Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarin akrambamsi bi sürü arkadasim kahvaltiya geliceeeeeekkkkkk

Dun aksamdan beiri menu yapiyor siliyor yapiyor degistiriyorum
Sevdigim kisiler guzel bi kahvalti sofrasi hazirlamak isterim :))

Bugun temizlik yapiyimda sabah bebekimle zorlanmayayim..birazdanda büroya gitmeml lazim.. 3 4 saatlik isim var sonra alisveris sonra ev ..tum gunum simdi yarina odakli gecer..misafir bir gun gelir ama benim 2 3 gunumu yer
Hala alisamadim ..ama yinede severim arkadasalrim gelsin sohbet girgir yiyelim icelim..

Biraz kahvaltiliklardan bahsedeyim :) muhabbet olsun :)

Ben sunlarda karar kildim

Sosisli mantarli domates soslu bi sicak
Patates ezmesi
Firinda soslu sebze közlemeleri
Yumurta salatasi
Firinda peynir kizartmasi

Bide normal kahvaltiliklar

Aslinda portakal agacinda görmustum ..patates pizzasi diye. ,, yapmistimda daha once cok guzel oluyorhamur yerine patates koyuyor uzerine arzu ettigin sucuk sosis kasar fln guzel oluyor ama onu yapinca yeniden pataes kullanmak olmuyor ..bu atatesezmesinde bikac kez disarida gittigim kahvalti salonlarinda yemistim cok guzel oluyor..patatesi hasliyorsun sonra bi avada sogani soteleyip domates sosu ve baharatlari kayop bi harc hazirliyosun ve pureyle karistiriyosun öyle bißey :)

Ben kahvaltida söylede yapiyorum patatesi...ortasindan 2 ye bölüp duz tarfini tepsiye..ust egri kismina bicaklar dilimler gibi cizikler atiyorum ..sonra uzerine krema ve tereyag minik minik firina:)

Yumurta salatasindan önce aslinda broccoli salatasi yapicaktim ..yumurtayi ayri tek kullanma istemedim. Broccoli salatasin zenginlestirip uzerine yumurtalari koyucam..ama cig broccoli pismisinden cok daha guzel arkadasar avsiye ederim.. Besalatalarima dograrim hep

Baska ne anlatiiiimm:))

Birde öglen kahvesinin yanina pasta yapicam
Daha önce yapmadigim bir pasta deniycem portakalli cikolatali pasta..bakalim nasil bisi olucak

Bu peynir kizartmasinida söyle yapiyorum
Borcamin en kucukleri oluyorya kare ona yapiyorum ..yagsiz kzartmaya uygun her hangi bir peyniri ayni boylarda parmak parmak dogruyorum uzun uzun ...borcama diziyorum araliksiz..üzerine zeytin yagi ve istedigim baharatlarla sos hazirlayip döküyorum..firinda ustten yuksek ayarla kizartiyorum...goruntusude tadida cok guzel oluyor..tavada kizartilmis peynirler gibi olmuyor yanma ve yayilma riski yok :)

Baska ne yazim :)))

Ay buzlukta kurutulmus biber ve patlicNi gorunce acaba firinda sebze yerine onlarla yogurtlu biseymi yapsam diye dusundum:44:

Günaydın kızlar, günlerdir süren aşure krizim dün akşam son buldu Akşam yemekten önce tadına bakayım diye elime aldığım koca kaseyi dibini görerek bıraktım Ama çok rahatlamış hissettim kendimi. Haber vereyim dedim

Birde ton balig sevenlere bisey daha yazayim

Kirmizi salatalar icin soganlardan minim yemeklik dogruyoruz,,ton baligi,,süzme yogurt yada biraz yogurt ve mayonez ..kirmizi,kara biber tuz.. karistiriyoruz ekmek arasinda cok guzel sandivic oluyor ..yapi kapakli biseye koydugunuzda ..okula ise giderken sürüp yaninizda götürebilirsiniz ..marul dilim peynir fln

formundasın yine ferhan
şu patates pizzası dikkatimi çekti denemek isterem, haşlanmış patatesimi ezip diziyorsun yoksa çiğ dilimmi yapıyorsun

yeşil soğan mı kuru soğanmı, eğer kuruysa sevmem ben kokar kız

Canım ben zehirlendim yaa, bişey yiyemedim kaç gündür. Bugün azıcık kendime geldim

Kızlar dün akşam taş gibi yattım, sabaha ancak kendime gelebildim. Dünden iyi gibiyim, istifralarım kesildi şükür, cırcır mod ve mide kramplarım halsizlik devam ama bunada şükür. Akşam muhasebe sınavım var 2 gündür hasta olduğum için çalışamadım. Şimdi iş yerinde oturup muhasebe sınavına çalışıyorum. Gece çok geç vakitte uğrarım. Öpüldünüz.

ayy kolay gelsin canımmmm bugün canın çıkacak ama değer güzel bir gün için
mmmıımm karnım acıktı .. ben de gelmek istiyorum kahvaltıyaaaaa
FERHANN BİZİ KAHVALTIYA GÖTÜÜRRR
ohhh nihayet gözünaydın canımmmmm
ayy denemek lazım bunu tarifi bile ağzımı sulandırdı.. kız ne kadar beceriklisin sen , ben hiç bilmem farklı yemekler yapmayı , ama kocam bu konuda çok iyi
Kizlar bu sekilde kucuk ekmeklerin turkiyede adi ne?
bilmem ki... sandviç ekmek mi acaba?? yok diildir ..bilemedim ben onu

Gecmis lsun canim..bukadar oldugunu bilmiyordum..bol bol kefir ic

Saol dilekcimm benimde en sevdigim ogun kahvalti:))

Kizlar herkez kararini verdi ve uyguluyor heralde dun dilek disinda kimse mesaj sayisini bildirmemis(

dün akşam eşimle konuşuyoruz spor salonuna gitmiş, bundan sonra da haftada 3 gün gidecekmiş, siz dönene kadar fit olucam , baklava yapıcam karın kaslarımı diyor... ben de gitmek istiyorum ama siirtte nanayyyyy.. 1 tane yer gördüm geçen gün haftanın 3 günü bayanlara ,3 günü erkeklere şeklinde, 40-50 metrekarelik bodrum katta tıkış tıkış , içerisi etr kokuyor, duş yok vs beğernmedim yaniiii. ama ben de fit olmak istiyoruummmmm

spor çok önemliymiş canım son yaşadıklarımdan bunu anlıyorum, gitme imkanın yoksa eve alet falan al ne bileyim koşubandı falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…