Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben sanırım dün öğlen yediğim tavuktan zehirlendim. Dünkü halsizliğimi keyifsizliime bağlıyordum ama ishal olup, midem bulanıp midem bir garip olunca yeni idrak edebildim. Ne yapmalıyım sizce :18::18::18::18::18:

Bi cesaret ben derdim debugün yogunum biraz ..ama eminim cesaret.i kendine guvenen arkadaslar cikicak heheh

Günaydın fıstıklar, bugün işlerim yoğun yine

Kolay gelsinnn

Ayyy kiyamammmmmm hele bende b anlatirm kiiii ya annenler niye yapmiyo bukadar canin stediiii..kz kucu, bi tencere yapar insannnn

Bilmem ki bilmeden yanlis bisey de demiyimde ..gecmis zaten ben kefir fln icerdim benim mide me cok iyi geliyo..

ayyy kiyamammmmmm hele bende b anlatirm kiiii ya annenler niye yapmiyo bukadar canin stediiii..kz kucu, bi tencere yapar insannnn

annem dedide ben yapma dedim gündüz zaten butun gün benim sıpayla uğraşıyor ve gerçekten uğraştırıcı bi çocuk olduğu için biliyorum durumu ondan

annem dedide ben yapma dedim gündüz zaten butun gün benim sıpayla uğraşıyor ve gerçekten uğraştırıcı bi çocuk olduğu için biliyorum durumu ondan

Ama kucuk bi tencere hemen hazir b konserve nohut konserve fasulyebugdayida geceden islattin mi b tencerede piser gerisini istedigin adar at icine bence normal yemek yapinmindan bile kolay asure:))

Koccaman bir şişe ayran aldım, zehirlenmeye iyi gelir sanırsam. Şimdide titremeye başladım, ateşim çıkmaz umarım.

Gecmis olsun canimmmm..ins bi sey cikmaz

Dün yediklerim

Sabah yok
öğle: tavuk haşlama, cacık
akşam yok

Su bolca, kahve bolca
Spor yok ders çalışmak var

cıks olmamış bu neki aç açına nasıl kafan çalıştı

Kızlar buralar çok ıssızlaştı , ben açıkçası yarışmadan ayrılmayı planlıyorum. eski tadı kalmadı forumun.

gerçekten çok ıssızlaştı kimsecikler uğramaz oldu, niye böyle olduki ne

dünkü menüm
sabah
1 kaşarlı tost
2 ceviz

öğlen
sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata

akşam
1 tabak ızgara hamsi
1 tabak kereviz
salata

spor yaptım, 3,5 lt su içtim

cıks olmamış bu neki aç açına nasıl kafan çalıştı

gerçekten çok ıssızlaştı kimsecikler uğramaz oldu, niye böyle olduki ne

Diğer takımlar ve kişiler tarafından buranın sürekli okunup takımımızdan açık aranması benim buraya yazmamı , doğrusu yazma isteğimi yok etti. Zaten biliyosunuz daha önce ortak alanda sorun yaşamıştım özür bile dilenmemişti. Burdaki yarışma kafası değişti. İlk girdiğim zamanki gibi değil . Benim için sizi bulmam yeterli, sizinle yine iletişimde olup kilo vermeme devam ederim.

aferin sana.zeytini yazın kayınvalidemyapmış bir şişe,bize verdi.hala yiyoruz.güzel gerçekten.

günayddınnnn. geçmişe bakıp geliyorum.
nerdesin kız sen

çenene kuvvet bacım

kız çok kolay aşure.ben şimdiye yüz kere yapmıştım.:111:

geçmiş olsun.ayranı iç ama çok kötü olsaydı bilgisayar başında olmazdın zaten.
Dün yediklerim

Sabah yok
akşam yok

Su bolca, kahve bolca
bu ne kız

Kızlar buralar çok ıssızlaştı , ben açıkçası yarışmadan ayrılmayı planlıyorum. eski tadı kalmadı forumun.
haklısın.bende düşünmüyor değilim.

dünkü menüm
sabah
1 kaşarlı tost
2 ceviz

öğlen
sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata

akşam
1 tabak ızgara hamsi
1 tabak kereviz
salata

afiyet olsun:44:

yazmak,sayfa yenilemek,senin saydıkların,ben(ebru ve hatice gibi olamadım.kızla ilgilenmek çok zamanı alıyor.buraya yeterince zaman ayıramıyorum:26:)hepsi burayı sessizleştirdi.

afiiyet olsun
baya disiplinli bir menu gibi

Ben normalde ac yasiyordum burdaki hanimlarin korkusundan saglikli beslenmiyorum diye kizdilar :) menum bu hale geldi :))

afiyet olsun canımm.. niye yasak ki?

