Cüüüüüüünaaaaaaayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn hihiihiihiihiihihihiihihi
Dün gece sabaha kadar ders çalıştım. Uykusuzum, çenem düştü:)) benden çekeceğiniz var. Var mısınız bugün 60-70 mesaja hihihihihihiihihihihihiBirileri varııııımmmmm diyooooo hihihihiihihihihiihih
Günaydın fıstıklar, bugün işlerim yoğun yine
şunu belirtmek isterim ki bir allahın kulu bile aşure yapmamışBugün yine sürünüyorum, akşam bi ara ağlayasım geldi. Eşim gidim alım diyo ama iğrenç oluyo pastane işi(geçende boluluda yeme gafletinde bulundum midem azıma geldi) bu aşermemde en çok siz sevgili aşure yapıp yiyen arkadaşlarımı suçluyom Ama elden ne gelir. Sizinde yapçak bişeyiniz yok
Kızlar ben sanırım dün öğlen yediğim tavuktan zehirlendim. Dünkü halsizliğimi keyifsizliime bağlıyordum ama ishal olup, midem bulanıp midem bir garip olunca yeni idrak edebildim. Ne yapmalıyım sizce :18::18::18::18::18:
ayyy kiyamammmmmm hele bende b anlatirm kiiii ya annenler niye yapmiyo bukadar canin stediiii..kz kucu, bi tencere yapar insannnn
koccaman bir şişe ayran aldım, zehirlenmeye iyi gelir sanırsam. şimdide titremeye başladım, ateşim çıkmaz umarım.
dün yediysen bişey olsaydı çıkardı zaten merak etme, sen genede iç ayranını
annem dedide ben yapma dedim gündüz zaten butun gün benim sıpayla uğraşıyor ve gerçekten uğraştırıcı bi çocuk olduğu için biliyorum durumu ondan
Koccaman bir şişe ayran aldım, zehirlenmeye iyi gelir sanırsam. Şimdide titremeye başladım, ateşim çıkmaz umarım.
Dün yediklerim
Sabah yok
öğle: tavuk haşlama, cacık
akşam yok
Su bolca, kahve bolca
Spor yok ders çalışmak var
Kızlar buralar çok ıssızlaştı , ben açıkçası yarışmadan ayrılmayı planlıyorum. eski tadı kalmadı forumun.
cıks olmamışbu neki aç açına nasıl kafan çalıştı
gerçekten çok ıssızlaştı kimsecikler uğramaz oldu, niye böyle olduki ne
aferin sana.zeytini yazın kayınvalidemyapmış bir şişe,bize verdi.hala yiyoruz.güzel gerçekten.Kek vardi almanlarin yilbasi icin yaptiklari tarcinli bi kurabiye kek gibi biseyi vardi yemedimmm cekiderk vs cikolata. Fln hic eliminsurmedim surmekte aklima gelmedi :)))) ama incir ler coook guzeldi arkdasim turkiyeye gitmisti..onlarin orda cok guzel incirler olur..böyle taze gibi ama kuru tabi..muthis biseydi..sifa olsun diye yedim :))
Zeytinide kendisi yapiOrmus..cok guzeldi yaaa ..ben burda öyle zeytin bulamamda siz bulursunuz yapsanizyaaaa zeynep
nerdesin kız sengünayddınnnn. geçmişe bakıp geliyorum.
çenene kuvvet bacımCüüüüüüünaaaaaaayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn hihiihiihiihiihihihiihihi
Dün gece sabaha kadar ders çalıştım. Uykusuzum, çenem düştü:)) benden çekeceğiniz var. Var mısınız bugün 60-70 mesaja hihihihihihiihihihihihiBirileri varııııımmmmm diyooooo hihihihiihihihihiihih
kız çok kolay aşure.ben şimdiye yüz kere yapmıştım.:111:şunu belirtmek isterim ki bir allahın kulu bile aşure yapmamışBugün yine sürünüyorum, akşam bi ara ağlayasım geldi. Eşim gidim alım diyo ama iğrenç oluyo pastane işi(geçende boluluda yeme gafletinde bulundum midem azıma geldi) bu aşermemde en çok siz sevgili aşure yapıp yiyen arkadaşlarımı suçluyom Ama elden ne gelir. Sizinde yapçak bişeyiniz yok
geçmiş olsun.ayranı iç ama çok kötü olsaydı bilgisayar başında olmazdın zaten.Kızlar ben sanırım dün öğlen yediğim tavuktan zehirlendim. Dünkü halsizliğimi keyifsizliime bağlıyordum ama ishal olup, midem bulanıp midem bir garip olunca yeni idrak edebildim. Ne yapmalıyım sizce :18::18::18::18::18:
bu ne kızDün yediklerim
Sabah yok
akşam yok
Su bolca, kahve bolca
haklısın.bende düşünmüyor değilim.Kızlar buralar çok ıssızlaştı , ben açıkçası yarışmadan ayrılmayı planlıyorum. eski tadı kalmadı forumun.
