afiyet olsun,nurgül güzeliki günlük menümü paylaşıp geçmişe bakayım.
pazartesi
sabah
beyaz penir domatesli çavdar ekmeğine tost ( unonun)
ara
1 ad. yeşil elma
öğlen
tavuk çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 ad. mandelina
akşam
salata (büyük boy) göbek, mısır, ton balığı (light)kırmızı biber.
ara
karamın bir baklava portakallı bitter çikolatası
DÜNKÜ MENÜM
sabah
3 çeri domatesi
3 kırma yeşil zeytin (çok tuzluymuş )
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim tam tahıllı buğday ekmeği (içinde yok yok unonun)
bi dilimine krem peyniri sürdüm
ara
bitter bi baklava
öğlen
ezogelin
bir dilim kepek ekmeği
ara
330ml kefir
akşam
bi tabak pırasa
bi kase yourt
Benden kopya dilenip benle yarışanlar 30 dakikada yapıp çıktılar sınavı. Bende inadına bitirmiş olmama rağmen soruları sınav sonuna kadar oturdum, merak etsinler diye hihhihihhihihiih
Yok be canım, mükemmelliyetçilikten değil. Doktora düşünüyorum ya ortalamamın yüksek olması çok önemli ondan dolayı
Goa bitane canım, reklamda iki kez tekrarlıyo ya orçun ondan iki kez yazdım :)))))))))
afiyet olsun,nurgül güzel
kızma kızeline sağlık yapmışsın işte tabloyu. ama benim 17 sinin mesajı yookk hihihihihiiiii :) olsun olsun ilk deneme için ii yinede
greyfurt nasıl yenir yaaa. çok acı. limonu bile severek yiyorum ama o böle ağzımda acımsı bi tat bırakıyo
allah sabır versin. zor bi sınavdan geçmişler. her koşulda görev yapıyo olmak bu olsa gerek.
diyet reçel dedinde aklıma geldi acaba sabahları böle diyet receller yenilebilirmi ya. gerçi onlar diyabet diye geçiyo sanırım şeker hastaları için ama ben onlarında tadını beğeniyorum ne kadar kalorilidirki. sabahları kahvaltıda reçel yemeye bayılıyorum
nneeeyyyyy kolaaamııııı cıkkss olmadı.
nereeyyyee yaaa.
iyi fikir aslında ben artık aynı yerimde sayıp durduğumdan dolayı işin üçkağıdını düşünmeye başladım. bunu görünce aklıma şu geldi. acab perşembe günleri protein ağırlıklımı beslensek dukanda iki gün atakta 2 kilo vermiştim :))) bide su içmeyi azaltırsamalsana cuma tartıda -2
ooohhhh şükürrr
hayır ya. izin vermiyorum ne münasebet. gidemessiniz bi yere. senin bu söylemine göre 3 hafta sonra sen mezun olursun. banane yaaa bananee. 65 i gördükten sonra yine burda kalırsın. ama daha serbest bırakırsın kendini. yine bizimle olursun.
afiyet olsun. ıspanağa bayılırım. ama bi sıkıntım var yıkama olayını bi türlü halledemiyorum en az yarım saat 45 dk yıkamayla geçiyo belim kopuya lavabonun başında ıspanak yapmaktan soğudum. hepsini tek tek yıkamadanda içim rahat emiyo((( yokmu bunun pratik bi yolu yaa.
günayydıınnnn
ivitt
günaydınnnnnnnn
heee nabim nasıl adlandıracağımı bilemedim. :)))))
iki aydan önce gidemem zaten yaseminim.Zeynep neen son nereye gidiyosun yaaaaa:)) Sen Captain deyul musun kızım, gemiyi en son kaptanlar terkeder
kuzum yazık sanaaaaaaaaaaaa,insan bazen yalnız kalmayıda arıyor.Evi temizliyorum kizlarrr
Yoruldummm psikolojimmm bozuluyor yaaaaa
Evimi istiyorummmmm
bende öğrenciyken not çıkartırdım.en güzel öyle anlıyordum.Gunaydın fıstıklar
Reglım bayagı gecıkmıstı 36. gndeym
Bugun oldum gıbı lekelenme gordum .
Bır hastlgm yoktur ıns cunku hıc gecıkmezdı
Arkadaslrm bızde gece bıders notu bıtırdım
:)
günah mı çıkartıyorsun kızhesapladım çikolatanın bir dilimi 25 kaloriymiş. toplamda 80 grm. 100 grmı 500 kaloriymiş yani 1 grm 5 kalori dilimlerden biri 5grm yapıyo felan filan :))) resminide koyim :))) çok ısrar ettiniz ETi orda 512 kal. yazıyo ama benimki bademli portakallı bi dahakine başka çeşidini denicem.
çokanatDunku menum :
Sabah:
1 dılım cavdarlı ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates
Ogle :
3 kasık patates kavurma
1 kase yogurt
Ara : 1 cokanattt
Aksam :
2 elma
2 mandlna .
