Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar ben insanlara ismiyle hitap etmeyi severim rica etsem herkes isimlerini yazabilirmi bir not defterine kaydedeyim ezberleyene kadar.

afiyet olsun,güzel olmuş

Evet haklısın daha önce hiç bu kadar uzun ara vermediğimden bu konuda bende bilgisizdim 2 hafta adaptasyon evresimi yapsam acaba arada kaldım.
bence öle yap,bir anda yüklenme.
Tekrar gelirim ben herbirinizle tanıştığım için memnun oldum.Fakat herbinizin hedeflerine az kalmış yalnız kalıcam bir süre sonra galiba
öyle olmaz korkma

o hiç belli olmaz 3 kilocuk için aylarca kalabiliyoruz vallaaa
ferhan yok ama onu çıldırtayım biraz.mesela ferhan, ben geleli 5 ay oldu,ferhan 5 kilo vermedi dahakız ferhan sen olmasan ben kimle uğraşçam bu kadar

Acele etme canim 4 sene nedirki yesilpasaport süper :)) bende cok istiyorum bosnaya..siz neden ozellikle bosna?
Zaten dogru iste de braz burda detaylar vermis iste ..ben kendimce olayi cözüyorum :)

Hhhhhh basinsagolsun demek cok yavan geliyor ..cok aci allah sabir versin guc versin..bende ilk bu yarismalara (4 yil önce)böyle bir uzuntu sikintiyla gelmistim ..agir bi trafik kazasi sonucunda aldigim kilolari vermek icin..kazaya kadar kilom hep ideal normaldi..o zaman kolay verdim ..ama simdi zorlaniyorum ..busefer dogumsonrasi kilolar icin geldim..bende ferhan 34 yasindayim

Canım kalsiyuma dikkat etmeni öneririm.Günde en az 2 bardak mümkünse 3 bardak yoğurt veya süt tüketilmeli.Gün içinde alınması gereken kalsiyum alınmadığında metabolizma tam verimle çalışmaz.

Guzel bilgiler alicak senden ..süper benim cok sorum olur

Afiyet olsun

Basiniz saolsun canim ..zor olur o kadar cocuk

Bisey sorucam..oglum 11 yasinda basketbol oynuyorhaftanin 4 gunu antremani ve birgunde maci var okuldaki spor derslerinide katarsak okuldada yogun yapiyorlar cunku haftanin 6 gun nerdeyse spor yapiyor..ama sporda harcadigi enerjiye göre beslenmedogini dusunuyorum ve gelisme yasinda oldugu icinde endiseleniyorum..özellikle tavsiye edebilicegin besinler var mi?

Benimde canim cektimi yerim arkadas..sabahi gecesi yok :/

Ooo baslamissinnnn ben daha baslayamiyorum ama en kisa surede basliycam bende bende keslike malesef bu 13 gunluk diyeti yguluycam..

Başla canım ben zorlanmadım şuan için iyiym ama çay bile içmek yasak dimi ? şekersiz çay içsem nolcak sanki :S

Afiyet olsun canim

Bak simdi
Acikliyayimda yanlis anlasilmasin 1. si geldigimde 8 kilo vermistim bile kendi gayretimle..fazlami verip zorlanmaya basladigimda geldim buraya 222222 2 si yok hehehehe gitmiyor. Iste naaapim

Başla canım ben zorlanmadım şuan için iyiym ama çay bile içmek yasak dimi ? şekersiz çay içsem nolcak sanki :S

Basliycam ve 13 gun araliksiz kacamaksiz yapicam..haftasonlarim biliyosun ygun luyor..simdi deme eee önumuzdeki haftasonu nolucak:))) alismis ve uygulama pturmus lucak :)

Anladım canımm :) bende kaçamaksız yapmayı düşünüyorum bakalım inş güzel sonuçlar alırzzz

Kizlar bu arada bisikletimi getirdim arkadasimdan ..ins kullanirim

Edacim bisey daha sorabilirmiyim

Hangi sporlar kastan ziyade özellikle kilo vermede yardimci oluyor? Cardio ? Agirlikli yapinca kilo kaybndan cok kasmi yapiyo? Bazi nette videolar var cardio gibi ama emin degilim ama dambillarla fln yapiliyo kimisi dambili almadan mi yapmali ilk etapta? Yani ideal kiloya gelesiye kadar fln..cunku kalin bi kol istemiyorum

bosna ,öle işte ,sonuçta biz onlarız onlarda biz.
dün bamya çorbasını sormuştum ,unutmuşum.kuru bamya,minicik doğranmış et,soğan ,un,salça,ekşiyle yapılan muhteşem bir çorba.konyada çok yaygındır

