Hhihiihhihi Haticeyi öpücük yağmuruna tuttum, senide öpüyom Ferhancım muuuuhhhaaaaa
Keşke gelebilseydin yaa Ferhan, Almanyaya kışın gelmeyi sevmiyom :)) gelsem gelip seninle bir kahve muhabbet yapardık
afiyet olsun kaptişşama sen benim menümü görmedin hıhhhhhhhhhh
tatlım gruba almam için arkadaş olmak lazımmm
Aynen canım. Ne yesem ne içsem şaşırmış durumdayım.Duraksama ardından büyük bir kilo artışı oldu. Ben bu hafta böyle takılacağım.Özellikle akşamları hafif tutmaya çalışacağım bakalım ne olacak. Bugün hayatımda ilk kez 3 gün erken regle oldumHatice yine hafifliyor menuleriiiinnnnn ..ama sasirdik artik diymi neyapicagimizi ..ben toparladim derken hafta sonu kabak tatlisi yedim böyle pasta yada herhangi bi kacamak yapmadim..tartida fazla ciktim :0 ne kadar sinir bozucu diymi..bence tatli kabak cok yararli bir besin mevsimindede mutlaka tuketilmesi lazim bazi meyve sebzelerin diye dusunuyorum..yani kacamak bile görmeden yedim..ondan mi bilmiyorum da..yani vucudumuz cok anlasilmaz..eskiden vucudumu tanidigimi iddia ederdim ama artik edemiyorm :)))
Bende menumu yazayim
Sabah
1 bardak süt, 1 dilim balli ekmek
Ögle
1 dilim ton balikli firinda makarna, yogurtlu kereviz salatasi
Aksam
1 kase kereviz salatasi
Öglen makarna oldugu icin aksami hafif tutmak istedim..canim cay istiyor aksam cay icicem siyah cay degil,baska :) nasi yazicagimi bilemedim :)
Kızının face i yokmu? Oğlan olmadık konuşmalarımızı sonradan okumasın. Kızın okusa birşey olmazSen git nurgülü öp:86: bulusunca bisuru resim cekilinnnn
Ee olak:)) oglaninkinden bisi olur mu? Olmaaazzzz haberi bile olmaz hehehe
Aynen canım. Ne yesem ne içsem şaşırmış durumdayım.Duraksama ardından büyük bir kilo artışı oldu. Ben bu hafta böyle takılacağım.Özellikle akşamları hafif tutmaya çalışacağım bakalım ne olacak. Bugün hayatımda ilk kez 3 gün erken regle oldumBelki oda rahatlatır. İnşallah herşey yoluna girer. Bende sana katılıyorum mevsiminde bazı şeylerin tüketilmesi gerekiyor. Bal kabağını bende çok severim birde annem yapacak off . Bizde o tatlısı yapılan kabağın böreğini de yaparlar ona da bayılırım. Nerde kilo yapacak şeyler hepsinide seviyorum yani .Tabii biz bu durumda hafif tatlı şeklini tüketebiliriz.Afiyet olsun
Kizimin yok:) o baska seyler kullaniyor blog tarziKızının face i yokmu? Oğlan olmadık konuşmalarımızı sonradan okumasın. Kızın okusa birşey olmaz
Kizimin yok:) o baska seyler kullaniyor blog tarzi
Ya ama grupta olanlarin bildirimi geliyormu surekli kisiye
Pek kullanmiyor simdilik daha kucukya ilgisi yok henuz :) aman olmasinda
Denerim hem takilirsam bende acarim
Takilmazsam cikarim
Günaydın kızlar. Sanırım aranızdan ayrılıyorum.
Hamile olduğumu sanıyorumHaftaya randevu alabildim ancak.
