Sinifta kaldin otur!!! Heheh
Afiyet olsun..kerevizi nasil yapiyorsun ?
Zeynepcim hicte saydiklari onlar degil..yasemincim ilk yorumnda dedim ki; acaba face deki aktivite mi bizi burda yavaslatiyor..onlari burada paylassak olmazmi ? Burda bisekilde konsept sadece diyet oldugu icin daha ciddi takilabiliriz diye dusundum. ..... Ammmmaaaa 2 . Yorumunda facede paylasitigimiz sohbetleri burada neden yapamiycagimizi hatirladim..gizli sakli bisey oldugundan degil ama nsan rahatsiz oluyor..biri bizi gözetliyor gibi..ben daha bir gruba gidip bakmadim ne konusuyorlar ne yapiyorlar diye..bakmak okumak surda dursun bunu kontrol amacli olmasi sonrada bulunan bir acikta hemen masaya yatirilmasi fln fln .. P sebeblede 2 . Yorumundan sonra da yine ha verdim...ama ben itinayla vurgulamak istiyorum ki zeynepcim canim arkadasim bunun senin yeni katanliginla en ufak bir ilgisi yok? Sen kendine mal etme hemen durumu..bence oturup bi care arayip sonuca varmaliyiz
Canim bence 13 takim gruplarin icinde en hareketli samimi ve aktif bir grup..ama sen gelmeden bikac hafta icinde bazi aksakliklar yasanmisti..onlarin sonuclari bunlar..paylasimlarimiz dustu ve baska mecralara kaydi..cokta detay yazamiyorum
şunu belirtmek isterim ki bir allahın kulu bile aşure yapmamışBugün yine sürünüyorum, akşam bi ara ağlayasım geldi. Eşim gidim alım diyo ama iğrenç oluyo pastane işi(geçende boluluda yeme gafletinde bulundum midem azıma geldi) bu aşermemde en çok siz sevgili aşure yapıp yiyen arkadaşlarımı suçluyom Ama elden ne gelir. Sizinde yapçak bişeyiniz yok
ayyy ben kıyamam asıl sanaaaaa..ne yapsak kiiişaka şaka kıyamam ben size
Kızlar ben sanırım dün öğlen yediğim tavuktan zehirlendim. Dünkü halsizliğimi keyifsizliime bağlıyordum ama ishal olup, midem bulanıp midem bir garip olunca yeni idrak edebildim. Ne yapmalıyım sizce :18::18::18::18::18:
ben de tam ayran diyecektim.. bol su ,ayran yarına bişeycin kalmazAyran ve su içiyorum bakalımAyrancıyım bugün, dukanada uygun sanırsam kendileri hihihhihiihihi
bu da neeeeeeeeee ..... eee dersi nasıl çalışıyorsun ..Dün yediklerim
Sabah yok
öğle: tavuk haşlama, cacık
akşam yok
Su bolca, kahve bolca
Spor yok ders çalışmak var
afiyet olsun çok güzel olmuşdünkü menüm
sabah
1 kaşarlı tost
2 ceviz
öğlen
sebzeli çorba
2 ızgara köfte
salata
akşam
1 tabak ızgara hamsi
1 tabak kereviz
salata
spor yaptım, 3,5 lt su içtim
evet biraz ıssızlaştı burası.. ne yapalım peki fikri olan yazsın meselaaaaa şu 5 mesaj kuralını uygulayalım, diyet ya da sporla ilgili paylaşımlarda bulunalım, diyet yemek tarifleri yapalım ... saçma mı oldu kiben daha cok yeniyim ama suna inanıyorum forumu güzellestirecek olanlarda üyeleridir, sıkıcı hale getirecekte üyeleridir. diğer takımları incelemedim ama bir motivasyon kaybı sanırım yasanıyor burada mesela ben ilk geldiğimde kurallar hatırlatıldı sorumluluk gerektirir denildi yapabilecek misin diye soruldu bi cok sey gayet ciddiydi ama icine girince pekte kurallardaki gibi olmadıgını gördüm yanlıs anlamayın kimsenin sahsına degil sadece ilk izlenimimle su anki arasındaki degisimleri anlatıyorum. mesela biraz daha birbirimizi cesaretlendirebiliriz. kekler börekler çörekler paylasılmayabilir. yeni bilgilerle daha aktif olunabilir bu sadece benim fikrim.. daha önce nasıldı bilmiyorum yorum yapamamda belki katkısı olur diye yazıyorum
aslında haklısın,diğer muhabbet kolayımıza geliyor.istediğimizi yazablmemiz,üzerinde gözlerin olmaması konuşurken rahat olmamızı sağlıyor.burdan tamamen kopmakta iyi bir fikir gibi gelmiyor.sonuçta burası olmasa birbirlerimizin varlığından bile haberdar olmayacaktık.kafam çok karışık.
ayyy ben kıyamam asıl sanaaaaa..ne yapsak kiii
ben de tam ayran diyecektim.. bol su ,ayran yarına bişeycin kalmaz
bu da neeeeeeeeee ..... eee dersi nasıl çalışıyorsun ..