afiyet olsun:44:dünkü menüm
sabah
1 kaşarlı tost
2 ceviz
öğlen
sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
akşam
1 tabak ızgara hamsi
1 tabak kereviz
salata
spor yaptım, 3,5 lt su içtim
yazmak,sayfa yenilemek,senin saydıkların,ben(ebru ve hatice gibi olamadım.kızla ilgilenmek çok zamanı alıyor.buraya yeterince zaman ayıramıyorum:26:)hepsi burayı sessizleştirdi.Diğer takımlar ve kişiler tarafından buranın sürekli okunup takımımızdan açık aranması benim buraya yazmamı , doğrusu yazma isteğimi yok etti. Zaten biliyosunuz daha önce ortak alanda sorun yaşamıştım özür bile dilenmemişti. Burdaki yarışma kafası değişti. İlk girdiğim zamanki gibi değil . Benim için sizi bulmam yeterli, sizinle yine iletişimde olup kilo vermeme devam ederim.
afiiyet olsun
baya disiplinli bir menu gibi
afiyet olsun canımm.. niye yasak ki?
Diğer takımlar ve kişiler tarafından buranın sürekli okunup takımımızdan açık aranması benim buraya yazmamı , doğrusu yazma isteğimi yok etti. Zaten biliyosunuz daha önce ortak alanda sorun yaşamıştım özür bile dilenmemişti. Burdaki yarışma kafası değişti. İlk girdiğim zamanki gibi değil . Benim için sizi bulmam yeterli, sizinle yine iletişimde olup kilo vermeme devam ederim.
Selam melegim olsun gecmis olsun canim hayat mucadelesinde olur böyle gencsiniz toparlanirsinz ..sadece bir seyi anlamadim canim..oturdugum yerden insanalar ahkam kesmekten nefret ederim benimkini sadece bir tasiye olarak degerlndir lutfen..bukadar taslarin henuz yerine oturmadigi bir hayatta,,bir taraftan kayinvalidenin ve ailesinin baskisi iyi hatirliyorum senin cocuga bakamadigini dusunuOrlar ve uzuyorlardi seni esinde kayizsiz kaliyordu,simdi tum bunlar varken bu 2 . Cocuk plani ne kadar saglikli..niye kendine bunu reva görüyosun? Isleriniz bi yerine otursun esinin sabit isikrarli bir isi olsun sen biraz yasadigin ortama hayatina yeni giren krakterlere alis elbet kardeste yaparsn evladina, sadece bir abla tavsiyesi :)
cok tsk ederim cnm cvb verdigin ve tavsiyen icin suan iptal ettim zaten cok huzursuzum durmadan karsiyim yapmayin diyolar zaten bel agrilarim basladi yeni is derken yok istemiyorum artik duymuyorum onlar dun gece esimle konusurken herkez haddini bilecek dedim diye azina geleni saydi dedigin gibi saglikli gelecek kurmadan 2 ci asla diyorum suanda allah yardimcimiz olsun
şunu belirtmek isterim ki bir allahın kulu bile aşure yapmamışBugün yine sürünüyorum, akşam bi ara ağlayasım geldi. Eşim gidim alım diyo ama iğrenç oluyo pastane işi(geçende boluluda yeme gafletinde bulundum midem azıma geldi) bu aşermemde en çok siz sevgili aşure yapıp yiyen arkadaşlarımı suçluyom Ama elden ne gelir. Sizinde yapçak bişeyiniz yok
Kızlar buralar çok ıssızlaştı , ben açıkçası yarışmadan ayrılmayı planlıyorum. eski tadı kalmadı forumun.