hayırlısı olsun canım sağlıcakla al kucağına.. sonra da veririsin kiloları dert etmeay hiç planlı falan değildi zayıflayınca düşünüyordum şimdi bi de bunun kiloları gelecek üstüne vermesi iyice zorlaşacak neyse sağlıcakla gelsin de tabii önemlisi o
kolay gelsinnnnnbugün gene çok sakin burası.ben evde temizlik yapıyorum.ne sıkıcı temizlik.hep aynı şeyler
menün de sporun da harikaaaaaa.. istanbula selam söyle özledimmm...Sabah: 1 karışık omlet, domates , salatalık, 1 dilim kepek ekmeği bol şekersiz çay
öğle: 1 porsiyon türlü patetessiz, 1 dilim kepek ekmek
akşam : yarım porsiyon türlü, 1 kase yoğurt
ara: 1 yeşil elma
spor: 20 dakika eliptik,50 kol,50 yanbel,50 twister,50 mekik (sabah akşam bundan 2 set)
su :3 lt
bol şekersiz kahve
bu kadar dün;
Bugün: 1 dilim kaşar peyniri(elimin parmakları kadar var ince) şekersiz çay
öğle: yağsız sossuz tonbalıklı salata, zero
akşam: 1 kase mercimek çorba,küçük çoban salata (akşam yemeğini 5 e doğru yicem)
su şu an için 2 lt
spor sabah 1 set dünkünden yapıldı akşam diğer seti yapamıcam valiz falan hazırlarım sanırım, yarın istanbullllll
hadi rastgeleeeeeebugün onla konuştumm ihihihihi detaylar faceteeeeyavaş yavaş kaynaşcam, sinsi sinsi ahahahaaaaaaa
afiyet olsun çok güzelbugünkü menüm
sabah: domates salatalık 2 kaşık pekmez 1.5 dilim ekmek zeytin peynir ıhlamur çayı
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
ara:sütlü nescafe 1 tane greyfurt
akşam:1 tane karnıyarık yoğurt ve salata(karnıyarık haşlama)
2.5 litre su
oleeeyyyyyy süpersinnnKahvaltı: 2 çeri domates, tel peynir, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bütün ceviz
Öğlen: 1 bardak ayran, bir avuç antep fıstığı
Akşam: 4 y.k tavuklu bulgur pilavı, bir tabak karnabahar yemeği, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: leslie 2 miles + 100 mekik + 100 twist + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 yan bel çalıştırma + 200 arka bacak egzersizi
bu arada tartı 100.5 gösteriooo bu da demektir ki cumaya kadar 99la 100 arası bişe olabiliriimm
Aynen canım. Ne yesem ne içsem şaşırmış durumdayım.Duraksama ardından büyük bir kilo artışı oldu. Ben bu hafta böyle takılacağım.Özellikle akşamları hafif tutmaya çalışacağım bakalım ne olacak. Bugün hayatımda ilk kez 3 gün erken regle oldumBelki oda rahatlatır. İnşallah herşey yoluna girer. Bende sana katılıyorum mevsiminde bazı şeylerin tüketilmesi gerekiyor. Bal kabağını bende çok severim birde annem yapacak off . Bizde o tatlısı yapılan kabağın böreğini de yaparlar ona da bayılırım. Nerde kilo yapacak şeyler hepsinide seviyorum yani .Tabii biz bu durumda hafif tatlı şeklini tüketebiliriz.Afiyet olsun
Hatice yine hafifliyor menuleriiiinnnnn ..ama sasirdik artik diymi neyapicagimizi ..ben toparladim derken hafta sonu kabak tatlisi yedim böyle pasta yada herhangi bi kacamak yapmadim..tartida fazla ciktim :0 ne kadar sinir bozucu diymi..bence tatli kabak cok yararli bir besin mevsimindede mutlaka tuketilmesi lazim bazi meyve sebzelerin diye dusunuyorum..yani kacamak bile görmeden yedim..ondan mi bilmiyorum da..yani vucudumuz cok anlasilmaz..eskiden vucudumu tanidigimi iddia ederdim ama artik edemiyorm :)))
Bende menumu yazayim
Sabah
Ögle
Aksam
1 kase kereviz salatasi
Öglen makarna oldugu icin aksami hafif tutmak istedim..canim cay istiyor aksam cay icicem siyah cay degil,baska :) nasi yazicagimi bilemedim :)
BanucumGrubu kim kurdu
Ah ah aşık insanın hali başka oluyor.Bizim kız iyice yemeden içmeden kesildi. Kız akşam yemeğini ye bari.Dersteyımmm..
cok sıkıcı .. :/
Menum :
Sabah :
Peynırlı omlet ( yagsız )
2 dlım kepek ekmegı
Domates , salatalık
1 yk kaymak
Ogle :
2 tane elmalı kurabıye
Nescafe
Okuldaym aksam yemegı yemedm ve yemeyecm .
