herkesçiklere günaydııınnnnnnnnnnnn
sabahın köründe uyandırdı oğlum rüya görmüş rüyasında süper kahramanmış onu anlattı sonra tekrar uyudu...
ben de rüyamda bana hamile demişler 7 aylık.. ya nasıl olur diyorum regl gecikmedi eşim yok yanımda karnım şişmedi , hastaneye gidiyorum böyle çok pis bir yer, bayan dr var muayene bile etmiyor, kan tahlili yaptırıyorum sabah çıkar diyorlar , sabah gidiyorum tahlilde gebelik bişey yok gidiyorum doktora , sen gece doğum yapmışsındır diyor, ay deli miyim bilmiycem doğum yaptığımı diyorum belki başka birinden gebesindir örtbas etmek istiyorsundur diyor ... ben de savcılığa şiakyete gidiyorum kadını
ne manyak rüya yaaa , çok sinirlendim ama ,
herhalde ferhandan etkilendim ....:13:
canım menün baya çok olmuş.keşkek iki öğün,üstüne börek,kızartma
afiyet olsun ferhan,yoğunluktan öğlen uçtu.
dilek bence senin popon açıkta kalmış
hahahaaaa .. kzı çok dikkatliyim popomu açık bırakmam...
benim rüyalarım hep böyledir haaa, geçende elimde kılıç savaşa gidiyorum , 2 tane adam var bir türlü öldüremeiyorum, adam bana poposunu dönüp pırrttt yapıyor , sonunda öldürüyorum , ama başka savaşa girdim yenildim...
Gunaydinnnnn:118::124::124:
Hehe hepsi numara aslinda
iki günlük menümü paylaşıp geçmişe bakayım.
pazartesi
sabah
beyaz penir domatesli çavdar ekmeğine tost ( unonun)
ara
1 ad. yeşil elma
öğlen
tavuk çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 ad. mandelina
akşam
salata (büyük boy) göbek, mısır, ton balığı (light)kırmızı biber.
ara
karamın bir baklava portakallı bitter çikolatası
DÜNKÜ MENÜM
sabah
3 çeri domatesi
3 kırma yeşil zeytin (çok tuzluymuş )
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim tam tahıllı buğday ekmeği (içinde yok yok unonun)
bi dilimine krem peyniri sürdüm
ara
bitter bi baklava
öğlen
ezogelin
bir dilim kepek ekmeği
ara
330ml kefir
akşam
bi tabak pırasa
bi kase yourt
eline sağlık yapmışsın işte tabloyu. ama benim 17 sinin mesajı yookk hihihihihiiiii :) olsun olsun ilk deneme için ii yinede[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]pazartesi[/td]
[td]salı[/td]
[td]çarşamba[/td]
[td]perşembe[/td]
[td]cuma[/td]
[td]cumartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mersinli42[/td]
[td]16-[/td]
[td]11-[/td]
[td]22-[/td]
[td]10-[/td]
[td]25-[/td]
[td]9-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pia[/td]
[td]28+[/td]
[td]17+[/td]
[td]22+[/td]
[td]17+[/td]
[td]23-[/td]
[td]9-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kbra23[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]3-[/td]
[td]24-[/td]
[td]26-[/td]
[td]5+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]UZAYIM[/td]
[td]19-[/td]
[td]5-[/td]
[td]20-[/td]
[td]11-[/td]
[td]13-[/td]
[td]6-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasminyaso[/td]
[td]37+[/td]
[td]22+[/td]
[td]7+[/td]
[td]6+[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurgulguney[/td]
[td]17-[/td]
[td]37-[/td]
[td]22-[/td]
[td1]11+[/td]
[td]12-[/td]
[td]4-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ferdici[/td]
[td]6+[/td]
[td]29+[/td]
[td]19+[/td]
[td]15+[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cumbo[/td]
[td]3-[/td]
[td]6-[/td]
[td]4-[/td]
[td]8+[/td]
[td]9+[/td]
[td]3-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gurbetdmr[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lafraise[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]15?[/td]
[td]6?[/td]
[td]5?[/td]
[td]7?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulayb[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]1+[/td]
[td]?[/td]
[td]3?[/td]
[td]2?[/td]
[/tr]
[/table]
kızlar nacak bu kadar becerebildim.haftaya daha iyi olur inşallah.mesaj ve sporlar burda yorumlar size kalmış.
ferhan adamımsın
greyfurt nasıl yenir yaaa. çok acı. limonu bile severek yiyorum ama o böle ağzımda acımsı bi tat bırakıyosabah doktorumda dietisyen dr ayça kaya vardı.greyfurtla ilgili güzel bilgiler verdi.
1-hiç diet yapmasanız bile her öğünden önce yarım greyfurt yerseniz 2 ayda 5 kilo verebilirsiniz.
2-metabolizmayı hızlandırır.günde yarım yiyin dedi
allah sabır versin. zor bi sınavdan geçmişler. her koşulda görev yapıyo olmak bu olsa gerek.bugün çok yoğun ve stresli geçti..
açlık grevi bitti biliyorsunuz ve mahkumlar hastanelere alındılar. 20 tanesi de bizim hastaneye alındı. herkes gergindi, burdaki hemşirelerin çoğu asker ve polis eşi... bu durum onları çok gerdi haliyle..
diyet reçel dedinde aklıma geldi acaba sabahları böle diyet receller yenilebilirmi ya. gerçi onlar diyabet diye geçiyo sanırım şeker hastaları için ama ben onlarında tadını beğeniyorum ne kadar kalorilidirki. sabahları kahvaltıda reçel yemeye bayılıyorumdünkü menüm:
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates , 1 tatlı kaşığı diyet reçel
ara: 1 mandalina
öğle:1 kepçe kuru fasulye , 3 yemek kaşığı pilav, azıcık turşu
ara: çay 5 badem
nneeeyyyyy kolaaamııııı cıkkss olmadı.Afiyet olsun...
