TEBRİKLERGecen hafta: 65.3
Bu hafta: 64,9
Aradaki fark: 0,4
Yuzde: %0.61
ah kübra ah...haftaya toparlarsın üzülmeGecen hafta : 68
Bu hafta : 68.5
Ilk +cıkısım .....
tebriklergeçen haftaki kilom=71,900
bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39
ben hatırlıyorum :)))))))))) hihihihiiiiiSelam kizlar
Nasil gidiyo?.
Ä
Bitti bitti o gunitmisti..bu taze:)))
Zeynepcim uye alimina bence daha cok dikkat etmeliYz zaten vericegi kilo cok az ve ustelik sadece aksamlari gireri diyor...sayet sayfayi aktif hale getirmek istiyorsak ..daha aktif olucak 80 li 90 li arkadaslara firsat vermelisin..ebruyu hatirlamiyormusun ?:))
geçmiş olsun. ilaçlarla kaybolanlardanmış mı o zaman iyi huylu heralde. kan sonuçların iyi geçmiş 6 ay sonrası çok uzun bi süre deil.Kizlar bu arada ben doktor isleirmi bitirdi. Dun ..yazmayi unuttum
Reglim gecikmesi,, kucuk b kis varmis..o sebeb olabilir dedi..ben hap kullanmiyordum..onumuzdeki ay 1 ay kullanicam..sonra yine kontrole gidicem
Kan snuclarimda iyi cikti:)
6 ay sonra chek upa giricem orda kan sekeri fln varsa daha ne t cikar..6 ay uzun gib ama smdi kan iyi cikinca daha once yaptirmak istemedim..cunku. Zaman ucretsiz yaptirma hakkim olucak:)
günaydı.ilk bildirim benden olsun
gçen hafta:68
bu hafta:67
fark:1 kilo
%1.47
:103::109:
tebrikler canım ama yemelisin bence menülerini düzene sok artık sınavlarından kurtulduysan.Gecen hafta: 65.3
benim gibi yaa. bi hafta boyunca tatlı yedim sonuç buGecen hafta : 68
Ilk +cıkısım .....
geçen haftaki kilom=71,900
bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39
bu haftaki mesaj sayıları hangi gün kime gidiyordu :)))) (tembel öğrenci)
tebrikler canımmgünaydı.ilk bildirim benden olsun
%1.47
Bugunden sonra toparlanıyorum :)) regl doneminde kilo veremedim diye bu hırsım bu hafta bos gecmis gibi :) cokk güzel bi duygu hemde insallah hepimiz hedeflerimize ulastıgımızda aynı duyguları paylasıcaz sırf o anı yasamaya bu kadar cıle deger :))
Ayy insallah su iradem beni bazen yarı yolda bırakıyor :)
Gecen hafta: 65.3
tebrikler canımgeçen haftaki kilom=71,900
bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39
günaydın kızlar önce kilomu paylaşim sonrada geçmişe bakim.
geçen hafta 55,2
buhafta 55,6
giden -0,4
fark %0,72
ben hatırlıyorum :)))))))))) hihihihiiiii
geçmiş olsun. ilaçlarla kaybolanlardanmış mı o zaman iyi huylu heralde. kan sonuçların iyi geçmiş 6 ay sonrası çok uzun bi süre deil.
tebrikederim. yine çok iyi kilo vermişsin.
tebrikler canım ama yemelisin bence menülerini düzene sok artık sınavlarından kurtulduysan.
benim gibi yaa. bi hafta boyunca tatlı yedim sonuç bu((
tebrikler canımgerçekten isteyince oluyomuş demekki. 900 daha kalmış ama olsun bencede buda büyük bi başarı
Tebrikler canımGeçen Hafta:77.4
Bu Hafta: 76.8
Fark:0.6
Yüzde:%0.76
sağlık olsun canım haftaya süper olcz süperGunaydin kizlar
Kilomu bildirip kacicaaam,,kizimi yatirinca geliceeemmmm
Korku filmu gibimi olduu böklöyöön beniiiiiaaaaaaa iiihahaha :%? Salak ferhan
Kilom ayni malesef..bildirimim cok guzel oldu muhim oldu:/ AYNI KiLOOOM
Günaydın Kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kübra sana uzun süre abur cubur yok, o laysler hala gözümün önünden gitmiyor. Nurgül senin bünye ben 55 ile mutluyum diyo sanki sana
Kızlar benim iştah yine gittiMutlu olunca yiyemiyorum yaaaaaa :103::103::103::103::119::119::119::119::118::118::118::118:
günaydınlar
geçen hafta 62.5
bu hafta 61.8
fark 0.7
%1.12
yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsn canım kuşşş kadar olmş
Öleceksin :
Toparlanıyorum ..
ne güzel bir duyguuu :)
afiyet olsn canım
Şimdi yazıyorum ..
