Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohhhh afyet olsunnn :)) insallahhh cıkmayacaksın :))

Bugünkü menüm

Sabah
1 sade poğaça (başka okulda yiyecek birşey yok)

Öğle
5 tane çiğköfte
Biraz lavas

Akşam
yok

2lt su

kızmayın yine aksammm yok diyeee regl dönemindeyim tartıda gram oynama yok ((( siniriim bozuluyo tartıldıkcada yemiyorummm (

afiyet olsun canım , ama dediğin gibi regl dönemindesin yememeyi abartıyosun meyve falan ye bari

26/27 kasim Mesaj sayilari

Pia 7- 19- ( msj ve sporda meydani bos bulup kendimi 1. ilan ediyorum:131::119: haha özeniyodum napim

Mersinli. 10- 7-

Goncagül 14 + 18+

Cumbo 6+ 9+
.senden iyi şampiyon mu bulcaz kız

afiyet olsun.

hiç iyi yapmıyosun ama

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

ara:mandalina

öğle:1 dilim ekmek
1 porsiyon taze fasulye
2 kaşık yoğurt

akşam:1 porsiyon lahana sarması(koca tencereye yarım su bardağı pirinç koydum.bol sebzeli ve kıymalıydı)
1 kaşık yoğurt

veeeeeeee kaçamak4 cm karelik revani.dayanamadım.

Lafreise süre gectigi icin msj listesini duzeltemiyorum zeynebe yollarmisin msji

Yacok Yoruldum yaaa temizlik bikac hazirlik ,,yoruldum

afiyet olsun canım, umarım erken saatlerde yemişsindir revaniyi...
Lafreise süre gectigi icin msj listesini duzeltemiyorum zeynebe yollarmisin msji

Yacok Yoruldum yaaa temizlik bikac hazirlik ,,yoruldum
canımm yat dinlen biraz yarın da yorulacaksın..
Menum

Sabah
1 kase light misir gevregi light sütle

Ögle
1 sebzeli beyaz peynirli pizza

Aksam
1 kase asure
afiyet olsun canım bugün iş yapmaktan yemek yiyememişsin..

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Hemen biraz kilomdan bahsedeyim :) 1.60 boy ve 53,5 kiloyum 10 ayda 20 kilo verdim veeski kiloma donmeme sadece 4 kilo kaldi. Yalniz diyet yapamiyorum bunun icin bir gruba uye olmaya karsr verdim. Calisiyorum ve 10 aylik bir bebegim var bunun icin sadece aksamlari paylasimda bulunucam. Umarim hepimiz su yaglardan kurtulup en kisa zamanda istedigimiz kiloda oluruz

hoşgeldin eylül .gruba katılmak istiyorsan öncelikle takımın ilk sayfasındaki kuralları okuman gerekiyor.kabul ediyorsan.okudum,kabul ettim dediğinde bizdensin.ben zeynep.takım kaptanıyım.13 aylık bir kızım var.bende doğum kilolarıyla mücadeledeyim.5 ayda 22 kilo verdim.son 8 kaldı.

26/27 kasim Mesaj sayilari

Pia 7- 19- ( msj ve sporda meydani bos bulup kendimi 1. ilan ediyorum:131::119: haha özeniyodum napim

Mersinli. 10- 7-

Goncagül 14 + 18+

Cumbo 6+ 9+

benim 18 dağil 8 olcaktı canım

afiyet olsun inşallah çıkmazsın

afiyet olsun akşam yemiyorsun ama sabah poğaçayı götürmüşsün, evde kahvaltı etmeyi denesene

afiyet şeker olsun, cm sinidemi ölçtün kız tatlının, işte sorumluluk diye buna derim

Menum

Sabah
1 kase light misir gevregi light sütle

Ögle
1 sebzeli beyaz peynirli pizza

Aksam
1 kase asure

afiyet olsun kısa ve net( sen hala bitiremedinmi bakim o aşüreyi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…