aferin sana ,evleneceksin bak,öğrenmen lazım bu işleriohh ne güzel bugün bakım günü olmuşşş..
hayyy hayyy :)) yarın bi gecsinndee normale dönücem bi kere en basta su asureyi ycem yani :)) hemde kendim yapıcam kmseden medet ummuyorum artık :)))
selam kızlaaarrrrr, oğluşuma yeemğini yedirdim bi bakayım dedim neler olmuş..... içbişeycik de olmamış
kolay gelsin canımmmmaferin sana ,evleneceksin bak,öğrenmen lazım bu işleri
bizde yemek yedik.benim birazdan listeyi düzenlemem lazım
afiyet olsun, menün güzel olmuş zeynepçimmenüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
domates
peynir
öğle:2 dilim ekmek
peynir
akşam:lahana sarması
tavuk göğsü teflonda
salata
2 kaşık yoğurt
bugün protein günüm , sabah 62.5 geldim , yarın inşallah artıda değil hatta ekside çıkıcam..
aferin sana ,evleneceksin bak,öğrenmen lazım bu işleri
bu menü fena değil,bisküviler hariç.ama eksilerden kurtulmak için daha dikkatli olman gerek kübra.Bugünkü menüm :
Sabah :
1 simit
peynir
3 siyah zeytin
Ögle :
3 tane çaykeyfi bisküvi
akşam :
2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık sebzeli etli yemek
2 kaşık yoğurt .
perşembe perşembe pastaaaa.misafir varmış gerçi.en az zararla atlatmaya çalışmışsın.Benim menumde bi garip oldu
Sabah
1 yk patates püresi, 1 yk sosis sote, 1 yk yogurtlu biber,yarim dilim cikolatali ekmek
Ara
1 dilim pasta(kedi diliyleydi kekli degil:)
Ögle+aksam
Bir kac catal melemen,1 dilim ekmek,biraz salata
bende sevmem toplamayı,bulaşığı falan.ayyy cok güzel yemek yaparımmm ben :) gercekten en büyük zevkimm.. ben yapiyim baskası sofrayı toplasın hahahahaha
ölmek için daha basit yöntemler varbugünkü menüm;
Öğle
1 kase şehriye çorbası
Ara
9 tane badem
Akşam
4 çiğköfte
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
afiyet olsunBugünkü menüm :
Sabah :
1 simit
peynir
3 siyah zeytin
Ögle :
3 tane çaykeyfi bisküvi
akşam :
2 dilim kepek ekmeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık sebzeli etli yemek
2 kaşık yoğurt .
afiyetb olsun ferhancımmBenim menumde bi garip oldu
Sabah
1 yk patates püresi, 1 yk sosis sote, 1 yk yogurtlu biber,yarim dilim cikolatali ekmek
Ara
1 dilim pasta(kedi diliyleydi kekli degil:)
Ögle+aksam
Bir kac catal melemen,1 dilim ekmek,biraz salata
müstakbel eşin yaşadıııııayyy cok güzel yemek yaparımmm ben :) gercekten en büyük zevkimm.. ben yapiyim baskası sofrayı toplasın hahahahaha
bugünkü menüm;
Öğle
1 kase şehriye çorbası
Ara
9 tane badem
Akşam
4 çiğköfte
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bende sevmem toplamayı,bulaşığı falan.
ölmek için daha basit yöntemler var
müstakbel eşin yaşadııııı
bu neeeeeeee
Bugüüünnnn 1.5 seneden sonraa nişan elbisemi bi dahaaa giydiiiimm içten yapılan korsesi oturmamı bile engelliyodu o canım nişanlığımm üstümeee büyükkk geldiii :) cooookkk muuttluuyuummmm :))
hatta straplezdi elbisemm hiç öyle düşmemişti nişanımda o zamanlar çok rahattı :)) ama şimdiii kolumu bile kaldırsamm düşüyoooo gelinliğim minicikk olucakk miniciikk :)))
süper bri duygudur eminimm. darısı bizee.. gelinliğin içindeki güzel olunca gelinlikte güzel olur tabiii
birde 75 lerden düsüncee bambaskaaaa oluyoo hadi insallaahhhh yaa hepimiz istedigimiz kiloya gelir birde koruyabilirizzz :))
ayyy cok tesekkür ederrrmmmm o senin yüregnin güzelliğiiii insallahh güzel olurrum :)) yoksa nisan resmlerini gördün müü :))
daha önceki profil resmin vardı sadece yüzünüzün olduğu, eğer sensen muhteşemsin
merak etme sende bu hırs varken yaza kadar fidan gibi olursunBugüüünnnn 1.5 seneden sonraa nişan elbisemi bi dahaaa giydiiiimm içten yapılan korsesi oturmamı bile engelliyodu o canım nişanlığımm üstümeee büyükkk geldiii :) cooookkk muuttluuyuummmm :))
hatta straplezdi elbisemm hiç öyle düşmemişti nişanımda o zamanlar çok rahattı :)) ama şimdiii kolumu bile kaldırsamm düşüyoooo gelinliğim minicikk olucakk miniciikk :)))
afiyet olsun,dukancı.yarın göreceğizmenüm
sabah: 1.5 yumurta, 1 kk peynir, dereotu
öğle: et döner, yoğurt,
akşam: nescafe dukan krep
mesajlar banaaaa
kız 75 şişko değilki,balıkayyy evet evet ben ve nisanlımmm dogru diyosun unuttum burda nisan resmleri varda dedim onlara mı baktın sisko halimee :))
coooook tesekkur ederm yaa coookk mutluu oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?