Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sunlar yedim ..2 incir bir avucu doldurmuyacak kadar findik ve zeytin yapmis kndisi ..allahim muthisii tadina bakmak icin bi kac zeytin:) kotu degil dimi?

Tabi gel guzel olur

menüm
sabah:1 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

öğle:2 kaşık makarna
1 köfte
brokoli

akşam:3 kaşık etli türlü
cacık

ara:mandalina

Afiyet olsun cnm guzel olmus

işeee:26:

evde tekim ve ders çalışmaya motive olmaya çalışıyorumm
ama olamıyorum:26:
kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin
Sunlar yedim ..2 incir bir avucu doldurmuyacak kadar findik ve zeytin yapmis kndisi ..allahim muthisii tadina bakmak icin bi kac zeytin:) kotu degil dimi?

sözünü tutmuşsun valla tebrik ederim

Tabi gel guzel olur

zararlı bişey yememişsin ,eferim sana

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
günaydın dilek

nurgül dün hiç elmedi,benim de ilgimi çekti

kızlar yeni mesaj listesini yaptım,not almayı unutmayın
26-27 kasımia
28-29 kasım:cumbo
30 kasım-1 aralık:lafraise
3-4 aralık:goncagulll
5-6 aralık:nurgulguney
7-8 aralık:mersinli42

kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin

sözünü tutmuşsun valla tebrik ederim

zararlı bişey yememişsin ,eferim sana

günaydın dilek

nurgül dün hiç elmedi,benim de ilgimi çekti

Kek vardi almanlarin yilbasi icin yaptiklari tarcinli bi kurabiye kek gibi biseyi vardi yemedimmm cekiderk vs cikolata. Fln hic eliminsurmedim surmekte aklima gelmedi :)))) ama incir ler coook guzeldi arkdasim turkiyeye gitmisti..onlarin orda cok guzel incirler olur..böyle taze gibi ama kuru tabi..muthis biseydi..sifa olsun diye yedim :))
Zeytinide kendisi yapiOrmus..cok guzeldi yaaa ..ben burda öyle zeytin bulamamda siz bulursunuz yapsanizyaaaa zeynep

Cüüüüüüünaaaaaaayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn hihiihiihiihiihihihiihihi

Dün gece sabaha kadar ders çalıştım. Uykusuzum, çenem düştü:)) benden çekeceğiniz var. Var mısınız bugün 60-70 mesaja hihihihihihiihihihihihi Birileri varııııımmmmm diyooooo hihihihiihihihihiihih

şunu belirtmek isterim ki bir allahın kulu bile aşure yapmamış Bugün yine sürünüyorum, akşam bi ara ağlayasım geldi. Eşim gidim alım diyo ama iğrenç oluyo pastane işi(geçende boluluda yeme gafletinde bulundum midem azıma geldi) bu aşermemde en çok siz sevgili aşure yapıp yiyen arkadaşlarımı suçluyom Ama elden ne gelir. Sizinde yapçak bişeyiniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…