Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar su ruseymi merak etmistim ben uldum :))

Calisanlar icin özellikle pratik olabilir..benimmkutumda meyve suyuna konabilir yaziyo..süte,, yogurda..alali bir haftayi gecti unutmusum dolapta,,az önce gördüm yarin denerim..ins tadini begenirim

MENÜM
SABAH
Omlet
ceviz,peynir,zeytin

ÖĞLE
Türlü
4 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 kase kayısı hoşafı
4 hurma

AKŞAM
Közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt
eferim hatice.güzel olmuş

ferhan hiç köy tavuğu yemediysen sana çok ağır gelebilir.ama bir alışırsan diğeride saman gibi gelmeye başlar.

bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit
ara 4-5 tane çiğ badem, nescafe
öğle: tavuk göğsü: haşlanmış ve soslu, salata 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 avuç kuruyemiş
akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, turp, mandalina
su 1.5 lt
yarın protein günüm..

Teşekkür ederim şekerim

afiyet olsun çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım

Dukan falan diye götürün bakayım sütlaçları. Benim annemin üstüne güzel sütlaç yapanı tanımam.Şimdiden söyleyeyim anneme bu pazar sütlaç yaptıracağım Bir sütlaç yazdın nereye gittim Canım çekti.Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bu arada simit yazınca aklıma Ebru geldi.Nerelerde acaba.Uğramaz oldu :44:

afiyet olsun.kız ferhan kabağı ben yiyicemi yemeye başladın.özendin demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallah beklediğin yararı görürsün ferhan.

afiyet olsun dilek,dengeli bir menü

yaptır tabi,anne yemeği öle her zaman bulunmuyor.bulunca kıymet bilmek lazım .

afiyet olsun canımm
kalorisi nasıl ruşeymin yüksek mi. bir de ne amaçla kullanılıyor mtabolizmayı mı hızlandırıyor, tok mu tutuyor yazıyor mu kutusunda.. ne çok sordum yaa ferhan kızmaaa

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş.

eferim hatice.güzel olmuş

ferhan hiç köy tavuğu yemediysen sana çok ağır gelebilir.ama bir alışırsan diğeride saman gibi gelmeye başlar.

Yemedim galba hic ..farkli bi tauk hatirlamadigima göre..ama köy yumurtasi yedim..bariz fark var:)

Afiyet olsun guzel olmus..patates yemeginin yanina ekmek yemeseymisinde olurmus:) benim en sevdigim yemek patates yemegi..diyette pek yemiyorum yersemde ekmek yemiyorum..seninde kilon cok yok cunku..o yuzden biz o kalanlari vermek icin baya ugrasicaz

Kizlar gecen bir arkadasim anlatti..165 boyu kilo 58 suan doktoru 55 olmalisin dmeis neyse bu dogumdan sonra kilo verirken 62 e gelmis bir turlu verememis 1 yildan fazla surmus o 4 kloyu vermesi..ben demistim gitmiyor diye..doktoru ona,, fazlaliklarin verdin simdi olusan yaglari eritmen onlardan kilo vermen lazim oda cok zor demis ..ama vermis o 58 simdi..ama cok uzun surmus vermesi

menü
sabah:2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates

ara:mandalina

öğle:küçük tabak yeşil fasulye kurusu
1 dilim ekmek

ara: mandalina

akşam:150 g hazır döner
1 domates
ızgara bir yeşil,1 kırmızı biber
1 dilim ekmek

Zeynepçim özelden mesaj atacaktım ama süre kısıtlamasından atamadım.Yeni üye davet ettim haberin olsun.

afiyet olsun dilek,dengeli bir menü

yaptır tabi,anne yemeği öle her zaman bulunmuyor.bulunca kıymet bilmek lazım .
Evet canım bence de Bu akşamda annemlerle konuştum. Doğuma az kaldı deyip plan yapıyorlar. Benim gitmem sürpriz olacak.

Kolay yolu yok mu acaba :44: Bende kendimi bildim bileli hiç 50lere inemedim. Acaba bu sorunlar ondan mı :44:

Afiyet olsun canım güzel olmuş ancak hazır döner türü yiyecekleri önermediğimi belirtmek isterim.

afiyet olsun canımm
kalorisi nasıl ruşeymin yüksek mi. bir de ne amaçla kullanılıyor mtabolizmayı mı hızlandırıyor, tok mu tutuyor yazıyor mu kutusunda.. ne çok sordum yaa ferhan kızmaaa

Yok canim niye kizayim

100 gr minda 350 kalori var..ama kutuda zaten 250 gr var

Yabanci forumlarda ragbet görüyor ama bilemiyorum ki hizlandiriyor fln bilmeden cevap vermiyim simdi..ama yulafli benimki bugdaydan degil..gun icerisinde eksik kaldigimiz besinleri dengeler belki..hani diyet diye az yiyoruz bazen sagliksiz oluyor..yulaf cok faydali biliyosun..

Cogu sey yazmis tok tutuyor ve pratik ..ben de daha cok yulafli diye tercih ettim..bakalim deniyeyimde

Olabilir canim..senin zaten fazlan yooooooooookkkkkkkkkk

Ayy nekadar mutlu olurlarrrrrr,,hemde baya kalicaksinnn..cok iyi dusunmussun esinde seni yolladigin icin o gelemiyor diymi

Afiyet olsun canm..4 dilim ekmek yemissin:) ye ye can bogazdan gelir

KIZLAR YAZIYA BAKIN KOPTUM

- ''sevgili haydar hocamben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim onu çok seviyorum o da beni seviyormuş bana seni ailemle tanştırıcam dedi buna çok sevindim beni evlerine davet etti ailesiyle tanıştırmak için evlerine gittiğimde evde kimse yoktu bana birazdan gelirler dedi onları beklerken birer kola içelim dedi ben de olur dedim odasına geçtik kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı haydar hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ? ''

haydar hocanın cevabı : " kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus dua et kolalar karışmış

Olabilir canim..senin zaten fazlan yooooooooookkkkkkkkkk

Ayy nekadar mutlu olurlarrrrrr,,hemde baya kalicaksinnn..cok iyi dusunmussun esinde seni yolladigin icin o gelemiyor diymi
Yok canım eşim gelemiyor. Hafta sonu başka bir ilde kursu var. Benimde Edirneye gitme durumum olmasa bende gidecektim.Neyse başka bir zamana kaldı. Gelmemesi iyi oldu.İkimizde 1. sınıf okutuyoruz.Bir hafta kayıp kötü olurdu.Benim sınıfımıda kendi sınıfına alacak

Bir hafta izinlisin yani..cok guzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…