Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar - deyim, hiç bu kadar uzun regl olmamıştım bu 4.gün(
geçen hafta:77
bu hafta:77.4
aradaki fark:-0.4
yüzde:-%0.52:18::18::18::18::18::18::18:

Regl zamaninda normal canim da uzun derken? Kac gun regl oluyosun?

Benim yillar öncelerinin bile ölcüsü duruyor..esela yillar önce ki kilolarla bile ölcumu karsilastirabliyorum..ayni kilo ama daha genis yada daha dar gibi..

Yagsiz kek sekeride az kyuyorum kandiriyor insani sadece tadi biraz yavan oluyor yoksa normal kek yani:)) isli peynir isli balik bende isli herseyi severim :)) birde küflü peynir var..onuda esm cok sever..bana agir geliyor..süz,e peynir en sagliklisi bence..kasar diyince cok cesit varya az yagli tercih etmek lazim..benhe beyaz peynir istiyorum ama burda cok bulamiyorum ..yabanci marketlerde he hazir ambalaj turk matketlerdede kutularda ben böyle bi peynircim olsa pazardan gidip alsam taze taze. Az az haftalik :)

Ähaha. Olucaksam fistik gibi yiyim de hic sanmiyorum

Nurgüüüüüüülllll
Reglin mi geliyo nedir?

ZEYNEP cimmmmmmm öyle dusunme lütfen..ne alaka..hep inisler cikislar oluyor halimizde..daha ilk haftamiz..sende alisirsin..hem cok iyiyiz bence canim cunku cogumuzun cok vericek kilosu yok..kardes tamimizin sortalamasi da kötü..hep oluyor ve oucaktirda canim...hic kendini üzme:13:

Canım ne yazık ki ben bu akşam sana yardım edemeyeceğim. Genel listede yapacaklarını biliyorsundur ama ben istersen yinede listeleyeyim.
1. Ortalamalara göre 1.,2. diye derecelendireceksin.
2. Sonra tüm grupları tarayıp ortalaması en yüksek olan kişileri belirleyip bireysel dereceyi hazırlayacaksın. Zaten sonuç listesinde hepsi görünüyor. Sonuç listesi sayfasında normal mesaj yazılmıyor. Ek bilgi olsun. Kafana birşey takılırsa paylaşım alanında sor yardımcı olan olacaktır.Sen yaparsın

Canım neden senden kaynaklansın?Üzme kendini. Her zaman dereceye gireceğiz diye birşey yok.

Canım kusura bakma ben çıkmak zorunda kaldığım için gelip kontrol edemedim.
Başak ta kilosunu 3 e böldük yazman doğru ancak 3 e bölünce 0.27 çıkıyor. 0.8 yerine 0.27 yazmalıydın.Böyle yapmanda doğru .O zaman yüzdesi 3 e bölündü yazarsan daha doğru olur.
goncagulll ( 72.7/71.9 /0.27 / %0.37 )281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 3 e bölündü
veya
.
goncagulll ( 72.7/71.9 /0.27 / %0.37 )
281.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 3 e bölündü
veya
Valla bilmiyorum canım.Dikkat etmeye çalışacağım ama annemin yaptıkları yemeklere de hayır demeyeceğim

Mesajlar yasemine

Ya kizlar asure iyiki yarin ben cok seviyorum cunku ve yari sadece asure Emeyi planliyorum..cumaya kadar toparlanilir :)
Yarin herkestoplanir ve aksam asure yenir bizde :))) ama ben öglen basliycam hatta sabah ama pismez y

O gun doyayim da sonraki gunlerde yemiyeyim yoksa gunlerce yiyebilirim

Kızlar bugünkü mesaj sayım 6. Hepinizi öpüyorum.Kendinize çooook iyi bakın. 1 hafta sonra görüşürüz.

Çoğunluk oluşmamıştı ondan bekledim bu saate kadar
21-22 Kasım mesaj sayıları & spor aşağıdaki gibidir;

lafraise 5- 12-
goncagulll 6? 17?
mersinli42 17- 26-
nurgulguney 22- 19-
Pia 16- 18+
UZAYIM 14- 12-
yasminyaso 19- 18-

Kilo bildirimi
geçen hafta 66.4
bu hafta 65.3
fark 1.1
yüzde % 1.65
:))))
süpperrrr o kadar aç kaldığına değmiş.. tebrikler..
Gecen haftaki kilom 65,2

Bu hafta 64, 8

Fark 400gr

Yüzde %61
aldım galiba derken vermişsin tebrikler canımmm
günaydın kızlar önceki kilom 72,700
bu hafta 71,900
giden 800 gr
yüzde 1.1
umarım doğru hesaplamışımdır
tebrikler harika vermişsin
afiyet olsun güzel olmuş
Herkese GÜNAYDINLAR
Geçen hafta: 63.3
Bu hafta : 63.3
Giden: 0
Yüzde: % o
o da güzel canımmm
Gunaydınnn Kızlarrrrr .. :)
Gecen hafta : 68.2
Sımdı : 68
Gıden :0.2
%0.29
tebrikler...
kilo bildirim yapıp kaçıyorum kahvaltıdan sonra gelirim. kısır döngü yaaa

geçen hafta 55,5
bu hafta 55,2
giden : 0,3
fark 0,54
inşallah haftaya 54 olacaksınnnn
afiyet olsun canımm,
bende akşamları nesfit yemeği düşünüyorum zaten hep light sütle yerim. tabi annem yakaladımı zorluyorda zorluyor. emzirme olayıma gelince iyice azaldı günde 4 defa ondada az geliyor zaten
ne kadarlık bebişin canım..
Kızlar bugünkü mesaj sayım 6. Hepinizi öpüyorum.Kendinize çooook iyi bakın. 1 hafta sonra görüşürüz.

güle güleeee bizi unutmaaaaaaa

Bugün yarın ferdici(Semine) ye :)))

saol canım, sporlarımı yapmıştım ekledim

ne kadarlık bebişin canım..

güle güleeee bizi unutmaaaaaaa

7,5 aylık bir oğlum var

ferrhhaannnn bende gelim mi nüttffeeennn yaaa bende çok seviyorum aşureyi hem bak bol bol dua ederim. cumartesi pazar avrupa yakasında olucaz arkadaşımda bide dersane var yapamıcam haftaya kaldı. mahalleye girince bakıyorum daha kimse yapmamış hamile olsam düşürürdüm yaa. :))))

yaaa ancak saydımm
11 +, 12+

Nurrrrgüüüülll, aaşşşşşkkkkıııııımmmmm nerdesiinnnnn

Genelde 3 günde tamamen bitip kurtulmuş olurum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…