ferhan kız bazen düşünüyorum ben yemek yapılan bir işle uğraşsam çok mutlu olurdum.yemekle uğraşmak bana çok iyi geliyor.ama temizlikten hiç hoşlanmıyorum.evde temizlik yapan biri olsa,ah ah .babam bazen bana ''kızım aşçı falan olsaydın kesin 200 kilo olurdun sen'' der.ki olurdum sanırım
ahhhh nihayet öğle arasııııı..... çok acıktım ,ve bugün protein yapıyorum, inşallah menüde protein vardır, yoksaaaaaaa yanımda dukan krebi getirdim onunla idare edicemm
ben de tam tersi, yemek yapmaktan hoşlanmam hiç, gerçi temizlikten de pek hazetmiyorum ama...En iyisi erkek olaydıımmm
aklın yolu birmiş işte dbende eşime akşamları taksiyemi çıksan acaaba diyorum :))))hemen açıklayayım şekerim, gece çalışabiliceğin 2. bir iş buluyorsun başka türlü bu masrafları dengeleyemicen
ben de tam tersi, yemek yapmaktan hoşlanmam hiç, gerçi temizlikten de pek hazetmiyorum ama...En iyisi erkek olaydıımmm
afiyet olsun nurgül.sende benim gibisin,menüde yok yok.çok sağlıklı.kendi adıma bişeylerden kısmazsam son kilolar gidecekmiş gibi gelmiyor.dünkü menüm
sabah
3 çeri domates
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim karışık buğday ekmeği (çörekotu, susuam, ruşeymi, bişeyler daha var :))
birazda krem peynir
küçük kutu süt. 200ml
2 zeytin
öğle
bir kase yayla çorbası
2 ince dilim kepek ekmeği
ara
ton balıklı salata :)
akşam
1 tabak pırasa
yarım kase yourt
çayla 2 ad sigara böğreği
ben hiç kurutmam saçlarımı. dikkat et kendine yasemin. birsürü koşturmacan var.
maşallah maşallahhhh
balı yüksek derece sıcaklık ile temas ettirmek zararlıymış zehirlenmeye neden oluyomuş. doğru bi bilgimi bilmiyorum ama böyle duymuştum.
bu kadar kısa ve öz diyosun yani :)))
ahhhh nihayet öğle arasııııı..... çok acıktım ,ve bugün protein yapıyorum, inşallah menüde protein vardır, yoksaaaaaaa yanımda dukan krebi getirdim onunla idare edicemm
Katiliyorummmafiyet olsun,dinlen bakalım dr hanım
yasemin canım benim yoğun tempoyla çalışıyordun ,uyumazsan dinlenemezsin.dikkat et.aşk güzel şey ama uykuda önemli
dünkü menüm
sabah
3 çeri domates
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim karışık buğday ekmeği (çörekotu, susuam, ruşeymi, bişeyler daha var :))
birazda krem peynir
küçük kutu süt. 200ml
2 zeytin
öğle
bir kase yayla çorbası
2 ince dilim kepek ekmeği
ara
ton balıklı salata :)
akşam
1 tabak pırasa
yarım kase yourt
çayla 2 ad sigara böğreği
bu haftada böyle deniyorum ama sabah iyi sonuçlarını gördüm. 52 ydim. yarına kadar sence 54 leri görürmüyümafiyet olsun nurgül.sende benim gibisin,menüde yok yok.çok sağlıklı.kendi adıma bişeylerden kısmazsam son kilolar gidecekmiş gibi gelmiyor.
Yesss
Afiyet olsun ins vardir krebin yaninda yersin
Katiliyorummm
Aboooo afiyet olsunnn
aklın yolu birmiş işte dbende eşime akşamları taksiyemi çıksan acaaba diyorum :))))
:)))))))))))))))))))))))))))) hihihihihiiiii ben aslında ikisinide seviyorum. ama onları yaparsam kendime zaman ayıramıyorum o yüzden yapamıyorum.
kızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz
ne kadarlık bişi istiyosun. bi iki arkadaşımın alıp kullandığı ve benimde alıcam bi tane var 500-600 civarıydı kücük pratik ve çekim gücü çok yüksek. modelini bakim netten paylaşim
tmm canım bak, ben 300 400 ü geçmeyi pek düşünmüyorum çünkü eninde sonunda 2-3 yıl sonra gidiyorlar
tmm canım bak, ben 300 400 ü geçmeyi pek düşünmüyorum çünkü eninde sonunda 2-3 yıl sonra gidiyorlar
iyi dersler kübraGündüzleri ders çalışamıyorm anladım :)
ojelerimi sürdüm kurusunlar hazırlanıp okula gidecem kızlar
arkadaş hepsiburadadan arnika bora aldı.sulu makina.torbalıların devri geçti artık.sulularda dışarı toz verme olayı yok.300 lira taksitle aldılar.kızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz
eline sağlık nurgülmesaj sayıları 19-20
mersinli42 20- 8-
pia 12+ 13+
lafraise 5- 10 -
nurgul 7- 0-
yasminyaso 11- 2-
ferdici 12- 12-
cumbo 5+ 7+
UZAYIM 12- 14-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?