Canım benim teşekkür ederim.yARDIMSEVER MELEĞİMİZ BİZİMSanırım bir anlıktı şimdi düzeldi.
Afiyet olsun canım.Hayırdır çocuk menüsü takılıyoruz
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
İyi dersler canım benim. Bu arada siz neden 1100. sayfalardasınız. Ben ayarlardan düzenleme yazdım. Bir sayfada çok mesaj görünüyor ve ben 5000. sayfalardayım.Sende yap
Yağsız diye götürdün dimiiiii . Yağı yokta un ve şekerde mi yok. Götürün götürün
menüm
sabah : 1 yımırta, 1 kk peynir
ara: 1 nescafe
öğle: yulaf kepeğinden dukan krep, çay
ara: tek şekerli türk kahvesi
akşam: 4-5 tane kuşbaşı kavurma, 3 köfte (yağsız teflonda) 1 kk peynir, 1 ttalı kaşığı salça
yavvv akşam çok yemişim gibi geldiii
1.5 lt su
Bugünkü menüm
Sabah
1 pogaca
1 kknın yarısı peynir
1'er dilim domates salatalık
1 hindi füme
Öğle
yok
Akşam
14 tane hamsi
yagsız salata
bir dilim ekmek
afiyet olsun.börekler,kekler ooohhhh.diğer öğünlerle dengelenmiş.
çok değil.afiyet olsun.
poğaça çok diyecektim,öğlen yememişsin.afiyet olsun.
ne yedin hatice?kız sen kaptanlıktan istifa edeli daha çok yiyorsun sanki.
Herkesee cookkk tesekkür ederimm :))
Artık uyumaya gidiyorum Allah'ın izniyle yarında son sınavımı verip kurtuluyorummm.. Bundan sonra daha sık burdayım eyvah :)))) herkese iyi geceler inşallahhh her gecen günümüz bir öncekinden daha güzel olurrrr yarın görüşürüzzz :)
***13. TAKIM 284. ETAP ***
cumbo (63 / / / % )
_ferdici_ ( 66.3 / / / % )
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) .
Kbra23 ( 68.2 / / / % )
goncagulll ( 72.7/ /0 / %0 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / // % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
pia ( 65.2/ / / % )
UZAYIM ( 63.3 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ / / %)
lafraise(66.4/ / /% )yeni üye.(giriş tarihi 14.11.2012.başlangıç kilosu:66.4 hedef:....)
13.TAKIM ORTALAMASI: %
bakın bakalım,eksik kusur var mı:44:
buraya geldiğimde 66.4 tüm su an 65.5 im hedefim 57 hangisi gecerli olur bilmiyorum
ilk olanı alıcaz.yarın bildireceksin kilonu unutma.sabah erkenden.yoksa bu 65.5 i yarın için kabul edeceğim.
3 idiot 3 saat sürüyor kız,uykun gelmicek mi?kahaani yi beyenmediğine üzüldümDilekcim aklima gelmisken gecen sen face i sormustun..grubu banu yanilimpida kurmustu..o alabiliyor galiba sadece
Es gecmis olmayalim)
Reglimdeki gecikmeden dolayi hic umitli degilim zeynepcim ama fazlada cikmam..hic tartilmadim bu hafta ici..sikinti stresten aklima bile gelmedi
Ben simdi su 3 idoits filmini izliycem bakalim
Gecen o khani izledim ..yani guzel tarflari b
Vardida gereginden fazla uzatmislar,,sikildim acikcasi
Birazda kilise geldi..benim ilk izledigim hint filmi blackti...benim hayatimin en etkileyici filmlerinden biriydi..bu khan siradan geldi
Bunuda izliycem baska boliwood filmi yok :)) gerci hep onyargili olduklariman feci tokat yedim ..iran sinemasi gibi :))
Neyse bana iyi seyirler yamadan bi ugrarim mucmuc
tamam yarın sabah okula gitmeden yazarım sabah 7de buraya yazıcam değil mi mesaj falan değil bide yüzde hesaplamayı ben yapıyorum değil mi onu nasıl yapıcam
Sınavın güzel geçer inşallah. Ne güzel dilekler böyleHerkesee cookkk tesekkür ederimm :))
Artık uyumaya gidiyorum Allah'ın izniyle yarında son sınavımı verip kurtuluyorummm.. Bundan sonra daha sık burdayım eyvah :)))) herkese iyi geceler inşallahhh her gecen günümüz bir öncekinden daha güzel olurrrr yarın görüşürüzzz :)
Canım ellerine sağlık.Bu arada yeni üyenin giriş tarihini yazmak zorunda değilsin. Yeni üye.Hedef 57 yazman yeterli.***13. TAKIM 284. ETAP ***
cumbo (63 / / / % )
_ferdici_ ( 66.3 / / / % )
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) .
Kbra23 ( 68.2 / / / % )
goncagulll ( 72.7/ /0 / %0 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / // % )
nurgulguney ( 55.5 / / / % )
pia ( 65.2/ / / % )
UZAYIM ( 63.3 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ / / %)
lafraise(66.4/ / /% )yeni üye.(giriş tarihi 14.11.2012.başlangıç kilosu:66.4 hedef:57)
13.TAKIM ORTALAMASI: %
bakın bakalım,eksik kusur var mı:44:
Evet canım Sabah geçen haftaki kilonu ve sabah tartıldığın kilonu yazman yeterli.Haftaya yüzdeyi hesaplamayı gösteririz.tamam yarın sabah okula gitmeden yazarım sabah 7de buraya yazıcam değil mi mesaj falan değil bide yüzde hesaplamayı ben yapıyorum değil mi onu nasıl yapıcam
tamam yarın sabah okula gitmeden yazarım sabah 7de buraya yazıcam değil mi mesaj falan değil bide yüzde hesaplamayı ben yapıyorum değil mi onu nasıl yapıcam
sabah evden çıkmadan yazarsın.ne kadar erken okadar iyi.yüzdeyi biz hesaplarız.ama kısaca özetleyeyim genede.
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.5
fark:0.9
66.4 te 0.9 ise 100 de kaçtır deyip 0.9*100=90 ,90/66.4=1.36 işlemleriyle sonucu bulluyoruz.ok
Sınavın güzel geçer inşallah. Ne güzel dilekler böyle
Evet canım Sabah geçen haftaki kilonu ve sabah tartıldığın kilonu yazman yeterli.Haftaya yüzdeyi hesaplamayı gösteririz.
Kullanıcı kontrol paneli- Hesabım-seçenekleri düzenle sonra yanda konu görünüm seçenekleri yazıyor ordan gösterilecek en fazla mesaj sayısı yazan yerden 20 mesajı işaretleyip kaydedersen bir sayfada 20 mesaj görünür. Yap bakalımhatice sayfayı nası 5000 lerde ayarlıyorsun sen?merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?