Menun guzel olmus zeynepcim
Bende öyle yaparim kabagi firina sokarim pisirdikten sonra
Kestaneninde zamani kgeldi buralarda ama bak o gercekten tehlikeli
Önceden bir tencere kestaneyi yerdim bir basima
Sonra misir
Aboooo 4 tane rahat yerim arka arkaya:)
Afiyet olsun.Hafif bi menü olmuşmenüm
sabah:1 haşlanmış ymurta
1 dilim ekmek
peynir
öğle:1 kase çorba
ara:1 mandalina
akşam:1 tabak pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Canım yoğurt ,salata gibi birşeyler yeseydin. Olmadı dediğin gibi süt içersin. Maşallah 1 ay oldu mu. Zaman ne çabuk geçiyor.
afiyet olsun,güzel
zil zurna aşık banu
maşallah sana.az kaldı 2 haneli rakamlara
afiyet olsun,uçan insan
afiyet olsun.kabağa bende bayılırım.ama ekmek kabağı derler bizde cıvık olmaz.anneannem onu fırında yapar.hımmmmmmm muhteşem olur.
akşam yemeden olmaz1 gün düzgün yedin gene su koyuverdin kübra.
okuyup görmen lazım:111:
benimkide bu ara asabi tosbağa modunda.1 yaşından sonra tuhaf şeyler öğrenmeye başladı:44:
Afiyet olsun güzel :)menüm
sabah:1 haşlanmış ymurta
1 dilim ekmek
peynir
öğle:1 kase çorba
akşam:1 tabak pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Uğrayan olursa İYİ GECELER
iyi geceleer canlarr
iyi geceler canlar
Gunaydın
Fıstıklar :)
tmm hatice haklısın....Canım hasta olduğun zamanı hatırlıyorum ancak bana sonrasında durumu bildirdiğin bir mesaj atsaydın bende tabloya seni izinli yazardım.Hastayken söylemeni beklemiyorum,sonrasında söyleyebilirdin.. Gün içinde o kadar çok şeyle uğraşıyorum ki buraya yazdığın mesaj gözümdende kaçabilir. Ben daha öncede mesaj sayıların konusunda uyarmıştım.Diğer arkadaşları da uyarıyorum. Ancak 0-0-1-1 mesajı olan birine mesajını arttırır mısın nasıl diyeyim.Haliyle biraz kızdım.Çoğu kez 1 mesaj yazıp acelem var, şu var deyip girip çıktığına rastladım. Diğer arkadaşlarında seni göremediklerine dair yazdıklarını gördüm ancak senden o mesajlara karşı cevapta gelmedi,mesajlarında artmadı.Bu durumda biraz sert olmuş olabilirim bunun için üzgünüm.Bundan sonrası sana kaldı. Takım olmak istiyorsak bazı şeylere dikkat etmeliyiz. Bu benim içinde sizin içinde geçerli.Bazı gruplarda herkes günde 5 mesaj yazıp çıkıyor. Ben burasının böyle olmasını istemiyorum.
Canım kötü düşünme.İnşallah sağlıklı sıhatli bir hamilelik geçirir,yavrukuşuna öyle kavuşursun.Darısı benim başıma
Kolay gelsin
Hoşgeldiiiin
Merak ettim.Hemen anlat
Afiyet olsun çok güzel olmuş
afiyetler olsun banucum maşallah sanaKahvaltı: 2 çeri domates, tel peynir, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bütün ceviz
Öğlen: 1 bardak ayran, bir avuç antep fıstığı
Akşam: 4 y.k tavuklu bulgur pilavı, bir tabak karnabahar yemeği, 1 brdk ayran
Su: 2 lt
SPOR: leslie 2 miles + 100 mekik + 100 twist + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 yan bel çalıştırma + 200 arka bacak egzersizi
bu arada tartı 100.5 gösteriooo bu da demektir ki cumaya kadar 99la 100 arası bişe olabiliriimm
afiyet olsunnnbugünkü menüm
sabah: domates salatalık 2 kaşık pekmez 1.5 dilim ekmek zeytin peynir ıhlamur çayı
ara:1 elma 1 mandalina
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
ara:sütlü nescafe 1 tane greyfurt
akşam:1 tane karnıyarık yoğurt ve salata(karnıyarık haşlama)
2.5 litre su
afiyet olsun canımMENÜM
