burasıda bu hafta çoook sıkıcıydı.sisli,yağmurlu kötü bir hava,elektrik kesik....Ben bakiniyorum :) kimse geri cikiyorum
Pazar ya bugun kimil kmil herkes:)
Ay burda pazar gunleri cok sikici
Maclar cumartesi. Oldugunda pazar sikic lur
Maclar pazar oldugunda bekleme esnasinda biyere girim bisiler alim atistirmalik vs diyemiyosun..hertulu gicik yani haftasonu :)))
bazen sınavlarımız zorluyor .Allah yardımcınız olsun.istediğin kiloyada ulaşırsın inşallah.kizlar merhaba beni unutmusunuzdur belki zaten cikarilmisimdirda neyse 15 gun issiz kaldik esim yeni is buldum derken oda olmadi sonra 1 hafta gene issiz kaldik nasi gecindik sormayin berbat oglum 5 gunlukkende 1 ay issiz kalmistik cok zor simdi 1 haftadir esim yeni ise girdi duzenli bende yarin basliyorum onun yanina dusuk maas ama nabicaz idare etcez bi sure cuma diyetisyene gittim 65 400 gram civari olmusum martta bebek yapcaz ogluma kardes duzenli beslenmem gerek cok guzel liste verdi simdilik iyi gidiyor doktor goruncec dalga gecti resmen senin kilon yok diyo sasirdim kaldim kantarin bozuktur diyo dedim siskomu olmak gerek gelmek icin haklisin diyo neyse sizlerde ins istediginiz bedene ulasirsiniz ben aynada kendimi mutlu hissettigim kiloya kadar devam edicem ins basaririm cok opuyorum sizleri
yarışmaya katılmak için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ina-katilmak-isteyenler-179.html#post27471638yaaa bende katılmak istiyorum gruplarınıza ama ne zmn başlıyosunuz ne yapıyosunuz bilmiyorum tartılmadım epeydir grup halinde diyet yaparsam daha etkilir olur diye siteye katıldım şimdi ne yapmalıyımm
Zeynepcimm kaptan olarak ilk azarini ben alabilirim
Bu haftasonu kendimi hic begenmedim..ya birsey yiynce arkasi geliyor ..bendemi boyle sadece
Asure yiyince sinirlamadan kendimi ,, hep yiyesim geldi..hic sanki diyettte biri degilmisim gibi yedim..ins etkilemez cok
Tartilmadim
Ama karnim sis resmen gobis cikti bi tane:///
ferhan kendimden beklerim ama senden beklemezdim.ne oldu o hırslı ferhana.Zeynepcimm kaptan olarak ilk azarini ben alabilirim
Bu haftasonu kendimi hic begenmedim..ya birsey yiynce arkasi geliyor ..bendemi boyle sadece
Asure yiyince sinirlamadan kendimi ,, hep yiyesim geldi..hic sanki diyettte biri degilmisim gibi yedim..ins etkilemez cok
Tartilmadim
hoşgeldin betül.sen ayrılmadan kısa bir süre önce bende gruba girmiştim.nişanlılık nasıl gidiyor?merhaba kızlaar
ferhan, hatice, yasemin ve ferdici var sanırım benim zamanımdan
nasılsınız kızlar
neler yapıyorsunuz mutlu musunuzzz
günaydın dilek.kız ne güzel veriyordun kilocuklarını.neden bu aşure sevdası.ne zorlukla vermiştin sen o kilolarıgünaydınlaaaarrrr
yalnız değilsin ferhancımmm.dün aşure yaptık , aşureyi çok abarttım yetmiyormuş gibi yemeği de abarttım, ve sabah bir tartıldım 64.5 .. 2 kilo yaaaaaaa , regl olcam bugün-yarın hadi 1 kilosu ondan diğeri?????? ama 1 günde de alınır mı ? vur beni zeyneeepppppp pişmanlıktan ve de şişmanlıktan ölüyoruuummmmm
günaydınlaaaarrrr
yalnız değilsin ferhancımmm.dün aşure yaptık , aşureyi çok abarttım yetmiyormuş gibi yemeği de abarttım, ve sabah bir tartıldım 64.5 .. 2 kilo yaaaaaaa , regl olcam bugün-yarın hadi 1 kilosu ondan diğeri?????? ama 1 günde de alınır mı ? vur beni zeyneeepppppp pişmanlıktan ve de şişmanlıktan ölüyoruuummmmm
