Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günayyyddddddıııııııııııınnnnn
Güneşli sımsıcak çok güzel bir gün bugün
Sonunda biraz iyiyim tostumu yedim bekliyorum ahhaahhahahahhahaha

Napıyonuz cadılozlar

Herkesee gunaaaaayyyyyyyddddddııııııııınnnnnn

afiyet olsun akşam yemiyorsun ama sabah poğaçayı götürmüşsün, evde kahvaltı etmeyi

Sabahları genelde 7 yi 10 gece otobuse biniyorum evdende 07.05 te cıkıyorum bıde kahvaltıylaaa ugrasırsammm ohhooooo yandım ben :)))

.

hiç iyi yapmıyosun ama

Su cumayı atlatalımm ögün atlamak yok söz :)) bu hafta tartıda pek oynama yokk (

günaydın kızlarrrr

ancak kalkabildim yorugunluktan(

2gündür yoktum
karşıdaydım yine annem fenalaşmış acil gittim
sinir krizi geçirmiş onlarda panikle beni aradılar
hastaneye gittimmm doktor antidepresan verdi 1 hafta sonra tekrar doktora gidicek kontrolee

ve şimdi evimdeyimmm
hiçte giremedim kusura bakmayınnn

Ayyyy cok gecmis olsun simdi nasıl durumu insallah daha iyidir.

Geçmiş olsun Seminecim .

Günayyyddddddıııııııııııınnnnn
Güneşli sımsıcak çok güzel bir gün bugün
Sonunda biraz iyiyim tostumu yedim bekliyorum ahhaahhahahahhahaha

Napıyonuz cadılozlar
birşeyler yiyebilmene sevindim yasemin.

cumadan sonra bu yazdıklarını hatırlatırım haberin olsun

çok geçmiş olsun.inşallah büyük bir problemi yoktur.

şimdi ilaçlarını kullanıyo rahat uyuyabiliyo
bakalım haftaya kadar neler olucak
ilaçları kullanınca iyi uyurda sonrası...sürekli mi kullanacak ilaçları.

nerde bu devlet nerde bu millettttttttt
uykuda

Kaptanım Zeynebim tamam herkes yokta sen nerdesin yafuuuuu
yasemin benim zilli akşam 19.30 da istemediğim halde uyudu.geceyde bana zehir etti.11 de o uyuyunca kendimi yatağa attım ama sineklerden uyumak ne mümkün.onların katliamı tamamlanınca nihayet uyumuşum.yeni kalktım.aslında hala kafam kazan gibi.tekrar uyusammı diye düşünüyorum

Selam kizlar

Nasil gidiyo?.

Ä

Bitti bitti o gunitmisti..bu taze:)))

Zeynepcim uye alimina bence daha cok dikkat etmeliYz zaten vericegi kilo cok az ve ustelik sadece aksamlari gireri diyor...sayet sayfayi aktif hale getirmek istiyorsak ..daha aktif olucak 80 li 90 li arkadaslara firsat vermelisin..ebruyu hatirlamiyormusun ?:))

Kizlar bu arada ben doktor isleirmi bitirdi. Dun ..yazmayi unuttum

Reglim gecikmesi,, kucuk b kis varmis..o sebeb olabilir dedi..ben hap kullanmiyordum..onumuzdeki ay 1 ay kullanicam..sonra yine kontrole gidicem

Kan snuclarimda iyi cikti:)

6 ay sonra chek upa giricem orda kan sekeri fln varsa daha ne t cikar..6 ay uzun gib ama smdi kan iyi cikinca daha once yaptirmak istemedim..cunku. Zaman ucretsiz yaptirma hakkim olucak:)

merhaba hoşgeldin, kaptanımız zeynep sana bilgi verecektir takım konusunda
geçmiş olsun semine, ilaçlarını düzenli kullanırsa herşey yolna girer canımm
gözünaydın ferhancım inşallah 6 ay sonra da hepsi iyi çıkar.

herkese selam....
bugün giremedim hep dışarıdaydım kuaföre gittim dipboyası, saç kesim, kaş-bıyık derken ooooo saat kaç oldu.. bugün izinliydim işe gitmedim..oğluşumu alıcam birazdan çıkıp , o zamana kadar görüşürüz

haklısın,o aklıma gelmedi.90 lara bir göz atalım.sizde bakın.uygun birini bulursanız çağırın.hatice çğırmıştı ama gelen olmadı.
kötü birşey olmadığına sevindim ferhan.

oh ne güzel.bende istiyorum kuaför.6 aya anca kuaför yüzü görebileceğim .

ohh ne güzel bugün bakım günü olmuşşş..

cumadan sonra bu yazdıklarını hatırlatırım haberin olsun

hayyy hayyy :)) yarın bi gecsinndee normale dönücem bi kere en basta su asureyi ycem yani :)) hemde kendim yapıcam kmseden medet ummuyorum artık :)))

selam kızlaaarrrrr, oğluşuma yeemğini yedirdim bi bakayım dedim neler olmuş..... içbişeycik de olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…