Herkese merhabaaaaa..
Sabah
1 kase yoğurt
Öğle
1 kase Antep çorbası
Akşam
3 midye dolma
çeyrek kokoreç
Akşam çok yediğim için yemek faslı bugün kapanmıştır :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen tatlısın o doğru da bu cadı bana neden kaka dedi
Yarım köfte nasıl oluyor kız :44:
Yersiz olmamış.Tanımayıp ilk gittiğin bir doktor olsa neyse de madem tanışıyorsunuz kötü yapmışlar.
Aman aman neler duyuyorumYat yat bitmedi ha Halbuki o kadarda gezmiştim Canım aslında bahsetmiştim. Ablamın gelecek pazartesi doğumu var. Onlara haber vermeden sürpriz yapıp gideceğim. Bu cumadan itibaren 9 gün yokum ancak sonrasında burdayım. Annemlerde tartı farkı olacağı için kilo bildirimi yapmak istemiyorum , mecburen 2 hafta listede olamayacağım.Yoksa benden kurtuluş yok :)
Tembel seniiii
Söylerim canım
Afiyet olsun canım.
afiyet olsun dilek gayet güzel olmuş
hımmmmmmmmmmm ben gelemem
tey tey teyvatana millete hayırlı uğurlu olsun.dr işine gelince bencede değiştir.bunca yılın hatrı olmalı bencede.
ooo cıstak cıstak hoşgeldin
millet burdada devlet yok.
kızlar yeni gelen tatlı patates gelmiyor demi hiç.ben yanlış görmüyorum?nurgülde yoktu bugün hiç,nermin zaten yok...
kızlar bir süredir dietten yorulduğumu hatta sıkıldığımı hissediyorum.kısmet olurda 65 i görürsem mezuniyetimi istemek niyetindeyim.son kalan 5 ide yavaş yavaş veririm inşallah.en kötü ihtimal ramazanda gider.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Birazcık melemen
ARA
Kırmızı biberli naneli yoğurt
Ceviz
AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
ohhhhhhh rahatlamışsındırrRegl olduuuuummmmmmmm
Tam doktor icin cikiOrdum wcye girdim olmusum
Bitince gidicem artik
teşekkürler canım.. evet tatlıpatates uğramıyor artık, nurgül sadece bugün gelmedi, umarım önemli bişy yokturafiyet olsun dilek gayet güzel olmuş
kızlar yeni gelen tatlı patates gelmiyor demi hiç.ben yanlış görmüyorum?nurgülde yoktu bugün hiç,nermin zaten yok...
yaaaa nereyeee ben yeni geldiydimmmmkızlar bir süredir dietten yorulduğumu hatta sıkıldığımı hissediyorum.kısmet olurda 65 i görürsem mezuniyetimi istemek niyetindeyim.son kalan 5 ide yavaş yavaş veririm inşallah.en kötü ihtimal ramazanda gider.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Birazcık melemen
ARA
Kırmızı biberli naneli yoğurt
Ceviz
AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
afiyet olsun ayvacı güseliiiiiÖğlen okuldaki yemeği sevmedim. Bende birkaç dilim ayva yedim.O yüzden yazmaya bile gerek duymadım.
ayyy amma da çok yemişşşşşHerkese merhabaaaaa..
Sabah
1 kase yoğurt
Öğle
1 kase Antep çorbası
Akşam
3 midye dolma
çeyrek kokoreç
süppersiiinnnnn ..eee o kadar aç gezdin mükafatın olmalıydı tebrikler.. tartılma ben de de hastalık düzeyinde aç,tok, giyinik her şekilde günde 10 kez tartılırımgectiğimiz haftadan beri 1kg 200 gr vermişim.. darısı bu haftayaa :))
Yalnız ben günde kesin 10 defaa tartılıyorum tartı bozulacak bu kadar cok tartılmaktan :))
KÜÇÜK bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
Buda Angelina Jolie tarifiymiş. Bağırsakları çalıştırıp yağ yakıcı özelliği varmıs. Tadı nasıl olur sarımsak kokusu nasıl gider bilemiyorum ek bir bilgi olsun :)
Hiçbirşey yemediğin için mi yazamıyorsunKizlar ben bugun cok kotyum nasi yazicam menumu
Daha bisi yemedim ki dogru duzgun
Evet zynepcim kayboldu tatli patates
Teşekkür ederim canımafiyet olsun ayvacı güseliiiii
akşam çok mu yedinnn
gün boyu pek bişiii yememişsin kiiiii
süppersiiinnnnn ..eee o kadar aç gezdin mükafatın olmalıydı tebrikler.. tartılma ben de de hastalık düzeyinde aç,tok, giyinik her şekilde günde 10 kez tartılırım
zencefil ççok acı yaaa zehir gibi.. ben içemem
İTİRAF
Az önce eşime yaptığım köstebek pastadan biraz yedim
görmedim ama eminim çok güzelsinnnnHiçbirşey yemediğin için mi yazamıyorsun
Teşekkür ederim canımSen benim resmimi gördün mü?:44:
afiyet olsun olacak o kadarİTİRAF
beni unutmuşsunNiye kimse yok yaaaaaa
Yasemin sınavda.
