hayırlı olsun büyük gün ne zaman bellimi
Illa olur canim sikintilar..ama sikinti sorun olmasin diye heveslerindende vazgecme,,ilimlida ol:) orta yolu bl iste:))) ama en basta tadini cikar
22 Haziran, su an icin :)
Vazgecmek istemiyorum ama bazen nisanlım icin bazı fedakarlıklarda yapmak zorunda kalıyorum( orta yol bulunmuyo hic bi zaman hepp bi tarafın istedigi olsun isteniliyo kimse burnundan kıl aldırmıyo zaten su dügün degil sorun olan onların kendi arasında ama buda beni etkiliyo cunku onların arası kotu olunca banada ailemede herkese trip atılıyo bu ailede hic bisey normal degil sevinclerde sıkıntılarda aile yasamıda bilmiyorum ne yapmam gerekli hersey cok karısık.. neysee bindik bir alamete gidiyoruz kıyameteee :))
22 Haziran, su an icin :)
Vazgecmek istemiyorum ama bazen nisanlım icin bazı fedakarlıklarda yapmak zorunda kalıyorum( orta yol bulunmuyo hic bi zaman hepp bi tarafın istedigi olsun isteniliyo kimse burnundan kıl aldırmıyo zaten su dügün degil sorun olan onların kendi arasında ama buda beni etkiliyo cunku onların arası kotu olunca banada ailemede herkese trip atılıyo bu ailede hic bisey normal degil sevinclerde sıkıntılarda aile yasamıda bilmiyorum ne yapmam gerekli hersey cok karısık.. neysee bindik bir alamete gidiyoruz kıyameteee :))
Ben aslinda canavar degilim :) cok kararsizim..ihtiyacimiz disinda cok almam..alirken mutlu olurum o ayri :)) ama o alma esnasinda
Bumu bumu buu bumu ayyyyyy secemem en basit birseyi bile..bir corap alicam saatlerce tonunu ararim sonundada bulamam:) o kiyafet kalir öyle ..bu bahsettigim cocuklarda tabi kendmde oyle sikinti yasamiyorm
su tüketiyosun dimi bol bol, birde stres yapma sakın
günaydın dilek.kız ne güzel veriyordun kilocuklarını.neden bu aşure sevdası.ne zorlukla vermiştin sen o kiloları
dün eşimde 2 kilo aldığını farketti,çünkü çok yiyor.bu sabahtan itibaren eski diet haline girdi.bende çok diet halinde göremiyorum kendimi.onunla beraber şu son 8 i veririm inşallah.
eyvah eyvah ne yaptın kız sen
benimde çok sinir olduğum bi durumdur yeme yeme sonra azcık ye hemen al, haksızlık bu yaaaaaaaaaaaa
benim +2 kiloooooGunaydin kizlarrrrr
+ 700 ile basladim haftaya:18:
canımmm kıyamaamm yakın olsak atlar getriidim sanasabah sabah burası pek sakin bugün. herkes aşureden bahsetmiş resmen canım çekti ne yapacağım şimdi ben. zaten emzikliyim biyerim şişecek diye korktum. inşallah eve gittiğimde komşulardan biri yapmıştır. eğer yapmamışsa evinde aşure olan hemen bana kargolasın
afiyet olsun canım ama sütün kesilecek bu gidişle az yiyorsunhafta sonu menülerimide paylaşayım
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
krem peynir
1 yumurta beyazı
bal 2 ceviz
öğlen
1 kase nesfit
arada
2 bebe bisküvisi
yarım kase tarhana çorbası
akşam
2 köfte 2 dilim patates 1 elma
pazar
sabah
1 tost çay
arada
yarım paket çubuk kraker
öğlen
dışarıdaydım salata bardan 1 tabak salata 1 biber dolma 1 dilim ekmek ayran
akşam
yarım paket çubuk kraker
spor yok
ben de regl bitince yapıcamGünaydın Kızlar
Dişçiye gittim geldim. Sabah tartıda + çıktımya 78.5( 43: Dukan atak evresi yapacam kızlar. Bugün başlıyorum.
