Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin semine dilek zeynep yasemin basak:))

Keyifler nasil?

Afiyet olsun yasemiiinn
Bende dun smit yedim ayyy cok guzeldiiiii

Beni gecen aylar once yemiyeyim diyebuzluga koydugum simit hala duruyor :)) cikinca ayni guzel olmaz ama olsun..biara yerim

Ben sabah cig badem ceviz yedim simdi su ruseymi deniycem..portakal suyu sikip onunla icicem

sanada günaydın ferhan, bende yemeyip kıyamadığım şeyleri hemen dondurucuya atarım sonra yerim diye. Benim dondurucuda dolu simit poğaça vs.

Günaydınnn Kızlarrr ..
Sabah kahvaltımı yaptım şimdi derse başlayacam ...
Öptüm sizleri
iyi çalış iyi çalış Aferin

simit her gün yesem bıkmammmmm

Günaydın kısllarr. nasılsınızzz

Günaydın tatlımmm uykum geldi sen nasılsın

evet ya hiç aklıma gelmedi bak migrosta falan var aslında şimdi gözümün önüne geldi teşekkürederim. çok mantıklı ve tam bana göre hiç o gözle bakmadım onlara :))) ama büyük kolaylık. diyet reçellerden bi tane alayım bari şeftali yada çilek mmmmm bayılırım ya kokusunu duyar gibi oldum. evet hissettim ama halinden son durumlarından da belli oluyodu hasta işinin son durumu ne tahliller felan ne zaman sonuçlanacak.
5 tanemi maşallah iyi becermişsin yine. ben olduğu gibi atarım dolaba :))))))
evet reçel fikri iyi oldu teşekkürederim market alışverişimi yapıp kahvaltılarımı artık işyerinde yapıyorum evden haşlanmış yumurtada getirebilirim.
zeynep yaaa her eve lazımsın. imreniyorum gerçekten.
MENÜM
SABAH
Omlet
ceviz,peynir,zeytin

ÖĞLE
Türlü
4 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 kase kayısı hoşafı
4 hurma

AKŞAM
Közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt
afiyet olsun çok güzel olmuş. hele közlenmiş patlıcana bayıldım.
afiyet olsun canım. çörek otu çayı nasıl oluyo normal tane çörekotundan senmi demliyosun. bendede var tane çörek otu yourtla karıştırıp yemek için aldım. regl olduğun için canın tatlımı istedi sütlaaççççç o kadar uzun zaman olduki yemeyeli. sevdiğim tatlıların bir numarasıdır hele fırında. öğleden akşama kadar acıkmadın mı bi sütlaçla.
heee tmm bende anladım şimdi ne olduğunu müslili mısır gevreklerinin içinde var bundan. bide şimdi yediğim tam tahıllı ekmeğin içinde. uno premium herkese tavsiye ederim içinde yok yok. ve sanırım wc durumunada çok iyi geliyor.

afiyet olsun. nesfitini yağlı sütle yemiyosun dimi bence güzel olmuş beğendim akşam patates yemen dışında

bende zaten kendimden değil oğlum için korkuyorum daha yeni iyileşti diyebilirim. iş yerindede 2 kişi hasta bende sabah beri hapşuruyorum umarım bulaşmaz

kızlarrrrr 4 gündür evde yoktuk yaa
dün akşam eve bi geldikkk binada elektrik var bizim evde yokkk
buzdolabını bi açtımmm
dondurucudaki herşeyin buzu çözülmeye başlamışşşş

şartelleri açtık ama inş yiyeceklerr bozulmamıştırrr

sadece balığı attımmm

diğerlerine kıyamadımmm bakmaya bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…