Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birazdan macimiz var evde ..kolay bi takim hehe

ordan sonra annemlere gidicez asureeeeeee ye babam ye ye babam yeeee :))))

veee evimdeyimmm kızlarrr
kurstan geldimm

benim halaaa uykum varrrr:26:

noluyo bana yaaaa

doğum günümü kutlayan herkesee çççooookkkk tşk ederimmmm canlarım saolunn

canımm kıayamam geçmiş olsun , iyi ki kötü bişey yok, nasıl bir yer orası yaa merdiven falan yapsalar barii
nice mutlu yıllaaraaaaa

günaydın semineee iyi süprizlerle karşılaşmışsın. geçmiş doum günün kutlu olsun.
tşk ederim canımm
Mutlu seneler esinle nice dogumgunleri dilerim bugunde yaseminin dogum gunu

Ahahaha ayni ben yaaaaa..inanmiyorum ..benim tatli tutkumu bi sen anlarsin nurgulcum..ayy kiyamam sen asure yemssen benim icim rahat etmiycek nasil yapsakki
tşk ederim canımmm
yasemincimmmmmmmmmmm
seninde doğum günün kutlu olsunnnnnn
Nurrrrgüüüülll, aaşşşşşkkkkıııııımmmmm nerdesiinnnnn

şimdi süt sağdım 2ml bile gelmedi, moralim bozuluyor, neden böyle azalıyor

yok ilaç kullandığım için zamanında oldumm
düşünmüyorum düşünmüyor düşünmüyoruz düşünmüyorlarrr
daha yapacaklarım varr kız ama olursa da bilemicem

Ooooooo haaa hic giren olmamis:))

Ben yeni girdim eve ..macimiz guzel gecti sonra annemlerde 3 tabakasure yedim
Sabah normal kahvaltimi yaptim so ra hic bisi yemedim 1 tabak tuzlu 2 tabak tatli asure yedim saat 4 bucuk gibi yedimsonra sadece bir bardak kahve..ama tatli ve tuzlu birer minik tencere eve getirdim yarinki yemegimizde asure

aşurenin dibine vurmuşsunafiyet olsun.

menüm
sabah:1 peynirli gözleme

öğle.1 kepçe aşure

akşam:1 kase çorba
1 tabaktaze fasulye
2 kaşık yoğurt

2 kepçe aşure

bütün gün elektrikler bir geldi bir gitti, deli oldum yaaa..
aşureeeeeeee afiyet olsun biz de yarın yapacağız ben de yarın vuruurm dibine artık
bu arad tuzlu nasıl hiç bilemedim ben onuuu
menüm

öğle.1 kepçe aşure

1 tabaktaze fasulye
2 kaşık yoğurt

2 kepçe aşure
afiyet olsun kuzzzuuuummmm..
cuma gününe sonuçlar nasıl olacak bilmiyorum ama sanırım aşureden hepimizin midesi bayram edeceeeekk , bence az bile yemişsin 1-2 kepçe nedir ki, alacaksın koca tencereyi önüne çatlayana kadaaaarrrr

Bilmiyrum baska yapan milletler vardir mutlaka da biz cerkeziz esimde ..aslinda asure tuzlu our bizde ama tatlida sevenimiz var diye tatluda yapiliyor..ben ikisnide severim coooookkk

dünkü menüm
sabah: yarım greyfurt, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 çeri domates
ara: nescafe
öğle: 2 kaşık pilav, azıcık döner, salata
ara: 1 kocaman bardak nar suyuuuuuuu nefisti
akşam: 1 kase yayla çorbası, peynirli tost
ara: mandalina

bugünki menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 çeri domates,3 zeytin
ara mı desem öğle mi: 2 avuç siirt fıstığı
akşam: menemen, 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir
ara: 3-4 tane eti cin bisküvi, mandalina,portakal (hepsini birden yemedim 1 er saat aralıklı)
su 1 lt
spor yarım saatt yürüyüş

Kızlaaarr giremedim bugun kusura bakmayın sabah gelinlik denedim ilk defa ayy cok heyecanlııııııydııı simdide misafr var yolcu eder etmez gelicemmmm

Kızlaaarr giremedim bugun kusura bakmayın sabah gelinlik denedim ilk defa ayy cok heyecanlııııııydııı simdide misafr var yolcu eder etmez gelicemmmm
denemeninnnnnn sonucuuuuu ne oldu beğendim mi önceden mi beğenmiştin ölçümü verdin öylesine mi denedin
çok soru sordum merak ediyorumm:))))))

menüm

öğle.1 kepçe aşure

1 tabaktaze fasulye
2 kaşık yoğurt

2 kepçe aşure

ohhhhh hepisinize afiyet olsunnn

herkesss aşure mi yediiiiiii bana yokmuuuuu

Son düzenleme:
Belirledigim bi model vardıda ona takılı kalmamak icin deniyorum fikrim degisiyo prenses etege dogru :)) yarında 12 30 da akayfa randevum vaaarrr :))

Bilmiyrum baska yapan milletler vardir mutlaka da biz cerkeziz esimde ..aslinda asure tuzlu our bizde ama tatlida sevenimiz var diye tatluda yapiliyor..ben ikisnide severim coooookkk
hataylılarda tuzlu yaparmış.biz sadece tatlısını biliyoruz.
afiyet olsun.cin gibisin maşallah

yok işte yok yedik hepsini

Belirledigim bi model vardıda ona takılı kalmamak icin deniyorum fikrim degisiyo prenses etege dogru :)) yarında 12 30 da akayfa randevum vaaarrr :))
inşallah içine sinen,en güzel gelinlik olur

Kizlar dun misafirler 1 e dogru gittiler evi toparla derken 2 oldu giremedim planladigim gibi su anda telefondan yaziyorum yine basladi gelinlik kosusturmamiz :)
Dun kendime izin verdim ve regl zamanim geldigi icin tatli krizim tuttu bayilacak gibi oldum :) ayni zamanda da ustumde bi sislik sanki 10 kilo almis gibiyim dunde elmali turta yedim
Hic yazmiyorum dunku menumu cok degil ama bol kalorili :))
Hepinizi opuyorum firsat buldukca tlfdan giricem ama alintiyla cevaplanmiyo telefondan kusura bakmayin
Bu arada 5. Olmusuzz hepimize koskocaman tebriklerrr

ayy canım benimm ne kadar heyecanlsıındır
daha çoookk deüişir fikrin , benim en başta aklımda olan ile aldığım arasında dağlar kadar fark vardı ben tek parça , bembeyaz ,sade, askılı istiyordum, aldığım ise iki parçalı kırık beyaz, bol işlemeli, straplez ,sırtı tamamen açıktı.
inşallah içine sinen en güzel gelinliği bulursun.. eminim muhteşem bir gelin olacaksın
bu arada bireyselde 3. olmuşsun tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…