Sporumuda yazayım eve gdnce yapcm
30 dakika kosu bandı
15 dakika bısıklet
100 twıster
100 yan bel hareketı
Banucum
Ah ah aşık insanın hali başka oluyor.Bizim kız iyice yemeden içmeden kesildi. Kız akşam yemeğini ye bari.
Canım yoğurt ,salata gibi birşeyler yeseydin. Olmadı dediğin gibi süt içersin. Maşallah 1 ay oldu mu. Zaman ne çabuk geçiyor.:))
Elmalı kurabıye yedımmm
cok pısmanımm aksam yemeden uyuycm o yuzden cok acıkırsammm sut ıcecem ceza verdm kendme
Cok asıgım cokkkk 1 ay olck 2 gn sonra
Cok ilgisiz benim oglan okumaz gibi geliyor..arkadaslari bi whatap grubu kurmuslar tum sinif bizimki gunler sonra bakiyor yuzu geckin mesajHavadan sudan, aşktan meşkten. Çocuğun kafasını karıştırmayalım
afiyet olsun,güzelbugünkü menüm
sabah: domates salatalık 2 kaşık pekmez 1.5 dilim ekmek zeytin peynir ıhlamur çayı
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
ara:sütlü nescafe 1 tane greyfurt
akşam:1 tane karnıyarık yoğurt ve salata(karnıyarık haşlama)
2.5 litre su
zil zurna aşık banubugün onla konuştumm ihihihihi detaylar faceteeeeyavaş yavaş kaynaşcam, sinsi sinsi ahahahaaaaaaa
maşallah sana.az kaldı 2 haneli rakamlaraKahvaltı: 2 çeri domates, tel peynir, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bütün ceviz
Öğlen: 1 bardak ayran, bir avuç antep fıstığı
Akşam: 4 y.k tavuklu bulgur pilavı, bir tabak karnabahar yemeği, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: leslie 2 miles + 100 mekik + 100 twist + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 yan bel çalıştırma + 200 arka bacak egzersizi
bu arada tartı 100.5 gösteriooo bu da demektir ki cumaya kadar 99la 100 arası bişe olabiliriimm
afiyet olsun,uçan insanMENÜM
Tereyağlı yumurta
Peynir çeşitleri :),zeytin,ceviz
Yeşilçay
ÖĞLEN
Kayısılı bir kase yoğurt
ARA
Ceviz ve fındık
AKŞAM
1 kase sütlü cornflakes
Yemekten 3 dilim patates
afiyet olsun.kabağa bende bayılırım.ama ekmek kabağı derler bizde cıvık olmaz.anneannem onu fırında yapar.hımmmmmmm muhteşem olur.Hatice yine hafifliyor menuleriiiinnnnn ..ama sasirdik artik diymi neyapicagimizi ..ben toparladim derken hafta sonu kabak tatlisi yedim böyle pasta yada herhangi bi kacamak yapmadim..tartida fazla ciktim :0 ne kadar sinir bozucu diymi..bence tatli kabak cok yararli bir besin mevsimindede mutlaka tuketilmesi lazim bazi meyve sebzelerin diye dusunuyorum..yani kacamak bile görmeden yedim..ondan mi bilmiyorum da..yani vucudumuz cok anlasilmaz..eskiden vucudumu tanidigimi iddia ederdim ama artik edemiyorm :)))
Bende menumu yazayim
Sabah
Ögle
Aksam
1 kase kereviz salatasi
akşam yemeden olmazDersteyımmm..
cok sıkıcı .. :/
Menum :
Sabah :
Peynırlı omlet ( yagsız )
2 dlım kepek ekmegı
Domates , salatalık
1 yk kaymak
Ogle :
2 tane elmalı kurabıye
Nescafe
Okuldaym aksam yemegı yemedm ve yemeyecm .
Sporumuda yazayım eve gdnce yapcm
30 dakika kosu bandı
15 dakika bısıklet
100 twıster
100 yan bel hareketı
okuyup görmen lazım:111:Havadan sudan, aşktan meşkten. Çocuğun kafasını karıştırmayalım
Kizim cildirdi
Onunla ilgilenmeliyim :000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?