geçmiş olsun cnmm üstünü kalın giyyy
havalar soğuyor ya artık
hastalıklarrr kapıdaa
üstünü kalın giy mi :)) ben kışın bile kısa kollu tshirt ile gezerim evde de ofistedeAncak bütün günüm dışarda geçecekse hırka ve mont giyerim
sanada günaydın ferhan, bende yemeyip kıyamadığım şeyleri hemen dondurucuya atarım sonra yerim diye. Benim dondurucuda dolu simit poğaça vs.
Bugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
herkes hasta ya korkuyorum valla, lütfen benden uzak durun
Evde herkes hasta, kızım yeni iyileşti. Ben hatamı biliyom, dün sabah hava buz gibiydi, sabah duştan sonra çok kurutamadım saçlarımı yarı ıslak çıkmıştım. Sonuç, bugün boğazım ağrıyor ...
evet ya hiç aklıma gelmedi bak migrosta falan var aslında şimdi gözümün önüne geldi teşekkürederim. çok mantıklı ve tam bana göre hiç o gözle bakmadım onlara :))) ama büyük kolaylık. diyet reçellerden bi tane alayım bari şeftali yada çilek mmmmm bayılırım ya kokusunu duyar gibi oldum. evet hissettim ama halinden son durumlarından da belli oluyodu hasta işinin son durumu ne tahliller felan ne zaman sonuçlanacak.
5 tanemi maşallah iyi becermişsin yine. ben olduğu gibi atarım dolaba :))))))
evet reçel fikri iyi oldu teşekkürederim market alışverişimi yapıp kahvaltılarımı artık işyerinde yapıyorum evden haşlanmış yumurtada getirebilirim.
zeynep yaaa her eve lazımsın. imreniyorum gerçekten.
afiyet olsun çok güzel olmuş. hele közlenmiş patlıcana bayıldım.
afiyet olsun canım. çörek otu çayı nasıl oluyo normal tane çörekotundan senmi demliyosun. bendede var tane çörek otu yourtla karıştırıp yemek için aldım. regl olduğun için canın tatlımı istedi sütlaaççççç o kadar uzun zaman olduki yemeyeli. sevdiğim tatlıların bir numarasıdır hele fırında. öğleden akşama kadar acıkmadın mı bi sütlaçla.
heee tmm bende anladım şimdi ne olduğunu müslili mısır gevreklerinin içinde var bundan. bide şimdi yediğim tam tahıllı ekmeğin içinde. uno premium herkese tavsiye ederim içinde yok yok. ve sanırım wc durumunada çok iyi geliyor.
afiyet olsun. nesfitini yağlı sütle yemiyosun dimibence güzel olmuş beğendim akşam patates yemen dışında
kızlarrrrr 4 gündür evde yoktuk yaa
dün akşam eve bi geldikkk binada elektrik var bizim evde yokkk
buzdolabını bi açtımmm
dondurucudaki herşeyin buzu çözülmeye başlamışşşş
şartelleri açtık ama inş yiyeceklerr bozulmamıştırrr
sadece balığı attımmm
diğerlerine kıyamadımmm bakmaya bilee
üstünü kalın giy mi :)) ben kışın bile kısa kollu tshirt ile gezerim evde de ofistedeAncak bütün günüm dışarda geçecekse hırka ve mont giyerim
ayyy sarmaların da buzu çözülmüş aa bişi olmamışşşşHehe koyunca en azindan gözüm doyuyor yemis kadar oluyorum :) yoksa sonra yiyecegimden degil
Yapmaz:86:
Basak,,,,, hapsiiiiiiiiiiiiiii...pardon
Bende hastayim ama hatami bilmiyorum
Evet diyet recellerin cok faydasi var:) tahliller iyi canim ..ama hipoglisemi olan bi arkadasim normal tahlillerde cikmiyor yükleme yaptirmalisin dedi.doktorda zaten süphelerin varsa onuda mutlaka yaptiralim demisti bu normal tahlilller iyi birde yukleme yaptiricam oda iyi cikar ins
