Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bakiniyorum :) kimse geri cikiyorum

Pazar ya bugun kimil kmil herkes:)
Ay burda pazar gunleri cok sikici
Maclar cumartesi. Oldugunda pazar sikic lur
Maclar pazar oldugunda bekleme esnasinda biyere girim bisiler alim atistirmalik vs diyemiyosun..hertulu gicik yani haftasonu :)))

kizlar merhaba beni unutmusunuzdur belki zaten cikarilmisimdirda neyse 15 gun issiz kaldik esim yeni is buldum derken oda olmadi sonra 1 hafta gene issiz kaldik nasi gecindik sormayin berbat oglum 5 gunlukkende 1 ay issiz kalmistik cok zor simdi 1 haftadir esim yeni ise girdi duzenli bende yarin basliyorum onun yanina dusuk maas ama nabicaz idare etcez bi sure cuma diyetisyene gittim 65 400 gram civari olmusum martta bebek yapcaz ogluma kardes duzenli beslenmem gerek cok guzel liste verdi simdilik iyi gidiyor doktor goruncec dalga gecti resmen senin kilon yok diyo sasirdim kaldim kantarin bozuktur diyo dedim siskomu olmak gerek gelmek icin haklisin diyo neyse sizlerde ins istediginiz bedene ulasirsiniz ben aynada kendimi mutlu hissettigim kiloya kadar devam edicem ins basaririm cok opuyorum sizleri

yaaa bende katılmak istiyorum gruplarınıza ama ne zmn başlıyosunuz ne yapıyosunuz bilmiyorum tartılmadım epeydir grup halinde diyet yaparsam daha etkilir olur diye siteye katıldım şimdi ne yapmalıyımm

burasıda bu hafta çoook sıkıcıydı.sisli,yağmurlu kötü bir hava,elektrik kesik....

bazen sınavlarımız zorluyor .Allah yardımcınız olsun.istediğin kiloyada ulaşırsın inşallah.

yaaa bende katılmak istiyorum gruplarınıza ama ne zmn başlıyosunuz ne yapıyosunuz bilmiyorum tartılmadım epeydir grup halinde diyet yaparsam daha etkilir olur diye siteye katıldım şimdi ne yapmalıyımm
yarışmaya katılmak için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ina-katilmak-isteyenler-179.html#post27471638
bu sayfaya yazarsan uygun olan bir gruptan çağrılabilirsin

Zeynepcimm kaptan olarak ilk azarini ben alabilirim

Bu haftasonu kendimi hic begenmedim..ya birsey yiynce arkasi geliyor ..bendemi boyle sadece

Asure yiyince sinirlamadan kendimi ,, hep yiyesim geldi..hic sanki diyettte biri degilmisim gibi yedim..ins etkilemez cok
Tartilmadim
Ama karnim sis resmen gobis cikti bi tane:///

merhaba kızlaar
ferhan, hatice, yasemin ve ferdici var sanırım benim zamanımdan

nasılsınız kızlar
neler yapıyorsunuz mutlu musunuzzz

günaydınlaaaarrrr

yalnız değilsin ferhancımmm. dün aşure yaptık , aşureyi çok abarttım yetmiyormuş gibi yemeği de abarttım, ve sabah bir tartıldım 64.5 .. 2 kilo yaaaaaaa , regl olcam bugün-yarın hadi 1 kilosu ondan diğeri?????? ama 1 günde de alınır mı ? vur beni zeyneeepppppp pişmanlıktan ve de şişmanlıktan ölüyoruuummmmm

ferhan kendimden beklerim ama senden beklemezdim.ne oldu o hırslı ferhana.bugün milat olsun.diette olduğunu hem beynine hemde vücuduna hatırlat.

merhaba kızlaar

nasılsınız kızlar
hoşgeldin betül.sen ayrılmadan kısa bir süre önce bende gruba girmiştim.nişanlılık nasıl gidiyor?
günaydın dilek.kız ne güzel veriyordun kilocuklarını.neden bu aşure sevdası.ne zorlukla vermiştin sen o kiloları

dün eşimde 2 kilo aldığını farketti,çünkü çok yiyor.bu sabahtan itibaren eski diet haline girdi.bende çok diet halinde göremiyorum kendimi.onunla beraber şu son 8 i veririm inşallah.

