Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kiz bi dilimcik kiiiizzzzzz 2 dilim ekmek yedim sayi evr sabahta yok ekmek

Yo yo cok degil guzel olmus ta demek oglen yemeginde yoktu protein,,yiyememissin :/.. Ama menu guzel yarin guzel sonuc alirsin canim

Bugünkü menüm

Sabah
1 pogaca
1 kknın yarısı peynir
1'er dilim domates salatalık
1 hindi füme

Öğle
yok

Akşam
14 tane hamsi
yagsız salata
bir dilim ekmek

Afiyet olsun oglen olmasada kotu gorunmuyo

Ya zeynebim yaaa ekmek gibiydi zaten ama kek guzeldi :)) napimyaaa regl zamaninda

Herkesee cookkk tesekkür ederimm :))

Artık uyumaya gidiyorum Allah'ın izniyle yarında son sınavımı verip kurtuluyorummm.. Bundan sonra daha sık burdayım eyvah :)))) herkese iyi geceler inşallahhh her gecen günümüz bir öncekinden daha güzel olurrrr yarın görüşürüzzz :)

***13. TAKIM 284. ETAP ***

cumbo (63 / / / % )
_ferdici_ ( 66.3 / / / % )
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) .
Kbra23 ( 68.2 / / / % )
goncagulll ( 72.7/ /0 / %0 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / // % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
pia ( 65.2/ / / % )
UZAYIM ( 63.3 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ / / %)
lafraise(66.4/ / /% )yeni üye.(giriş tarihi 14.11.2012.başlangıç kilosu:66.4 hedef:57)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

bakın bakalım,eksik kusur var mı:44:

Son düzenleme:

canım senin başlangıç kilon ve hedefin neydi?hemen yazar mısın?

hedefimde 57 inşallah tabi :)

Dilekcim aklima gelmisken gecen sen face i sormustun..grubu banu yanilimpida kurmustu..o alabiliyor galiba sadece

Es gecmis olmayalim)

Reglimdeki gecikmeden dolayi hic umitli degilim zeynepcim ama fazlada cikmam..hic tartilmadim bu hafta ici..sikinti stresten aklima bile gelmedi

Ben simdi su 3 idoits filmini izliycem bakalim

Gecen o khani izledim ..yani guzel tarflari b
Vardida gereginden fazla uzatmislar,,sikildim acikcasi
Birazda kilise geldi..benim ilk izledigim hint filmi blackti...benim hayatimin en etkileyici filmlerinden biriydi..bu khan siradan geldi
Bunuda izliycem baska boliwood filmi yok :)) gerci hep onyargili olduklariman feci tokat yedim ..iran sinemasi gibi :))
Neyse bana iyi seyirler yamadan bi ugrarim mucmuc

ilk olanı alıcaz.yarın bildireceksin kilonu unutma.sabah erkenden.yoksa bu 65.5 i yarın için kabul edeceğim.

tamam yarın sabah okula gitmeden yazarım sabah 7de buraya yazıcam değil mi mesaj falan değil bide yüzde hesaplamayı ben yapıyorum değil mi onu nasıl yapıcam

3 idiot 3 saat sürüyor kız,uykun gelmicek mi?kahaani yi beyenmediğine üzüldüm iyi seyirler.

tamam yarın sabah okula gitmeden yazarım sabah 7de buraya yazıcam değil mi mesaj falan değil bide yüzde hesaplamayı ben yapıyorum değil mi onu nasıl yapıcam

sabah evden çıkmadan yazarsın.ne kadar erken okadar iyi.yüzdeyi biz hesaplarız.ama kısaca özetleyeyim genede.
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
fark:0.9
66.4 te 0.9 ise 100 de kaçtır deyip 0.9*100=90 ,90/66.4=1.36 işlemleriyle sonucu bulluyoruz.ok

Sınavın güzel geçer inşallah. Ne güzel dilekler böyle

Canım ellerine sağlık.Bu arada yeni üyenin giriş tarihini yazmak zorunda değilsin. Yeni üye.Hedef 57 yazman yeterli.

Evet canım Sabah geçen haftaki kilonu ve sabah tartıldığın kilonu yazman yeterli.Haftaya yüzdeyi hesaplamayı gösteririz.

sabah evden çıkmadan yazarsın.ne kadar erken okadar iyi.yüzdeyi biz hesaplarız.ama kısaca özetleyeyim genede.
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
fark:0.9
66.4 te 0.9 ise 100 de kaçtır deyip 0.9*100=90 ,90/66.4=1.36 işlemleriyle sonucu bulluyoruz.ok

tamam cok tesekküürr ederiiim yordumm sorularımlaaaa :)) iyi geceler

Sınavın güzel geçer inşallah. Ne güzel dilekler böyle

Evet canım Sabah geçen haftaki kilonu ve sabah tartıldığın kilonu yazman yeterli.Haftaya yüzdeyi hesaplamayı gösteririz.

Amiinnn insallahhh cok tesekkürrrr ederimm :))

tamamdır yarın sabah cıkmadan ilk işim buraya yazmak olucakk iyi geceler :)

Son düzenleme:
hatice sayfayı nası 5000 lerde ayarlıyorsun sen?merak ettim
Kullanıcı kontrol paneli- Hesabım-seçenekleri düzenle sonra yanda konu görünüm seçenekleri yazıyor ordan gösterilecek en fazla mesaj sayısı yazan yerden 20 mesajı işaretleyip kaydedersen bir sayfada 20 mesaj görünür. Yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…