Benim tauklarda canim direk atacak sekildeymis zaten temizdi aslinda ama annem hep yikar suyunu suzer koyardi..bende sadece yikadim ama yikadikca uzerinde n zarlar geldi baya oyalanmistim:)
Cörek otu cayi poset cay canim..fransiz cayi ..icinde baska seyler de var ama cok rahatlatici bi etkisi var benimkinin ..fransadan bi arkadasim getirip satiyor burda ondan aliyorum:)
Yulaf ezmesine benziyor ama tabi bu cabuk cözülüyor..bugun portakal suyuyla ictim ..sicakta icilebiliyormus yarinda belki balli sutle sicak sicak icerim :)).. Bakalim tok tutucak mi:)
Ay kiyamammmm gecmis olsunnn.daha gecen sarma koymustun demeeeeeee
Ayy kimin gözü kaldi kizzzzz ciksin bakalim ortaya:18:hahaha
Saka biyana gecmis olsun ..ee bisey olmus mu baktin mi
oh afiyet olsun ,bende bayılırım simiteGünaydın Kızlar
Şu an simit peynir çay eşliğinde size yazıyorum:)) Sabah kahvaltısı, günün en sevdiğim kısmı desem yeri var
buzluk olmasa ne yaparmış bu hatunlar.benim buzluktada yok yok.içli köfteden artan hamuru bile var,düşünün artıkGunaydin semine dilek zeynep yasemin basak:))
Keyifler nasil?
Afiyet olsun yasemiiinn
Bende dun smit yedim ayyy cok guzeldiiiii
Beni gecen aylar once yemiyeyim diyebuzluga koydugum simit hala duruyor :)) cikinca ayni guzel olmaz ama olsun..biara yerim
Ben sabah cig badem ceviz yedim simdi su ruseymi deniycem..portakal suyu sikip onunla icicem
sen gece kızlarla face te takıldığından uykun olmasınBugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
ah yasemin ah.ıslak saçla çıkılırmı dışarı.hastalığa davetiye çıkarmışsınEvde herkes hasta, kızım yeni iyileşti. Ben hatamı biliyom, dün sabah hava buz gibiydi, sabah duştan sonra çok kurutamadım saçlarımı yarı ıslak çıkmıştım. Sonuç, bugün boğazım ağrıyor ...
Allahtan kokmamışlar.yoksa o dolap iflah olmazdı.içinde et koktuysa dolaptan o kokuyu çıkaramıyorsun.bizim akrabalardan biri dolabı atıp yenisini almıştı.kızlarrrrr 4 gündür evde yoktuk yaa
buzdolabını bi açtımmm
sadece balığı attımmm
aslında çok doğru bi bilgi. ama önemli olan onları nasıl yakıp vericez :))) kısa zamanda çok iyi sonuçlar nasıl alıcazYemedim galba hic ..farkli bi tauk hatirlamadigima göre..ama köy yumurtasi yedim..bariz fark var:)
Afiyet olsun guzel olmus..patates yemeginin yanina ekmek yemeseymisinde olurmus:) benim en sevdigim yemek patates yemegi..diyette pek yemiyorum yersemde ekmek yemiyorum..seninde kilon cok yok cunku..o yuzden biz o kalanlari vermek icin baya ugrasicaz
Kizlar gecen bir arkadasim anlatti..165 boyu kilo 58 suan doktoru 55 olmalisin dmeis neyse bu dogumdan sonra kilo verirken 62 e gelmis bir turlu verememis 1 yildan fazla surmus o 4 kloyu vermesi..ben demistim gitmiyor diye..doktoru ona,, fazlaliklarin verdin simdi olusan yaglari eritmen onlardan kilo vermen lazim oda cok zor demis ..ama vermis o 58 simdi..ama cok uzun surmus vermesi
afiyet olsun pörfektttmenü
sabah:2 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
ara:mandalina
öğle:küçük tabak yeşil fasulye kurusu
1 dilim ekmek
ara: mandalina
akşam:150 g hazır döner
1 domates
ızgara bir yeşil,1 kırmızı biber
1 dilim ekmek
peki öğrencilerin nolccaaakkkkEvet canım bence deBu akşamda annemlerle konuştum. Doğuma az kaldı deyip plan yapıyorlar. Benim gitmem sürpriz olacak.
