Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eda ,sen, üyesin kk da.100 mesajı tamamlayıncaya kadar özel mesaj yollayamazsın,o nedenle 2 günlük mesaj sayılarını sen grubun sayfasında yaz,tamam mı

Son düzenleme:

Ben internette vakit geçirmeyi seven biriyim bol bol mesaj yazarım.TAbiki mesaj yazıcak konu olduktan sonra.
Canım zaten 22 kg vermiştin sanırım 20 inin üzerindeydi o yüzden yeterli tecrübeyi kazanmışsındır beslenme konusunda.

Bugünkü menüm

(Sabah kalkar kalkmaz) 20 gr whey protein
(Kahvaltı) 1 kase nesfit
----- 1 saatlik antrenman -----
(Antrenman sonrası) 20 gr whey protein
(Öğlen) 125 gr tavuk göğüsü - az zeytin yağlı salata
(Ara) 200 ml süt
(Akşam) 1 tabak kadar bulgur pilavı - 125 gr tavuk göğüsü - yarım bardak kadar yoğurt (100 gr)
(Ara) 125 gr yağsız peynir - salatalık domates
(Yatarken) 200 ml süt

Antrenmanım = Omuz-triceps çalıştım.

afiyet olsun.güzel bir menü.sana bir sorum olacak whey proten ne ki?süt yağsız değil mi?

Kızzlaaarrrr ben geldim. Bugün garip bir gündü. Annemin teyzesi vefat etti. Dayım teyzem annem elazıga gittiler apar topar. Yengem kucuk kuzenlerim bana kaldılarr ben bakıyorum. Ama onlarla oyun oynarken spor yapmıs kadar oluyorum. Simdi fırsat buldum gelebildim.

afiyet olsun.güzel bir menü.sana bir sorum olacak whey proten ne ki?süt yağsız değil mi?

Whey protein sporcu besini.Hayvansal proteinin aynısı sadece kana hızlı karışır.Yani mesela tavuk etindeki protein kaslara 3-4 saat sonra ulaşırken protein tozundaki protein kaslara 1 saat içinde ulaşır.

Neden kullanıyorsan der isen onuda şöyle açıklıyım.Yaptığım antrenman kasları parçalıyacak düzeyde olduğu için proteine ihtiyacım var yoksa kas yıkımına uğrarım.Fitness model seviyesinde bir vücudum vardı benim 1 yıl önce vücudumdaki yağları attıktan sonra o görüntüme dönmek istiyorum.

Benim yaptığım hiç bir antrenman normal bilindik kardiyo şeklinde değil yani otur bisiklete 45 dakika 1 saat aerobik aralıkta yani %60 ile %80 nabız aralığında efor sarfetmek şeklinde değil.Ağırlık antrenmanlarımı yüksek ağırlık az tekrar ile yapıyorum.Kardiyomu ise HIIT şeklinde yapıyorum o yüzden her antrenman sonrası hızlı sindirilen proteine ihtiyacım var.

Çok az besin almışsın gibi geldi sanki.

Hoşgeelldiin aramıza, bende 2 hafta önce katıldım bu gruba..
Böyle üzücü durumlar ne yazık ki böyle sonuclar dogurabiliyor. Basın sagolsun.
Umarım hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz.
Ben genelde böyle besleniyorum hatta o menüm gecen hafta icindeki en cok yedigim menüydü.. :) genelde böyle oluyor, olucaktırdaa :)

başın sağolsun. çocuklar insanda enerji falan bırakmıyor:111:tecrübeyle sabittir.
hımmm,profesyonel olan sensin.biz kullanmıyoruz onlardan.

ben geldim kızlar şimdi geçmişe dönüp geliyorum
hoşgeldin kübra.

Seni sollayacammm
Seertt derkenn şakaa yapıyorummm kaptanm

Hoşgeldin canım ben kübra 20 yaşındayım İnşallah kilo vermende yardımcı olabilirz :)
ayrıca başın sağolsun ..

denemekte fayda var canım bugünü atlattım inş güzel gececek :)

Bu tür diyetler vücudundan su ve kas kaybına yol açar canım ayrıca metabolizmanın yavaşlamasına sebebiyet verir.Bu şekilde bir beslenme düzeni uygulama bence

haklısın canım ama temmuzdan beri düzgün beslenmeye calıştım sporda yapıyorum genelde ayrıca.
ödem siskinlik hissediyorum sınav haftası boyunca aburcubur cibs yedim ..
13 gün boyunca böyle bir diyet yaapcam sonra dikkat etmeye devam edecem :)

Sıcak icecekler metabolizmayı canlandırır diye biliyordum yanlş olabilir tabi ...
ama genelde geç uyanıyorum o yzden ..
ben normalde ara ögün yemem ögle yemeği yeme alışkanlğm bile yoktur düzeltmeye çalışıyorum yapabildiğim kadarıyla ikinci ögretim olduğumdan okul engeli oluyor ..

Afiyet olsun güzel görünüyor begendim :)
whey proteini ilk defa duydum .

Hoşgeldin canım ..
başınız sağolsun ..

eşim henüz gelmediği için yemek yiyemedim ama yiyeceklerim belli ,şimdiden yazayım menümü.
sabah.(geç kahvaltı):3 kaşık ciğer(sabah sabah bu ne demeyin,çok güzeldi)
az peynir
domates
3 dilim ekmek
maydonoz
2 lokma reçel

ara:1 portakal

akşam:1 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
salata

ara:mandalina

Menüm :

Sabah :
1 fıncan kahve (şekersiz)

Ogle :
2 katı yumurta ,
1 porsıyon haslanmıs ıspanak ,
1 domates

Aksam :
1 dilim tavuk gögsü tost makinesinde kızarttım
1 tabak yeşil salata bol limonlu

Su : 2.5 u geçmiştir
Spor: 15 dk bisiklet
200 twister
200 yan bel hareketi ..

Gerçekten ilginçmiş kahvaltıda ciğer

Akşam menünü çok beğendim.Genel olarak hafif bir menü olmuş

11 kg vermişsin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…