hımmmmmmmm tembel seni
ben bfite yazıldım ve çok memnunum 30 dak sürüyor çok zamanımı almıyo
Kızlar - deyim, hiç bu kadar uzun regl olmamıştım bu 4.gün(
geçen hafta:77
bu hafta:77.4
aradaki fark:-0.4
yüzde:-%0.52:18::18::18::18::18::18::18:
teşekkürederim. sana gelirken daha neler neler yaparım. bu neki bir saat vaktim vardı bunları yaptım. bide evde doru düzgün olmayınca her malzeme olmuyo en sıkıxcı yanı o. bi eksik içinde markete bakkala gidilmiyo. başkasından isteme huyumda yok (kayınvalidem, komşum) sorma ya hala gözümün önünde közlemiş patatesten kumpir yapmışlar offf offf.
evet bugünkü tartıdan sonrada çok yemiş olduğumu farkettim :))) ölçü alma işini zaten zorunlu hale getirmek için böyle yaptık mesela ben böle bi sistem olmaölçü almak aklıma gelmez sen yapıyomuşsun madem zaten gerek yok.
afiyet olsun. turşu tuzlu olduğu için ödem yapma özelliği var bilyosun dimi. kışda geldi sofralarımızın vazgeçilmezi olucak napıcass(( bu zero en son tarih attığımız 21.11 zero su dimi :)))
aaaa yağsız kekmi hemen denemem lazım :))) akşam denim bakim. bide bişeyi sorucam yaa hani milföy hamuru varya onun bi tanesinin sade olanının tabi kalorisi ne kadardır. yada normal böğreklere göre dahamı iyidir.
kaaaşşaarrmııııı haaayyııırrrrr :))))) ben sütaşın süzme peynirini kullanıyorum tadı hoşuma gidiyo yada tulum beyaz peyniri sevmiyorum. bi kaç gün önce markette isli peyniri die bişe gördüm aldım meraktan hemde koca bi halkaydı kaşar gibi çok kötü gerçekten isliymiş yaa :)))))
hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz bende adet felan zamanın geçtiyse test yap hihihihiiiiidüşünüyomusunuz çocuk.
afiyet olsun. reçel reçel dedik dayanamamışsın
afiyet olsun sporunuda çok sevdim bende yürümek istiyorummmm fındık fıstık yiyerek fıstık gibi olucaksın dimiii seni senniiii
afiyet olsun bencede çok olmamış.gayet iyi.
afiyet olsun bi öncekine göre çok çook iyi inş. bundan sorakilerden bundan iyi olur
senindee canımmm
cıkksss olmamışşşş
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 çeri domates
2 zeytin
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
ara
1 mandelina
öğle
kremalı mantar çorbası
2 dilim tam takıllı ekmek
ara
1 mandelina
akşam
saat 5 te(kursa gitmeden önce 1 tost beyaz peynir domatesli)
kurstan geldikten sonra 9 da 1 dilim böğrek,5 sarma
Canım ne yazık ki ben bu akşam sana yardım edemeyeceğim. Genel listede yapacaklarını biliyorsundur ama ben istersen yinede listeleyeyim.nurgül bu akşam tüm takımların listesini de ben hazırlayıp konntrol edeceğim.bu akşam ölçü listesini hazırlayamayabilirm.hafta sonuda giremeyenler oluyor.siz hem burda paylaşın ,hemde bana mesaj atın ,bende hafta sonu listeyi hazırlayıp paylaşayım,olmaz mı?