eyvah eyvah ne yaptın kız sen
benimde çok sinir olduğum bi durumdur yeme yeme sonra azcık ye hemen al, haksızlık bu yaaaaaaaaaaaa

işte yine bir aşure kurbanı bu hafta sonu bende yapmayı düşünüyordum hay aksi

Selam melegim olsun gecmis olsun canim hayat mucadelesinde olur böyle gencsiniz toparlanirsinz ..sadece bir seyi anlamadim canim..oturdugum yerden insanalar ahkam kesmekten nefret ederim benimkini sadece bir tasiye olarak degerlndir lutfen..bukadar taslarin henuz yerine oturmadigi bir hayatta,,bir taraftan kayinvalidenin ve ailesinin baskisi iyi hatirliyorum senin cocuga bakamadigini dusunuOrlar ve uzuyorlardi seni esinde kayizsiz kaliyordu,simdi tum bunlar varken bu 2 . Cocuk plani ne kadar saglikli..niye kendine bunu reva görüyosun? Isleriniz bi yerine otursun esinin sabit isikrarli bir isi olsun sen biraz yasadigin ortama hayatina yeni giren krakterlere alis elbet kardeste yaparsn evladina, sadece bir abla tavsiyesi :)

merhaba kızlaar

nasılsınız kızlar

Selam betüüüllll
Sükürler olsun cooook mutluyuzzzz..burada birlikte cok mutluyuz:))) kaptanimiz zeynep(mersinli) sansliyiz hep kafa arkadaslar katiliyor grubumuza..özel hatirmi sorarsan keyifler iyi yaa coluk cocuk yasiyoruz mutlu mutlu
Sen nasilsin? Dugun hazirliklari fln? B gittin bidaha ugramadin

Reglinle birlestigi icindir ama yine 1 kiloya yakin olmustur canim ( bende bu sabah tartildim + 700 ciktimß..asure biraz ishal yapti afedersin ..yapmasaymis alllahhhiiiimm ne kadar kilo alirdim ..ayy inanmiyorum gercekten. Cok sinir bozucu
Benbirde asure yiyince yemek yemedim

Ayyyy zeynebim ben benden herseyi beklerim .. O kadar iradesizim su siralar ..su siralar degil su yillar..eski ferhan olsaydi 1 kac ayda kilolarini verir tüyerdi...simd surunuyorum resmen..annecigime kizardim dikkat etmiyor diye...simdi anliyorum

işte yine bir aşure kurbanı bu hafta sonu bende yapmayı düşünüyordum hay aksi

Sakin sakin basakcim sakin yapmaaaa bir kase bul bi yerden ye yeter evde yapilinca yeniyor

geçmiş olsun dikkat et kendine

aaa ilk defa görüyorum çoğu yerdede var hatta bizim orda çekmeköydede. peki nasıl bi sistemi var haftada kaç gün ne kadar ödüyosun, neler yapıyosunuz?

aletler var sırayla onları yapıyorsun aralardada hoca oluyo zaten başımızda o hareketler yaptırıyor ve yarım saati tamamlıyoruz, sonrasında esneme hareketleri var. ilk ay 85 e kayıt oldum sonrasında indirimler var 3 ay kayıt olunca daha uygun

kızlar bu hafta 5. olduk.lafraise bireyselde 3. oldu.tebrik ederim

bunada şükür canım, emeği geçen herkese tebrikler

Gunaydin kizlarrrrr

+ 700 ile basladim haftaya:18:

aşurenin acısı nasıl çıkacak bakalım

sabah sabah burası pek sakin bugün. herkes aşureden bahsetmiş resmen canım çekti ne yapacağım şimdi ben. zaten emzikliyim biyerim şişecek diye korktum. inşallah eve gittiğimde komşulardan biri yapmıştır. eğer yapmamışsa evinde aşure olan hemen bana kargolasın

hafta sonu menülerimide paylaşayım
cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
krem peynir
1 yumurta beyazı
bal 2 ceviz

öğlen
1 kase nesfit

arada
2 bebe bisküvisi
yarım kase tarhana çorbası

akşam
2 köfte 2 dilim patates 1 elma

pazar
sabah
1 tost çay

arada
yarım paket çubuk kraker

öğlen
dışarıdaydım salata bardan 1 tabak salata 1 biber dolma 1 dilim ekmek ayran

akşam
yarım paket çubuk kraker

spor yok

şimdi yukarıda yediklerime bakınca az olduğu görülüyor. bende bir umut sabah tartıldım ve yine aynı sonuçla karşılaştım ne şimdi bu şakamı yapıyor bana birisi of offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…