Günaydın Kızlar
Şu an simit peynir çay eşliğinde size yazıyorum:)) Sabah kahvaltısı, günün en sevdiğim kısmı desem yeri var
günaydın semine ,dilek.semine sabahın o saatinde işin ne bacım[/QU OTE]
Arkedeslerimii özledim dee :) eşimi ise yolladım size de yazmadann uyuyamadiiimmm canlarimm
Bayilirimmmm somurerekGünaydın Kızlar
Şu an simit peynir çay eşliğinde size yazıyorum:)) Sabah kahvaltısı, günün en sevdiğim kısmı desem yeri var
Afiyet olsun canimm
Yağmur yagiyorrr
Seller akiyorrr
Arap kızı camdan bakiyorrr
Arap kızı neden camdan bakarr kii
gunaydin semine dilek zeynep yasemin basak:))
keyifler nasil?
Afiyet olsun yasemiiinn
bende dun smit yedim ayyy cok guzeldiiiii
beni gecen aylar once yemiyeyim diyebuzluga koydugum simit hala duruyor :)) cikinca ayni guzel olmaz ama olsun..biara yerim
ben sabah cig badem ceviz yedim simdi su ruseymi deniycem..portakal suyu sikip onunla icicem
günaydınnn kızlarrr ..
Sabah kahvaltımı yaptım şimdi derse başlayacam ...
öptüm sizleri
kolay gelsin ağrıların geçtimi
Bugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
herkes hasta ya korkuyorum valla, lütfen benden uzak durun
iyi çalış iyi çalışGünaydınnn Kızlarrr ..
Sabah kahvaltımı yaptım şimdi derse başlayacam ...
Öptüm sizleri
Gunaydin semine dilek zeynep yasemin basak:))
Keyifler nasil?
Afiyet olsun yasemiiinn
Bende dun smit yedim ayyy cok guzeldiiiii
Beni gecen aylar once yemiyeyim diyebuzluga koydugum simit hala duruyor :)) cikinca ayni guzel olmaz ama olsun..biara yerim
Ben sabah cig badem ceviz yedim simdi su ruseymi deniycem..portakal suyu sikip onunla icicem
Günaydın kısllarr. nasılsınızzz
evet ya hiç aklıma gelmedi bak migrosta falan var aslında şimdi gözümün önüne geldi teşekkürederim. çok mantıklı ve tam bana göre hiç o gözle bakmadım onlara :))) ama büyük kolaylık. diyet reçellerden bi tane alayım bari şeftali yada çilek mmmmm bayılırım ya kokusunu duyar gibi oldum. evet hissettim ama halinden son durumlarından da belli oluyodu hasta işinin son durumu ne tahliller felan ne zaman sonuçlanacak.Canim marketlerde posette satilanlaan al..onlarda yikanmali ama cok camurlu olmuyor..öyle alirsanda köklerini aldiktan sonra uzun sure suda beklet butun topagi dokuluyor sonra kolay yikarsin
Ben simdi biyerde buldum hazir posetlerde yarim kilo baya temiz..bi sudan geciriyorum yetiyo..dondurulmus ta kullanyiorum
Diyet re cellerde wc icin cok iyi canim seviyorsan yiyebilirsin bence ..1 2 tatli kasigi
Ayy bissettinmide sordun canim
Pek iyi degilim regl oldum her yerim agriYor..istanbulumda cilginliginin hareketliligin nirvanasinda..göz kapaklarima kadar her yerim agriyor..ama yinede iyiyim heheheh gelde inan
Bende baklava anladim:))) cok duzene bindirmede bu bitteri simdi ama cok zararli degil bitterler
Goaaa ne yaaa goa? Goa ne?
