Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugünkü mesaj sayım 6. Hepinizi öpüyorum.Kendinize çooook iyi bakın. 1 hafta sonra görüşürüz.

21 22 yasemine değilmiydi ben ona gönderdim bugünüde yaseminemi atayım

Yo yo dunkuler yasemineydi ..bugun yarin semineye

Mesajlar demisken zeynepcim birde semine mesaj listemizdeki son kisi ..bebikim yeni katanlik yorucu gibi gelmistir ama alisirsin canim..hemende butun liste yapimi denk geldi dimiii

Gel bebeiiiimmmmmm ayyy canimmmmm bimkomsun getirse bariiiiiiii..annem olmadiginda biri getirse nasil mutluolurdum bendeeee..sonra takvim arkasinda asure tarifi görmustum ve yapmistim zor saniyorum ama yapablmistim..simdi annemler yapinca gerek kalmiyor evde tekrar..hele simdi hic yapmam evdekiler az yiyor hepsini ben yiyorum ..diyette simdi olmaz cumaya kadar bile eritemem..o kadar yiyorum yani...canim sayet hic bulamazssan hasan ustaya fln git ye bi kase sakin böyle birakma ..siser kiz biyeriiinnn:***

Genelde 3 günde tamamen bitip kurtulmuş olurum ((((

Aaa aaa ne kadar azzz
Ben 6 gun olurumda az mi ki diye dusunurum hep..kacgunde bir oluyosun peki?

Kızlar merhaba, kaçtım sanmayın hepinizi çok özledim yanlış anlaşılmayayım diye haber vermek istedim. Size son yazdığım mesajdan birkaç saat sonra dışarı çıktım alışverişe, A-101'e de uğrayayım dedim. Hava da erken kararıyor, buradaki A-101 de çok dik yokuşlu bir yerde gözüm görmemiş heralde yağ filan dökmüşler çok fena ayağım kaydı. Önce sol dizimin üstüne düştüm sonra hızla kalçamın en sonunda da omzumun üstüne çok sert biçimde düştüm ve ne hikmetse hızımı alamayıp yokuş aşağı sürüklenmeye devam ettim. 3-4 metre filan sürüklendikten sonra ağırlığımı sağ bacağıma ve dirseğime vererek durabildim. Sağ dizimde zaten ön çarpaz bağda parsiyel yırtık var, yüreğim ağzıma geldi Dizlerim ellerim filan kanadı ama iyi gibiydim hemen kalktım çünkü yerde oturmakta olduğum yer, zifiri karanlık ve otobüs yoluydu Düşmeler ertesi gün çıkar ya sonraki gün epey kötü oldum, sol dizim bilhassa sol omzum fena ağrı yaptı hastaneye gittik doktor 2 ilaçla istirahat verdi. Bilgisayarda da pek oturamadım ve yazamadım çünkü nasıl birşyse parmaklarımı oynattığımda sol kürek kemiğim ağrıyordu Bugün biraz daha iyi olunca size de haber vereyim dedim, şu birkaç gün yazamayacağım sanırım kendinize çok iyi bakın iyileşince tez zamanda görüşürüz inşallah

Ayy cok gecmis olsun canimmmm acilsifalar bugun aklima gelmistin..olsun allah beterinden korusun

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Bugünkü menüm

Sabah
yarım dilim ekmek
ekmek kadar beyaz peynir

Öğle
yok

Akşam
et şiş
2 dilim ekmek

Benim menumde söyleydi

Sabah
1 dilim firinda patates

Ara
Dunki kekten 1 dilim

Ögle
2 dilim ekmek, 3 ck bal, peynir ,1 közlenmis biber

Aksam
1 kase krokantli müsli

Spor yok

afiyet olsun nurgül.
bende bayılırım aşureye.malzemelerini hazırladım.inşallah yarın bende yapacağım.

