Ne güzel şeyler yapmışsın öyle. Havuçlu kekide sigara böreğinide çok severim. Sende pek hamaratmışsın maşallah. Bir dahakine bana gelirkende yap taam mıoda bişeymi akşam komşum oturmaya çağırmıştı bende eli boş gitmim diye tarçınlı havuçlu kek yapmıştım bide sigara böreği oda donatmiş saolsun çok zor anlar yaşadım :))) bide sıcak sıcak olunca oofff offfff :)))
bu haftada böyle deniyorum ama sabah iyi sonuçlarını gördüm. 52 ydim. yarına kadar sence 54 leri görürmüyüm
çokmu olmuş yaa
kaptancım ayın 15 i geçti ama bis hala füçut ölçülerimisi almadık.
yatmadan aklıma geliyor sonra unutuyordum.yarın sabah yazalım ölçüleri,olur mu?
neden acaba:44:
arnica bora güzel
Sistem geri yükleme bile yaptım face açılmıyor.Sanırım başka bir sorun var :44:
Bugün eşimle evlilik yıldönümümüzDışarda yemeğe gidecektik ancak yarın akşama erteledik. Ertesi gün okul olmayacağı için rahat olur dedik.O yüzden bu akşamki yemek bana kaldı. Gidip güzel bir sofra hazırlayayım. Öpüyorum sizi görüşürüz
afiyet olsun yasemin.zeroSabah: 1 simit 1 karper 1 şekersiz çay
Öğle: 1 tane hamburger(çocuk menüsünün), 1 zero
Akşam: yemek geç oldu azcık, pilav üstü kuru yarım porsiyon, turşu
Su bolca
Kalvede bolca
Spor yok
Sabah: 1 simit 1 karper 1 şekersiz çay
Öğle: 1 tane hamburger(çocuk menüsünün), 1 zero
Akşam: yemek geç oldu azcık, pilav üstü kuru yarım porsiyon, turşu
Su bolca
Kalvede bolca
Spor yok
afiyet olsun yasemin.zero
ferhan sen bilirsin canım.bende de pek değişiklik yok zaten.
yaseminin söylediği sitede kaloriyi tekrar hesapladı 1470 ten 1260 a düşürdükilo düştükçe kalori düşecek dedi.
Son günlerde nedense buraya yazmak zor geliyo artık bana, face de her şey daha hızlı ilerliyor ya buranın yavaş çalışıyor olması bana bıkkınlık veriyor:80::80::80::126::126::126:
sanki bu ara hepimiz aynı durumdayız.kk yeni bir yazım şekli geliştirse.sayfa yenile ,mesajı yollamak için bekle.daraltıyor insanı.Son günlerde nedense buraya yazmak zor geliyo artık bana, face de her şey daha hızlı ilerliyor ya buranın yavaş çalışıyor olması bana bıkkınlık veriyor:80::80::80::126::126::126:
Kizlar dis doktuna gittim yamuk yamuk konusyorum yaa..gitmedii turlu uyusukluk..bide sanki duzgun yapmadimi ne( offf yeni bi doktora gittim cok tatli guler yuzluydu de bakalim..biraz zaman gecsinde belki degisir fikrim dönerim doktoruma
Aksam icin yemegivardi broccoli ama ev ahalisi icin börek ve kek yaptim ve ögle yemegine yedim birer dilim:18:
Böregede kekede hic yag koymadim..börek kuru kuru oldu ama yinede peynir li iyiydi...kek zaten yagsizda guzel oluyor
Gecen yillarda koglumun okulu icin kek yapmistim ..kek cok guzel olmustu..orada bir dilim aldim .. Goruntu muhtesem tat yavan..sonra jeton dustu gram yag koymamisim..herkes iyi iste fln demisti..yavan oluyor ama insanida kandiriyor kotu bi tadi olmuyo..tavsiye ederim bu arada
sanki bu ara hepimiz aynı durumdayız.kk yeni bir yazım şekli geliştirse.sayfa yenile ,mesajı yollamak için bekle.daraltıyor insanı.
geçmiş olsun canım.ilacın etkisi geçince anlarsın nasıl olduğunu.börek yağsız,pek olur gib gelmiyor ama kek güzel oluyor.bende cevizli yapıyorum,bayılıyorum
Geçmiş olsun Ferhancım.
Karperden başka alternatif olmuyo iş yerinde, evden taşımam lazım eskisi gibi. Wasa ya geri dönmeliyim galiba :))))
2 yemek kaşığı yağ koy canım:)) Ben 1 kg sebze pişirirken bu kadar koyuyorum, senin kek te bence bu kadarcık yağı hakediyor
Kötü bir menü ama sınavlar bitince yoluna girer gibi geliyor. Başarılar
çok kötü.haticenin dediği gibi sınavlardan sonra düzelir inşallah.yarın başarılar.
başarılar canımm umarım süpper geçer.. bu arada menünün kçtü olduğunu bi de ben söyliiiiimmm
bence de çiğ badem deniiiirr bildik miiii
ayy benim de dünden beri şiş,bugün dünkinden 700 gr fazla çıktım diyetimi de bozmadım ama.... pazar gününe bekliyorum ama sürpriz yapmasınn..tabii rüyamdaki gibi 7 aylık gebe değilsem
evet düzelicekk insallahh :)))kötü menü olmuş
Kizlar öğlenden sonra bi uykum geldi uyumusum. 3 e kadar ve hala uykum varrr
Bu aralar çok uyuyorumm
Yorgunum belki sonbahardandir yada grip olucammm :44:
Başımda agriyo offff
haklısın yasemin ne diyeyim.Zeynep burası çok ıssızlaştı yaaaaa:18::18::18::18::18:
bebek ihtimali var mıKizlar öğlenden sonra bi uykum geldi uyumusum. 3 e kadar ve hala uykum varrr
Bu aralar çok uyuyorumm
Yorgunum belki sonbahardandir yada grip olucammm :44:
Başımda agriyo offff
bu arada boy kilo oranı hesaplama ve endeksi yaptım endeksin sonucu boyuma göre kilom şişmanlık sınırında değil normal ve risk yok ama orana göre 7 kilo fazlam var ama ben 57 olsun diye onu 8 kilo yaptım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?