Kolay yolu yok mu acaba :44: Bende kendimi bildim bileli hiç 50lere inemedim. Acaba bu sorunlar ondan mı :44:
Afiyet olsun canım güzel olmuş ancak hazır döner türü yiyecekleri önermediğimi belirtmek isterim.
sınavın iyi geçer umarım. ama menü cıkksss olmamışHerkese iyi geceler sınavlarım var gecmisi okuyamadım yarın gelldikten sonraa hepsini okucam. bana dua edin cok zor iki sınav
Bugünkü menüm
Sabah
yok
Öğle
yok
Akşam
2 tavuk ciğer
çok pişmanım biraz kadayıf ev kadayıfı( dayanamadım reglim yaklastıda yaklastıkca istahım acılıyorr (
5 6 badem
3 4 fındık((
nurgül senin sorununu çözdüm
oh afiyet olsun ,bende bayılırım simite
buzluk olmasa ne yaparmış bu hatunlar.benim buzluktada yok yok.içli köfteden artan hamuru bile var,düşünün artık
sen gece kızlarla face te takıldığından uykun olmasın
ah yasemin ah.ıslak saçla çıkılırmı dışarı.hastalığa davetiye çıkarmışsın
Allahtan kokmamışlar.yoksa o dolap iflah olmazdı.içinde et koktuysa dolaptan o kokuyu çıkaramıyorsun.bizim akrabalardan biri dolabı atıp yenisini almıştı.
katı olmazsa hepimiz yaylanırız valla , iyiki de katı....merhaba kızlar nasılsınız? ben 80-89 takımındayım. kurallarınızı okudum ne kadar katı kurallarınız varbizim grup hiç böyle değil :44:
ayyyyy simiiitttttt ben de istereeeemmmmm.. benim de en sevdiğim öğündür kahvaltı saatlerce sürsün isterimmmGünaydın Kızlar
Şu an simit peynir çay eşliğinde size yazıyorum:)) Sabah kahvaltısı, günün en sevdiğim kısmı desem yeri var
günaydın canım afiyet olsunnGunaydin semine dilek zeynep yasemin basak:))
Keyifler nasil?
Afiyet olsun yasemiiinn
Bende dun smit yedim ayyy cok guzeldiiiii
Beni gecen aylar once yemiyeyim diyebuzluga koydugum simit hala duruyor :)) cikinca ayni guzel olmaz ama olsun..biara yerim
Ben sabah cig badem ceviz yedim simdi su ruseymi deniycem..portakal suyu sikip onunla icicem
çünküüüüü yağmur yağarken dışarı çıkamaz , çıkarsa beyazlar diyeeeee, o yüzden de sadece camdan seyredebilir yağmurun yağışını, yazık yanii kıza...Yağmur yagiyorrr
Seller akiyorrr
Arap kızı camdan bakiyorrr
Arap kızı neden camdan bakarr kii
hem deeee çok şiddetliiii yaparBugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
ııııhhhh light sütle , ama azıcık nesquik katıyorum sade sevmiyorumafiyet olsun. nesfitini yağlı sütle yemiyosun dimibence güzel olmuş beğendim akşam patates yemen dışında
ayy yazık canım sanaaaa..ykızlarrrrr 4 gündür evde yoktuk yaa
buzdolabını bi açtımmm
sadece balığı attımmm
Hehe koyunca en azindan gözüm doyuyor yemis kadar oluyorum :) yoksa sonra yiyecegimden degil
Basak,,,,, hapsiiiiiiiiiiiiiii...pardon
Ay kiyamammmm gecmis olsunnn.daha gecen sarma koymustun demeeeeeee
Ayy kimin gözü kaldi kizzzzz ciksin bakalim ortaya:18:hahaha
Saka biyana gecmis olsun ..ee bisey olmus mu baktin mi
Äayyy sarmaların da buzu çözülmüş aa bişi olmamışşşş
sarmalar neysede 15 poşet falan taze fasulyee vrdııııı
anam anaaaammmmmmm
buzluk olmasa ne yaparmış bu hatunlar.benim buzluktada yok yok.içli köfteden artan hamuru bile var,düşünün artık
Allahtan kokmamışlar.yoksa o dolap iflah olmazdı.içinde et koktuysa dolaptan o kokuyu çıkaramıyorsun.bizim akrabalardan biri dolabı atıp yenisini almıştı.
