Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay neresi karisik kubraaaaa

Ohhh oglen oldu dimi burda saat 11 daha haftasonu haftasonu 6 tida kalktim

1 de bulusucaz arkadaslar kalksam anca hazirlanirim aslinda

bacım ben nereden bileyim hollandanın peynirini,fransanın kokusunu,ben halaaaaaaaaaa türkiyeden dışarı adımını atamamış bir garibanımvalla bu ara acayip hırslanıyorum.4 yılım kaldı yeşil pasaporta.ondan önce normal pasaporta müracat edip vizesiz bosnaya falan gitmek istiyoruz eşimle.
menülerinizi merekla bekliyorum bakalım
çok güzel bir yazı olmuş

heheheh görürüz bakalım.ama seneye Allahım 2. çocuğu kısmet ederse gene alırım,ama asla ilkindeki kadar almamak için uğraşıcam.ilkinde hormonlardan çok şişmiştim.hamile kaldığımda 82 idim.bu kez öyle olmaz inşallah.
hımmmm sert kaptanım ben

hadi bakalım,bu hafta gene geçtim seni.beni geçte görelim diette başarıyı

hımmm aslında tam aradığımız üyesin .verecek kilosu çok.çoğumuz uzun zamandır burdayız ve hedeflerimize az kaldı.gerçekten bizden olmak istiyorsan ilk sayfadaki kuralları oku.okudum,kabul ediyorum dediğinde gruba girmiş olacaksın.

beynim döndü ferhan:111: benim anladığım sağlıklı beslenmeye başlayarak,sporu abartmadan yaparak yavaş yavaş zayıflarsan,yeme alışkanlıklarını da korursan kolay kolay geri almazsın kiloları diyor,bence.

Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.

Kısaca kendimi tanıtayım ismim Eda 26 yaşındayım 1 sene önce kardeşim vefat etti ve dünyam karardı kendimi yemeğe verdim çalıştığım spor salonundan ayrıldım.Ama yavaş yavaş kendini toparlamaya başladım.Şuan iyiyim.Kardeşim bu kadar üzüldüğümü görse eminim oda üzülürdü düşünerek kendimi motive ediyorum.

Her neyse spor konusunda oldukça bilgiliyim merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim.Beslenme konusundada yeterli bilgi ve tecrübem var.

Şuan 90 kiloyum hedefim 60 kilo.Haftada 800 gr - 1 kg şeklinde kilo verimi sağlıcam.Ve 65 kiloya düştüğümde işime tekrar dönmek istiyorum.

hoşgeldin eda.başın sağolsun,kardeşine allah rahmet eylesin.bilgili birinin aramızda olması bizi çok mutlu eder.ben kendim tanıtayım.adım zeynep,33 olmak üzereyim.ücretsiz izinde bir öğretmenim.doğum kilolarıyla boğuşuyorum.mayıs sonunda 90 dım.şu anda 67 yim.hedef 60 ama 57-58 e de yok demem
bazı kurallamızı hatırlatayım.günlük en az 5 mesaj yazman gerek.akşamları yediklerimizi liste şeklinde paylaşıp birbirimmizin menülerine yorum yapıyoruz.gün çinde diğer yazılan mesajları okuyup alıntılayarak cevap yazıyoruz.2 günde bir mesaj sayımızı grupta o günün görevlisi olan üyeye özel mesajla bildiriyoruz.şimdilik aklıma gelenler bunlar.he bu arada 2 haftalık deneme süren olacak.yeterli katkıda bulunursan 2 hafta sonunda listeye girebileceksin.sorun varsa sorabilirsin.

Son düzenleme:

Hoşbulduk.Memnun oldum Zeynep.Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim

selam kızlar .. önce msj sayıalrını yazayım sonra geçmişi okuyum
pia 28/11. 16-
29/11. 5-
cumbo 28/11. 13 +
29/11. 10+
lafraise 28/11 10 –
29/11 15+
goncagulll 28/11 7 +
29/11 2 +15
mersinli42 28 /11 :13-
29/1 :10-

zeyenpçim tenin açık renk olduğu i.in bence çok yakışır , git çatlat herkesiiii
kübra ve ferhan diyetinizi destekliyorum biraz zor ma yapabilirsin kübracım
eda hoşgeldin.. başınsağolsun zor bir süreç ama atlatmışsın..aramızda olman çok güzel

uzun zamandan beri ilk defa tekrar spor yaptım ve kondisyonum ve gücüm çok düşmüş.İyiki kas hafızası var eski gücüme en kısa sürede ulaşıcam.

Bu tür diyetler vücudundan su ve kas kaybına yol açar canım ayrıca metabolizmanın yavaşlamasına sebebiyet verir.Bu şekilde bir beslenme düzeni uygulama bence

Menum

Sabah
2 ton balikli sandivic

Ögle
Yarim lahmacun

Ara
5 adet buskuvi

Aksam
Yarim lahmacun, salata, ve yogurt

Canım kalsiyuma dikkat etmeni öneririm.Günde en az 2 bardak mümkünse 3 bardak yoğurt veya süt tüketilmeli.Gün içinde alınması gereken kalsiyum alınmadığında metabolizma tam verimle çalışmaz.

Bugünkü menüm :

sabah :
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 haslanmış yumurta

ara:
nescafe

akşam :
3 yk bulgur pilavı
3 yk et sote
3 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Spor :
15 dk bisiklet

Canım ara öğün yapmaktaki mantık vücuda sürekli enerji vermektir.Vücut 2-3 saatte bir enerji aldığında metabolizmayı yavaşlatmaz sürekli besin veriyor bana boşuna metabolizmayı düşürmeme gerek yok olarak düşünür.

Senin ara öğün olarak yazdığın nescafede eğerki süt veya şeker yok ise ara öğün olarak saymamak gerekir.Vücut için su dan farkı yoktur çünkü enerji içermez.

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
domates
peynir
zeytin

öğle:lahana sarması
yoğurt

ara:1 neskafe
2 küçük çokoprens

akşam:1 kase bamya çorbası
3 köfte
3 kaşık pilav

ara:mandalina

Genel olarak menünü beğendim ama gün boyu vücudun insulin hormonu salgılamış. Sabahki ekmekler beyaz ise sabahtan başlamış vücut insulin hormonu salgılamaya öğle lahana sarmasının içindeki prinçlerle devam etmiş ara öğünde çokoprensteki basit şekerle devam etmiş akşam ise 3 kaşık pilav ile son bulmuş.Glisemik indeksi yüksek besin tüketiceksek bunu gün boyu değil 1 öğünde yapmak gerekirki zararı en az hasarla atlatalım.

ekmeklerim kepekli ekmek,sarmaya gelince içindeki pirinç çok çok azdı.çoğu sebze,kıymaydı.çokoprens ve pilava sözüm yok takip ettikçe göreceksin,menülerimde tüm besinleri dengeli şeklide kullanırım genelde.arada kaçamaklar oluyor tabiama 5 aylık bir diette tamamen kaçamaksız bir hayat olmaz kanımca.en yüksek kalorili menüler genelde bendedir ve çok şükür şimdiye kadar gayet iyi geldim.4 ay düzenli spor yaptım .

yorumlarını beyendim eda,gayet açıklayıcıhep böyle devam edersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…