afiyet olsun çok güzel olmuş
evet biraz ıssızlaştı burası.. ne yapalım peki fikri olan yazsın meselaaaaa şu 5 mesaj kuralını uygulayalım, diyet ya da sporla ilgili paylaşımlarda bulunalım, diyet yemek tarifleri yapalım ... saçma mı oldu ki
On zaten uyguluyoruz ya canim ..her hafta mesaj listesi yapiyoruz mesajlarimiz yolluyoruz
doğru da , sonrası yok yani az mesaj yazana uyarı ya da ceza ( mesela diğerlerine kargoyla aşure yollamak gibi) verebilir miyiz
spor cezası veya sonraki hafat 20 mesaj yazacaksın gibi ,, ne bileyim aklıma da bişey gelmiyor ama dağılmasın grubumuuuzzzzz
afiyet olsun.. yine çok az yemişsinBugünkü menüm;
Sabah
1 dilim ekmek
peynir
Öğle
1 kaseden az mercimek corbası
1 Kase yoğurt
Ara
7 badem
akşam
yok
Spor 20 dk koşu
1.5 lt su
Asure gönderiyorum de günde 50 mesaj yazarım :))))
afiyet olsun.. yine çok az yemişsin
sanki göndersem yiyeceksin deee.. yemek bile yemiyorsun aşure mi yiyeceksin
waaaooowwww inşallah görürsün ben de ar4tık 60lardan kurtulmak istiyorum. yeni yıla 59 ve altında olmak istiyorummmmcok hırslıyımmm cokk bu haftaa bu gözler 64 ü görecekk :)))))
Vallahi hayır diyemediklerimden biri aşureeeeeee(sabah ögle aksam yiyebilirim :))
belkide teyzem acırdaa yarın yaparr banaaaaa :))
~~~~~menum~~~~~~
Sabah
1 kase krokantli musli
Ögle
Salamli peynirli tost
Aksam
3 yk bulgur p.2 yk et sote
2 fincan cay
waaaooowwww inşallah görürsün ben de ar4tık 60lardan kurtulmak istiyorum. yeni yıla 59 ve altında olmak istiyorummmm
aşure benim de hayır diyemediklerimden. zaten pazar günü abarttım ama ondan sonra evde olduğu halde (şu an bile var) yemedim
afiyet olsun canım sen de çok az yemişsin inşallah bu cuma iyi çıkacak sonuç
~~~~~menum~~~~~~
Sabah
1 kase krokantli musli
Ögle
Salamli peynirli tost
Aksam
2 fincan cay
benim menüm:
sabah 1 kase nesfit
öğle: 1 dilim kepek ekmeği, salata, yarım akse cacık, tavuk
ara:1 nescafe, 3 tane diyet bisküvi
akşam: 1 kase çorba, yoğurtlu ıspanak
ara: 1 avuç patlamış mısır
afiiyettt olsunnnnnn, su nesfitlere bir ben alısamadım( sütü sevmiyorum sanırım ondan..
bu neeeeeee,nerde akşam yemeğiBugünkü menüm;
Sabah
1 dilim ekmek
peynir
Öğle
1 kaseden az mercimek corbası
1 Kase yoğurt
Ara
7 badem
akşam
yok
Spor 20 dk koşu
1.5 lt su
aç kalarak görürsün ama çabucak eskiye dönersin,demedi demecok hırslıyımmm cokk bu haftaa bu gözler 64 ü görecekk :)))))
Vallahi hayır diyemediklerimden biri aşureeeeeee(sabah ögle aksam yiyebilirim :))
belkide teyzem acırdaa yarın yaparr banaaaaa :))
afiyet olsun güzel omuş~~~~~menum~~~~~~
Sabah
1 kase krokantli musli
Ögle
Salamli peynirli tost
Aksam
2 fincan cay
afyet olsun dilk,güzel olmuşbenim menüm:
sabah 1 kase nesfit
öğle: 1 dilim kepek ekmeği, salata, yarım akse cacık, tavuk
ara:1 nescafe, 3 tane diyet bisküvi
akşam: 1 kase çorba, yoğurtlu ıspanak
ara: 1 avuç patlamış mısır
hani dengeli beslenecektin sen,zayıflık güzel ama sağlıklı bir zayıf.ben 5 yıl önce bazı nedenlerden 55 i görmüştüm.kimisi için çok az olmayabilir ama ben uzun zamandan sonra çok kısa bir sürede bu kiloya düşmüştüm.ayın 29 günü hastaydım.hiç bir halt anlamamıştım.zayıflık mahvetmişti beni.insallaah bende ilk defa bu kiloları görüyorum genelde 70lerdeydim, 60ın altına düsersem bayrammm olur benim icin :)) ama yapıcaamm olucaakk :)) herkes yeter artık diyoda kimseyi dinlemicem ilk defaaa bu kadar zayfladım vazgecer miyim hic 57 olucam boyumda 1.72 innncecikk olucammmmm insallahhh 1.5 ay vaaaar.
afiyeeettt olsuuunnn
siz gelmeden önce hep söylerdim ben nefret ederim o meretten.kessen yemem.anca elime alıp kıtır kıtır yerim.ben de sadece nesfit çikolatalı yiyebiliyorum sütü ben de sevmem ve sade hiç içemem, az koyuyorum zaten sütü ,azıcık da kakao koyuyorum yoksa içemem...
bi de sabah pratik oluyor , evde fırsat bulamıyorum çoğu zaman... işe gidince yesem ya poğaça ya da simit yemek zorundayım , en mantıklı yine nesfit oluyor
menüm
sabah.2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
ara:1 elma
öğle:1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara:1 mandalina
akşam:1 küçük tabak tavuklu pilav
salata
günaydın kızlar.inşallah bol muhabbetli bir gün olur.
Gunaydinnnnnnn
Gunaydin zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?