teşekkürederim. sana gelirken daha neler neler yaparım. bu neki bir saat vaktim vardı bunları yaptım. bide evde doru düzgün olmayınca her malzeme olmuyo en sıkıxcı yanı o. bi eksik içinde markete bakkala gidilmiyo. başkasından isteme huyumda yok (kayınvalidem, komşum) sorma ya hala gözümün önünde közlemiş patatesten kumpir yapmışlar offf offf.Ne güzel şeyler yapmışsın öyle. Havuçlu kekide sigara böreğinide çok severim. Sende pek hamaratmışsın maşallah. Bir dahakine bana gelirkende yap taam mıAyrıca 2 sigara böreği ile kurtarmışsın,iyisin
evet bugünkü tartıdan sonrada çok yemiş olduğumu farkettim :))) ölçü alma işini zaten zorunlu hale getirmek için böyle yaptık mesela ben böle bi sistem olmaölçü almak aklıma gelmez sen yapıyomuşsun madem zaten gerek yok.:))) kilona göre cok tabi cicimm ekmek coktu..ara da salata aksam yemeginden sonra sigara böregi:) yani kilon dusuk oldugu icin "bence" cok:)
Ya beni ölcü listesinden cikarin arkadaslar..ilk olurkende mizirdanmistim hatirlarsaniz..sonrakinde de vermemistim zaten
Hem tik oynama yok neredeyse:/
afiyet olsun. turşu tuzlu olduğu için ödem yapma özelliği var bilyosun dimi. kışda geldi sofralarımızın vazgeçilmezi olucak napıcassSabah: 1 simit 1 karper 1 şekersiz çay
Öğle: 1 tane hamburger(çocuk menüsünün), 1 zero
Akşam: yemek geç oldu azcık, pilav üstü kuru yarım porsiyon, turşu
Su bolca
Kalvede bolca
Spor yok
aaaa yağsız kekmi hemen denemem lazım :))) akşam denim bakim. bide bişeyi sorucam yaa hani milföy hamuru varya onun bi tanesinin sade olanının tabi kalorisi ne kadardır. yada normal böğreklere göre dahamı iyidir.Kizlar dis doktuna gittim yamuk yamuk konusyorum yaa..gitmedii turlu uyusukluk..bide sanki duzgun yapmadimi ne( offf yeni bi doktora gittim cok tatli guler yuzluydu de bakalim..biraz zaman gecsinde belki degisir fikrim dönerim doktoruma
Aksam icin yemegivardi broccoli ama ev ahalisi icin börek ve kek yaptim ve ögle yemegine yedim birer dilim:18:
Böregede kekede hic yag koymadim..börek kuru kuru oldu ama yinede peynir li iyiydi...kek zaten yagsizda guzel oluyor
Gecen yillarda koglumun okulu icin kek yapmistim ..kek cok guzel olmustu..orada bir dilim aldim .. Goruntu muhtesem tat yavan..sonra jeton dustu gram yag koymamisim..herkes iyi iste fln demisti..yavan oluyor ama insanida kandiriyor kotu bi tadi olmuyo..tavsiye ederim bu arada
kaaaşşaarrmııııı haaayyııırrrrr :))))) ben sütaşın süzme peynirini kullanıyorum tadı hoşuma gidiyo yada tulum beyaz peyniri sevmiyorum. bi kaç gün önce markette isli peyniri die bişe gördüm aldım meraktan hemde koca bi halkaydı kaşar gibi çok kötü gerçekten isliymiş yaa :)))))Hehehehe bi suru yazdim yasemincim..sonra baktim kendi bildigim isimleriyle kalorilerine. Ayniymis
Böyle minik paketlenmis peynirler var :) ay ben markete gidince saatlerce peynir reyonlarinda takiliyorum..böyle paketli is yerinede gider okullarada..
Bak bak bana bak smdi cremle ayni ciktiya karper,,beyaz peynire kasara dondum :)) ama var var cok alternatif var :)
hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz bende adet felan zamanın geçtiyse test yap hihihihiiiiiKizlar öğlenden sonra bi uykum geldi uyumusum. 3 e kadar ve hala uykum varrr
Bu aralar çok uyuyorumm
Yorgunum belki sonbahardandir yada grip olucammm :44:
Başımda agriyo offff
menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin
2 lokma reçel
ara:1 neskafe
öğle:1 kepçe bezelye
2 kaşık yoğurt
akşam :1 tabakta pırasa ve taze fasulye
2 kaşık yoğurt
ara: mandalina
Selam kızlar...