Kızlar bugünkü mesaj sayım 6. Hepinizi öpüyorum.Kendinize çooook iyi bakın. 1 hafta sonra görüşürüz.
bebişi bizim için öp kokla hatice.

eline sağlık yasemin.

bana gel,hazır poşetlerde de var.çok canın çekerse onu yapabilirsin.fena olmuyor.
çok geçmiş olsun gülay.haber vermene sevindim.
Bugünkü menüm

Sabah
yarım dilim ekmek
ekmek kadar beyaz peynir

Öğle
yok

Akşam
et şiş
2 dilim ekmek
öğle gene yok

Benim menumde söyleydi

Sabah
1 dilim firinda patates

Ara
Dunki kekten 1 dilim

Ögle

Aksam
1 kase krokantli müsli

Spor yok
afiyet olsun.kekten çok var mı daha

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

ara:2 minik cin

öğle:1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt

ara:1 mandalina,1 elma

akşam:1 tabak kıymalı makarna
brokoli salatası

Sen yapmazsan cok ayiplardim zaten seni:)) fotosunuda koyarsn
Bitti bitti canim

Bugun kimsecikler yok

Herkesi öpüyorum iyi gecelerrr

Kizlarrrrr bugün doğum günüm o yüzden günboyu giremedim
Msj sayilarimida yollayamadimm

21.11.12 5-
22.11.12 11-

Mak sayıların bunlar gecmise yarın bakicam
Eşimle arkadaşlarımız bana sürpriz doğum günü hazırlamışlar
Esimde oglen ise gidiyorum diye çıktı tabi ben izin alsaydım falan dedim
Onu dün solicektin dedi beni kizdirdi gitti
Bende sinirlendim dışarı cikcam dedimm izin vermedi
1 bucuk saat sonra kapı caldi elinde kocaman winney the po
Ayyyy ne fena oldummm nasıl sevindim
Sonra sinemaya diye ciktik disari altyazili diye beğenmedik

Yolda arkadaşlar bize ugricakmis dedi beni deli ettii yine eve geldik
10 dk sonra onlarda geldi megwrsemmm
Pasta almışlar sürpriz yapmışlar
Misafirlerimiz yeni gitti
Film izliycezz
Opuyorummm hepinizi
Yarın gorusuruzzzz

aaa ilk defa görüyorum çoğu yerdede var hatta bizim orda çekmeköydede. peki nasıl bi sistemi var haftada kaç gün ne kadar ödüyosun, neler yapıyosunuz?
Nurrrrgüüüülll, aaşşşşşkkkkıııııımmmmm nerdesiinnnnn
bennn geldiimm sen nerdesin doum günün kutlu olsun doum günü çocuu bide feyse bakim belki ordasındır. çok işim var bugün senle
aşure sevdasına akşam fırında sütlaç yaptım olana kadar saat 12 oldu uykusuzluktan öldüm ama bekledim bi kase yedim (( sonra uyumuşum gece 3 gibi veceye kalktım sonra içgüdüsel olarak mutfağa gittim yarım kase daha yedim (( ama gözlerimi bile açamıyorum. ama yine aşure olsa yine yerim :)))
canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun. kötü düşmüşsün inş. başkalarınında başına gelmemiştir baya sorunlu bi yere benziyor. hepside üst üst gelmiş. tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inş. allahtan daha fenası olmamış.
Bugünkü menüm

Sabah
yarım dilim ekmek
ekmek kadar beyaz peynir

Öğle
yok

Akşam
et şiş
2 dilim ekmek
afiyet olsun ama cıkkss yine olmamış :))) bu da deil :))) kahvaltını daha fazla yapabilme imkanın varsa yap çünkü öğlen yiyemiyosun en azından denelemiş olursun. yanına meyve alelma mandelina falan. en azından ara olarak onları yersin.
Benim menumde söyleydi