Aha eski köye yeni adet
Kare de:)
Aboo zeynebim benimmm..ama niye bilmiyorum cok guldum:))
Kizim sen ben miiii herkesss masallah zeynebime..ben ilk evledigim zamanlarda temizlenmis tavuk geldi 5 tane buzluga aticakmisim fln..sabaha karsi bitmisti yikamasi.. ertesi gunde calisyordum..anlatmistim arkadaslarim temizlenmis tavugun nesin temizledin diye
Zeynep galiba seye guldum bir,horozu hayal ettim burnundan kil aldirmazken ( öyle bi duruslari varya) senin eline dustu
Birde saatlerce ugras sonra 2 dk ye sil süpür:))) o yuzden mantidan nefret ederim
evet reçel fikri iyi oldu teşekkürederim market alışverişimi yapıp kahvaltılarımı artık işyerinde yapıyorum evden haşlanmış yumurtada getirebilirim.olsa da yeseh
evet aslında güzel fikir , diyet yapıyorum fikri uzakalşınca iştah daha iyi frenleniyor,
ben de yeni aldım diyet reçel, en azından 1 tatlı kaşığı 40-50 kalori falan ve son lokmanda yemek büyük keyif...
ikiniz de süper gidiyorsunuz ha gayrett
sağol canımmm
yetişir yetişir , nişanlın ne olsa yer, seni görse yeter ..kolay gelsin canımmm
kız nasıl uğraştın hayatta yapmam valla. eline sağlık
zeynep yaaa her eve lazımsın. imreniyorum gerçekten.çocukken annem yapardı sadece ondan görmüşlüğüm vardı.ama kafadan 20 yıl olmuştur.kapıcının karısının işi başından aşkın.adamda 2 karı ,6 çocuk var.temizlede getir diyemedim.bizim marketten aldığımız şey tavuksa bu neydi anlamadım.sapsarı yağı,kıpkırmızı eti var.2 tavuğu parçaladım;mangallık,çorbalık 4 poşet yapıp koydum buzluğa.
ya ben az tuhafım sanırım.şehirde süslenir püslenir çıkarım ortaya,gören ne kokoş der.mecbur kalırsamda köylü zeynodan farkım olmaz.hep söylüyorum tuhafım
geçen kızı dışarı çıkarmıştım.tavuk kümesten az uzaklaşmıştı.horozda bağıra bağıra geldi tavuğu didikleyip kümese yolladı.nerden nereyeeeeeeeeeeedarısı büyük boy horozların başına
afiyet olsun çok güzel olmuş. hele közlenmiş patlıcana bayıldım.MENÜM
SABAH
Omlet
ceviz,peynir,zeytin
ÖĞLE
Türlü
4 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 kase kayısı hoşafı
4 hurma
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt
afiyet olsun canım. çörek otu çayı nasıl oluyo normal tane çörekotundan senmi demliyosun. bendede var tane çörek otu yourtla karıştırıp yemek için aldım. regl olduğun için canın tatlımı istedi sütlaaççççç o kadar uzun zaman olduki yemeyeli. sevdiğim tatlıların bir numarasıdır hele fırında. öğleden akşama kadar acıkmadın mı bi sütlaçla.~~~~~ menüm~~~~~
Sabah
1 simit ve peynir, 1 fincan cörekotu cayi
Ögle
Kase dukan sütlac
Ara
1 activia
Aksam
1 tabak bulgurlu kabak yemegi ve 3 kasik yogurt
Bir kahve icmeyi planliyorum :)
Spor yok malesef..kendimi duba gibi hissediyorummmm
heee tmm bende anladım şimdi ne olduğunu müslili mısır gevreklerinin içinde var bundan. bide şimdi yediğim tam tahıllı ekmeğin içinde. uno premium herkese tavsiye ederim içinde yok yok. ve sanırım wc durumunada çok iyi geliyor.Kizlar su ruseymi merak etmistim ben uldum :))
Eki Görüntüle 558354
Calisanlar icin özellikle pratik olabilir..benimmkutumda meyve suyuna konabilir yaziyo..süte,, yogurda..alali bir haftayi gecti unutmusum dolapta,,az önce gördüm yarin denerim..ins tadini begenirim
bugünkü menüm
sabah 1 kase nesfit
ara 4-5 tane çiğ badem, nescafe
öğle: tavuk göğsü: haşlanmış ve soslu, salata 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 avuç kuruyemiş
akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, turp, mandalina
su 1.5 lt
yarın protein günüm..
Merakli:97::97::97:
Bugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
Evde herkes hasta, kızım yeni iyileşti. Ben hatamı biliyom, dün sabah hava buz gibiydi, sabah duştan sonra çok kurutamadım saçlarımı yarı ıslak çıkmıştım. Sonuç, bugün boğazım ağrıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?