Himmmm guzelmistir kizzz seninde bilmedigin yokkkkk

Bosnaya bende gitmek istiyorumm ..ama avrupanin göbeginde cok yakin bir tarihte yasadiklari ambargo insanlik ayibiydi..yasadiklari zulumun yaninda ambargo hafif kaliyor gerci... Daha bir kac yil oncesine kadar da. Adige cumhuriyetleride ambargodaydi://

Ben icinden gectim bosnanin ama gitmis sayilmiyor tabi

Farklı nabız bölgeleri vardır ve bu bolgelerdeki enerji seçimi tüm vücutlar için aynıdır.
%50 %70 nabız aralığında yapılan egzersizlerde vücut %85 yağ %15 karbonhidrat ve protein harcar.
%70 %80 nabız aralığında yapılan egzersizlerde vücut %50 yağ %50 karbonhidrat harcar
%80 ve üzerindeki nabız aralığında ise %85 karbonhidrat %15 yağ harcanır.

Yani demek istediğim cocuğunuzun kas sistemi tam gelişmedi henüz.Düşük güçteki kas yapısıyla %80 nabızın üstüne çıkması çok zor.Ama burada önemli nokta %70 in üstüne çıkmaması.Çünkü eğer yetersiz besin alıyorsa %70 nabızın üstünde vücut karbonhidrat ihtiyacını kaslardan sağlıcaktır.Ki şuan zaten gelişme çağında çok kötü bir durum olur.Ama %70 nabızın altında oluyorsa nabzı spordayken hiç bir sorun yok çok yüksek oranda yağdan yaktığı için.

Eğer kafanıza çok takılırsa bir fitness saati almanızı öneririm.Şuan ben hepsiburadadan 60 liraya aldığım saati kullanıyorum nabızı güzel ölçüyor.Oğlunuza saatinde 140 ın üzerine çıkmaması yönünde uyarın yada korkutun artık size kalmış bir şekilde ikna edin.

Eğer hiç biri olmaz ise spordan önce pilav veya makarna yedirin mutlaka.Çok yüksek oranda büyüme hormonu salgıladığı için kilo alması çok zordur zaten.

Eğer oğlunuz ectomorph yapıdaysa yani bir deri bir kemik ise bu kadar spor çok zararlı olucaktır. Ya spordan almalısınız yada çok yüksek kalorili bir beslenme düzeni uygulamalısınız.

anam sen adigeydin dimi.severim ben adigeleri.kızlarınız güzel oluyor bazı özelliklerinizi duymuştum.çok hoşuma gitmişti.

Ayyy cok yorgunum cok evlendikten sonra 5 sene cocuk yapmamaya karar verdim.. :)) bugun cok yedim artik bi hafta yemem :))
Allahtan annem bu gece donuyo kurtaricak beni :))

Kas gelişimi için bir ağırlığı 3 set 8 - 12 tekrar yapman gerekir.Yani set derken şöyle açıklıyım x ağırlığını 10 kere kaldırdın 1 seti tamamladın 45-60 sn bekledin ardından tekrar 10 kere kaldırdın 2.seti tamamladın 45-60 sn bekledin ardından 10 kere daha kaldırdın ama bu 3.sette 9.ve 10. tekrarları çok zor yapman lazım yani çok zorlukla kaldırmalısın 11.tekrarı yapamamalısın.

Yani sen eline dambılları aldığında rahatlıkla 20-25 veya daha üstü kez bu hareketleri yapabiliyorsan orda kas oluşumu meydana gelmez sadece dayanıklılığı artar.20 tekrar yapamıyorsan eğer dambıllarsız yapmanı tavsiye ederim kas oluşumu istemiyorsan.

Vee menum
Sabah
1 hindi fume
Ceyrek dilim ekmek

Ogle
Tavuk izgara
Kola

Aksam
Hamsi
Salata olumune salata yedim yaaa aptal miyim ilk defa engel olamadim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…