afieyt olsunDoğum günümde kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaaa:)) yaşpastadan çiğköfteye cantıktan çikolataya :))))))))) Coştum yani, bide canım sıkkındı ya yedim de yedim
canım benim hep öyle oluyor , herkes gergin herkes stresli... biz ilk kavgamızı böyle sudan bir sebeple yapmıştık hem de kına geces için kıyafet ve ayakkabı almaya giderken.. çok sinirlenmiştim kıyafetimi de ayakkkabılarımı da tek başıma almıştım..üzülme yani ama arayı sen biraz bulacaksın.. birşey alırken de başkalınıa değil kendine kulak ver , içine sinen olsun sonra üzülme..Günaaayydııııınnn :)
Hafta sonum cok yogun gecti 2 gün gelinlik baktıkk, evimin ilk günlük yemek takımı, misafirlik çatal bıçağıyla günlük olanları, vee kahvaltı tabaklarım, tepsim, iki tanede porselen fırın kaplarım artıkkk hazırrrrrrr :)) cok heyecanlıyım ama bi taraftanda icim cok buruk bilmiyorum herkeste böyle sorunlar oluyo mu bizde hep vardı üstü kapatılmaya calısılsada ama bu dönemlerde bizim bu sorunumuz bizim her özel ve güzel günlerimizde daha da patlak veriyo((
afiyet olsun canım, öğün atlama artıkkkkDünkü menüm
Sabah
Yarım dilim peynir
7 tane yeşil zeytin
1'er dilim domates salatalık
1 dilim kızarmıs ekmek
Sekersiz cay
Öğle
yok
Akşam
1 lahmacun
1 kutu ayran
seni alışveriş çılgınııııı seniiiiBende alisverisimi yaptim geldim ..bayadir kremim bitmisti ciktigimda bakiyorum yok ..kac da baktim hep itmis oluyor...demek cok kullaniliyor :)) dedim kendi kendime bugun zorla buldum..bi kreme baslayincada uzun sure kullanmak iyi zirt pirt degistirmemek lazim diye biliyorum..
Cizmemide aldim netten siparis vericektim..sevdigimbi ayakkabici vardi orayada bakim dedim ve orada bldum istedigim gibi aldim gectim :)
Bebegime bi kac parca ogluma derken dunku harcligimi harcadim::106:
Ayyyy kizimada bi ayakkkabi gördüüüümmmmm cok guzeldiiiiii kipkirmiziiiiii ama sneaker.. ama almadimgecen ay 3 tane aldi o
Ama cook guzeldiiiiiiiiii ve ucuzduuu ..ama olsun almadim ....amaa. Guzeeellllllll ama ama ama
Iste alisveriste tam böyle oluyorum
Ben aslinda canavar degilim :) cok kararsizim..ihtiyacimiz disinda cok almam..alirken mutlu olurum o ayri :)) ama o alma esnasinda
Bumu bumu buu bumu ayyyyyy secemem en basit birseyi bile..bir corap alicam saatlerce tonunu ararim sonundada bulamam:) o kiyafet kalir öyle ..bu bahsettigim cocuklarda tabi kendmde oyle sikinti yasamiyorm
Regl oldum ama bugün ,inşallah yarın daha iyi bir sonuç çıkar
benim +2 kilooooo
canımmm kıyamaamm yakın olsak atlar getriidim sana
afiyet olsun canım ama sütün kesilecek bu gidişle az yiyorsun
ben de regl bitince yapıcam
aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan.sorunlara gelince o dönem çok stresli oluyor insan.sakinliğini koruyarak çok taviz vermemeye çalış.onun ailesinn sıkıntılarını hayatına sokma.tadınız kaçar.artık siz ayrı bir aile olacaksınız.Günaaayydııııınnn :)
Hafta sonum cok yogun gecti 2 gün gelinlik baktıkk, evimin ilk günlük yemek takımı, misafirlik çatal bıçağıyla günlük olanları, vee kahvaltı tabaklarım, tepsim, iki tanede porselen fırın kaplarım artıkkk hazırrrrrrr :)) cok heyecanlıyım ama bi taraftanda icim cok buruk bilmiyorum herkeste böyle sorunlar oluyo mu bizde hep vardı üstü kapatılmaya calısılsada ama bu dönemlerde bizim bu sorunumuz bizim her özel ve güzel günlerimizde daha da patlak veriyo((
canım lütfen öğün atlama.hasta bir gelin olmak istemezsin değil mi?Dünkü menüm
Sabah
Yarım dilim peynir
7 tane yeşil zeytin
1'er dilim domates salatalık
1 dilim kızarmıs ekmek
Sekersiz cay
Öğle
yok
Akşam
1 lahmacun
1 kutu ayran
alış veriş ,iki kelime ,kadınların en sevdiği sihirli sözcükler.ben gene yazı bekliyorum.şu kilocuklarımdan bir kurtulayım ne ciciler alıcam kendimeBende alisverisimi yaptim geldim ..bayadir kremim bitmisti ciktigimda bakiyorum yok ..kac da baktim hep itmis oluyor...demek cok kullaniliyor :)) dedim kendi kendime bugun zorla buldum..bi kreme baslayincada uzun sure kullanmak iyi zirt pirt degistirmemek lazim diye biliyorum..
