canımm kıayamam geçmiş olsun , iyi ki kötü bişey yok, nasıl bir yer orası yaa merdiven falan yapsalar bariiKızlar merhaba, kaçtım sanmayın hepinizi çok özledim yanlış anlaşılmayayım diye haber vermek istedim. Size son yazdığım mesajdan birkaç saat sonra dışarı çıktım alışverişe, A-101'e de uğrayayım dedim. Hava da erken kararıyor, buradaki A-101 de çok dik yokuşlu bir yerde gözüm görmemiş heralde yağ filan dökmüşler çok fena ayağım kaydı. Önce sol dizimin üstüne düştüm sonra hızla kalçamın en sonunda da omzumun üstüne çok sert biçimde düştüm ve ne hikmetse hızımı alamayıp yokuş aşağı sürüklenmeye devam ettim. 3-4 metre filan sürüklendikten sonra ağırlığımı sağ bacağıma ve dirseğime vererek durabildim. Sağ dizimde zaten ön çarpaz bağda parsiyel yırtık var, yüreğim ağzıma geldiDizlerim ellerim filan kanadı ama iyi gibiydim hemen kalktım çünkü yerde oturmakta olduğum yer, zifiri karanlık ve otobüs yoluydu Düşmeler ertesi gün çıkar ya sonraki gün epey kötü oldum, sol dizim bilhassa sol omzum fena ağrı yaptı hastaneye gittik doktor 2 ilaçla istirahat verdi. Bilgisayarda da pek oturamadım ve yazamadım çünkü nasıl birşyse parmaklarımı oynattığımda sol kürek kemiğim ağrıyordu Bugün biraz daha iyi olunca size de haber vereyim dedim, şu birkaç gün yazamayacağım sanırım kendinize çok iyi bakın iyileşince tez zamanda görüşürüz inşallah
nice mutlu yıllaaraaaaaKizlarrrrr bugün doğum günüm o yüzden günboyu giremedim
Msj sayilarimida yollayamadimm
21.11.12 5-
22.11.12 11-
Mak sayıların bunlar gecmise yarın bakicam
Eşimle arkadaşlarımız bana sürpriz doğum günü hazırlamışlar
Esimde oglen ise gidiyorum diye çıktı tabi ben izin alsaydım falan dedim
Onu dün solicektin dedi beni kizdirdi gitti
Bende sinirlendim dışarı cikcam dedimm izin vermedi
1 bucuk saat sonra kapı caldi elinde kocaman winney the po
Ayyyy ne fena oldummm nasıl sevindim
Sonra sinemaya diye ciktik disari altyazili diye beğenmedik
Yolda arkadaşlar bize ugricakmis dedi beni deli ettii yine eve geldik
10 dk sonra onlarda geldi megwrsemmm
Pasta almışlar sürpriz yapmışlar
Misafirlerimiz yeni gitti
Film izliycezz
Opuyorummm hepinizi
Yarın gorusuruzzzz
tşk ederim canımmgünaydın semineee iyi süprizlerle karşılaşmışsın. geçmiş doum günün kutlu olsun.
tşk ederim canımmmMutlu seneler esinle nice dogumgunleri dilerimbugunde yaseminin dogum gunu
Ahahaha ayni ben yaaaaa..inanmiyorum ..benim tatli tutkumu bi sen anlarsin nurgulcum..ayy kiyamam sen asure yemssen benim icim rahat etmiycek nasil yapsakki
Nurrrrgüüüülll, aaşşşşşkkkkıııııımmmmm nerdesiinnnnn
şimdi süt sağdım 2ml bile gelmedi, moralim bozuluyor, neden böyle azalıyor
teşekkürederim. sana gelirken daha neler neler yaparım. bu neki bir saat vaktim vardı bunları yaptım. bide evde doru düzgün olmayınca her malzeme olmuyo en sıkıxcı yanı o. bi eksik içinde markete bakkala gidilmiyo. başkasından isteme huyumda yok (kayınvalidem, komşum) sorma ya hala gözümün önünde közlemiş patatesten kumpir yapmışlar offf offf.
hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz bende adet felan zamanın geçtiyse test yap hihihihiiiiidüşünüyomusunuz çocuk.
afiyet olsun. reçel reçel dedik dayanamamışsın
Ooooooo haaa hic giren olmamis:))
Ben yeni girdim eve ..macimiz guzel gecti sonra annemlerde 3 tabakasure yedim
Sabah normal kahvaltimi yaptim so ra hic bisi yemedim 1 tabak tuzlu 2 tabak tatli asure yedim saat 4 bucuk gibi yedimsonra sadece bir bardak kahve..ama tatli ve tuzlu birer minik tencere eve getirdim yarinki yemegimizde asure
bütün gün elektrikler bir geldi bir gitti, deli oldum yaaa..Ooooooo haaa hic giren olmamis:))
Sabah normal kahvaltimi yaptim so ra hic bisi yemedim 1 tabak tuzlu 2 tabak tatli asure yedim saat 4 bucuk gibi yedimsonra sadece bir bardak kahve..ama tatli ve tuzlu birer minik tencere eve getirdim yarinki yemegimizde asure
afiyet olsun kuzzzuuuummmm..menüm
sabah:1 peynirli gözleme
öğle.1 kepçe aşure
akşam:1 kase çorba
1 tabaktaze fasulye
2 kaşık yoğurt
2 kepçe aşure
menüm
öğle.1 kepçe aşure
1 tabaktaze fasulye
2 kaşık yoğurt
2 kepçe aşure
denemeninnnnnn sonucuuuuu ne oldu beğendim mi önceden mi beğenmiştin ölçümü verdin öylesine mi denedinKızlaaarr giremedim bugun kusura bakmayın sabah gelinlik denedim ilk defa ayy cok heyecanlııııııydııı simdide misafr var yolcu eder etmez gelicemmmm
Ooooooo haaa hic giren olmamis:))
menüm
öğle.1 kepçe aşure
1 tabaktaze fasulye
2 kaşık yoğurt
2 kepçe aşure
hataylılarda tuzlu yaparmış.biz sadece tatlısını biliyoruz.Bilmiyrum baska yapan milletler vardir mutlaka da biz cerkeziz esimde ..aslinda asure tuzlu our bizde ama tatlida sevenimiz var diye tatluda yapiliyor..ben ikisnide severim coooookkk
afiyet olsun.cin gibisin maşallahdünkü menüm
sabah: yarım greyfurt, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 çeri domates
ara: nescafe
öğle: 2 kaşık pilav, azıcık döner, salata
ara: 1 kocaman bardak nar suyuuuuuuu nefisti
akşam: 1 kase yayla çorbası, peynirli tost
ara: mandalina
bugünki menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 2 çeri domates,3 zeytin
ara mı desem öğle mi: 2 avuç siirt fıstığı
akşam: menemen, 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir
ara: 3-4 tane eti cin bisküvi, mandalina,portakal (hepsini birden yemedim 1 er saat aralıklı)
su 1 lt
spor yarım saatt yürüyüş
yok işte yokdenemeninnnnnn sonucuuuuu ne oldu beğendim mi önceden mi beğenmiştin ölçümü verdin öylesine mi denedin
çok soru sordum merak ediyorumm:))))))
ohhhhh hepisinize afiyet olsunnn
herkesss aşure mi yediiiiiii bana yokmuuuuu
inşallah içine sinen,en güzel gelinlik olurBelirledigim bi model vardıda ona takılı kalmamak icin deniyorum fikrim degisiyo prenses etege dogru :)) yarında 12 30 da akayfa randevum vaaarrr :))
Kızlaaarr giremedim bugun kusura bakmayın sabah gelinlik denedim ilk defa ayy cok heyecanlııııııydııı simdide misafr var yolcu eder etmez gelicemmmm
Belirledigim bi model vardıda ona takılı kalmamak icin deniyorum fikrim degisiyo prenses etege dogru :)) yarında 12 30 da akayfa randevum vaaarrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?