merak etme sende bu hırs varken yaza kadar fidan gibi olursun
afiyet olsun,dukancı.yarın göreceğiz
kız 75 şişko değilki,balık
olucammm olucamm hep beraber olucaaaz insaaaaaalllahhhhh Allah'ım :)))
evet canım yani 75 dedigin nedir ki balık yazıcaktımda elim kaymıss :)) hem gercekten balık :))
ecem,kilo çizelgesi yapar mısın?böyle takip zor oluyor.
yapmaya çalışıyorumda bu formatta degil diyo ama bende tickerfactoryden yapıyorum ve gösterilen baglantıyı gösterilen yere kopyalıyorum
Ben yorulmusum yaa yatayim iyi geceler
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkdsC5y/weight.png
ticker oluştuğu sayfada bbcode yazan kısmın tamamını değil başı http ile başlayan sonu png olacak şekilde kopyala onu yapıştır.
yaptımmm olduuuuu teesekkürler :)
afiyet olsn canım kuşşş kadar olmşBenim menumde bi garip oldu
Sabah
1 yk patates püresi, 1 yk sosis sote, 1 yk yogurtlu biber,yarim dilim cikolatali ekmek
Ara
1 dilim pasta(kedi diliyleydi kekli degil:)
Ögle+aksam
Bir kac catal melemen,1 dilim ekmek,biraz salata
bugünkü menüm;
Öğle
1 kase şehriye çorbası
Ara
9 tane badem
Akşam
4 çiğköfte
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Toparlanıyorum ..bu menü fena değil,bisküviler hariç.ama eksilerden kurtulmak için daha dikkatli olman gerek kübra.
perşembe perşembe pastaaaa.misafir varmış gerçi.en az zararla atlatmaya çalışmışsın.
bende sevmem toplamayı,bulaşığı falan.
ölmek için daha basit yöntemler var
ne güzel bir duyguuu :)Bugüüünnnn 1.5 seneden sonraa nişan elbisemi bi dahaaa giydiiiimm içten yapılan korsesi oturmamı bile engelliyodu o canım nişanlığımm üstümeee büyükkk geldiii :) cooookkk muuttluuyuummmm :))
hatta straplezdi elbisemm hiç öyle düşmemişti nişanımda o zamanlar çok rahattı :)) ama şimdiii kolumu bile kaldırsamm düşüyoooo gelinliğim minicikk olucakk miniciikk :)))
afiyet olsn canımmenüm
sabah: 1.5 yumurta, 1 kk peynir, dereotu
öğle: et döner, yoğurt,
akşam: nescafe dukan krep
mesajlar banaaaa
Şimdi yazıyorum ..Kizlarrrrrr zeynep kubra yasemin nurgül basak karar verince yazin bana özelden canimmmm canimciklarimmm canlarimmm
Ayy bugun cok basim agriyor..yarindan sifir umitliyim( halbuki bu haftami begendim hareketli ve vasatin buraz ustunde menulerim vardi..ve ne hikmetse bagirsaklarim guzel calisti bu hafta ama arada tartildim hic bisey yoktu ( yarin ins birazda olsa eksi cikar...ama yilbasina kadar iyi bir yol katetmis olmak istiyorum sayet böyle devam ederse yani yilbasinda hala bu rakamlarda sayikliyor olursam cüs diycem artik bu maceraya
Yaa uff annem az once kadinbudu kofte yapti teyzemlere bende kokusuna dayanamayip 1.5 tane yedim simdide parkura kosmaya gidiyorum vicdan azabim tavan yapti iyi geceler hepinize sabah kilomu yazicam
afiyet olsn canım kuşşş kadar olmş
Öleceksin :
Toparlanıyorum ..
ne güzel bir duyguuu :)
afiyet olsn canım
Şimdi yazıyorum ..
Bende yılbaşına kadar çok hızlı ve azimliii hırslı olmak istiyorum sen bi ara şok diyet gibi birşey yaptın noldu kaç kilo verdn onla cnm
Birşey olmaz canım artık olan olmş :)
iyi koşmalar eritirsn şimdi
günaydı.ilk bildirim benden olsun
gçen hafta:68
bu hafta:67
fark:1 kilo
%1.47
:103::109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?