Cizmemide aldim netten siparis vericektim..sevdigimbi ayakkabici vardi orayada bakim dedim ve orada bldum istedigim gibi aldim gectim :)
Bebegime bi kac parca ogluma derken dunku harcligimi harcadim::106:
Ayyyy kizimada bi ayakkkabi gördüüüümmmmm cok guzeldiiiiii kipkirmiziiiiii ama sneaker.. ama almadimgecen ay 3 tane aldi o
Ama cook guzeldiiiiiiiiii ve ucuzduuu ..ama olsun almadim ....amaa. Guzeeellllllll ama ama ama
Iste alisveriste tam böyle oluyorum
kaldır totoyu ferhan bacıııııııııııııııııııBenim yemek yapmam lazim totom kalmiiiiii
Bende zor beğenirim ama beğendim mi tamamdırBiri benden şu kredi kartlarını alıp saklasın
Esinin ailesinde mi? Anormal? Mustakbel esin nasil? Dur dur alemate biniü kiyamete gitmeee :))) bin limuzine git cennete:)
Alttan alma canım, nasıl başlarsa öyle gider
canım benim hep öyle oluyor , herkes gergin herkes stresli... biz ilk kavgamızı böyle sudan bir sebeple yapmıştık hem de kına geces için kıyafet ve ayakkabı almaya giderken.. çok sinirlenmiştim kıyafetimi de ayakkkabılarımı da tek başıma almıştım..üzülme yani ama arayı sen biraz bulacaksın.. birşey alırken de başkalınıa değil kendine kulak ver , içine sinen olsun sonra üzülme..
afiyet olsun canım, öğün atlama artıkkkk
aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan.sorunlara gelince o dönem çok stresli oluyor insan.sakinliğini koruyarak çok taviz vermemeye çalış.onun ailesinn sıkıntılarını hayatına sokma.tadınız kaçar.artık siz ayrı bir aile olacaksınız.
canım lütfen öğün atlama.hasta bir gelin olmak istemezsin değil mi?
Bende zor beğenirim ama beğendim mi tamamdırBiri benden şu kredi kartlarını alıp saklasın
regl oldum ama bugün ,inşallah yarın daha iyi bir sonuç çıkar
benim +2 kilooooo
afieyt olsun
canım benim hep öyle oluyor , herkes gergin herkes stresli... biz ilk kavgamızı böyle sudan bir sebeple yapmıştık hem de kına geces için kıyafet ve ayakkabı almaya giderken.. çok sinirlenmiştim kıyafetimi de ayakkkabılarımı da tek başıma almıştım..üzülme yani ama arayı sen biraz bulacaksın.. birşey alırken de başkalınıa değil kendine kulak ver , içine sinen olsun sonra üzülme..
seni alışveriş çılgınııııı seniiii
ben çok kararsızım ve nefret ederim bu huyumdan o yüzden alışverişi de hiç sevmiyorum
aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan.sorunlara gelince o dönem çok stresli oluyor insan.sakinliğini koruyarak çok taviz vermemeye çalış.onun ailesinn sıkıntılarını hayatına sokma.tadınız kaçar.artık siz ayrı bir aile olacaksınız.
canım lütfen öğün atlama.hasta bir gelin olmak istemezsin değil mi?
alış veriş ,iki kelime ,kadınların en sevdiği sihirli sözcükler.ben gene yazı bekliyorum.şu kilocuklarımdan bir kurtulayım ne ciciler alıcam kendime
kaldır totoyu ferhan bacııııııııııııııııııı
bana ver bana ver:111:
Kizlarrrrrr bizim basketbol takimizin websayfasi var ..mac sonuclari yaziliyor hafta basi..onu bekliyorduk
Yazmislar veeeeeee 42 sayi yapmissssss 3 tane 3 lük ve attigi kadar asis :))) Evde bi bayram havasi :118::118::118::128:
regl oldum ama bugün ,inşallah yarın daha iyi bir sonuç çıkar
benim +2 kilooooo
afieyt olsun
seni alışveriş çılgınııııı seniiii
ben çok kararsızım ve nefret ederim bu huyumdan o yüzden alışverişi de hiç sevmiyorum
Tebrik ediyorum canımmmKizlarrrrrr bizim basketbol takimizin websayfasi var ..mac sonuclari yaziliyor hafta basi..onu bekliyorduk
Yazmislar veeeeeee 42 sayi yapmissssss 3 tane 3 lük ve attigi kadar asis :))) Evde bi bayram havasi :118::118::118::128:
ferhan hayranım sana,içinde kocaman ,çılgın bir çocuk var
Benim ilk defa reglim hala devam ediyo 7. gün bugün. Niye böyle oldu yaaaa:18::18::18::18:
Tebrik ediyorum canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?