Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çookkk güzelsiinn ve de inceeeeee
iyi geceleerrr
Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım

1. rüyan sinir bozucuda 2. ye çok güldüm
kızzllaarrr selamlar günaydınnar merabalarrr... dün işlerim çoktu giremedim kusura bakmayın. ayın 19-20 sinin mesajları bana sadece 3 kişi göndermiş. bekliyooorrruuummmmmm
Bende unuttum

Kız baklava deyince hep aklıma fıstıklı baklava geliyor.offfff

Yasemin snav iyi gecti heralde keyifleryerinde
Onun keyfi başka bir sebepten yerinde

Nurgül mesaj sayılarını yolladım cicim Mesajı oku emi

Nur-gül me-sa-jı o-ku, o-ku Nur-gül o-ku hihiihihihihihiihihi )

Hatice sana tanıdık geldi mi yukardaki ayrım, fişlerden
Evet canım fişler.Artık fişlerde yok Ses yöntemi ile öğretiyoruz.Her sene yeni birşey yaptırıyorlar yav

Dunku menum :
Sabah:
1 dılım cavdarlı ekmek
1 haslanmıs yumurta
Peynır
Domates

Ogle :
3 kasık patates kavurma
1 kase yogurt

Ara : 1 cokanattt

Aksam :
2 elma
2 mandlna .

Spor yok.
Çokanat afiyet olsun

Afiyet olsun cadı

Kolay gelsin.Nişanlına da güzel güzel yemekler yaparsın Temizlik yemek bir arada zor ama yaparsın.

sanırım şu baklava dilimi tabirine başka bi ad bulmam gerekiyo :)))) herkesin aklına baklvayı düşürüyorum yaa :)) heh buldum dilim dicem yaa daha zararsız :)))) daha listeyi yazmadım. gönder istersen eklim

şehir dışında olacağımı söylemiştim ya
tamam canım,yaşlandım galiba:44:

ooo çok dolu bir gün.allah yardımcın olsun.

kapıcının dışarıda beslediği horazlardan aldık.bugün 2.5 ta kesip getirmişler.saatlerdir tüylerini yol,küçük tüpte üt,içlerini çıkar,,böl,yıka.anam ağladı ama değdi.etin rengi muhteşem.uzu zamandır köy tavuğu yememiştim.

anaaammmmm nası giriştin öle bi işe zeynebb büyük cesaret valla. ben aklımın ucuna bile getiremem belkide o yüzden bugüne kadar hiç köy tavuğu yemedim :))) tembelim ben tembel hep işin kolayına kaçıyorum

sanırım şu baklava dilimi tabirine başka bi ad bulmam gerekiyo :)))) herkesin aklına baklvayı düşürüyorum yaa :)) heh buldum dilim dicem yaa daha zararsız :)))) daha listeyi yazmadım. gönder istersen eklim
Attım canım

Kız nasıl yaptın onu.Hani bende köy tavuğunu severimde aldığım kişiye temizletip alır pişirir,yerim. Ben temizleyemem.

Canim marketlerde posette satilanlaan al..onlarda yikanmali ama cok camurlu olmuyor..öyle alirsanda köklerini aldiktan sonra uzun sure suda beklet butun topagi dokuluyor sonra kolay yikarsin
Ben simdi biyerde buldum hazir posetlerde yarim kilo baya temiz..bi sudan geciriyorum yetiyo..dondurulmus ta kullanyiorum

Diyet re cellerde wc icin cok iyi canim seviyorsan yiyebilirsin bence ..1 2 tatli kasigi

Ayy bissettinmide sordun canim
Pek iyi degilim regl oldum her yerim agriYor..istanbulumda cilginliginin hareketliligin nirvanasinda..göz kapaklarima kadar her yerim agriyor..ama yinede iyiyim heheheh gelde inan

Bende baklava anladim:))) cok duzene bindirmede bu bitteri simdi ama cok zararli degil bitterler

Gunaydın fıstıklar
Reglım bayagı gecıkmıstı 36. gndeym
Bugun oldum gıbı lekelenme gordum .
Bır hastlgm yoktur ıns cunku hıc gecıkmezdı

Arkadaslrm bızde gece bıders notu bıtırdım

:)

Ayyy kubracim ben 2 seferdir öyleyim yaaa dun ldum ama 10. kattan dusmus gibiyim heryerim sizliyo..cok afedersin simsiyah :/
Smdi normale dondude..ama ben gidicem hemen bitince..acaba mevsimsel fln yada metabolizmamiz mi degisiyorki
Aman fikir uretmektende yoruldum doktora git canim..ben gidicem bitince

Daha az olmali

Goaaa ne yaaa goa? Goa ne?

zeynepcim mesaj listesini burdamı paylaşayım yoksa özeldenmi atayım.