Spor yok.
Allahın Allahım bir inek gördüm sankiİvit :))) özel mesaj attım
Sınavım güzel geçti B ve üzeri bir not alırım sanırım B+, A gibi bişey gelir diyorum kendimce
goa yersem tüm suç senin yasemin.Sabah: 1 simit , 1 karper, şekersiz çay
Öğle: Makarna yedim patlıcanlı, yarım porsiyon, ayran
Akşam: dıpşınk Goaaaaa, dıpşınkkk Goaaaaa hihiiiihiiiihiihihihihhihi
Eve gelince Nergisin yemek yedirmiştim, 2 kaşık kuru fasulyeli pilavı yiyemedi kaldı, dökülmesin diye 2 yemek kaşığı onları yedim
Su : Bolca
Kahve : Daha bolca
Spor: Nnnnnnnnn yokhihihhiihihihiihih
kötüyüm,kötüsün,kötüBenden kopya dilenip benle yarışanlar 30 dakikada yapıp çıktılar sınavı. Bende inadına bitirmiş olmama rağmen soruları sınav sonuna kadar oturdum, merak etsinler diye hihhihihhihihiih
Yok be canım, mükemmelliyetçilikten değil. Doktora düşünüyorum ya ortalamamın yüksek olması çok önemli ondan dolayı
ben masterla ing. eğitimi arasında kaldım. çok iyi derecede ing. eğitimi almam lazım. mezun olacağım bölümle ilgili iş yapabilmem için öncelikli bunu istiyorlar.
kızma kızdaha ben 65 olacamda görecem:26:eskisi gibi hızlı gitmiyor ,çünkü eskisi kadar dikkat etmiyorum,spor yapmıyorum.kışın gelişi beni uyuşturdu.daha çok ekşiyeceğim başınıza
iki aydan önce gidemem zaten yaseminim.
kuzum yazık sanaaaaaaaaaaaa,insan bazen yalnız kalmayıda arıyor.
bende öğrenciyken not çıkartırdım.en güzel öyle anlıyordum.
günah mı çıkartıyorsun kız
çokanatgerisi güzel.afiyet olsun.
Allahın Allahım bir inek gördüm sanki
goa yersem tüm suç senin yasemin.
kötüyüm,kötüsün,kötü
kızlar biir kaç gündür kız gece düzgün uyumuyor.bende hortlak oldum.şimdi uyudu banada yatak yolu göründü.byeee
Gunaydın fıstıklar
Stresten gec olmusundur canimm
kızma kızdaha ben 65 olacamda görecem:26:eskisi gibi hızlı gitmiyor ,çünkü eskisi kadar dikkat etmiyorum,spor yapmıyorum.kışın gelişi beni uyuşturdu.daha çok ekşiyeceğim başınıza
iki aydan önce gidemem zaten yaseminim.
kuzum yazık sanaaaaaaaaaaaa,insan bazen yalnız kalmayıda arıyor.
bende öğrenciyken not çıkartırdım.en güzel öyle anlıyordum.
günah mı çıkartıyorsun kız
çokanatgerisi güzel.afiyet olsun.
Allahın Allahım bir inek gördüm sanki
goa yersem tüm suç senin yasemin.
kötüyüm,kötüsün,kötü
kızlar biir kaç gündür kız gece düzgün uyumuyor.bende hortlak oldum.şimdi uyudu banada yatak yolu göründü.byeee
Evet canım kahvrngı lekelenmeler gordum hep acaba hastalık falanmı var netten bayagı baktım kıst olabılıomus doktoramı gıtsem kı .
Doktora git Kübracım daha önce böyle bişey yaşamadıysan
merak ettik canım senii... gönderdimmmkızzllaarrr selamlar günaydınnar merabalarrr... dün işlerim çoktu giremedim kusura bakmayın. ayın 19-20 sinin mesajları bana sadece 3 kişi göndermiş. bekliyooorrruuummmmmm
afiyet olsun canım bitter çikolatnın aklorisi düşük hem de minicik yemişsin..iki günlük menümü paylaşıp geçmişe bakayım.
pazartesi
sabah
beyaz penir domatesli çavdar ekmeğine tost ( unonun)
ara
1 ad. yeşil elma
öğlen
tavuk çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 ad. mandelina
akşam
salata (büyük boy) göbek, mısır, ton balığı (light)kırmızı biber.
