Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım menün baya çok olmuş.keşkek iki öğün,üstüne börek,kızartma

afiyet olsun ferhan,yoğunluktan öğlen uçtu.

dilek bence senin popon açıkta kalmış

Hahahaha

Zeynepcime katiliyorum lütfen bana atma :)))
Önceki ruyanda,,napiyosun savas ooyunlari fln kioynuyosun:))yada öyle bi filmm izledin..guzel guldum

Aslinda cok guzel..o baklavalar batmadi nedense gözüme:44:
Ben gecenlerde gecenlerde derken diyetten once yaniiiii
Cikolatali baklava gormustum..iyyyy olurmu öyle fln demistiama tadina baktigimda cok sevmistim ..sicak krepe benzetmistim.serbeti hissetmedim..guzeldi bitteri nasildi

Nurgül mesaj sayılarını yolladım cicim Mesajı oku emi

Nur-gül me-sa-jı o-ku, o-ku Nur-gül o-ku hihiihihihihihiihihi )

Hatice sana tanıdık geldi mi yukardaki ayrım, fişlerden

Ayyy dünkü sınava ne kasmışım kendimi yafuuuuu, bugün bir rahatladım anlatamam:)) Bugün çok mutluyum nedense :))))) Niyekine acaba merak eden face e baksın :))))

eline sağlık yapmışsın işte tabloyu. ama benim 17 sinin mesajı yookk hihihihihiiiii :) olsun olsun ilk deneme için ii yinede
greyfurt nasıl yenir yaaa. çok acı. limonu bile severek yiyorum ama o böle ağzımda acımsı bi tat bırakıyo
allah sabır versin. zor bi sınavdan geçmişler. her koşulda görev yapıyo olmak bu olsa gerek.
diyet reçel dedinde aklıma geldi acaba sabahları böle diyet receller yenilebilirmi ya. gerçi onlar diyabet diye geçiyo sanırım şeker hastaları için ama ben onlarında tadını beğeniyorum ne kadar kalorilidirki. sabahları kahvaltıda reçel yemeye bayılıyorum
Afiyet olsun...

Sabah
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
Çay

Öğlen
1 simit
1 diet cola
1 kutu peynir
1 havuçlu kek:83::83::83:

Akşam
Yoğurt
1 elma
nneeeyyyyy kolaaamııııı cıkkss olmadı.
nereeyyyee yaaa.
iyi fikir aslında ben artık aynı yerimde sayıp durduğumdan dolayı işin üçkağıdını düşünmeye başladım. bunu görünce aklıma şu geldi. acab perşembe günleri protein ağırlıklımı beslensek dukanda iki gün atakta 2 kilo vermiştim :))) bide su içmeyi azaltırsam alsana cuma tartıda -2
Regl olduuuuummmmmmmm

Tam doktor icin cikiOrdum wcye girdim olmusum

Bitince gidicem artik
ooohhhh şükürrr
hayır ya. izin vermiyorum ne münasebet. gidemessiniz bi yere. senin bu söylemine göre 3 hafta sonra sen mezun olursun. banane yaaa bananee. 65 i gördükten sonra yine burda kalırsın. ama daha serbest bırakırsın kendini. yine bizimle olursun.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Birazcık melemen
ARA
Kırmızı biberli naneli yoğurt
Ceviz

AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
afiyet olsun. ıspanağa bayılırım. ama bi sıkıntım var yıkama olayını bi türlü halledemiyorum en az yarım saat 45 dk yıkamayla geçiyo belim kopuya lavabonun başında ıspanak yapmaktan soğudum. hepsini tek tek yıkamadanda içim rahat emiyo ((( yokmu bunun pratik bi yolu yaa.
günaydın tatlı kuşlar
günayydıınnnn
tostumu yedim bekliyorum diyosun yani sayayım hemen
ivitt
Günaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnn
paklaaaaavaaaaaaaaa piiiihhhhhteeeerrr hihihihihi:))))))
heee nabim nasıl adlandıracağımı bilemedim. :)))))

Gunaydinnnnn:118::124::124:

Hehe hepsi numara aslinda
ferhan nasılsın?
baklava derken öle baklava deil. bitter çikolatanın bi dilimi diim. hani böle kare kare ya kırıp birini yiyorum bi gün. kendimi her gün çikolata yemiş gibi hissediyorum şimdi paketine bakıp bi tanesine kaç kalori düşüyo ona bakim.
Nurgül mesaj sayılarını yolladım cicim Mesajı oku emi

Nur-gül me-sa-jı o-ku, o-ku Nur-gül o-ku hihiihihihihihiihihi )

Hatice sana tanıdık geldi mi yukardaki ayrım, fişlerden
baa ösel mesajmı sattın sen
Ayyy dünkü sınava ne kasmışım kendimi yafuuuuu, bugün bir rahatladım anlatamam:)) Bugün çok mutluyum nedense :))))) Niyekine acaba merak eden face e baksın :))))

nasıl geçti sınavın

Gunaydın fıstıklar
Reglım bayagı gecıkmıstı 36. gndeym
Bugun oldum gıbı lekelenme gordum .
Bır hastlgm yoktur ıns cunku hıc gecıkmezdı

Arkadaslrm bızde gece bıders notu bıtırdım

:)

hesapladım çikolatanın bir dilimi 25 kaloriymiş. toplamda 80 grm. 100 grmı 500 kaloriymiş yani 1 grm 5 kalori dilimlerden biri 5grm yapıyo felan filan :))) resminide koyim :))) çok ısrar ettiniz ETi orda 512 kal. yazıyo ama benimki bademli portakallı bi dahakine başka çeşidini denicem.

Dunku menum :
Sabah:
1 dılım cavdarlı ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates

Ogle :
3 kasık patates kavurma
1 kase yogurt

Ara : 1 cokanattt

Aksam :
2 elma
2 mandlna .

Spor yok.

İvit :))) özel mesaj attım

Sınavım güzel geçti B ve üzeri bir not alırım sanırım B+, A gibi bişey gelir diyorum kendimce

Sabah: 1 simit , 1 karper, şekersiz çay

Öğle: Makarna yedim patlıcanlı, yarım porsiyon, ayran

Akşam: dıpşınk Goaaaaa, dıpşınkkk Goaaaaa hihiiiihiiiihiihihihihhihi

Eve gelince Nergisin yemek yedirmiştim, 2 kaşık kuru fasulyeli pilavı yiyemedi kaldı, dökülmesin diye 2 yemek kaşığı onları yedim

Su : Bolca
Kahve : Daha bolca
Spor: Nnnnnnnnn yok hihihhiihihihiihih

a en yüksek notmu :))) vay anasını yaa :))) kimileri mükemmelliyetçi kimileri sadece sınıfını geçme peşinde :)))) örnek vermek istemiyorum

Benden kopya dilenip benle yarışanlar 30 dakikada yapıp çıktılar sınavı. Bende inadına bitirmiş olmama rağmen soruları sınav sonuna kadar oturdum, merak etsinler diye hihhihihhihihiih

Yok be canım, mükemmelliyetçilikten değil. Doktora düşünüyorum ya ortalamamın yüksek olması çok önemli ondan dolayı

afiyet olsun. sabah güzel. aralar yok. makarnayı nasıl yarım porsiyon yiyebildin yaa :))))) goa 2 tanemi goa kaç kaloriymiş. kurufasulyeden biraz daha yiyebilirdin gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…