Aha eski köye yeni adet

Kare de:)

Aboo zeynebim benimmm..ama niye bilmiyorum cok guldum:))

Kizim sen ben miiii herkesss masallah zeynebime..ben ilk evledigim zamanlarda temizlenmis tavuk geldi 5 tane buzluga aticakmisim fln..sabaha karsi bitmisti yikamasi.. ertesi gunde calisyordum..anlatmistim arkadaslarim temizlenmis tavugun nesin temizledin diye

Zeynep galiba seye guldum bir,horozu hayal ettim burnundan kil aldirmazken ( öyle bi duruslari varya) senin eline dustu
Birde saatlerce ugras sonra 2 dk ye sil süpür:))) o yuzden mantidan nefret ederim

Neyi anlamadın, Eti Goa yı mı :)) Goa kek eti hihihihiihih
olsa da yeseh
evet aslında güzel fikir , diyet yapıyorum fikri uzakalşınca iştah daha iyi frenleniyor,
ben de yeni aldım diyet reçel, en azından 1 tatlı kaşığı 40-50 kalori falan ve son lokmanda yemek büyük keyif...
71 küsürlerdeyim. Benim şu iddaa 30 unda bitiyor o zamana kadar 70 in altına inmak amacım. Sen nasıl verebiliyormusun

veremiyorum ki :))))) bi hafta 55,5 bi hafta 55,2 sonra yine sonra yine :))))
ikiniz de süper gidiyorsunuz ha gayrett
hahahhahahahah ölürüümmmm onaa ayy maşallaaaaaaaah allah bağışlasınnnnn :))
sağol canımmm
yetişir yetişir , nişanlın ne olsa yer, seni görse yeter ..kolay gelsin canımmm
kız nasıl uğraştın hayatta yapmam valla. eline sağlık

çocukken annem yapardı sadece ondan görmüşlüğüm vardı.ama kafadan 20 yıl olmuştur.kapıcının karısının işi başından aşkın.adamda 2 karı ,6 çocuk var.temizlede getir diyemedim.bizim marketten aldığımız şey tavuksa bu neydi anlamadım.sapsarı yağı,kıpkırmızı eti var.2 tavuğu parçaladım;mangallık,çorbalık 4 poşet yapıp koydum buzluğa.

Attım canım

Kız nasıl yaptın onu.Hani bende köy tavuğunu severimde aldığım kişiye temizletip alır pişirir,yerim. Ben temizleyemem.
ya ben az tuhafım sanırım.şehirde süslenir püslenir çıkarım ortaya,gören ne kokoş der.mecbur kalırsamda köylü zeynodan farkım olmaz.hep söylüyorum tuhafım

geçen kızı dışarı çıkarmıştım.tavuk kümesten az uzaklaşmıştı.horozda bağıra bağıra geldi tavuğu didikleyip kümese yolladı.nerden nereyeeeeeeeeeeedarısı büyük boy horozların başına

Zeynamız bizim Valla haklısın köy tavuğu çok farklı ve lezzetli. Ellerine sağlık canım

niveanın sellülit kremini aldım ama başlamadım, ölçülerimi almam lazım önce ... heveslendim ben de..

MENÜM
SABAH
Omlet
ceviz,peynir,zeytin

ÖĞLE
Türlü
4 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 kase kayısı hoşafı
4 hurma

AKŞAM
Közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt

yazık sanaaa..
senin mi şarjın bitiyor , bilgsyrın mı :44:

Hehe benimki 5 te bitmisti bilgisayarin

Hahaha nerden bilmisim
Masallahhh afiyetle yiyin..ben hic köy tavugu yemedim tadi cok mu guzel

niveanın sellülit kremini aldım ama başlamadım, ölçülerimi almam lazım önce ... heveslendim ben de..

Hadi bakalim ..dogru ölcüp yap ki sonuclar belli olsun..belki iyi gelirse bende gaza gelirim

MENÜM
SABAH
Omlet
ceviz,peynir,zeytin

ÖĞLE
Türlü
4 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 kase kayısı hoşafı
4 hurma

AKŞAM
Közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt

Eferimm guzel olmuss

Buarada arkadaslar ben menulere yorum yapmayan arkadaslarin,, menulerine yorum yapmiyorum:) söölim

~~~~~ menüm~~~~~

Sabah
1 simit ve peynir, 1 fincan cörekotu cayi

Ögle
Kase dukan sütlac

Ara
1 activia

Aksam
1 tabak bulgurlu kabak yemegi ve 3 kasik yogurt

Bir kahve icmeyi planliyorum :)

Spor yok malesef..kendimi duba gibi hissediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…