,
nazar değmesinnn. ben de ne zaman çocuk için iyi bişey desem ,hastalanır , annenin nazarı çok olurmuş derler
aşık yasemiiinnnnn, aşık yasemiiinnnnn,aşık yasemiiinnnnn,
geçmiş olsun canımm regl ağrısı mı, buscopan alsana bir tane ikisine de iyi gelir...
iyi dersler kübra
arkadaş hepsiburadadan arnika bora aldı.sulu makina.torbalıların devri geçti artık.sulularda dışarı toz verme olayı yok.300 lira taksitle aldılar.
eline sağlık nurgül
kızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz
hatırladım sonunda :)))) en ucuz arnica bora 5000 - 2400w çift turbo fırçalı elektrikli süpürge - arnicabora5000.com bide bu diğerleri hakkında pek bilgim yok.
,
nazar değmesinnn. ben de ne zaman çocuk için iyi bişey desem ,hastalanır , annenin nazarı çok olurmuş derler
aşık yasemiiinnnnn, aşık yasemiiinnnnn,aşık yasemiiinnnnn,
geçmiş olsun canımm regl ağrısı mı, buscopan alsana bir tane ikisine de iyi gelir...
bende bunu düşünüyordum biliyormusun denk geldi. Suya çeken istiyorum
Bosh un küçük kırmızı süpürgesi var bende ondan çok memnunum 1800watt
Selam kızlar :) Ya bende face açılmıyorAcep nedendir :44:
yatmadan aklıma geliyor sonra unutuyordum.yarın sabah yazalım ölçüleri,olur mu?kaptancım ayın 15 i geçti ama bis hala füçut ölçülerimisi almadık.
neden acaba:44:Selam kızlar :) Ya bende face açılmıyorAcep nedendir :44:
arnica bora güzelduymuştum daha öncede ama 1800 yetersiz gibi geldi bide suya çeksin istiyorum
erkek olmaya ne hacet ,zengin bir erkekle evlenmek yeterli
amma da çok yemişsin haaaa... şaka şaka afiyet olsun...dünkü menüm
sabah
3 çeri domates
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim karışık buğday ekmeği (çörekotu, susuam, ruşeymi, bişeyler daha var :))
birazda krem peynir
küçük kutu süt. 200ml
2 zeytin
öğle
bir kase yayla çorbası
2 ince dilim kepek ekmeği
ara
ton balıklı salata :)
akşam
1 tabak pırasa
yarım kase yourt
çayla 2 ad sigara böğreği
nası yaaaa 52 den 54 e mi çıkmak istiyorsunbu haftada böyle deniyorum ama sabah iyi sonuçlarını gördüm. 52 ydim. yarına kadar sence 54 leri görürmüyüm
rowenta silence .. çok memnunum çoookkkkızlar acilen bana memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz süpürge marka ve modellerini söylermisiniz
geçmişler olsun canımmmmbuscopanım yoktu,apranax içtim.iyi geldi.sağol dilek
kaptancım ayın 15 i geçti ama bis hala füçut ölçülerimisi almadık.
Ama neden sevmiyorsunuzkim kim? merak ettim:44:
can boğazdan gelir ve gider
bencede ev gibisi yok
çok kötü.haticenin dediği gibi sınavlardan sonra düzelir inşallah.yarın başarılar.
çiğ badem
iyi geceler haticebiz seni sevmiyoz hıh
Merhaba hoşgeldin. Kurallarımızı kabul ediyorsan beklerizmerhaba kızlar nasılsınız? ben 80-89 takımındayım. kurallarınızı okudum ne kadar katı kurallarınız varbizim grup hiç böyle değil :44:
Bende simit istiyorumGünaydın Kızlar
Şu an simit peynir çay eşliğinde size yazıyorum:)) Sabah kahvaltısı, günün en sevdiğim kısmı desem yeri var
Aşıksan yaparBugün boğaz ağrısıyla uyandım, yanıma portakal almıştım. Onu yedim ve uykum geldi :)))))) Portakal uyku yapar mı
Eşimle zümreyiz.O öğrencilerimi kendi sınıfına alacakpeki öğrencilerin nolccaaakkkk
Vay vayYok zeynep:))) akrebimle konuştuğum için uykusuz kaldım gece 2 ye kadar :))))
Sigara böreği midünkü menüm
sabah
3 çeri domates
kk büyüklüğünde süzme peynir
iki dilim karışık buğday ekmeği (çörekotu, susuam, ruşeymi, bişeyler daha var :))
birazda krem peynir
küçük kutu süt. 200ml
2 zeytin
öğle
bir kase yayla çorbası
2 ince dilim kepek ekmeği
ara
ton balıklı salata :)
akşam
1 tabak pırasa
yarım kase yourt
çayla 2 ad sigara böğreği
tmm akşam gittiğimde almış olmam lazım yarın bildirebilmek için kurstan geldikten sonra unudmam inş.yatmadan aklıma geliyor sonra unutuyordum.yarın sabah yazalım ölçüleri,olur mu?
neden acaba:44:
arnica bora güzel
çaaak o zaman :13:
amma da çok yemişsin haaaa... şaka şaka afiyet olsun...
nası yaaaa 52 den 54 e mi çıkmak istiyorsunşaşırdın galibaaaaa
rowenta silence .. çok memnunum çoookkk
geçmişler olsun canımmmm
ahhaaaaa ben de alıcam bekleyin
Ama neden sevmiyorsunuz
Merhaba hoşgeldin. Kurallarımızı kabul ediyorsan bekleriz
Bende simit istiyorum
Aşıksan yapar
Eşimle zümreyiz.O öğrencilerimi kendi sınıfına alacak
Vay vay
Sigara böreği miGötür bakalım.İnsan bizede verir
acıdım sana nurgüloda bişeymi akşam komşum oturmaya çağırmıştı bende eli boş gitmim diye tarçınlı havuçlu kek yapmıştım bide sigara böreği oda donatmiş saolsun çok zor anlar yaşadım :))) bide sıcak sıcak olunca oofff offfff :)))
Sistem geri yükleme bile yaptım face açılmıyor.Sanırım başka bir sorun var :44:
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüzDışarda yemeğe gidecektik ancak yarın akşama erteledik. Ertesi gün okul olmayacağı için rahat olur dedik.O yüzden bu akşamki yemek bana kaldı. Gidip güzel bir sofra hazırlayayım. Öpüyorum sizi görüşürüz
Sistem geri yükleme bile yaptım face açılmıyor.Sanırım başka bir sorun var :44:
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüzDışarda yemeğe gidecektik ancak yarın akşama erteledik. Ertesi gün okul olmayacağı için rahat olur dedik.O yüzden bu akşamki yemek bana kaldı. Gidip güzel bir sofra hazırlayayım. Öpüyorum sizi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?