Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buscopanım yoktu,apranax içtim.iyi geldi.sağol dilek

Hemde çok fena aşık oldum :)))))

erkek olmaya ne hacet ,zengin bir erkekle evlenmek yeterli
çaaak o zaman :13:
amma da çok yemişsin haaaa... şaka şaka afiyet olsun...
bu haftada böyle deniyorum ama sabah iyi sonuçlarını gördüm. 52 ydim. yarına kadar sence 54 leri görürmüyüm
nası yaaaa 52 den 54 e mi çıkmak istiyorsun şaşırdın galibaaaaa

kızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz
rowenta silence .. çok memnunum çoookkk
buscopanım yoktu,apranax içtim.iyi geldi.sağol dilek
geçmişler olsun canımmmm
kaptancım ayın 15 i geçti ama bis hala füçut ölçülerimisi almadık.

ahhaaaaa ben de alıcam bekleyin

Ama neden sevmiyorsunuz

merhaba kızlar nasılsınız? ben 80-89 takımındayım. kurallarınızı okudum ne kadar katı kurallarınız var bizim grup hiç böyle değil :44:
Merhaba hoşgeldin. Kurallarımızı kabul ediyorsan bekleriz

Günaydın Kızlar

Şu an simit peynir çay eşliğinde size yazıyorum:)) Sabah kahvaltısı, günün en sevdiğim kısmı desem yeri var
Bende simit istiyorum

Bugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
Aşıksan yapar

peki öğrencilerin nolccaaakkkk
Eşimle zümreyiz.O öğrencilerimi kendi sınıfına alacak

Yok zeynep:))) akrebimle konuştuğum için uykusuz kaldım gece 2 ye kadar :))))
Vay vay

Sigara böreği mi Götür bakalım.İnsan bizede verir

yatmadan aklıma geliyor sonra unutuyordum.yarın sabah yazalım ölçüleri,olur mu?

neden acaba:44:

arnica bora güzel
tmm akşam gittiğimde almış olmam lazım yarın bildirebilmek için kurstan geldikten sonra unudmam inş.

evet yaa şaşırmışım 55,2 allah sölettin ama galiba :))) al ölçülerini keşke başlarkende alsaydın hiç aklıma gelmedi söylemek. mesaj ve spor tablosu gibi tablo yapıyoruz ayda bir geçmişe göre değerlendirme şansımız oluyo. biz bu işi profesyonelce yapıyoruss ne sanndıınnn

oda bişeymi akşam komşum oturmaya çağırmıştı bende eli boş gitmim diye tarçınlı havuçlu kek yapmıştım bide sigara böreği oda donatmiş saolsun çok zor anlar yaşadım :))) bide sıcak sıcak olunca oofff offfff :)))

Sistem geri yükleme bile yaptım face açılmıyor.Sanırım başka bir sorun var :44:
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz Dışarda yemeğe gidecektik ancak yarın akşama erteledik. Ertesi gün okul olmayacağı için rahat olur dedik.O yüzden bu akşamki yemek bana kaldı. Gidip güzel bir sofra hazırlayayım. Öpüyorum sizi görüşürüz

acıdım sana nurgül

oooo hadi döktür bakalım ,hamarat hatun.google yazıp face işini araştır bakalım.yazan vardır mutlaka.

Ktunnel evrimii gizliliinizi korumak iin burada! bu site üzerinden açmayı bir denesene. Burdan açılırsa sana bir ipucu vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…