Dün yediklerim
Sabah yok
akşam yok
Su bolca, kahve bolca
dünkü menüm
sabah
1 kaşarlı tost
2 ceviz
öğlen
sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
akşam
1 tabak ızgara hamsi
1 tabak kereviz
salata
spor yaptım, 3,5 lt su içtim
Diğer takımlar ve kişiler tarafından buranın sürekli okunup takımımızdan açık aranması benim buraya yazmamı , doğrusu yazma isteğimi yok etti. Zaten biliyosunuz daha önce ortak alanda sorun yaşamıştım özür bile dilenmemişti. Burdaki yarışma kafası değişti. İlk girdiğim zamanki gibi değil . Benim için sizi bulmam yeterli, sizinle yine iletişimde olup kilo vermeme devam ederim.
aferin sana.zeytini yazın kayınvalidemyapmış bir şişe,bize verdi.hala yiyoruz.güzel gerçekten.
nerdesin kız sen
çenene kuvvet bacım
kız çok kolay aşure.ben şimdiye yüz kere yapmıştım.:111:
geçmiş olsun.ayranı iç ama çok kötü olsaydı bilgisayar başında olmazdın zaten.
bu ne kız
haklısın.bende düşünmüyor değilim.
afiyet olsun:44:
yazmak,sayfa yenilemek,senin saydıkların,ben(ebru ve hatice gibi olamadım.kızla ilgilenmek çok zamanı alıyor.buraya yeterince zaman ayıramıyorum:26:)hepsi burayı sessizleştirdi.
ben daha cok yeniyim ama suna inanıyorum forumu güzellestirecek olanlarda üyeleridir, sıkıcı hale getirecekte üyeleridir. diğer takımları incelemedim ama bir motivasyon kaybı sanırım yasanıyor burada mesela ben ilk geldiğimde kurallar hatırlatıldı sorumluluk gerektirir denildi yapabilecek misin diye soruldu bi cok sey gayet ciddiydi ama icine girince pekte kurallardaki gibi olmadıgını gördüm yanlıs anlamayın kimsenin sahsına degil sadece ilk izlenimimle su anki arasındaki degisimleri anlatıyorum. mesela biraz daha birbirimizi cesaretlendirebiliriz. kekler börekler çörekler paylasılmayabilir. yeni bilgilerle daha aktif olunabilir bu sadece benim fikrim.. daha önce nasıldı bilmiyorum yorum yapamamda belki katkısı olur diye yazıyorum
Sinifta kaldin otur!!! Heheh
Zeynepcim hicte saydiklari onlar degil..yasemincim ilk yorumnda dedim ki; acaba face deki aktivite mi bizi burda yavaslatiyor..onlari burada paylassak olmazmi ? Burda bisekilde konsept sadece diyet oldugu icin daha ciddi takilabiliriz diye dusundum. ..... Ammmmaaaa 2 . Yorumunda facede paylasitigimiz sohbetleri burada neden yapamiycagimizi hatirladim..gizli sakli bisey oldugundan degil ama nsan rahatsiz oluyor..biri bizi gözetliyor gibi..ben daha bir gruba gidip bakmadim ne konusuyorlar ne yapiyorlar diye..bakmak okumak surda dursun bunu kontrol amacli olmasi sonrada bulunan bir acikta hemen masaya yatirilmasi fln fln .. P sebeblede 2 . Yorumundan sonra da yine ha verdim...ama ben itinayla vurgulamak istiyorum ki zeynepcim canim arkadasim bunun senin yeni katanliginla en ufak bir ilgisi yok? Sen kendine mal etme hemen durumu..bence oturup bi care arayip sonuca varmaliyiz
Canim bence 13 takim gruplarin icinde en hareketli samimi ve aktif bir grup..ama sen gelmeden bikac hafta icinde bazi aksakliklar yasanmisti..onlarin sonuclari bunlar..paylasimlarimiz dustu ve baska mecralara kaydi..cokta detay yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?