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
Çay
Öğlen
1 simit
1 diet cola
1 kutu peynir
1 havuçlu kek:83::83::83:
Akşam
Yoğurt
1 elma
nereeyyyee yaaa.Canım Kübrayı izinli yazma.Kübracım cuma günü kilo bildirimi yapabilirse sadece mesaj atma konusunda izinli olsun.Olmaz mı kızlar?Ben evde yokum.Annemlerde de tartı farkı olur.O yüzden izinli yazılmak istiyorum.
iyi fikir aslında ben artık aynı yerimde sayıp durduğumdan dolayı işin üçkağıdını düşünmeye başladım. bunu görünce aklıma şu geldi. acab perşembe günleri protein ağırlıklımı beslensek dukanda iki gün atakta 2 kilo vermiştim :))) bide su içmeyi azaltırsambugün protein günü yaptım bakalım olacak mı
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 kk peynir,
öğle: ızgara galiba karnıbahar ve domates, 1 dilim kepek ekmeği 13-4 kaşık yoğurt, salata
akşam: 1 kase mercimek çorbası , 2 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
ara: çay 2 parça bisküvi
ooohhhh şükürrrRegl olduuuuummmmmmmm
Tam doktor icin cikiOrdum wcye girdim olmusum
Bitince gidicem artik
hayır ya. izin vermiyorum ne münasebet. gidemessiniz bi yere. senin bu söylemine göre 3 hafta sonra sen mezun olursun. banane yaaa bananee. 65 i gördükten sonra yine burda kalırsın. ama daha serbest bırakırsın kendini. yine bizimle olursun.kızlar bir süredir dietten yorulduğumu hatta sıkıldığımı hissediyorum.kısmet olurda 65 i görürsem mezuniyetimi istemek niyetindeyim.son kalan 5 ide yavaş yavaş veririm inşallah.en kötü ihtimal ramazanda gider.
afiyet olsun. ıspanağa bayılırım. ama bi sıkıntım var yıkama olayını bi türlü halledemiyorum en az yarım saat 45 dk yıkamayla geçiyo belim kopuya lavabonun başında ıspanak yapmaktan soğudum. hepsini tek tek yıkamadanda içim rahat emiyoMENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Birazcık melemen
ARA
Kırmızı biberli naneli yoğurt
Ceviz
AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
günayydıınnnngünaydın tatlı kuşlar
ivitttostumu yedim bekliyorum diyosun yanisayayım hemen
günaydınnnnnnnnGünaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heee nabim nasıl adlandıracağımı bilemedim. :)))))paklaaaaavaaaaaaaaa piiiihhhhhteeeerrr hihihihihi:))))))
ferhan nasılsın?Gunaydinnnnn:118::124::124:
Hehe hepsi numara aslinda
baklava derken öle baklava deil. bitter çikolatanın bi dilimi diim. hani böle kare kare ya kırıp birini yiyorum bi gün. kendimi her gün çikolata yemiş gibi hissediyorum şimdi paketine bakıp bi tanesine kaç kalori düşüyo ona bakim.Aslinda cok guzel..o baklavalar batmadi nedense gözüme:44:
Ben gecenlerde gecenlerde derken diyetten once yaniiiii
Cikolatali baklava gormustum..iyyyy olurmu öyle fln demistiama tadina baktigimda cok sevmistim ..sicak krepe benzetmistim.serbeti hissetmedim..guzeldi bitteri nasildi
baa ösel mesajmı sattın senNurgül mesaj sayılarını yolladım cicimMesajı oku emi
Nur-gül me-sa-jı o-ku, o-ku Nur-gül o-ku hihiihihihihihiihihi)
Hatice sana tanıdık geldi mi yukardaki ayrım, fişlerden
Ayyy dünkü sınava ne kasmışım kendimi yafuuuuu, bugün bir rahatladım anlatamam:)) Bugün çok mutluyum nedense :))))) Niyekine acaba merak eden face e baksın :))))
ferhan nasılsın?
baklava derken öle baklava deil. bitter çikolatanın bi dilimi diim. hani böle kare kare ya kırıp birini yiyorum bi gün. kendimi her gün çikolata yemiş gibi hissediyorum şimdi paketine bakıp bi tanesine kaç kalori düşüyo ona bakim.
baa ösel mesajmı sattın sen
nasıl geçti sınavın
İvit :))) özel mesaj attım
Sınavım güzel geçti B ve üzeri bir not alırım sanırım B+, A gibi bişey gelir diyorum kendimce
a en yüksek notmu :))) vay anasını yaa :))) kimileri mükemmelliyetçi kimileri sadece sınıfını geçme peşinde :)))) örnek vermek istemiyorum
Sabah: 1 simit , 1 karper, şekersiz çay
Öğle: Makarna yedim patlıcanlı, yarım porsiyon, ayran
Akşam: dıpşınk Goaaaaa, dıpşınkkk Goaaaaa hihiiiihiiiihiihihihihhihi
Eve gelince Nergisin yemek yedirmiştim, 2 kaşık kuru fasulyeli pilavı yiyemedi kaldı, dökülmesin diye 2 yemek kaşığı onları yedim
Su : Bolca
Kahve : Daha bolca
Spor: Nnnnnnnnn yokhihihhiihihihiihih
afiyet olsun. sabah güzel. aralar yok. makarnayı nasıl yarım porsiyon yiyebildin yaa :))))) goa 2 tanemigoa kaç kaloriymiş. kurufasulyeden biraz daha yiyebilirdin gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?