Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de tam tersi, yemek yapmaktan hoşlanmam hiç, gerçi temizlikten de pek hazetmiyorum ama... En iyisi erkek olaydıımmm

ahhhh nihayet öğle arasııııı..... çok acıktım ,ve bugün protein yapıyorum, inşallah menüde protein vardır, yoksaaaaaaa yanımda dukan krebi getirdim onunla idare edicemm

afiyet olsun,dinlen bakalım dr hanım

yasemin canım benim yoğun tempoyla çalışıyordun ,uyumazsan dinlenemezsin.dikkat et.aşk güzel şey ama uykuda önemli

hemen açıklayayım şekerim, gece çalışabiliceğin 2. bir iş buluyorsun başka türlü bu masrafları dengeleyemicen
aklın yolu birmiş işte dbende eşime akşamları taksiyemi çıksan acaaba diyorum :))))
ben de tam tersi, yemek yapmaktan hoşlanmam hiç, gerçi temizlikten de pek hazetmiyorum ama... En iyisi erkek olaydıımmm

:)))))))))))))))))))))))))))) hihihihihiiiii ben aslında ikisinide seviyorum. ama onları yaparsam kendime zaman ayıramıyorum o yüzden yapamıyorum.

dünkü menüm

sabah
3 çeri domates
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim karışık buğday ekmeği (çörekotu, susuam, ruşeymi, bişeyler daha var :))
birazda krem peynir
küçük kutu süt. 200ml
2 zeytin

öğle
bir kase yayla çorbası
2 ince dilim kepek ekmeği

ara
ton balıklı salata :)

akşam
1 tabak pırasa
yarım kase yourt

çayla 2 ad sigara böğreği

Son düzenleme:
afiyet olsun nurgül.sende benim gibisin,menüde yok yok.çok sağlıklı.kendi adıma bişeylerden kısmazsam son kilolar gidecekmiş gibi gelmiyor.

Yesss

ahhhh nihayet öğle arasııııı..... çok acıktım ,ve bugün protein yapıyorum, inşallah menüde protein vardır, yoksaaaaaaa yanımda dukan krebi getirdim onunla idare edicemm

Afiyet olsun ins vardir krebin yaninda yersin

afiyet olsun,dinlen bakalım dr hanım

yasemin canım benim yoğun tempoyla çalışıyordun ,uyumazsan dinlenemezsin.dikkat et.aşk güzel şey ama uykuda önemli
Katiliyorummm

Aboooo afiyet olsunnn

afiyet olsun nurgül.sende benim gibisin,menüde yok yok.çok sağlıklı.kendi adıma bişeylerden kısmazsam son kilolar gidecekmiş gibi gelmiyor.
bu haftada böyle deniyorum ama sabah iyi sonuçlarını gördüm. 52 ydim. yarına kadar sence 54 leri görürmüyüm
Yesss

Afiyet olsun ins vardir krebin yaninda yersin

Katiliyorummm

Aboooo afiyet olsunnn

çokmu olmuş yaa

Gündüzleri ders çalışamıyorm anladım :)
ojelerimi sürdüm kurusunlar hazırlanıp okula gidecem kızlar

kızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz

ne kadarlık bişi istiyosun. bi iki arkadaşımın alıp kullandığı ve benimde alıcam bi tane var 500-600 civarıydı kücük pratik ve çekim gücü çok yüksek. modelini bakim netten paylaşim

tmm canım bak, ben 300 400 ü geçmeyi pek düşünmüyorum çünkü eninde sonunda 2-3 yıl sonra gidiyorlar

bi tane daha vardı aklımda bi komşum bi arkadaşım kullanıyo ikiside çok memnundu hatta birinin evine hırsız girince o süpürgesinide çalmış aynından bi daha almıştı :))) hatırlamaya çalışıyorum bayada reklamları oldu aslında hemde uygundu.

Gündüzleri ders çalışamıyorm anladım :)
ojelerimi sürdüm kurusunlar hazırlanıp okula gidecem kızlar
iyi dersler kübra

kızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz
arkadaş hepsiburadadan arnika bora aldı.sulu makina.torbalıların devri geçti artık.sulularda dışarı toz verme olayı yok.300 lira taksitle aldılar.

mesaj sayıları 19-20

mersinli42 20- 8-
pia 12+ 13+
lafraise 5- 10 -
nurgul 7- 0-
yasminyaso 11- 2-
ferdici 12- 12-
cumbo 5+ 7+
UZAYIM 12- 14-
eline sağlık nurgül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…