Listemizi kontrol eder misiniz?
***5. TAKIM 284. ETAP ***
brave_ (72.9 / 72,9 / 0 / %0 )
Buffy26 (62 / 62/ 0 /%0 )
Funda08 (71,6 / 71,4 / 0.2/ %0,28 )
nehirim38 ( 76,5 / 73,9 / 2,6 / %0,43 ) (Yeni üye kilosu 6'ya bölündü, hedefi 65, takıma giriş kilosu 76,5)
PinkCherryBlossom (64,2) (İzinli)
Sweetlyy (73,2 / 73,4 / -0,2 / -%0,27 )
tunituni (73.9/ 73,8 / 0.1 / %0,14 )
5. TAKIM ORTALAMASI: %0,08
afiyet olsun sporunuda çok sevdim bende yürümek istiyorummmm fındık fıstık yiyerek fıstık gibi olucaksın dimiii seni senniiii~~~~~~~~menüm~~~~~~~~~
Sabah
07:00 1 fincan kahve 4 ceviz , 10 findik , 10 badem hepsi cigdi
9:30
1 bardak havuslu portakal suyuyla yulaf ruseymi:)
Ara
1 kk keci peyniri, 1 domates
Ögle
1 dilim yagsiz börek, 1 dilim yagsiz kek
Aksam
1 tabak yogurtlu brocckoli,,1 mandalina
Spor 1 saat yuruyus..bu ara havalar guzel
afiyet olsun bencede çok olmamış.gayet iyi.menüm
sabah : 1 yımırta, 1 kk peynir
ara: 1 nescafe
öğle: yulaf kepeğinden dukan krep, çay
ara: tek şekerli türk kahvesi
akşam: 4-5 tane kuşbaşı kavurma, 3 köfte (yağsız teflonda) 1 kk peynir, 1 ttalı kaşığı salça
yavvv akşam çok yemişim gibi geldiii
1.5 lt su
afiyet olsun bi öncekine göre çok çook iyi inş. bundan sorakilerden bundan iyi olurBugünkü menüm
Sabah
1 pogaca
1 kknın yarısı peynir
1'er dilim domates salatalık
1 hindi füme
Öğle
yok
Akşam
14 tane hamsi
yagsız salata
bir dilim ekmek
senindee canımmmHerkesee cookkk tesekkür ederimm :))
Artık uyumaya gidiyorum Allah'ın izniyle yarında son sınavımı verip kurtuluyorummm.. Bundan sonra daha sık burdayım eyvah :)))) herkese iyi geceler inşallahhh her gecen günümüz bir öncekinden daha güzel olurrrr yarın görüşürüzzz :)
Menüm :
sabah :
1 yumurta
1 /4 simit
1 dilim cavdarlı ekmek
peynir
domates
Ara:
1 avuç fıstık
ara :
nescafe
şimdi yine nescafe bi 2 3 tane içerm ders çalışcm çnkü
yemek yemeye vakit olmadı
yemekte istemyrm
nehirim38 in yüzdesi 0.57 çıkıyor sanırım.
nehirim38 in yüzdesi 0.57 çıkıyor sanırım.
Canım dişçideydim, şimdi geldim, kontrol ederim hemen***13. TAKIM 284. ETAP ***
cumbo (63 /62.4 /0.6 / % 0.95)
_ferdici_ ( 66.3 /67 /-0.7 /- % 1.06)
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Kbra23 ( 68.2 /68 /0.2 / % 0.29)
goncagulll ( 72.7/71.9 /0.8 / %0.37 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / 68/0/ %0 )
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /0.3 / %0.54 )
pia ( 65.2/64.8 /0.4 / %0.61 )
UZAYIM ( 63.3 /63.3 / 0/ %0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ 77.4/ -0.4/- %0.52)
lafraise(66.4/ 65.3/ 1.1 /% 1.65 )yeni üye.(başlangıç kilosu:66.4 hedef:57)
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.26
başakta hata yapmışım.kimse kontrol etmediği için ayrıca teşekkür ederim.
almamakta güzel.günaydıın
kilo bildirimi
geçen hafta:68
bu hafta:68
fark:0
bunada şükür.çok şişmiştim.
