Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar dun internette dolasirken okudum etkili diyet vs arastirirken böyle grup olup birbirlerini denetleyerek kilo veren cok insanlar varmis

Adlari da kilo avcilariymis :)))

Grubumuzun adi bundan sonra kilo avcilari olsun :)

***13. TAKIM 285. ETAP ***

cumbo (62.4 /61.8 / 0.7/ %1.12 )
_ferdici_ ( 67 /67.8 /-0.8 / -%1.19 )
Kbra23 ( 68 / 68.5/-0.5 /- %0.74 )
goncagulll ( 71.9/70.9 /1 / %1.39)
mersinli42 ( 68 /67 /1/ %1.47 )
nurgulguney ( 55.2 /55.6 /-0.4 /- %0.72 )
pia ( 64.8/64.8 /0 / %0 )
yasminyaso ( 77.4/76.8 /0.6 /%0.76)
lafraise(65.3/64.9 /0.4 /%0.61 )

13.TAKIM ORTALAMASI: %0.3

kızlar durumumuz bu.kontrol eder misiniz?

günaydınlar
geçen hafta 62.5
bu hafta 61.8
fark 0.7
%1.12
yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrikederim canım. iyi rakam gerçektende. darısı başıma inş. gerçi ben sizden ayrılmamak için vermiyorum sen face grubumuza dahilmisin yani feyse falan girebilyomusun?
tebrikler canımm

ah nurgul ahh :)
Benimde tatlı cibss ...
yemediğim kalmadı ama yinede biraz gtti demekki siskinlikmiş haftaiçinde 69 çıkıodum :/

bu gidişle 1 haftada yine çok çok gider hadi yasmin
yemiyeydik iidi :)))

evet ya tatlı istihkakımı doldurdum ama yemiyorum. akşam sturbakca gittik sinemadan önce orda bile bişi yemedim düşün artık sen 10 kilo fazla olabilirsin ama benden daha sıkı ve zayıf gösteriyorsun aramızda hiçte 10k fark varmış gibi görünmüyor

Ben kontrol ettim sorun yok .

Son düzenleme:
Haha bi göz doktoruna görünmelisn nurgülcümmmm minik cadiilozumm

Zeynepcim ben kontrol edemiyorum kendi hesabimi bile yaparken hep bakiyorum nasi hesaplaniyodu diye ..gerizekaliiym neyim :))) ben diyimde hani yamadigmda yanlis anlama die acikliyorum

Nurgül yasooooo bisey yazmadiginiza göre buradasiniz?..... Miiiiiii? 1 ay daha sabredelm kizlaarrr

[video]http://m.youtube.com/watch?v=fvPpAPIIZyo[/video]

Fiti fiti fiti fiti

Bu the wall albumunun biyografi belgeselide var haftasonu vakti olan izlesin :)

ferhan ben isveçe yaarın başlayabilirim pek zorlanacağım menülere benzemiyor:)

200 gr biftek nasıl olacak onun yerini alabilecek ne var yada onu nasıl yapcam 200 gr

Süppersin kübracimmmm hic vakit kaybetmene gerek yok ..bend ebaslayabilirsem baslarim ..haftasonlari yogun oluyor cocuklarla..hazirligimmolmadigi icin bayalayamiyabilirim ama bende en gec pazartesi baslarim ozaman

Ya bence biftek yapicak olursan bi once tart yada alirken markette tarttir..sonra kafana göre tahminnedersin ama illa biftek olmazda sote fln yiycek olursan artik kafandan dengeliyceksin..mesela beyaz et yerine tavuk ve balik tercih edeilirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…