Sabah
1 dilim firinda patates

Ara
Dunki kekten 1 dilim

Ögle

Aksam
1 kase krokantli müsli

Spor yok
afiyet olsun. aslında az ve öz olmuş ama sana göre az gibi gelsi sanki ferhanım ya. bu aşureye hazırlık menüsümü bişi eksik bişi eksik diyorum sabah kahve içmemişsin
menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

ara:2 minik cin

öğle:1 tabak pırasa
2 kaşık yoğurt

ara:1 mandalina,1 elma

akşam:1 tabak kıymalı makarna
brokoli salatası

verrriii guuuddd. afiyet olsun. brokoli salatasını nasıl yaptın. ben brokoliyi çok seviyorum haşlanırken başına gidip gibip yiyorum süzünce bakıyorum yarısı yok hhhaahahahaaaa.

Gunaydinn kizlarrr

günaydın semineee iyi süprizlerle karşılaşmışsın. geçmiş doum günün kutlu olsun.

Mutlu seneler esinle nice dogumgunleri dilerim bugunde yaseminin dogum gunu

Ahahaha ayni ben yaaaaa..inanmiyorum ..benim tatli tutkumu bi sen anlarsin nurgulcum..ayy kiyamam sen asure yemssen benim icim rahat etmiycek nasil yapsakki

Gunaydin kizlar

Guya haftasonu herkes evde biraz uyuycaktim ..kizimin guru,tusunden uyuyamadim....gerildim delirdim oooffff ve kalktim

Mutlu seneler esinle nice dogumgunleri dilerim bugunde yaseminin dogum gunu

Ahahaha ayni ben yaaaaa..inanmiyorum ..benim tatli tutkumu bi sen anlarsin nurgulcum..ayy kiyamam sen asure yemssen benim icim rahat etmiycek nasil yapsakki

Gunaydin kizlar

Guya haftasonu herkes evde biraz uyuycaktim ..kizimin guru,tusunden uyuyamadim....gerildim delirdim oooffff ve kalktim

günaydın ferhancım :))) mimiom yaa. yapsada birileri artık yesem ev yapımını seviyorum gerçi herkes güzel yapamıyo ama olsun. yada haftasonu ben yapana kadar beklemek zorunda kalıcam.

güzel bir sürpriz olmuş.yeni yaşın kutlu olsun.

Gunaydinn kizlarrr
günaydıııııııııııın.

Gunaydin kizlar

bizde 4 gecedir 4 te kalkıp salonda halının üzerinde uyuyoruz.çok sevdiğin birine gecenin yarısı seni uykundan uyandırdı diye uyuz olmak ,hatta çıldırmak nedir çok iyi biliyor ve seni anlıyorum.

nurgül brokloli salatası çok basit.tuzlu suda haşla,üzerine zeytin yağı ve limon.bu kadar

günaydın ferhancım :))) mimiom yaa. yapsada birileri artık yesem ev yapımını seviyorum gerçi herkes güzel yapamıyo ama olsun. yada haftasonu ben yapana kadar beklemek zorunda kalıcam.

Canim cok basit istersen ben yaptpgom sekilde tarif edebilirim..benimmki her yaptigim gibi cok co basittttt

Yaaa ben uyuyayim diye guya esim kizimi aldi ama benim kizimin yurume aliskanligi yok zipliyor surekli..inanaiyorum
Kalktim kizdim kizdim bizimlere guya ben uyuycaktim fln :)))

Sonra kahvalti masasini toplarken bizim hatundan ses yok bende saniyorum ki cocuklarin yaninda ablasiin masasina cikmis dudak cremii masaya bulamis bitirmis..ben gittim yanina hic yuzume bakmiyor,,israrla sarilmaya calisyor haannneehh annneehh bana bakarmisin diyorum ..hic gozume bakmiyor ...nasil sariliyor..allahimmmmm ama Sarilma o dokunus yemin ederim herseye deger
Ama benim basim fena halde dert bu minigimle

Sarimsagi unuttum canim birde sarimsak:) guzel olmaz mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…