evet ekmek yememeliydim ama çok acıkmıştım....Yemedim galba hic ..farkli bi tauk hatirlamadigima göre..ama köy yumurtasi yedim..bariz fark var:)
Afiyet olsun guzel olmus..patates yemeginin yanina ekmek yemeseymisinde olurmus:) benim en sevdigim yemek patates yemegi..diyette pek yemiyorum yersemde ekmek yemiyorum..seninde kilon cok yok cunku..o yuzden biz o kalanlari vermek icin baya ugrasicaz
Kizlar gecen bir arkadasim anlatti..165 boyu kilo 58 suan doktoru 55 olmalisin dmeis neyse bu dogumdan sonra kilo verirken 62 e gelmis bir turlu verememis 1 yildan fazla surmus o 4 kloyu vermesi..ben demistim gitmiyor diye..doktoru ona,, fazlaliklarin verdin simdi olusan yaglari eritmen onlardan kilo vermen lazim oda cok zor demis ..ama vermis o 58 simdi..ama cok uzun surmus vermesi
afiyet olsun..menü
sabah:2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ara:mandalina
öğle:küçük tabak yeşil fasulye kurusu
1 dilim ekmek
ara: mandalina
akşam:150 g hazır döner
1 domates
ızgara bir yeşil,1 kırmızı biber
1 dilim ekmek
ben yulaf kepeği tüketiyorum genelde. dukan yapıcam diye 4 kutu almıştımmmYok canim niye kizayim
100 gr minda 350 kalori var..ama kutuda zaten 250 gr var
Yabanci forumlarda ragbet görüyor ama bilemiyorum ki hizlandiriyor fln bilmeden cevap vermiyim simdi..ama yulafli benimki bugdaydan degil..gun icerisinde eksik kaldigimiz besinleri dengeler belki..hani diyet diye az yiyoruz bazen sagliksiz oluyor..yulaf cok faydali biliyosun..
Cogu sey yazmis tok tutuyor ve pratik ..ben de daha cok yulafli diye tercih ettim..bakalim deniyeyimde
KIZLAR YAZIYA BAKIN KOPTUM
- ''sevgili haydar hocamben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim onu çok seviyorum o da beni seviyormuş bana seni ailemle tanştırıcam dedi buna çok sevindim beni evlerine davet etti ailesiyle tanıştırmak için evlerine gittiğimde evde kimse yoktu bana birazdan gelirler dedi onları beklerken birer kola içelim dedi ben de olur dedim odasına geçtik kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı haydar hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ? ''
haydar hocanın cevabı : " kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus dua et kolalar karışmış
İyi geceler canımepiciğinize iyi geceler....
Kötü bir menü ama sınavlar bitince yoluna girer gibi geliyor. BaşarılarHerkese iyi geceler sınavlarım var gecmisi okuyamadım yarın gelldikten sonraa hepsini okucam. bana dua edin cok zor iki sınav
Bugünkü menüm
Sabah
yok
Öğle
yok
Akşam
2 tavuk ciğer
çok pişmanım biraz kadayıf ev kadayıfı( dayanamadım reglim yaklastıda yaklastıkca istahım acılıyorr (
5 6 badem
3 4 fındık((
kim kim? merak ettim:44:Canım ordan baksanda göremezssinGizli bir yerden çağırdım hahah
can boğazdan gelir ve giderOlabilir canim..senin zaten fazlan yooooooooookkkkkkkkkk
Ayy nekadar mutlu olurlarrrrrr,,hemde baya kalicaksinnn..cok iyi dusunmussun esinde seni yolladigin icino gelemiyor diymi
Afiyet olsun canm..4 dilim ekmek yemissin:) ye ye can bogazdan gelir
bencede ev gibisi yokIyi gecelerrr kizlarr
Sonundaa evimdeyim
Evim evim güzel eviiimmmm
Öptüm hepiniziii
çok kötü.haticenin dediği gibi sınavlardan sonra düzelir inşallah.yarın başarılar.Herkese iyi geceler sınavlarım var gecmisi okuyamadım yarın gelldikten sonraa hepsini okucam. bana dua edin cok zor iki sınav
Bugünkü menüm
Sabah
yok
Öğle
yok
Akşam
2 tavuk ciğer
çok pişmanım biraz kadayıf ev kadayıfı( dayanamadım reglim yaklastıda yaklastıkca istahım acılıyorr (
5 6 badem
3 4 fındık((
çiğ bademBen 10 tane kavrulmamis badem yedim
Kavrulmamis bademe ne denir?
Kılzar ben çıkıyorum.Hepinize İYİ GECELER.Seviyorum sizleri
sonunda kavuştuuuunnnn hoşgeldin evineeeeIyi gecelerrr kizlarr
Sonundaa evimdeyim
Evim evim güzel eviiimmmm
Öptüm hepiniziii
başarılar canımm umarım süpper geçer.. bu arada menünün kçtü olduğunu bi de ben söyliiiiimmmHerkese iyi geceler sınavlarım var gecmisi okuyamadım yarın gelldikten sonraa hepsini okucam. bana dua edin cok zor iki sınav
Bugünkü menüm
Sabah
yok
Öğle
yok
Akşam
2 tavuk ciğer
5 6 badem
3 4 fındık((
bence de çiğ badem deniiiirr bildik miiiiBen 10 tane kavrulmamis badem yedim
ayy benim de dünden beri şiş,bugün dünkinden 700 gr fazla çıktım diyetimi de bozmadım ama.... pazar gününe bekliyorum ama sürpriz yapmasınn..söylemeyei unuttum.bugün karnış şişti anlam verememiştim.3 gün erken regly oldum.bu hafta tartıda ne görürüm artık allah bilir.
günaydın canımmmm, inşallahhhhGunaydinnnnnnn kizlarrr
Hepimizz için güZel bugün olur Ins
veremiyorum ki :))))) bi hafta 55,5 bi hafta 55,2 sonra yine sonra yine :))))
tamam canım,yaşlandım galiba:44:
ooo çok dolu bir gün.allah yardımcın olsun.
kapıcının dışarıda beslediği horazlardan aldık.bugün 2.5 ta kesip getirmişler.saatlerdir tüylerini yol,küçük tüpte üt,içlerini çıkar,,böl,yıka.anam ağladı ama değdi.etin rengi muhteşem.uzu zamandır köy tavuğu yememiştim.
menü
sabah:2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ara:mandalina
öğle:küçük tabak yeşil fasulye kurusu
1 dilim ekmek
ara: mandalina
akşam:150 g hazır döner
1 domates
ızgara bir yeşil,1 kırmızı biber
1 dilim ekmek
KIZLAR YAZIYA BAKIN KOPTUM
- ''sevgili haydar hocamben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim onu çok seviyorum o da beni seviyormuş bana seni ailemle tanştırıcam dedi buna çok sevindim beni evlerine davet etti ailesiyle tanıştırmak için evlerine gittiğimde evde kimse yoktu bana birazdan gelirler dedi onları beklerken birer kola içelim dedi ben de olur dedim odasına geçtik kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı haydar hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ? ''
haydar hocanın cevabı : " kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus dua et kolalar karışmış
Herkese iyi geceler sınavlarım var gecmisi okuyamadım yarın gelldikten sonraa hepsini okucam. bana dua edin cok zor iki sınav
Bugünkü menüm
Sabah
yok
Öğle
yok
Akşam
2 tavuk ciğer
5 6 badem
3 4 fındık((
Ben 10 tane kavrulmamis badem yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?