Bende yılbaşına kadar çok hızlı ve azimliii hırslı olmak istiyorum sen bi ara şok diyet gibi birşey yaptın noldu kaç kilo verdn onla cnm
iyi gecelerrr kızlarrr
gündüz evden çıktım arkadaşlarımıza gittik bebişleri yine huysuzdu
anca eve geldimm
yarın sabahda eşimin halasının kuranı var oraya geçicem
ayrıca almanyadan halam yarın akşam geliyo
belki ablama da geçebilirim onları görmek için
yoğuuuuunnnnnnnnnnnnnn
başım çok ağrıyo
yarın bildirim yaparımm
öptüm hepiciğiniziii
günaydı.ilk bildirim benden olsun
%1.47
Gecen hafta: 65.3
Gecen hafta : 68
Ilk +cıkısım .....
geçen haftaki kilom=71,900
bu hafta=70,900
giden 1kg
%1,39
günaydın kızlar önce kilomu paylaşim sonrada geçmişe bakim.
geçen hafta 55,2
buhafta 55,6
giden -0,4
fark %0,72
ben hatırlıyorum :)))))))))) hihihihiiiii
geçmiş olsun. ilaçlarla kaybolanlardanmış mı o zaman iyi huylu heralde. kan sonuçların iyi geçmiş 6 ay sonrası çok uzun bi süre deil.
tebrikederim. yine çok iyi kilo vermişsin.
tebrikler canım ama yemelisin bence menülerini düzene sok artık sınavlarından kurtulduysan.
benim gibi yaa. bi hafta boyunca tatlı yedim sonuç bu((
tebrikler canımgerçekten isteyince oluyomuş demekki. 900 daha kalmış ama olsun bencede buda büyük bi başarı
Geçen Hafta:77.4
Bu Hafta: 76.8
Fark:0.6
Yüzde:%0.76
Kızlar benim iştah yine gittiMutlu olunca yiyemiyorum yaaaaaa :103::103::103::103::119::119::119::119::118::118::118::118:
Bu haftaki mesaj sayıları hangi gün kime gidiyordu :)))) (Tembel öğrenci)
Kübisim yilbasina kadar durmak yok,,, kacamak yok ok??? Ben 5 gun isvec diyeti yapmistim..reglim gecikince 2 kilo fazlam vardi. Bu 5 gun icinde hem o 2 kilo gitmisti birde eksi 400 olmustu:)) normalde 5 gun degil 13 gun yapiliyor ama ben gidince fazlalik birakmistm!:) 13 lük yaparsan 6 ayda sadece 1 kez yapabiliyorsun surekli yapilan bi diyet degil ama bu 13 gunde giden gidiyomus heralde yorumlarda öyle yaziyor ,,cok yuksek kilo verenler var..ama snrasinda korumuslarmi kilolarini bilmiyorum ..geri 13 gunden sonra bi devam edecegimz icin diyete geri alma az olur..
Baya kalabalik bi ailesiz heralde hic evde durmuyosun :) buarada annen nasil oldu?bi ben mi merakliym a
Kimse sormamis annen neden öyle bisey yasadiki?
Giciiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk
Artik tebrigi gectim,,kiskaniyorumben bu 12. ayda bitiricem bu isi cok siki tutucam...bitiremessem kendim kaybedicem
Tebrikler yinede vermissin
Biz aliskiniz aman sen alisma :))) olsun canim sinavlarin vardi zor bi haftaydi normal
Tebrikler basaaakkk
Aferim sana hehe
Saol canim daha oncede olmustu kaybolmustu kendi kendine..buyuzden gecikmeymis rahatladim..degil diymi bekliyeyim komple check olayim:)) dimi ebru nasil stratejiler uyguluyodu:)) hatta sana demisti senin verecegin kilo az bize kilo fazlasi cok olan lazim demisti cok iyi hatirliOrum..simdi bizde herkesin 4 6 kilosu var vericek:))) ye sen tatlilari benim gibi biz yiyelim yiyelim sonra üühühühühhü ama sen benden bi 10 kilo azssinaboooo kulaga ne kadar fazla geliyooooooo geliyo degil öylee deeee ama seyyyy aaaaa sok sok sok
Sensimdi patir patir dökülürsün dökersin kilolari
:118::129::118:tirili tirili tirilitirili inanirmisin? Öyle sevindim ki... Mutlu olucaksin ins coookkk
Giden istahim abura cubura zararli seylere olsun sen sebzeni meyveni ihmal etme yine ..solarsin sonra yoksa begenmez müstakbelin:)) böye meyve sebzelerle zayiflaki yanaklar al al olsun cökmesin yuzun
26-27 kasımia
28-29 kasım:cumbo
30 kasım-1 aralık:lafraise
3-4 aralık:goncagulll
5-6 aralık:nurgulguney
7-8 aralık:mersinli42
Kızlar son 1 saatim, öğlen gidip tartılıyoruz ve iddaa sonucu belli oluyor:18::18::18::18: Bana dua edin
benim gibi su içen biri sabahtan beri 1bardak içtim ama azım çok kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?