Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsn canım güzel olmş

Yasasin sonunda begenen biri cikti yahu :)))

Ben bu kadar cogalttim yaa bunaada sukur :)))

Hehhhhh sukurler olsunnnnn :))

Bugünkü menüm :

sabah :
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 haslanmış yumurta

ara:
nescafe

akşam :
3 yk bulgur pilavı
3 yk et sote
3 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Spor :
15 dk bisiklet

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim tavuk salam
Azıcık peynir
1 dilim ekmek

Öğle
2 kadınbudu köfte

Akşam
1 yk. ıspanak
1 yk. bezelye
1 tatlı k. pilav
1 dilim ekmek
Ayran

Menuler guzel

Arada olur duraksamalar canim biraz saldi. Rahatladin yine bir hisimla devam hedefine varmadan asla durma canim...bende o heyecan o hirsta yok ama bakaim uyguliycam

Ben maysa kadar bekliyemeeeemmm

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
domates
peynir
zeytin

öğle:lahana sarması
yoğurt

ara:1 neskafe
2 küçük çokoprens

akşam:1 kase bamya çorbası
3 köfte
3 kaşık pilav

ara:mandalina

Afiyet olsun masallah hem yiyosun hem kilveriyosun yaaaaaa dövucem seni..bamya corbasi nasil oluyooo

Arkadaslar simdiden soyliyelim biz isvec diyeti yapicazzz begenmeyebilirsiniz menulerimizi ..kafamiz utulemeyin hahahaha

menüm
sabah 1 yumurta, 1 kk peynri, dereotu, çay
ara: 1 kase yoğurt
öğle: haşlanmış tavuk, 1 kk peynir
akşam: dukan krep, kahve

Guzel olmus

28 aralıkta eşim yanımıza gelecek ve o zamana kadar 58 olmak istiyorum acaba olabilirmiyim... 60ın altı bile iyi ollurdu.

Oohoooo cok rahat olursun..boyun kacti canim

Ayyy kiyamamm ben olsam bende girerdimdeeee sen girmeeeeee buraya gel bizimle paylas herseyini sakin kendini bualima sokma

Öküz ... Pardon...ama öküz...komsunuz

Bende cok severim böyle milletin havasini almayi hehehe süper olucak..dumur olucak hepsi

Platinmii çok iddalıı

Kubracimmmm sen expert sayilirsin bu sac konusunda :)) sen e en iyi sac boyasi markasi ne? Cok pahali markalar bazen cpk kotu cikiYor..cok ucuzlar iyi tutuyor ama agliksizsa diyede korkuyorum cok

28 aralıkta eşim yanımıza gelecek ve o zamana kadar 58 olmak istiyorum acaba olabilirmiyim... 60ın altı bile iyi ollurdu.

yaa o kadar da kötü olmuyor kii..içine peynir katıyorum çok güzel oluyor

umarım, bazen mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdenim.. o da sizinle birlikteyken olmayacak inşallah

İnsallaahh esin gelene kadar istedigin kilolari verirsin her aklina yemek geldiginde tadi tatli olanlarin aslinda zehir olduklarini dusun istahin gidecektir ablacim ben hep oyle yapiyorum.
Bende aynen senin gibi kendimi bikiniyle yazin kumsalda yururken hayal ediyorum sana oyle soyleyen komsusuda densizlik etmis artik bu patavatsizlikta degil.
Zaten giyiyordumda bikini otururken gobegimi saklamaya calisiyodum gobek iceri yuruyordum bu yaz balayinda oyle olmicam :) rahat rahat oturucam gezicem ustume bisi bile giymicem insalllahhh

Son düzenleme:

sende kendini motive et cnm :)
begenmeyecekler bizim menülerimizi amaaaa kızamazlar bize kıyamazlarrr

bana göre en iyi palette .
hem saç rengini en çok açan
hemde yumuşacık yapıyor
koleston yakıyor saçımı
neva colorda fena sayılmaz
ama palette 1.numara

boya demeyn banaaa :18:
hastalığmdan yeni kurtldm canım çekyr

Aynen katiliyorum bende sana cnimmmmm...

Ama isvecten sonra bir kac dinlenelim derim ben yani yiyerek degilde sade sebze ve meyve agirli beslenip yada arastirip diyet sonrasi almamak icin nasil beslenilmeli bir arastirip cunku simdi yazdim da bazen sebze meyve su toplatiyor. Proteinde kabiz:) b arastirmak lazim ama bebu 5 gun diyetinide ep goruyor begeniyordum da uygulamamist hic

vayyyyyy ferhan çok agresif gördüm senitamam menülere laga luga yok

evet doğru söylyrsn araştrmak lazm ben plan yapaymdaa kaçamak yapmayalm dedm araştrırz isveç bitene kaadr ona uygun brşey bulrz :) holywodd diyeti var bide oda iyi gibi

evet doğru söylyrsn araştrmak lazm ben plan yapaymdaa kaçamak yapmayalm dedm araştrırz isveç bitene kaadr ona uygun brşey bulrz :) holywodd diyeti var bide oda iyi gibi

Hic duymadim onu bakayim bi..ama mutlaka vardir diyet sonrasi kilo almamak icin menuler vardir..bakariz tavsiyelere

Hic duymadim onu bakayim bi..ama mutlaka vardir diyet sonrasi kilo almamak icin menuler vardir..bakariz tavsiyelere

bak bak :) hatta ben bu gidişle 5 gün 5 kilodan sonra holywodd yaparsam 55 kilo bile olrm öyle hissettim :)
okudum yorumları genelde dikkat ettikleri sürece kilo almamışlar
biz zaten diyetteyiz kaçamakta yok alacağmızı zannetmyrmm :)

Ay insalllaaaaaaahhhh ama sanmyiorum cunku biraz verince isvecle falan yavaslar verme..ama ilk etapta hedefe ulastirir diE dusunuyorum

Ben yatiyorum dun aksam benim minik askim gece 2 ye kadar mizir cizir bizzzttt czzzztt durmadi hic ama bir tatliki kizamiyorummmm bugun uykulu uykulu dolastim durdummmm

Yatayim yarin pek gezicez dinc olayim...yarin bakalim dolanirken alisveris yapmaya calisayim .

Iyi gecellleeeeeeeeerrrrr

ayyyy bu diyet 5 günde 5 kilo mu verdiriyo ayy o zaman bende yapiyim direk 60 olurum kalır 3 kilo ohhh :))

Son düzenleme:
doğru canım :)
iyi gecelerrrr
iyi alışverişler şimdiden :)

ayyyy bu diyet 5 günde 5 kilo mu verdiriyo ayy o zaman bende yapiyim direk 60 olurum kalır 3 kilo ohhh :))

5 günde 5 kilo diyeti ama nasıl verdiriyor bilmyrm :) denemek lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…