyleyiz canim:) seviyoruz yemeyi:)ama asiriya kacmadan bazi seyleri zamaninda yemeliyiz..vucudumuzun onlarada ihtiyaci var..ama sasmis durumdayim durumdayim..bakalim gecer belki ödemdir o ödem ödem :))

Kızının face i yokmu? Oğlan olmadık konuşmalarımızı sonradan okumasın. Kızın okusa birşey olmaz
Kizimin yok:) o baska seyler kullaniyor blog tarzi

Ya ama grupta olanlarin bildirimi geliyormu surekli kisiye
Pek kullanmiyor simdilik daha kucukya ilgisi yok henuz :) aman olmasinda
Denerim hem takilirsam bende acarim
Takilmazsam cikarim

Kizimin yok:) o baska seyler kullaniyor blog tarzi

Ya ama grupta olanlarin bildirimi geliyormu surekli kisiye
Pek kullanmiyor simdilik daha kucukya ilgisi yok henuz :) aman olmasinda
Denerim hem takilirsam bende acarim
Takilmazsam cikarim

Mesaj bildirimi geliyor. O yüzden dedim.Kendine 2 dk da aç ne olacak ki.Sadece bizi arkadaş olarak eklersin. Sonra baktın pek giremiyorsun kapatırsın.

Günaydın kızlar. Sanırım aranızdan ayrılıyorum.

Hamile olduğumu sanıyorum Haftaya randevu alabildim ancak.

ay hiç planlı falan değildi zayıflayınca düşünüyordum şimdi bi de bunun kiloları gelecek üstüne vermesi iyice zorlaşacak neyse sağlıcakla gelsin de tabii önemlisi o
hayırlısı olsun canım sağlıcakla al kucağına.. sonra da veririsin kiloları dert etme

bugün gene çok sakin burası.ben evde temizlik yapıyorum.ne sıkıcı temizlik.hep aynı şeyler
kolay gelsinnnnn
menün de sporun da harikaaaaaa.. istanbula selam söyle özledimmm...

bugün onla konuştumm ihihihihi detaylar faceteeee yavaş yavaş kaynaşcam, sinsi sinsi ahahahaaaaaaa
hadi rastgeleeeeee

afiyet olsun çok güzel
oleeeyyyyyy süpersinnn

balkabağımı dedi birisi bayılırımmmmmm

Dersteyımmm..
cok sıkıcı .. :/

Menum :

Sabah :

Peynırlı omlet ( yagsız )
2 dlım kepek ekmegı
Domates , salatalık
1 yk kaymak

Ogle :

2 tane elmalı kurabıye

Nescafe

Okuldaym aksam yemegı yemedm ve yemeyecm .

Sporumuda yazayım eve gdnce yapcm
30 dakika kosu bandı
15 dakika bısıklet
100 twıster
100 yan bel hareketı

afiyet olsun ferhancımm bu arada faceteki grubu ben kurdummmm

Banucum

Ah ah aşık insanın hali başka oluyor.Bizim kız iyice yemeden içmeden kesildi. Kız akşam yemeğini ye bari.

Banucum

Ah ah aşık insanın hali başka oluyor.Bizim kız iyice yemeden içmeden kesildi. Kız akşam yemeğini ye bari.

:))

Elmalı kurabıye yedımmm
cok pısmanımm aksam yemeden uyuycm o yuzden cok acıkırsammm sut ıcecem ceza verdm kendme

Cok asıgım cokkkk 1 ay olck 2 gn sonra

:))

Elmalı kurabıye yedımmm
cok pısmanımm aksam yemeden uyuycm o yuzden cok acıkırsammm sut ıcecem ceza verdm kendme

Cok asıgım cokkkk 1 ay olck 2 gn sonra
Canım yoğurt ,salata gibi birşeyler yeseydin. Olmadı dediğin gibi süt içersin. Maşallah 1 ay oldu mu. Zaman ne çabuk geçiyor.

afiyet olsun,güzel

bugün onla konuştumm ihihihihi detaylar faceteeee yavaş yavaş kaynaşcam, sinsi sinsi ahahahaaaaaaa
zil zurna aşık banu
maşallah sana.az kaldı 2 haneli rakamlara

MENÜM
Tereyağlı yumurta
Peynir çeşitleri :),zeytin,ceviz
Yeşilçay

ÖĞLEN
Kayısılı bir kase yoğurt

ARA
Ceviz ve fındık

AKŞAM
1 kase sütlü cornflakes
Yemekten 3 dilim patates
afiyet olsun,uçan insan

afiyet olsun.kabağa bende bayılırım.ama ekmek kabağı derler bizde cıvık olmaz.anneannem onu fırında yapar.hımmmmmmm muhteşem olur.

akşam yemeden olmaz1 gün düzgün yedin gene su koyuverdin kübra.

Havadan sudan, aşktan meşkten. Çocuğun kafasını karıştırmayalım
okuyup görmen lazım:111:

Kizim cildirdi
Onunla ilgilenmeliyim :000

benimkide bu ara asabi tosbağa modunda.1 yaşından sonra tuhaf şeyler öğrenmeye başladı:44:

menüm
sabah:1 haşlanmış ymurta
1 dilim ekmek
peynir

öğle:1 kase çorba

ara:1 mandalina

akşam:1 tabak pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara:1 mandalina

Menun guzel olmus zeynepcim

Bende öyle yaparim kabagi firina sokarim pisirdikten sonra
Kestaneninde zamani kgeldi buralarda ama bak o gercekten tehlikeli
Önceden bir tencere kestaneyi yerdim bir basima
Sonra misir
Aboooo 4 tane rahat yerim arka arkaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…