Kübra ders çalışıyor.
Banucuk şimdilik yok.
Nurgül eve gitmiştir.
Bunlar bildiklerim.
Zeynep sen nerdesin
.....................................................................................
hahhaha tam benim kafamdansın tartılma yarışı yapalım mı hiihhhicanımm kokoreçç yaglı ya ondan hahahahaha :))
gercekten öyleeee ac yasıyorummm cok tesekkür ederim :))
ayyyyyyy iste benndeeee öyleyimm :)) banyodan önce banyodan sonra yatarken uyanınca giyinik çıplakk tuvalete gitmeden gittikten sonra hahahahahahah :)))
o tarifii bende içememmm kiiii :))
Yok unutmadım Dilek çim.Diğer saydığım cadıları face ten gördüğüm ve ne yaptıklarını bildiğim için yazdım.Sizin nerelerde olduğunuzu bilmiyordumgörmedim ama eminim çok güzelsinnnn
afiyet olsun olacak o kadar
beni unutmuşsun
hahhaha tam benim kafamdansın tartılma yarışı yapalım mı hiihhhiben bi de kyafetlerimi giymeden ve giydikten sonra tartılıyorum üzerimdekiler kaç gram diye.. çoğu kıyafetim kaç gram bilirim yaniii.. manyak mıyım neyim
Yok unutmadım Dilek çim.Diğer saydığım cadıları face ten gördüğüm ve ne yaptıklarını bildiğim için yazdım.Sizin nerelerde olduğunuzu bilmiyordum
Çok güzel sayılmam da resmimi profile ekleyeyim gör bakalım.En azından kiminle konuştuğumuzu bilmek iyi oluyor.
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuşbugünki menüm:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, yeşil çay
ara: nescafe
öğle: dukan krep, 2 dilim kaşar, çay, 3-4 parça kuşbaşı et
ara: 1 kutu meyveli yoğurt
akşam: 2 ufak biftek , diet cola ,3 kaşık yoğurt
çaaaayyy
bittiiiii
spor :yarım saat dans ettik oğlumla sayılırsa
su:1.5 lt
Şimdi ekledim.Bakabilirsin :)ayy göremedim beennn:26:
afiyet olsun.kokreç yemeyeli asır oldu sankiHerkese merhabaaaaa..
Sabah
1 kase yoğurt
Öğle
1 kase Antep çorbası
Akşam
3 midye dolma
çeyrek kokoreç
ooo tebriklergectiğimiz haftadan beri 1kg 200 gr vermişim.. darısı bu haftayaa :))
Yalnız ben günde kesin 10 defaa tartılıyorum tartı bozulacak bu kadar cok tartılmaktan :))
yemeden olmaz ferhanım:20.Kizlar ben bugun cok kotyum nasi yazicam menumu
Daha bisi yemedim ki dogru duzgun
Evet zynepcim kayboldu tatli patates
oooo hatice:111:İTİRAF
kociş el koydu lapime topumaNiye kimse yok yaaaaaa
Yasemin sınavda.
Kübra ders çalışıyor.
Banucuk şimdilik yok.
Nurgül eve gitmiştir.
Bunlar bildiklerim.
Zeynep sen nerdesin
.....................................................................................
afiyet olsunbugünki menüm:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, yeşil çay
ara: nescafe
öğle: dukan krep, 2 dilim kaşar, çay, 3-4 parça kuşbaşı et
ara: 1 kutu meyveli yoğurt
akşam: 2 ufak biftek , diet cola ,3 kaşık yoğurt
çaaaayyy
bittiiiii
spor :yarım saat dans ettik oğlumla sayılırsa
su:1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?