Nurgüll, şu çizmeyi sepetinde tutan arkadaşı bulup dövelim yaaaa:)) hem almıyo hem beni bekletiyoo yaaaaa
Slm kızlar ne var ne yok
selam başakçım hoşgeldin. Iidir valla ya nolsun bildiğin gibi :))) yemices içmices die direniyorus sen nabıyon nasılsın
aferim çalışkan öğrenciAynen not cıkartmadan olmuyor hıc ..
Bugunde baska bır dersın notlarını hazır edecem sınav gunu rahat calısmak ıcın ..
muhtemelen strestendir ama dr a gidersen için rahatlar.Evet canım kahvrngı lekelenmeler gordum hep acaba hastalık falanmı var netten bayagı baktım kıst olabılıomus doktoramı gıtsem kı .
anlayışlı arkadaşım paylaş jisteyi ben yazarım ordanzeynepcim mesaj listesini burdamı paylaşayım yoksa özeldenmi atayım.
evet genel listeyi o hazırlıyo ya özeldeki mesajla belki işi daha kolay oluyodur bi soram dedim
kıyamammmmmmmm,pisler bırakın yaseminin çizmesinin peşini.Nurgüll, şu çizmeyi sepetinde tutan arkadaşı bulup dövelim yaaaa:)) hem almıyo hem beni bekletiyoo yaaaaa
başak bu hafta listeye gireceksin ama hiç uğramıyorsun.Slm kızlar ne var ne yok
ii bende cnm, aklımda ay sonuna kadar 70 in altına inmek var, bakalım nasıl olacaksa
tartıldınmı hiç en son kaçsın
71 küsürlerdeyim. Benim şu iddaa 30 unda bitiyor o zamana kadar 70 in altına inmak amacım. Sen nasıl verebiliyormusun
mesaj sayıları kime gidiyor
71 küsürlerdeyim. Benim şu iddaa 30 unda bitiyor o zamana kadar 70 in altına inmak amacım. Sen nasıl verebiliyormusun
benim 3.5 yaşında oğlum var göre göre o da alıştı, tuvalete gidince tartılıyor çıkınca tartılyor ,ayyyy büyümüşüm ayy anne küçülmüşüm diye ya seviniyor ya üzülüyor ..
okuldan geldiimm inanılmaz yorgunum yarın iki önemli sınavım daha var ders calısmam gerek( bugün temizlik günüydü temizlik için gelen ablamız rahatsızlanmıss annem çalışıyor evin temizliğide bana kaldıı aksam nisanlım geliceeek yemek yapmalıyım bide bugün pek bi huysuzumm.. ooffffff bütün bunlarrr nasıl yetisiceeeek ki (
kolay gelsin canım işin çokmuş annen kaçta geliyoki yardım eder sana
cook sagol canımm 8-8 bucuk gibi gelir genelde( az sonra baslicam oturdukca insan tembellesiyo kalkamıyo (
hıımm geç geliyomuş iş başa düştü o zaman halledersin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?