Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun,nurgül güzel

ben masterla ing. eğitimi arasında kaldım. çok iyi derecede ing. eğitimi almam lazım. mezun olacağım bölümle ilgili iş yapabilmem için öncelikli bunu istiyorlar.

kızma kızdaha ben 65 olacamda görecem:26:eskisi gibi hızlı gitmiyor ,çünkü eskisi kadar dikkat etmiyorum,spor yapmıyorum.kışın gelişi beni uyuşturdu.daha çok ekşiyeceğim başınıza

Zeynep neen son nereye gidiyosun yaaaaa:)) Sen Captain deyul musun kızım, gemiyi en son kaptanlar terkeder
iki aydan önce gidemem zaten yaseminim.
Evi temizliyorum kizlarrr

Yoruldummm psikolojimmm bozuluyor yaaaaa
Evimi istiyorummmmm
kuzum yazık sanaaaaaaaaaaaa,insan bazen yalnız kalmayıda arıyor.

Gunaydın fıstıklar
Reglım bayagı gecıkmıstı 36. gndeym
Bugun oldum gıbı lekelenme gordum .
Bır hastlgm yoktur ıns cunku hıc gecıkmezdı

Arkadaslrm bızde gece bıders notu bıtırdım

:)
bende öğrenciyken not çıkartırdım.en güzel öyle anlıyordum.
günah mı çıkartıyorsun kız
Dunku menum :
Sabah:
1 dılım cavdarlı ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates

Ogle :
3 kasık patates kavurma
1 kase yogurt

Ara : 1 cokanattt

Aksam :
2 elma
2 mandlna .

Spor yok.
çokanat gerisi güzel.afiyet olsun.

İvit :))) özel mesaj attım

Sınavım güzel geçti B ve üzeri bir not alırım sanırım B+, A gibi bişey gelir diyorum kendimce
Allahın Allahım bir inek gördüm sanki

goa yersem tüm suç senin yasemin.

kötüyüm,kötüsün,kötü

kızlar biir kaç gündür kız gece düzgün uyumuyor.bende hortlak oldum.şimdi uyudu banada yatak yolu göründü.byeee

Son düzenleme:
ben masterla ing. eğitimi arasında kaldım. çok iyi derecede ing. eğitimi almam lazım. mezun olacağım bölümle ilgili iş yapabilmem için öncelikli bunu istiyorlar.

İlk önce ingilizceni hallet canım. İngilizce olmadan masterda zorlanırsın, kaynaklar hep yabancı çünkü

İneğim ivit ineğim işte :)) Akademisyen inek olcam inşallah
Zeynep goa yı yeeeeee
Rüyanda beni gör emi

Aynen not cıkartmadan olmuyor hıc ..
Bugunde baska bır dersın notlarını hazır edecem sınav gunu rahat calısmak ıcın ..

kızzllaarrr selamlar günaydınnar merabalarrr... dün işlerim çoktu giremedim kusura bakmayın. ayın 19-20 sinin mesajları bana sadece 3 kişi göndermiş. bekliyooorrruuummmmmm
merak ettik canım senii... gönderdimmm
afiyet olsun canım bitter çikolatnın aklorisi düşük hem de minicik yemişsin..

Hahahaha

Zeynepcime katiliyorum lütfen bana atma :)))
Önceki ruyanda,,napiyosun savas ooyunlari fln kioynuyosun:))yada öyle bi filmm izledin..guzel guldum
yok kıssss ne savaş oyunu , benim rüyalarım öyle manyaküstü olur , arkadaşlarım bazen rüyalarını anlat film dinlemiş gibi oluyoruz derler
Ayyy dünkü sınava ne kasmışım kendimi yafuuuuu, bugün bir rahatladım anlatamam:)) Bugün çok mutluyum nedense :))))) Niyekine acaba merak eden face e baksın :))))
face mi???? beni de ekleyiiinnnn lütfeeennn dilek çetiner bahçetepe adısım bu

Gunaydın fıstıklar
Reglım bayagı gecıkmıstı 36. gndeym
Bugun oldum gıbı lekelenme gordum .
Bır hastlgm yoktur ıns cunku hıc gecıkmezdı

Arkadaslrm bızde gece bıders notu bıtırdım

:)
gözünaydın canım stresten gecikmiştir büyük ihitimalle
eveet çok da kalorili değilmiş, toplu çikolata yememize sebep olacaksıınn
Dunku menum :
Sabah:
1 dılım cavdarlı ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates

Ogle :
3 kasık patates kavurma
1 kase yogurt

Ara : 1 cokanattt

Aksam :
2 elma
2 mandlna .

Spor yok.
afiyet olsun canım
hiç bir şey anlamadım yaaaa

Neyi anlamadın, Eti Goa yı mı :)) Goa kek eti hihihihiihih

tahmin ettiğimdende düşükmüş gerçekten. bide allahtan iradeliyim bu konuda çekmecemde duruyo yada dolapta ama günde sadece bi dilimini yiyorum. sende öle ye ama çok yeme tmm mı :))) ben sebep olmuş olmim yani. psikolojikman çikolata yiyorum düşüncesi beni rahatlatıyo tatlı isteğimi bastırıyo peki sen diyabet reçeller hakkında ne diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…