aslında çok doğru bi bilgi. ama önemli olan onları nasıl yakıp vericez :))) kısa zamanda çok iyi sonuçlar nasıl alıcaz
afiyet olsun pörfekttt
peki öğrencilerin nolccaaakkkk
sınavın iyi geçer umarım. ama menü cıkksss olmamış
abbooooo yemin ettt. neymiş yaaa
aslında çok doğru bi bilgi. ama önemli olan onları nasıl yakıp vericez :))) kısa zamanda çok iyi sonuçlar nasıl alıcaz
abbooooo yemin ettt. neymiş yaaa
,Ben kisa kollu giymesemde ince bi t short isimi görur:)) cocuklarda öyle yaaa....aman nazar degmesindeee simdiii
aşık yasemiiinnnnn, aşık yasemiiinnnnn,Yok zeynep:))) akrebimle konuştuğum için uykusuz kaldım gece 2 ye kadar :))))
of be karnım ağzrıyor,midem bulanıyor.evde yapılacak bir dünya iş var.of of...
katı olmazsa hepimiz yaylanırız valla , iyiki de katı....
ayyyyy simiiitttttt ben de istereeeemmmmm.. benim de en sevdiğim öğündür kahvaltı saatlerce sürsün isterimmm
günaydın canım afiyet olsunn
çünküüüüü yağmur yağarken dışarı çıkamaz , çıkarsa beyazlar diyeeeee, o yüzden de sadece camdan seyredebilir yağmurun yağışını, yazık yanii kıza...
hem deeee çok şiddetliiii yapar
ııııhhhh light sütle , ama azıcık nesquik katıyorum sade sevmiyorum
ayy yazık canım sanaaaa..y
ben hiç kurutmam saçlarımı. dikkat et kendine yasemin. birsürü koşturmacan var.Evde herkes hasta, kızım yeni iyileşti. Ben hatamı biliyom, dün sabah hava buz gibiydi, sabah duştan sonra çok kurutamadım saçlarımı yarı ıslak çıkmıştım. Sonuç, bugün boğazım ağrıyor ...
maşallah maşallahhhhüstünü kalın giy mi :)) ben kışın bile kısa kollu tshirt ile gezerim evde de ofistedeAncak bütün günüm dışarda geçecekse hırka ve mont giyerim
balı yüksek derece sıcaklık ile temas ettirmek zararlıymış zehirlenmeye neden oluyomuş. doğru bi bilgimi bilmiyorum ama böyle duymuştum.Hehe koyunca en azindan gözüm doyuyor yemis kadar oluyorum :) yoksa sonra yiyecegimden degil
Yulaf ezmesine benziyor ama tabi bu cabuk cözülüyor..bugun portakal suyuyla ictim ..sicakta icilebiliyormus yarinda belki balli sutle sicak sicak icerim :)).. Bakalim tok tutucak mi:)
Ä
Pisir hemen sarmalari:))) abooo iki kisisiniz okadar fasulyeyi napicaksiniz kizzz
Spor+ sabir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?