Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlı olsun büyük gün ne zaman bellimi

22 Haziran, su an icin :)

Illa olur canim sikintilar..ama sikinti sorun olmasin diye heveslerindende vazgecme,,ilimlida ol:) orta yolu bl iste:))) ama en basta tadini cikar

Vazgecmek istemiyorum ama bazen nisanlım icin bazı fedakarlıklarda yapmak zorunda kalıyorum ( orta yol bulunmuyo hic bi zaman hepp bi tarafın istedigi olsun isteniliyo kimse burnundan kıl aldırmıyo zaten su dügün degil sorun olan onların kendi arasında ama buda beni etkiliyo cunku onların arası kotu olunca banada ailemede herkese trip atılıyo bu ailede hic bisey normal degil sevinclerde sıkıntılarda aile yasamıda bilmiyorum ne yapmam gerekli hersey cok karısık.. neysee bindik bir alamete gidiyoruz kıyameteee :))

Ben aslinda canavar degilim :) cok kararsizim..ihtiyacimiz disinda cok almam..alirken mutlu olurum o ayri :)) ama o alma esnasinda
Bumu bumu buu bumu ayyyyyy secemem en basit birseyi bile..bir corap alicam saatlerce tonunu ararim sonundada bulamam:) o kiyafet kalir öyle ..bu bahsettigim cocuklarda tabi kendmde oyle sikinti yasamiyorm

Son düzenleme:

Esinin ailesinde mi? Anormal? Mustakbel esin nasil? Dur dur alemate biniü kiyamete gitmeee :))) bin limuzine git cennete:)

Alttan alma canım, nasıl başlarsa öyle gider

Bende zor beğenirim ama beğendim mi tamamdır Biri benden şu kredi kartlarını alıp saklasın

eyvah eyvah ne yaptın kız sen
benimde çok sinir olduğum bi durumdur yeme yeme sonra azcık ye hemen al, haksızlık bu yaaaaaaaaaaaa
regl oldum ama bugün ,inşallah yarın daha iyi bir sonuç çıkar
Gunaydin kizlarrrrr

+ 700 ile basladim haftaya:18:
benim +2 kilooooo
canımmm kıyamaamm yakın olsak atlar getriidim sana
afiyet olsun canım ama sütün kesilecek bu gidişle az yiyorsun
Günaydın Kızlar

Dişçiye gittim geldim. Sabah tartıda + çıktımya 78.5 (43: Dukan atak evresi yapacam kızlar. Bugün başlıyorum.
ben de regl bitince yapıcam
Doğum günümde kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaaa:)) yaşpastadan çiğköfteye cantıktan çikolataya :))))))))) Coştum yani, bide canım sıkkındı ya yedim de yedim
afieyt olsun
canım benim hep öyle oluyor , herkes gergin herkes stresli... biz ilk kavgamızı böyle sudan bir sebeple yapmıştık hem de kına geces için kıyafet ve ayakkabı almaya giderken.. çok sinirlenmiştim kıyafetimi de ayakkkabılarımı da tek başıma almıştım..üzülme yani ama arayı sen biraz bulacaksın.. birşey alırken de başkalınıa değil kendine kulak ver , içine sinen olsun sonra üzülme..
Dünkü menüm

Sabah
Yarım dilim peynir
7 tane yeşil zeytin
1'er dilim domates salatalık
1 dilim kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Öğle
yok

Akşam
1 lahmacun
1 kutu ayran
afiyet olsun canım, öğün atlama artıkkkk
seni alışveriş çılgınııııı seniiii

ben çok kararsızım ve nefret ederim bu huyumdan o yüzden alışverişi de hiç sevmiyorum

inşallah reglin etkisidir canım. Ben zaten diyet konusunda ayarsızım ya yemem ya yerim pek ortam yok. şu iddaa durumum netleşene kadar yani cumaya kadar biraz sıkayım dedim ama onuda beceremiyom galiba

aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan.sorunlara gelince o dönem çok stresli oluyor insan.sakinliğini koruyarak çok taviz vermemeye çalış.onun ailesinn sıkıntılarını hayatına sokma.tadınız kaçar.artık siz ayrı bir aile olacaksınız.
Dünkü menüm