Beyaz ekmekten baskasi yasak cunku mide ve bagrsaklarimi etkiliyo bi tur alerji hemen mide karin agrisi yapiyo ve ishal

doğru diyon valla şekerim, benide izinden döndükten sonra çok sıkmaya başaldı, bende bırakmayı düşünmüyor değilim

bendee aynı durumdayım günlerdirrr asure diye ölüyorum ama burda yapan kimseee yoookkkk ( komsumuz yapardı hep o da bu sene yapmams.. ( bizim isyernde calısan bi cocugun annesinin aşuresi meshurmuss onu kandırdm yarın getrcekmiss anneme vericekmss amaaaa bende de kötü bi huy herkesten yiyemyorum ( offfffff

ben daha cok yeniyim ama suna inanıyorum forumu güzellestirecek olanlarda üyeleridir, sıkıcı hale getirecekte üyeleridir. diğer takımları incelemedim ama bir motivasyon kaybı sanırım yasanıyor burada mesela ben ilk geldiğimde kurallar hatırlatıldı sorumluluk gerektirir denildi yapabilecek misin diye soruldu bi cok sey gayet ciddiydi ama icine girince pekte kurallardaki gibi olmadıgını gördüm yanlıs anlamayın kimsenin sahsına degil sadece ilk izlenimimle su anki arasındaki degisimleri anlatıyorum. mesela biraz daha birbirimizi cesaretlendirebiliriz. kekler börekler çörekler paylasılmayabilir. yeni bilgilerle daha aktif olunabilir bu sadece benim fikrim.. daha önce nasıldı bilmiyorum yorum yapamamda belki katkısı olur diye yazıyorum

Dün yediklerim

Sabah yok
akşam yok

Su bolca, kahve bolca

Sinifta kaldin otur!!! Heheh

dünkü menüm
sabah
1 kaşarlı tost
2 ceviz

öğlen
sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata

akşam
1 tabak ızgara hamsi
1 tabak kereviz
salata

Afiyet olsun..kerevizi nasil yapiyorsun ?

Zeynepcim hicte saydiklari onlar degil..yasemincim ilk yorumnda dedim ki; acaba face deki aktivite mi bizi burda yavaslatiyor..onlari burada paylassak olmazmi ? Burda bisekilde konsept sadece diyet oldugu icin daha ciddi takilabiliriz diye dusundum. ..... Ammmmaaaa 2 . Yorumunda facede paylasitigimiz sohbetleri burada neden yapamiycagimizi hatirladim..gizli sakli bisey oldugundan degil ama nsan rahatsiz oluyor..biri bizi gözetliyor gibi..ben daha bir gruba gidip bakmadim ne konusuyorlar ne yapiyorlar diye..bakmak okumak surda dursun bunu kontrol amacli olmasi sonrada bulunan bir acikta hemen masaya yatirilmasi fln fln .. P sebeblede 2 . Yorumundan sonra da yine ha verdim...ama ben itinayla vurgulamak istiyorum ki zeynepcim canim arkadasim bunun senin yeni katanliginla en ufak bir ilgisi yok? Sen kendine mal etme hemen durumu..bence oturup bi care arayip sonuca varmaliyiz

Canim bence 13 takim gruplarin icinde en hareketli samimi ve aktif bir grup..ama sen gelmeden bikac hafta icinde bazi aksakliklar yasanmisti..onlarin sonuclari bunlar..paylasimlarimiz dustu ve baska mecralara kaydi..cokta detay yazamiyorum

aslında haklısın,diğer muhabbet kolayımıza geliyor.istediğimizi yazablmemiz,üzerinde gözlerin olmaması konuşurken rahat olmamızı sağlıyor.burdan tamamen kopmakta iyi bir fikir gibi gelmiyor.sonuçta burası olmasa birbirlerimizin varlığından bile haberdar olmayacaktık.kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…