Canım neden senden kaynaklansın?Üzme kendini. Her zaman dereceye gireceğiz diye birşey yok.***13. TAKIM 284. ETAP ***
cumbo (63 /62.4 /0.6 / % 0.95)
_ferdici_ ( 66.3 /67 /-0.7 /- % 1.06)
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Kbra23 ( 68.2 /68 /0.2 / % 0.29)
goncagulll ( 72.7/71.9 /0.27 / %0.004 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / 68/0/ %0 )
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /0.3 / %0.54 )
pia ( 65.2/64.8 /0.4 / %0.61 )
UZAYIM ( 63.3 /63.3 / 0/ %0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ 77.4/ -0.4/- %0.52)
lafraise(66.4/ 65.3/ 1.1 /% 1.65 )yeni üye.(başlangıç kilosu:66.4 hedef:57)
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.22
kızlar 2 haftadır dökülüyoruz.benden mi kaynaklanıyor bu durum ya.çok üzülüyorum bu duruma
sizde bir kontrol edinde 5. takımla paylaşıp paylaşıma da ekliyeyim
Canım kusura bakma ben çıkmak zorunda kaldığım için gelip kontrol edemedim.***13. TAKIM 284. ETAP ***
cumbo (63 /62.4 /0.6 / % 0.95)
_ferdici_ ( 66.3 /67 /-0.7 /- % 1.06)
gurbet_dmr ( 85 / / / % ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Kbra23 ( 68.2 /68 /0.2 / % 0.29)
goncagulll ( 72.7/71.9 /0.8 / %0.37 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü.
mersinli42 ( 68 / 68/0/ %0 )
nurgulguney ( 55.5 /55.2 /0.3 / %0.54 )
pia ( 65.2/64.8 /0.4 / %0.61 )
UZAYIM ( 63.3 /63.3 / 0/ %0 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı.
yasminyaso ( 77/ 77.4/ -0.4/- %0.52)
lafraise(66.4/ 65.3/ 1.1 /% 1.66 )yeni üye.(başlangıç kilosu:66.4 hedef:57)
13.TAKIM ORTALAMASI: %0.26
başakta hata yapmışım.kimse kontrol etmediği için ayrıca teşekkür ederim.
Valla bilmiyorum canım.Dikkat etmeye çalışacağım ama annemin yaptıkları yemeklere de hayır demeyeceğimalmamakta güzel.
tebrikler
tebrikederim çok iyi
vauuvvv ferhann veremiyorum derken atağa geçtin tebrikler
gayet iyi tebrik ederimay sonuna kadar 1,9 veremeyebilirsin ama
afiyet olsun. güzel olmuş aralarıda ekle menüne
hep zerodan işte bunlar :)))))))) pazar günü yine tartıl bakalım ne çıkacak.
biz senle napalım biliyomusun bırakalım artık bu işleri :))) kilomuzu sabitleyip onu koruyalım olmuyo işte :))) hheheheee şaka şaka geçen ferkanın dediği gibi son kilololarda takıldık kaldık daha iyi asılmamız gerekiyo. annane gittiğinde alırmısın sence??
21 22 yasemine değilmiydi ben ona gönderdimbugünüde yaseminemi atayım
süpperrrr o kadar aç kaldığına değmiş.. tebrikler..Kilo bildirimi
geçen hafta 66.4
bu hafta 65.3
fark 1.1
yüzde % 1.65
:))))
aldım galiba derken vermişsin tebrikler canımmmGecen haftaki kilom 65,2
Bu hafta 64, 8
Fark 400gr
Yüzde %61
tebrikler harika vermişsingünaydın kızlar önceki kilom 72,700
bu hafta 71,900
giden 800 gr
yüzde 1.1
umarım doğru hesaplamışımdır
afiyet olsun güzel olmuşdünkü menüm
(uzun zamandır yazmıyodum heyacanlandım)
sabah
2 dilim ekmek
krem peynir
1 minik kurabiye(içimdeki kurabiye canavarı geri döndü)
öğlen
1 kase sebze çorbası
etli patates
2 kaçık pilav
yarım kase hoşaf
akşam
1 kase sütlü nefsit
spor var, 3 lt su aralarda şekersiz çay
o da güzel canımmmHerkese GÜNAYDINLAR
Geçen hafta: 63.3
Bu hafta : 63.3
Giden: 0
Yüzde: % o
tebrikler...Gunaydınnn Kızlarrrrr .. :)
Gecen hafta : 68.2
Sımdı : 68
Gıden :0.2
%0.29
inşallah haftaya 54 olacaksınnnnkilo bildirim yapıp kaçıyorum kahvaltıdan sonra gelirim. kısır döngü yaaa
geçen hafta 55,5
bu hafta 55,2
giden : 0,3
fark 0,54
afiyet olsun canımm,dünkü menüm
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 çeri domates
2 zeytin
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
ara
1 mandelina
öğle
kremalı mantar çorbası
2 dilim tam takıllı ekmek
ara
1 mandelina
akşam
saat 5 te(kursa gitmeden önce 1 tost beyaz peynir domatesli)
kurstan geldikten sonra 9 da 1 dilim böğrek,5 sarma
ne kadarlık bebişin canım..bende akşamları nesfit yemeği düşünüyorum zaten hep light sütle yerim. tabi annem yakaladımı zorluyorda zorluyor. emzirme olayıma gelince iyice azaldı günde 4 defa ondada az geliyor zaten
Kızlar bugünkü mesaj sayım 6. Hepinizi öpüyorum.Kendinize çooook iyi bakın. 1 hafta sonra görüşürüz.