Sabah
Yarım dilim peynir
7 tane yeşil zeytin
1'er dilim domates salatalık
1 dilim kızarmıs ekmek
Sekersiz cay

Öğle
yok

Akşam
1 lahmacun
1 kutu ayran
canım lütfen öğün atlama.hasta bir gelin olmak istemezsin değil mi?

alış veriş ,iki kelime ,kadınların en sevdiği sihirli sözcükler.ben gene yazı bekliyorum.şu kilocuklarımdan bir kurtulayım ne ciciler alıcam kendime

Benim yemek yapmam lazim totom kalmiiiiii
kaldır totoyu ferhan bacııııııııııııııııııı

Bende zor beğenirim ama beğendim mi tamamdır Biri benden şu kredi kartlarını alıp saklasın

bana ver bana ver:111:

Esinin ailesinde mi? Anormal? Mustakbel esin nasil? Dur dur alemate biniü kiyamete gitmeee :))) bin limuzine git cennete:)

ahhhh ahh nerde :)) evet onlardaaaaa bu durum söz konusu :)))) nişanlım sanki o ailenin evladı degil onlardan bambaskaa sükürler olsunn

Alttan alma canım, nasıl başlarsa öyle gider

ben hayır diyemeyen birisiym bunu herkes söyledi yapmaya calıssamdaa sonra dayanamayıp tamam diyorum :)

böyle yaznca aklıma nisanım geldi aslında.. davetliler içerde herkes gelmiş artık biz cıkıcaz kapının orda kavgaa ettik dans ederken gülümseyerek tartısıyoduk :)))

tesekkür ederim. mümkün oldukca sakinim ama öyle bi an oluyoki istemeden icindesin.. umarım su durum bir an önce biterde düğün yerimizin istedigimiz tarihi dolmadan tutabilirizzzz...
öğün atlamamaya özen göstericem su gectigimiz hafta cok yogundum gercekten fırsat yoktuu.. güzel ve zayıf bir gelin olurum insallah :))

Son düzenleme:

Ben hic kredi karti kullanmiyorum hatta yok kredi kartim :))
Banka kartim varda kredi karti degil

Bende kararsizim ama yinede severim :))

Kaldirdim yaptim bileeeee..bekimide doyurdummm.
Bende kendime almiyorum yaa cocuklara hep..simdilik benim uhtiyacim yok be bisey görüp begendim mi hic kacirmam o uyzden böyle ara ara hep aldigim icin hic ihtiyac olmuyo gibi

Kizlarrrrrr bizim basketbol takimizin websayfasi var ..mac sonuclari yaziliyor hafta basi..onu bekliyorduk
Yazmislar veeeeeee 42 sayi yapmissssss 3 tane 3 lük ve attigi kadar asis :))) Evde bi bayram havasi :118::118::118::128:

Kizlarrrrrr bizim basketbol takimizin websayfasi var ..mac sonuclari yaziliyor hafta basi..onu bekliyorduk
Yazmislar veeeeeee 42 sayi yapmissssss 3 tane 3 lük ve attigi kadar asis :))) Evde bi bayram havasi :118::118::118::128:

ferhan hayranım sana,içinde kocaman ,çılgın bir çocuk var

Benim ilk defa reglim hala devam ediyo 7. gün bugün. Niye böyle oldu yaaaa:18::18::18::18:

Tebrik ediyorum canımmm

ferhan hayranım sana,içinde kocaman ,çılgın bir çocuk var

Yaa hobi iste :)) sen macta goruceksin:) serbest atislarda besmele cekiyorum :)

Benim ilk defa reglim hala devam ediyo 7. gün bugün. Niye böyle oldu yaaaa:18::18::18::18:

Tebrik ediyorum canımmm

Saoll canimmm 42 sayi süpper oglum icin zaten topscor diye yazmislar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…