Zeynepcimm kaptan olarak ilk azarini ben alabilirim
Tartilmadim
kizlar merhaba beni unutmusunuzdur belki zaten cikarilmisimdirda neyse 15 gun issiz kaldik esim yeni is buldum derken oda olmadi sonra 1 hafta gene issiz kaldik nasi gecindik sormayin berbat oglum 5 gunlukkende 1 ay issiz kalmistik cok zor simdi 1 haftadir esim yeni ise girdi duzenli bende yarin basliyorum onun yanina dusuk maas ama nabicaz idare etcez bi sure cuma diyetisyene gittim 65 400 gram civari olmusum martta bebek yapcaz ogluma kardes duzenli beslenmem gerek cok guzel liste verdi simdilik iyi gidiyor doktor goruncec dalga gecti resmen senin kilon yok diyo sasirdim kaldim kantarin bozuktur diyo dedim siskomu olmak gerek gelmek icin haklisin diyo neyse sizlerde ins istediginiz bedene ulasirsiniz ben aynada kendimi mutlu hissettigim kiloya kadar devam edicem ins basaririm cok opuyorum sizleri
merhaba kızlaar
ferhan, hatice, yasemin ve ferdici var sanırım benim zamanımdan
nasılsınız kızlar
neler yapıyorsunuz mutlu musunuzzz
günaydınlaaaarrrr
ferhan kendimden beklerim ama senden beklemezdim.ne oldu o hırslı ferhana.bugün milat olsun.diette olduğunu hem beynine hemde vücuduna hatırlat.
hoşgeldin betül.sen ayrılmadan kısa bir süre önce bende gruba girmiştim.nişanlılık nasıl gidiyor?
günaydın dilek.kız ne güzel veriyordun kilocuklarını.neden bu aşure sevdası.ne zorlukla vermiştin sen o kiloları
dün eşimde 2 kilo aldığını farketti,çünkü çok yiyor.bu sabahtan itibaren eski diet haline girdi.bende çok diet halinde göremiyorum kendimi.onunla beraber şu son 8 i veririm inşallah.
işte yine bir aşure kurbanıbu hafta sonu bende yapmayı düşünüyordum hay aksi
Kızlar merhaba, kaçtım sanmayın hepinizi çok özledim yanlış anlaşılmayayım diye haber vermek istedim. Size son yazdığım mesajdan birkaç saat sonra dışarı çıktım alışverişe, A-101'e de uğrayayım dedim. Hava da erken kararıyor, buradaki A-101 de çok dik yokuşlu bir yerde gözüm görmemiş heralde yağ filan dökmüşler çok fena ayağım kaydı. Önce sol dizimin üstüne düştüm sonra hızla kalçamın en sonunda da omzumun üstüne çok sert biçimde düştüm ve ne hikmetse hızımı alamayıp yokuş aşağı sürüklenmeye devam ettim. 3-4 metre filan sürüklendikten sonra ağırlığımı sağ bacağıma ve dirseğime vererek durabildim. Sağ dizimde zaten ön çarpaz bağda parsiyel yırtık var, yüreğim ağzıma geldiDizlerim ellerim filan kanadı ama iyi gibiydim hemen kalktım çünkü yerde oturmakta olduğum yer, zifiri karanlık ve otobüs yoluydu Düşmeler ertesi gün çıkar ya sonraki gün epey kötü oldum, sol dizim bilhassa sol omzum fena ağrı yaptı hastaneye gittik doktor 2 ilaçla istirahat verdi. Bilgisayarda da pek oturamadım ve yazamadım çünkü nasıl birşyse parmaklarımı oynattığımda sol kürek kemiğim ağrıyordu Bugün biraz daha iyi olunca size de haber vereyim dedim, şu birkaç gün yazamayacağım sanırım kendinize çok iyi bakın iyileşince tez zamanda görüşürüz inşallah
aaa ilk defa görüyorum çoğu yerdede var hatta bizim orda çekmeköydede. peki nasıl bi sistemi var haftada kaç gün ne kadar ödüyosun, neler yapıyosunuz?
kızlar bu hafta 5. olduk.lafraise bireyselde 3. oldu.tebrik ederim
Gunaydin kizlarrrrr
+ 700 ile basladim haftaya:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?