ara
karamın bir baklava portakallı bitter çikolatası
DÜNKÜ MENÜM
sabah
3 çeri domatesi
3 kırma yeşil zeytin (çok tuzluymuş )
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim tam tahıllı buğday ekmeği (içinde yok yok unonun)
bi dilimine krem peyniri sürdüm
ara
bitter bi baklava
öğlen
ezogelin
bir dilim kepek ekmeği
ara
330ml kefir
akşam
bi tabak pırasa
bi kase yourt
yok kıssss ne savaş oyunu , benim rüyalarım öyle manyaküstü olur , arkadaşlarım bazen rüyalarını anlat film dinlemiş gibi oluyoruz derlerHahahaha
Zeynepcime katiliyorum lütfen bana atma :)))
Önceki ruyanda,,napiyosun savas ooyunlari fln kioynuyosun:))yada öyle bi filmm izledin..guzel guldum
face mi???? beni de ekleyiiinnnn lütfeeennn dilek çetiner bahçetepe adısım buAyyy dünkü sınava ne kasmışım kendimi yafuuuuu, bugün bir rahatladım anlatamam:)) Bugün çok mutluyum nedense :))))) Niyekine acaba merak eden face e baksın :))))
allah sabır versin. zor bi sınavdan geçmişler. her koşulda görev yapıyo olmak bu olsa gerek.
diyet reçel dedinde aklıma geldi acaba sabahları böle diyet receller yenilebilirmi ya. gerçi onlar diyabet diye geçiyo sanırım şeker hastaları için ama ben onlarında tadını beğeniyorum ne kadar kalorilidirki. sabahları kahvaltıda reçel yemeye bayılıyorum
iyi fikir aslında ben artık aynı yerimde sayıp durduğumdan dolayı işin üçkağıdını düşünmeye başladım. bunu görünce aklıma şu geldi. acab perşembe günleri protein ağırlıklımı beslensek dukanda iki gün atakta 2 kilo vermiştim :))) bide su içmeyi azaltırsamalsana cuma tartıda -2
saol canım , çok şükür bir taşkınlık yok şu ana kadar
diyet reçeller tatlandırıcı ile yapılyor kalorisi düşük , her zaman olmasa da bazen canım çekince 1 tatlı kaşığı yiyorum valla..
ben de pazartesi- perşembe protein yapıcam yoksa olmuyoorrrrr
gözünaydın canım stresten gecikmiştir büyük ihitimalleGunaydın fıstıklar
eveet çok da kalorili değilmiş, toplu çikolata yememize sebep olacaksıınnhesapladım çikolatanın bir dilimi 25 kaloriymiş. toplamda 80 grm. 100 grmı 500 kaloriymiş yani 1 grm 5 kalori dilimlerden biri 5grm yapıyo felan filan :))) resminide koyim :))) çok ısrar ettiniz ETi orda 512 kal. yazıyo ama benimki bademli portakallı bi dahakine başka çeşidini denicem.
afiyet olsun canımDunku menum :
Sabah:
1 dılım cavdarlı ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates
Ogle :
3 kasık patates kavurma
1 kase yogurt
Ara : 1 cokanattt
Aksam :
2 elma
2 mandlna .
Spor yok.
hiç bir şey anlamadım yaaaaSabah: 1 simit , 1 karper, şekersiz çay
Öğle: Makarna yedim patlıcanlı, yarım porsiyon, ayran
Akşam: dıpşınk Goaaaaa, dıpşınkkk Goaaaaa hihiiiihiiiihiihihihihhihi
Eve gelince Nergisin yemek yedirmiştim, 2 kaşık kuru fasulyeli pilavı yiyemedi kaldı, dökülmesin diye 2 yemek kaşığı onları yedim
Su : Bolca
Kahve : Daha bolca
Spor: Nnnnnnnnn yokhihihhiihihihiihih
Evet canım kahvrngı lekelenmeler gordum hep acaba hastalık falanmı var netten bayagı baktım kıst olabılıomus doktoramı gıtsem kı .
Ben derse odaklanıyorum öptüm kızlar sizi
merak ettik canım senii... gönderdimmm
afiyet olsun canım bitter çikolatnın aklorisi düşük hem de minicik yemişsin..
yok kıssss ne savaş oyunu , benim rüyalarım öyle manyaküstü olur , arkadaşlarım bazen rüyalarını anlat film dinlemiş gibi oluyoruz derler
face mi???? beni de ekleyiiinnnn lütfeeennn dilek çetiner bahçetepe adısım bu
gözünaydın canım stresten gecikmiştir büyük ihitimalle
eveet çok da kalorili değilmiş, toplu çikolata yememize sebep olacaksıınn
afiyet olsun canım
hiç bir şey anlamadım yaaaa
merak ettik canım senii... gönderdimmm
afiyet olsun canım bitter çikolatnın aklorisi düşük hem de minicik yemişsin..
yok kıssss ne savaş oyunu , benim rüyalarım öyle manyaküstü olur , arkadaşlarım bazen rüyalarını anlat film dinlemiş gibi oluyoruz derler
face mi???? beni de ekleyiiinnnn lütfeeennn dilek çetiner bahçetepe adısım bu
gözünaydın canım stresten gecikmiştir büyük ihitimalle
eveet çok da kalorili değilmiş, toplu çikolata yememize sebep olacaksıınn
afiyet olsun canım
hiç bir şey anlamadım yaaaa
zeynepcim mesaj listesini burdamı paylaşayım yoksa özeldenmi atayım.
cıksss olmass yazmaaammm
Niyee eskiden buraya yazıyoduk ya heppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?