Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hatırlıyorum :)))))))))) hihihihiiiii
geçmiş olsun. ilaçlarla kaybolanlardanmış mı o zaman iyi huylu heralde. kan sonuçların iyi geçmiş 6 ay sonrası çok uzun bi süre deil.
günaydı.ilk bildirim benden olsun
gçen hafta:68
bu hafta:67
fark:1 kilo
%1.47
:103::109:
tebrikederim. yine çok iyi kilo vermişsin.
Gecen hafta: 65.3
Bu hafta: 64,9
Aradaki fark: 0,4
Yuzde: %0.61
tebrikler canım ama yemelisin bence menülerini düzene sok artık sınavlarından kurtulduysan.
Gecen hafta : 68
Bu hafta : 68.5

Ilk +cıkısım .....
benim gibi yaa. bi hafta boyunca tatlı yedim sonuç bu ((
geçen haftaki kilom=71,900
bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39

tebrikler canım gerçekten isteyince oluyomuş demekki. 900 daha kalmış ama olsun bencede buda büyük bi başarı

Gunaydin kizlar

Kilomu bildirip kacicaaam,,kizimi yatirinca geliceeemmmm
Korku filmu gibimi olduu böklöyöön beniiiiiaaaaaaa iiihahaha :%? Salak ferhan

Kilom ayni malesef..bildirimim cok guzel oldu muhim oldu:/ AYNI KiLOOOM

Günaydın Kızlar

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Kübra sana uzun süre abur cubur yok, o laysler hala gözümün önünden gitmiyor. Nurgül senin bünye ben 55 ile mutluyum diyo sanki sana

Kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar
ben bu hafta hergün spor salonuna gittim ve çok faydasını gördüm, şimdi bir hafta ara vermeyi düşünüyorum sonra yine devam edeceğim

günaydınlar
geçen hafta 62.5
bu hafta 61.8
fark 0.7
%1.12
yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

%1.47
tebrikler canımm

bende toparlanacam :)
Gerçekten o duyguları yaşamak için azimlenmek lazım :)

tebrikler canım

bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39
tebrikler canım 70in altına düştün sayılır

günaydın kızlar önce kilomu paylaşim sonrada geçmişe bakim.

geçen hafta 55,2
buhafta 55,6
giden -0,4
fark %0,72

ah nurgul ahh :)
Benimde tatlı cibss ...
yemediğim kalmadı ama yinede biraz gtti demekki siskinlikmiş haftaiçinde 69 çıkıodum :/

Geçen Hafta:77.4
Bu Hafta: 76.8
Fark:0.6
Yüzde:%0.76
Tebrikler canım

Gunaydin kizlar

Kilomu bildirip kacicaaam,,kizimi yatirinca geliceeemmmm
Korku filmu gibimi olduu böklöyöön beniiiiiaaaaaaa iiihahaha :%? Salak ferhan

Kilom ayni malesef..bildirimim cok guzel oldu muhim oldu:/ AYNI KiLOOOM
sağlık olsun canım haftaya süper olcz süper

Günaydın Kızlar

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Kübra sana uzun süre abur cubur yok, o laysler hala gözümün önünden gitmiyor. Nurgül senin bünye ben 55 ile mutluyum diyo sanki sana

Lays mı oda ne yeniliyormu
Kızlar benim iştah yine gitti Mutlu olunca yiyemiyorum yaaaaaa:103::103::103::103::119::119::119::119::118::118::118::118:

bu gidişle 1 haftada yine çok çok gider hadi yasmin

Kübisim yilbasina kadar durmak yok,,, kacamak yok ok??? Ben 5 gun isvec diyeti yapmistim..reglim gecikince 2 kilo fazlam vardi. Bu 5 gun icinde hem o 2 kilo gitmisti birde eksi 400 olmustu:)) normalde 5 gun degil 13 gun yapiliyor ama ben gidince fazlalik birakmistm!:) 13 lük yaparsan 6 ayda sadece 1 kez yapabiliyorsun surekli yapilan bi diyet degil ama bu 13 gunde giden gidiyomus heralde yorumlarda öyle yaziyor ,,cok yuksek kilo verenler var..ama snrasinda korumuslarmi kilolarini bilmiyorum ..geri 13 gunden sonra bi devam edecegimz icin diyete geri alma az olur..

Baya kalabalik bi ailesiz heralde hic evde durmuyosun :) buarada annen nasil oldu?bi ben mi merakliym a
Kimse sormamis annen neden öyle bisey yasadiki?

%1.47

Giciiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk

Artik tebrigi gectim,,kiskaniyorum ben bu 12. ayda bitiricem bu isi cok siki tutucam...bitiremessem kendim kaybedicem

Tebrikler yinede vermissin

Gecen hafta : 68
Bu hafta : 68.5

Ilk +cıkısım .....

Biz aliskiniz aman sen alisma :))) olsun canim sinavlarin vardi zor bi haftaydi normal

bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39

Tebrikler basaaakkk

günaydın kızlar önce kilomu paylaşim sonrada geçmişe bakim.

geçen hafta 55,2
buhafta 55,6
giden -0,4
fark %0,72

Aferim sana hehe

Saol canim daha oncede olmustu kaybolmustu kendi kendine..buyuzden gecikmeymis rahatladim..degil diymi bekliyeyim komple check olayim:)) dimi ebru nasil stratejiler uyguluyodu:)) hatta sana demisti senin verecegin kilo az bize kilo fazlasi cok olan lazim demisti cok iyi hatirliOrum..simdi bizde herkesin 4 6 kilosu var vericek:))) ye sen tatlilari benim gibi biz yiyelim yiyelim sonra üühühühühhü ama sen benden bi 10 kilo azssin aboooo kulaga ne kadar fazla geliyooooooo geliyo degil öylee deeee ama seyyyy aaaaa sok sok sok

Geçen Hafta:77.4
Bu Hafta: 76.8
Fark:0.6
Yüzde:%0.76

Sensimdi patir patir dökülürsün dökersin kilolari

Kızlar benim iştah yine gitti Mutlu olunca yiyemiyorum yaaaaaa:103::103::103::103::119::119::119::119::118::118::118::118:

:118::129::118: tirili tirili tirilitirili inanirmisin? Öyle sevindim ki... Mutlu olucaksin ins coookkk
Giden istahim abura cubura zararli seylere olsun sen sebzeni meyveni ihmal etme yine ..solarsin sonra yoksa begenmez müstakbelin:)) böye meyve sebzelerle zayiflaki yanaklar al al olsun cökmesin yuzun

Bu haftaki mesaj sayıları hangi gün kime gidiyordu :)))) (Tembel öğrenci)

26-27 kasımia
28-29 kasım:cumbo
30 kasım-1 aralık:lafraise
3-4 aralık:goncagulll
5-6 aralık:nurgulguney
7-8 aralık:mersinli42

Tamam canım yılbaşına kadar gerçekten kaçamak yok ..
yapalım isveç ozmn ?

Kızlar son 1 saatim, öğlen gidip tartılıyoruz ve iddaa sonucu belli oluyor:18::18::18::18: Bana dua edin
benim gibi su içen biri sabahtan beri 1bardak içtim ama azım çok kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…