Çoğunluk oluşmamıştı ondan bekledim bu saate kadar
21-22 Kasım mesaj sayıları & spor aşağıdaki gibidir;
lafraise 5- 12-
goncagulll 6+ 17+
mersinli42 17- 26-
nurgulguney 22- 19-
Pia 16- 18+
UZAYIM 14- 12-
yasminyaso 19- 18-
Bugün yarın ferdici(Semine) ye :)))
ne kadarlık bebişin canım..
güle güleeee bizi unutmaaaaaaa
Mesajlar yasemine
Ya kizlar asure iyiki yarin ben cok seviyorum cunku ve yari sadece asure Emeyi planliyorum..cumaya kadar toparlanilir :)
Yarin herkestoplanir ve aksam asure yenir bizde :))) ama ben öglen basliycam hatta sabah ama pismez y
O gun doyayim da sonraki gunlerde yemiyeyim yoksa gunlerce yiyebilirim
çoğunluk oluşmamıştı ondan bekledim bu saate kadar
21-22 kasım mesaj sayıları & spor aşağıdaki gibidir;
lafraise 5- 12-
goncagulll 6? 17?
Mersinli42 17- 26-
nurgulguney 22- 19-
pia 16- 18+
uzayım 14- 12-
yasminyaso 19- 18-
ferrhhaannnn bende gelim mi nüttffeeennn yaaa bende çok seviyorum aşureyi hem bak bol bol dua ederim. cumartesi pazar avrupa yakasında olucaz arkadaşımda bide dersane var yapamıcam haftaya kaldı. mahalleye girince bakıyorum daha kimse yapmamış hamile olsam düşürürdüm yaa. :))))
Genelde 3 günde tamamen bitip kurtulmuş olurumRegl zamaninda normal canim da uzun derken? Kac gun regl oluyosun?
Benim yillar öncelerinin bile ölcüsü duruyor..esela yillar önce ki kilolarla bile ölcumu karsilastirabliyorum..ayni kilo ama daha genis yada daha dar gibi..
Yagsiz kek sekeride az kyuyorum kandiriyor insani sadece tadi biraz yavan oluyor yoksa normal kek yani:)) isli peynir isli balik bende isli herseyi severim :)) birde küflü peynir var..onuda esm cok sever..bana agir geliyor..süz,e peynir en sagliklisi bence..kasar diyince cok cesit varya az yagli tercih etmek lazim..benhe beyaz peynir istiyorum ama burda cok bulamiyorum ..yabanci marketlerde he hazir ambalaj turk matketlerdede kutularda ben böyle bi peynircim olsa pazardan gidip alsam taze taze. Az az haftalik :)
Ähaha. Olucaksam fistik gibi yiyim de hic sanmiyorum
Nurgüüüüüüülllll
Reglin mi geliyo nedir?
ZEYNEP cimmmmmmm öyle dusunme lütfen..ne alaka..hep inisler cikislar oluyor halimizde..daha ilk haftamiz..sende alisirsin..hem cok iyiyiz bence canim cunku cogumuzun cok vericek kilosu yok..kardes tamimizin sortalamasi da kötü..hep oluyor ve oucaktirda canim...hic kendini üzme:13:
Ben gırıp. Lısteyı kontrol edemedm kusura bakma zeynep ..
Yrn snvm. Vr arkdslrm bzde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?