Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel şeyler yapmışsın öyle. Havuçlu kekide sigara böreğinide çok severim. Sende pek hamaratmışsın maşallah. Bir dahakine bana gelirkende yap taam mı Ayrıca 2 sigara böreği ile kurtarmışsın,iyisin

bu haftada böyle deniyorum ama sabah iyi sonuçlarını gördüm. 52 ydim. yarına kadar sence 54 leri görürmüyüm

çokmu olmuş yaa

:))) kilona göre cok tabi cicimm ekmek coktu..ara da salata aksam yemeginden sonra sigara böregi:) yani kilon dusuk oldugu icin "bence" cok:)

kaptancım ayın 15 i geçti ama bis hala füçut ölçülerimisi almadık.

yatmadan aklıma geliyor sonra unutuyordum.yarın sabah yazalım ölçüleri,olur mu?

neden acaba:44:

arnica bora güzel

Ya beni ölcü listesinden cikarin arkadaslar..ilk olurkende mizirdanmistim hatirlarsaniz..sonrakinde de vermemistim zaten
Hem tik oynama yok neredeyse:/

Ayy romantikim benim..uyumlummm,anlayislimmm,,akillimm

Sabah: 1 simit 1 karper 1 şekersiz çay

Öğle: 1 tane hamburger(çocuk menüsünün), 1 zero

Akşam: yemek geç oldu azcık, pilav üstü kuru yarım porsiyon, turşu

Su bolca
Kalvede bolca
Spor yok

Su bolca
Kalvede bolca
Spor yok
afiyet olsun yasemin.zero

ferhan sen bilirsin canım.bende de pek değişiklik yok zaten.

yaseminin söylediği sitede kaloriyi tekrar hesapladı 1470 ten 1260 a düşürdü kilo düştükçe kalori düşecek dedi.

Son günlerde nedense buraya yazmak zor geliyo artık bana, face de her şey daha hızlı ilerliyor ya buranın yavaş çalışıyor olması bana bıkkınlık veriyor:80::80::80::126::126::126:

Kizlar dis doktuna gittim yamuk yamuk konusyorum yaa..gitmedii turlu uyusukluk..bide sanki duzgun yapmadimi ne ( offf yeni bi doktora gittim cok tatli guler yuzluydu de bakalim..biraz zaman gecsinde belki degisir fikrim dönerim doktoruma

Aksam icin yemegivardi broccoli ama ev ahalisi icin börek ve kek yaptim ve ögle yemegine yedim birer dilim:18:
Böregede kekede hic yag koymadim..börek kuru kuru oldu ama yinede peynir li iyiydi...kek zaten yagsizda guzel oluyor

Gecen yillarda koglumun okulu icin kek yapmistim ..kek cok guzel olmustu..orada bir dilim aldim .. Goruntu muhtesem tat yavan..sonra jeton dustu gram yag koymamisim..herkes iyi iste fln demisti..yavan oluyor ama insanida kandiriyor kotu bi tadi olmuyo..tavsiye ederim bu arada

Su bolca
Kalvede bolca
Spor yok

Afiyet olsun canim..su karperden vazgecseniz artik canimcimm beyaz peynir yiyin yada krem peynir bile o karperden daha az yagli

Tesekkür ederim zeynebimmm

Son günlerde nedense buraya yazmak zor geliyo artık bana, face de her şey daha hızlı ilerliyor ya buranın yavaş çalışıyor olması bana bıkkınlık veriyor:80::80::80::126::126::126:

Aaaaaaa

sanki bu ara hepimiz aynı durumdayız.kk yeni bir yazım şekli geliştirse.sayfa yenile ,mesajı yollamak için bekle.daraltıyor insanı.

geçmiş olsun canım.ilacın etkisi geçince anlarsın nasıl olduğunu.börek yağsız,pek olur gib gelmiyor ama kek güzel oluyor.bende cevizli yapıyorum,bayılıyorum

Süt yogurt ve su koydum :)) su koyunca aslinda citir omaz mi yanlismi dusundum tamam yag olunca citir olurda:)aman iste
Yiyebilmek icin öyle yaptim :))) ben yapinca yemeden duramiyorum

Geçmiş olsun Ferhancım.

Karperden başka alternatif olmuyo iş yerinde, evden taşımam lazım eskisi gibi. Wasa ya geri dönmeliyim galiba :))))

2 yemek kaşığı yağ koy canım:)) Ben 1 kg sebze pişirirken bu kadar koyuyorum, senin kek te bence bu kadarcık yağı hakediyor

Hehehehe bi suru yazdim yasemincim..sonra baktim kendi bildigim isimleriyle kalorilerine. Ayniymis
Böyle minik paketlenmis peynirler var :) ay ben markete gidince saatlerce peynir reyonlarinda takiliyorum..böyle paketli is yerinede gider okullarada..

Bak bak bana bak smdi cremle ayni ciktiya karper,,beyaz peynire kasara dondum :)) ama var var cok alternatif var :)

Kötü bir menü ama sınavlar bitince yoluna girer gibi geliyor. Başarılar

evet cok cok kötü biliyorum ama sınavlar düzenimi bozdu bazen sabaha kadar calsııyorum mecburen gece bişiler atıstırıyorum en son 65.2 ydim 400 gr aldım 65.6 oldum (

çok kötü.haticenin dediği gibi sınavlardan sonra düzelir inşallah.yarın başarılar.

insallah düzelicek son sınavım kaldı o da yarın

biliyorum biliyorum sınavlardan sonra düzene giricem insallah :))

kötü menü olmuş
evet düzelicekk insallahh :)))

Kizlar öğlenden sonra bi uykum geldi uyumusum. 3 e kadar ve hala uykum varrr
Bu aralar çok uyuyorumm
Yorgunum belki sonbahardandir yada grip olucammm :44:
Başımda agriyo offff

bu arada boy kilo oranı hesaplama ve endeksi yaptım endeksin sonucu boyuma göre kilom şişmanlık sınırında değil normal ve risk yok ama orana göre 7 kilo fazlam var ama ben 57 olsun diye onu 8 kilo yaptım :))

Bu aralar çok uyuyorumm
Başımda agriyo offff

havalar yapıyooo gripte salgınmıss ya bende yeni yeni kurtuluyorummm dikkat et c vitamini takviyesi yapp kendine

Zeynep burası çok ıssızlaştı yaaaaa:18::18::18::18::18:
haklısın yasemin ne diyeyim.
Bu aralar çok uyuyorumm
Başımda agriyo offff
bebek ihtimali var mı

bu arada boy kilo oranı hesaplama ve endeksi yaptım endeksin sonucu boyuma göre kilom şişmanlık sınırında değil normal ve risk yok ama orana göre 7 kilo fazlam var ama ben 57 olsun diye onu 8 kilo yaptım :))

rahat ettiğin kilo için uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…