tebriklerGunayyydinn herkesee
Yuzde mi hesapladim ama simdi de buraya nasil yazacagimi bilmiyorum dun sormayi unutmusum 66.4 le basladim su an 65.3 um yuzdeside 1.65 oluyo
Herkese iyi gunler ben okula gidiyoorumm :))
tebrikederim çok iyigünaydın canlaaaar
geçen hafta 63 bu hafta 62.4
fark 0.6
yüzde % 0.95
vauuvvv ferhann veremiyorum derken atağa geçtin tebriklerGecen haftaki kilom 65,2
Bu hafta 64, 8
Fark 400gr
Yüzde %61
gayet iyi tebrik ederimgünaydın kızlar önceki kilom 72,700
bu hafta 71,900
giden 800 gr
yüzde 1.1
umarım doğru hesaplamışımdır
afiyet olsun. güzel olmuş aralarıda ekle menünedünkü menüm
(uzun zamandır yazmıyodum heyacanlandım)
sabah
2 dilim ekmek
krem peynir
1 minik kurabiye(içimdeki kurabiye canavarı geri döndü)
öğlen
1 kase sebze çorbası
etli patates
2 kaçık pilav
yarım kase hoşaf
akşam
1 kase sütlü nefsit
spor var, 3 lt su aralarda şekersiz çay
hep zerodan işte bunlar :)))))))) pazar günü yine tartıl bakalım ne çıkacak.Kızlar - deyim, hiç bu kadar uzun regl olmamıştım bu 4.gün(
geçen hafta:77
bu hafta:77.4
aradaki fark:-0.4
yüzde:-%0.52:18::18::18::18::18::18::18:
biz senle napalım biliyomusun bırakalım artık bu işleri :))) kilomuzu sabitleyip onu koruyalım olmuyo işte :))) hheheheee şaka şaka geçen ferkanın dediği gibi son kilololarda takıldık kaldık daha iyi asılmamız gerekiyo. annane gittiğinde alırmısın sence??Herkese GÜNAYDINLAR
Geçen hafta: 63.3
Bu hafta : 63.3
Giden: 0
Yüzde: % o
tebriklerrrGunaydınnn Kızlarrrrr .. :)
Gecen hafta : 68.2
Sımdı : 68
Gıden :0.2
%0.29
tmmnurgül bu akşam tüm takımların listesini de ben hazırlayıp konntrol edeceğim.bu akşam ölçü listesini hazırlayamayabilirm.hafta sonuda giremeyenler oluyor.siz hem burda paylaşın ,hemde bana mesaj atın ,bende hafta sonu listeyi hazırlayıp paylaşayım,olmaz mı?
nurgül bu ölçü listesinde çok ısrarcı gördüm seni, galiba iyi inceldin
Canım dişçideydim, şimdi geldim, kontrol ederim hemen
***13. TAKIM 284. ETAP ***
cumbo (63 /62.4 /0.6 / % 0.95)
_ferdici_ ( 66.3 /67 /-0.7 /- % 1.06)
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Kbra23 ( 68.2 /68 /0.2 / % 0.29)
goncagulll ( 72.7/71.9 /0.8 / %0.37 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / 68/0/ %0 )
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /0.3 / %0.54 )
pia ( 65.2/64.8 /0.4 / %0.61 )
UZAYIM ( 63.3 /63.3 / 0/ %0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ 77.4/ -0.4/- %0.52)
lafraise(66.4/ 65.3/ 1.1 /% 1.65 )yeni üye.(başlangıç kilosu:66.4 hedef:57)
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.26
başakta hata yapmışım.kimse kontrol etmediği için ayrıca teşekkür ederim.
önümüzdeki hafta çok sıkı asılmam lazım, akşam yemeklerini hafifleticem iyice sanırım. bana taktik veren olurmu ki
benim ilk başta aklıma gelen erken yemen, sebze ağırlıklı yemen geliyor. yada mısır gevreği falan light sütle. emzirdiğin için pek bişe bulamıyorum. yoksa meyveyle dyada salatayla geçiştir dicem.
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 çeri domates
2 zeytin
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
ara
1 mandelina
öğle
kremalı mantar çorbası
2 dilim tam takıllı ekmek
ara
1 mandelina
akşam
saat 5 te(kursa gitmeden önce 1 tost beyaz peynir domatesli)
kurstan geldikten sonra 9 da 1 dilim böğrek,5 sarma
afiyet olsun kurstan geldikten sonra yemeseydin eminim bugün tartıda daha az çıkardın. spor olayın ne durumda
hiç yapmıyorum yaa. hiç hemde. hareketde sıfır. sabah kalkıyorum giyinip servise biniyorum iş yerine giriyorum oturuyorum masa başına akşam 6da inip servise biniyorum, akşam evde inip eve çıkıyorum sonra hep oturuyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?