eferim hatice.güzel olmuşMENÜM
SABAH
Omlet
ceviz,peynir,zeytin
ÖĞLE
Türlü
4 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 kase kayısı hoşafı
4 hurma
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt
Teşekkür ederim şekerimHehe benimki 5 te bitmisti bilgisayarin
Hahaha nerden bilmisim
Masallahhh afiyetle yiyin..ben hic köy tavugu yemedimtadi cok mu guzel
Hadi bakalim ..dogru ölcüp yap ki sonuclar belli olsun..belki iyi gelirse bende gaza gelirim
Eferimm guzel olmuss
Buarada arkadaslar ben menulere yorum yapmayan arkadaslarin,, menulerine yorum yapmiyorum:) söölim
Teşekkür ederim canımafiyet olsun çok güzel olmuş
Dukan falan diye götürün bakayım sütlaçları. Benim annemin üstüne güzel sütlaç yapanı tanımam.Şimdiden söyleyeyim anneme bu pazar sütlaç yaptıracağım~~~~~ menüm~~~~~
Sabah
1 simit ve peynir, 1 fincan cörekotu cayi
Ögle
Kase dukan sütlac
Ara
1 activia
Aksam
1 tabak bulgurlu kabak yemegi ve 3 kasik yogurt
Bir kahve icmeyi planliyorum :)
Spor yok malesef..kendimi duba gibi hissediyorummmm
afiyet olsun.kız ferhan kabağı ben yiyicemi yemeye başladın.~~~~~ menüm~~~~~
Sabah
Ögle
Kase dukan sütlac
Ara
1 activia
Aksam
inşallah beklediğin yararı görürsün ferhan.Kizlar su ruseymi merak etmistim ben uldum :))
Eki Görüntüle 558354
Calisanlar icin özellikle pratik olabilir..benimmkutumda meyve suyuna konabilir yaziyo..süte,, yogurda..alali bir haftayi gecti unutmusum dolapta,,az önce gördüm yarin denerim..ins tadini begenirim
afiyet olsun dilek,dengeli bir menübugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit
ara 4-5 tane çiğ badem, nescafe
öğle: tavuk göğsü: haşlanmış ve soslu, salata 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 avuç kuruyemiş
akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, turp, mandalina
su 1.5 lt
yarın protein günüm..
yaptır tabi,anne yemeği öle her zaman bulunmuyor.bulunca kıymet bilmek lazım .Teşekkür ederim şekerim
Teşekkür ederim canım
Dukan falan diye götürün bakayım sütlaçları. Benim annemin üstüne güzel sütlaç yapanı tanımam.Şimdiden söyleyeyim anneme bu pazar sütlaç yaptıracağımBir sütlaç yazdın nereye gittim Canım çekti.Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bu arada simit yazınca aklıma Ebru geldi.Nerelerde acaba.Uğramaz oldu :44:
~~~~~ menüm~~~~~
Sabah
Ögle
Kase dukan sütlac
Ara
1 activia
Aksam
Kizlar su ruseymi merak etmistim ben uldum :))
Eki Görüntüle 558354
Calisanlar icin özellikle pratik olabilir..benimmkutumda meyve suyuna konabilir yaziyo..süte,, yogurda..alali bir haftayi gecti unutmusum dolapta,,az önce gördüm yarin denerim..ins tadini begenirim
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş.bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit
akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, turp, mandalina
su 1.5 lt
yarın protein günüm..
eferim hatice.güzel olmuş
ferhan hiç köy tavuğu yemediysen sana çok ağır gelebilir.ama bir alışırsan diğeride saman gibi gelmeye başlar.
bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit
su 1.5 lt
yarın protein günüm..
Zeynepçim özelden mesaj atacaktım ama süre kısıtlamasından atamadım.Yeni üye davet ettim haberin olsun.
Evet canım bence deafiyet olsun dilek,dengeli bir menü
yaptır tabi,anne yemeği öle her zaman bulunmuyor.bulunca kıymet bilmek lazım .
Kolay yolu yok mu acaba :44: Bende kendimi bildim bileli hiç 50lere inemedim. Acaba bu sorunlar ondan mı :44:Yemedim galba hic ..farkli bi tauk hatirlamadigima göre..ama köy yumurtasi yedim..bariz fark var:)
Afiyet olsun guzel olmus..patates yemeginin yanina ekmek yemeseymisinde olurmus:) benim en sevdigim yemek patates yemegi..diyette pek yemiyorum yersemde ekmek yemiyorum..seninde kilon cok yok cunku..o yuzden biz o kalanlari vermek icin baya ugrasicaz
Kizlar gecen bir arkadasim anlatti..165 boyu kilo 58 suan doktoru 55 olmalisin dmeis neyse bu dogumdan sonra kilo verirken 62 e gelmis bir turlu verememis 1 yildan fazla surmus o 4 kloyu vermesi..ben demistim gitmiyor diye..doktoru ona,, fazlaliklarin verdin simdi olusan yaglari eritmen onlardan kilo vermen lazim oda cok zor demis ..ama vermis o 58 simdi..ama cok uzun surmus vermesi
Afiyet olsun canım güzel olmuş ancak hazır döner türü yiyecekleri önermediğimi belirtmek isterim.menü
sabah:2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ara:mandalina
öğle:küçük tabak yeşil fasulye kurusu
1 dilim ekmek
ara: mandalina
akşam:150 g hazır döner
1 domates
ızgara bir yeşil,1 kırmızı biber
1 dilim ekmek
afiyet olsun canımm
kalorisi nasıl ruşeymin yüksek mi. bir de ne amaçla kullanılıyor mtabolizmayı mı hızlandırıyor, tok mu tutuyor yazıyor mu kutusunda.. ne çok sordum yaa ferhan kızmaaa
Canım ordan baksanda göremezssintamadır hatice.hemen bakıyorum şimdi
Evet canım bence deBu akşamda annemlerle konuştum. Doğuma az kaldı deyip plan yapıyorlar. Benim gitmem sürpriz olacak.
Kolay yolu yok mu acaba :44: Bende kendimi bildim bileli hiç 50lere inemedim. Acaba bu sorunlar ondan mı :44:
Afiyet olsun canım güzel olmuş ancak hazır döner türü yiyecekleri önermediğimi belirtmek isterim.
menü
sabah:2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ara:mandalina
öğle:küçük tabak yeşil fasulye kurusu
1 dilim ekmek
ara: mandalina
akşam:150 g hazır döner
1 domates
ızgara bir yeşil,1 kırmızı biber
1 dilim ekmek
Yok canım eşim gelemiyor. Hafta sonu başka bir ilde kursu var. Benimde Edirneye gitme durumum olmasa bende gidecektim.Neyse başka bir zamana kaldı. Gelmemesi iyi olduOlabilir canim..senin zaten fazlan yooooooooookkkkkkkkkk
Ayy nekadar mutlu olurlarrrrrr,,hemde baya kalicaksinnn..cok iyi dusunmussun esinde seni yolladigin icino gelemiyor diymi
Yok canım eşim gelemiyor. Hafta sonu başka bir ilde kursu var. Benimde Edirneye gitme durumum olmasa bende gidecektim.Neyse başka bir zamana kaldı. Gelmemesi iyi oldu.İkimizde 1. sınıf okutuyoruz.Bir hafta kayıp kötü olurdu.Benim sınıfımıda kendi sınıfına alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?