Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cumarteside evimizin altındaki baharatçı yapmış dağıtıyordu Aşure. Millet arabalarını durdurup aşure yiyip gittiler yaahuuuuu :)))))

Kizlar ihtiyaclarim vardi vaktim varken gidip ihtiyaclarim almak istiyorum görüsmek uzereeee
ferhan yürüyerek git bari de biraz kalori yak.anneme kızardım demişsin ya bende kızardım sen neden kilolusun dikkat etsene diye.senide görücez derdi.yemek yemeyi seven biri için zayıf kalmak çok zor çok.
başak keşke yakın olsaydık verirdim sanda bir tabak.ama çok uzağız be kuzum.
afiyet olsun ,sen nasıl artı çıkıyorsun bu menüyle,emzirirken helede

Günaydın Kızlar

Dişçiye gittim geldim. Sabah tartıda + çıktımya 78.5 (43: Dukan atak evresi yapacam kızlar. Bugün başlıyorum.
doğumgünü zede hoşgeldin.ne yaptın sen yasemincumaya kadar sıkı yönetim ilan ediyorum.bütün grup kendimize gelmemiz gerek.resmen sürünüyoruz.bu uyarımı lütfen herkes dikkate alsın.

Doğum günümde kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaaa:)) yaşpastadan çiğköfteye cantıktan çikolataya :))))))))) Coştum yani, bide canım sıkkındı ya yedim de yedim
of yasemin offfffffffffff of

benimde hiiic istemedigim vee düsünmedigim bi model giyince üstümdee cok güzel olduuu bogazım dügümlendi hem ağlamak isstedim hemde güldümm hepp veee kararımı verdim akay gelinlikte erken sipariş indirimi var %30 o yüzden simdi alıyoruzz onlar kuması kesip ayırıyorlarmıs dügüne yakın dikimi baslatıyolarmıss provalarda da istedgm degisikligi yapabiliyomusum üstünde yaa cok garipmiss bu gelinlik :))

evett gördüm bu kadar ac kalıncaa mükafatı oldu :)) gerci hafta sonu kacırdımm biraz :))

inşallah içine sinen,en güzel gelinlik olur

ay insallahhhh aminn cok tesekkürler

Günaaayydııııınnn :)
Hafta sonum cok yogun gecti 2 gün gelinlik baktıkk, evimin ilk günlük yemek takımı, misafirlik çatal bıçağıyla günlük olanları, vee kahvaltı tabaklarım, tepsim, iki tanede porselen fırın kaplarım artıkkk hazırrrrrrr :)) cok heyecanlıyım ama bi taraftanda icim cok buruk bilmiyorum herkeste böyle sorunlar oluyo mu bizde hep vardı üstü kapatılmaya calısılsada ama bu dönemlerde bizim bu sorunumuz bizim her özel ve güzel günlerimizde daha da patlak veriyo ((

Dünkü menüm

Sabah
Yarım dilim peynir
7 tane yeşil zeytin
1'er dilim domates salatalık
1 dilim kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Öğle
yok

Akşam
1 lahmacun
1 kutu ayran

Çok güzel heyecanlar bunlar canım, allah tamamını erdirsin
Öğün atlama çok yapıyorsun, dikkat et, zaten hassas bir dönemdesin beslenmeni unutma olur mu

Çok güzel heyecanlar bunlar canım, allah tamamını erdirsin
Öğün atlama çok yapıyorsun, dikkat et, zaten hassas bir dönemdesin beslenmeni unutma olur mu

Amiiinnn insallaaaaaaaaaahh Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Evet bu aralar cok yapıyorum farkındayım bugünden sonra düzene giricem cünkü kosusturmalara bi sürelik ara verildi zamanım olucaaak artık :))

Ooofhhhhh ama yedigimede pisman olma ist iyorum..niye burnmdan gelsin dimiii..cok severek yedim :)

Ayy kiz koca turkiyede br kase asure bulamican miiiii

Afiyet olsun..da sutun biter gider boLe

Günaydın Kızlar

Dişçiye gittim geldim. Sabah tartıda + çıktımya 78.5 (43: Dukan atak evresi yapacam kızlar. Bugün başlıyorum.

Doğum günümde kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaaa:)) yaşpastadan çiğköfteye cantıktan çikolataya :))))))))) Coştum yani, bide canım sıkkındı ya yedim de yedim

Ooouu niye o kadar arti cktin canim? Ben circir olmasaydi. Bende belki daha fazla cikardim ..allahtan yedim ama mide durdurmadi fazla:)) ama canim dogum gunun hergun mu :)

Aynen canim ..diyete baslar annem dayanamaz amannnn nereye kadar derdi bende kizardim anne daha dur yeni basladin diye..simdi kndim yasiyorusm dayanamama konusunu

Illa olur canim sikintilar..ama sikinti sorun olmasin diye heveslerindende vazgecme,,ilimlida ol:) orta yolu bl iste:))) ama en basta tadini cikar

Dünkü menüm

Sabah
Yarım dilim peynir
7 tane yeşil zeytin
1'er dilim domates salatalık
1 dilim kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Öğle
yok

Akşam
1 lahmacun
1 kutu ayran

Afiyet olsunn

Bende alisverisimi yaptim geldim ..bayadir kremim bitmisti ciktigimda bakiyorum yok ..kac da baktim hep itmis oluyor...demek cok kullaniliyor :)) dedim kendi kendime bugun zorla buldum..bi kreme baslayincada uzun sure kullanmak iyi zirt pirt degistirmemek lazim diye biliyorum..
Cizmemide aldim netten siparis vericektim..sevdigimbi ayakkabici vardi orayada bakim dedim ve orada bldum istedigim gibi aldim gectim :)
Bebegime bi kac parca ogluma derken dunku harcligimi harcadim::106:

Ayyyy kizimada bi ayakkkabi gördüüüümmmmm cok guzeldiiiiii kipkirmiziiiiii ama sneaker.. ama almadim gecen ay 3 tane aldi o
Ama cook guzeldiiiiiiiiii ve ucuzduuu ..ama olsun almadim ....amaa. Guzeeellllllll ama ama ama

Iste alisveriste tam böyle oluyorum

hayırlı olsun büyük gün ne zaman bellimi

Ooofhhhhh ama yedigimede pisman olma ist iyorum..niye burnmdan gelsin dimiii..cok severek yedim :)

Ayy kiz koca turkiyede br kase asure bulamican miiiii

Afiyet olsun..da sutun biter gider boLe

Afiyet olsunn

aradınmı canım istedimi bulamıyosun malesef canım, şanş işte.
sütten yana zaten dertliyim çok azaldı az yesemde kilo veremiyorum bu açıdanda dertliyim bugün çok dertli gördüm kendimi isyaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

Al bir alışveriş canavarı daha

Su tüketiyosun dimi bol bol, birde stres yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…