Tereyağlı yumurta
Peynir çeşitleri :),zeytin,ceviz
Yeşilçay
ÖĞLEN
Kayısılı bir kase yoğurt
ARA
Ceviz ve fındık
AKŞAM
1 kase sütlü cornflakes
Yemekten 3 dilim patates
bakayım bende ne kadar gidecekk:)))Hehe dimiii
Ben gecen hafta 6 ti gun yaptim fazlami ve arti 600 gr verdim..cok yorulmadim aclik hele hic hissetmedim..ben begendim..ama sik tekrarlanmamasi gereken bir diyet mis
Noluyo benim ortime süzülüooon öylee
Afiyet osun menuler guzel olmus canim...ayyyyyyy istanbula selam söyleeeeee coook özledimmmmm bugun baktim daha turizm sirketlerine :)
En nefret ettigim huyum ama huy iste yazmadan duramam..seminecim senden daha eski oldugumuz halde giremiycek oldugumuzda bile özeldende buradanda tekrar tekrar yazyioruz...gercekten gözden kacabiliyor mesajlar..eminim yazsan farki olucakbazi seyler)
Haydi bakalim hayirlisi gülsah:) guzel haberler alirsin ins
Ay zeynepcimm beni simdi daha iyi anliyorsundur..birde benimki gercekten biraz daha fazla hareketli arkadaslarimin cocuklarina baktigimda..yururken bile zipliyor surekli:)) bende ayni durumdayim zeynep..baya zorluyorum kendimi dagilmamak icin :
Yeeeeaaaaaa ameeeeee niden facede niden nidennnnnn..facede arkadas olmadiklarinizida gruba alabiliyormusunuz? Oglumun face var sadece ..onunkiyle gruba katilabilirmiyim?oluyormu öyle
Afiyet olsun nermincim guzel olmus
Cok guzel olmus. Afiyet olsun bunucum
Hayatim simdi iki saat aciklamiyim malzemeleri diye resimlerini koydum ..sen benzerini yada onun karsiligi neyse trde bulursun..yada bakan diger arkadaslar da:).. Uzun zamandir tarif yazmiyordum sayende yazmis oldum :)
Hatice yine hafifliyor menuleriiiinnnnn ..ama sasirdik artik diymi neyapicagimizi ..ben toparladim derken hafta sonu kabak tatlisi yedim böyle pasta yada herhangi bi kacamak yapmadim..tartida fazla ciktim :0 ne kadar sinir bozucu diymi..bence tatli kabak cok yararli bir besin mevsimindede mutlaka tuketilmesi lazim bazi meyve sebzelerin diye dusunuyorum..yani kacamak bile görmeden yedim..ondan mi bilmiyorum da..yani vucudumuz cok anlasilmaz..eskiden vucudumu tanidigimi iddia ederdim ama artik edemiyorm :)))
Bende menumu yazayim
Sabah
1 bardak süt, 1 dilim balli ekmek
Ögle
1 dilim ton balikli firinda makarna, yogurtlu kereviz salatasi
Aksam
1 kase kereviz salatasi
Öglen makarna oldugu icin aksami hafif tutmak istedim..canim cay istiyor aksam cay icicem siyah cay degil,baska :) nasi yazicagimi bilemedim :)
günaydıııııııın.hayırdır kübra bu saatte neden kalktın
Uyuyamadım canım bılmıyorum
dünkü menüm
sabah 1 fincan orta şekerli sütlü kahve
öğlen 2yumurta 1 porsiyon haşlanmış ıspanak 1 domates
akşam 150 gr et salata
su:2.5 lt
spor:70dk yürüyüşş
dün akşam misafirim geldi onlar yedii içti bennn yemedim
ve ne hikmetse canım bile çekmediii
ama hala midemi şiş hissediyorum ya da hasta olucam ondan da olabilirr
kızlar yarın için hemotolojiye sonunda sıra alabildim...
bakayım ne diyecek
tmm hatice haklısın....
böyle bi durum olduğunda izinli yazılmamı isticem ve diğer zamanlarda msjlarıma daha da dikkat edicem
afiyetler olsun banucum maşallah sana
afiyet olsunnn
afiyet olsun canım
bakayım bende ne kadar gidecekk:)))
ballı ekmek miiii
olsada yesemmm
afiyet olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?